Το θέμα της ημέρας - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 196 FirstFirst ... 3341424344455393143 ... LastLast
Results 631 to 645 of 2930
    Senior Member
    Πολύ εύστοχος ο Στάθης: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Διαβάστε πως σώθηκαν 505 σκυλιά στην Κίνα
    news247 Απρίλιος 26 2012 22:43

Εκατοντάδες σκυλιά που προορίζονταν για έδεσμα σε Κινέζικα εστιατόρια σώθηκαν λίγο πριν φτάσουν στα πιάτα των εστιατορίων

Περίπου 200 ακτιβιστές κινητοποιήθηκαν για να σταματήσουν φορτηγό που μετέφερε 505 σκυλιά τα οποία είχαν στοιβαχτεί σε 156 μικροσκοπικά κλουβιά. Το φορτηγό εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε σε αυτοκινητόδρομο της Γιουνάν.

Συγκεκριμένα, οι ακτιβιστές έκαναν μπλόκο με τα αυτοκίνητα τους στο φορτηγό, φωτογράφησαν το αποτρόπαιο θέαμα και ανέβασαν αμέσως τις φωτογραφίες στα social media.

Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν μαζί με σχόλια στο Twitter και το Weibo (Κινέζικο social media), είχαν ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει διεθνής κατακραυγή και η αστυνομία να αναγκαστεί να σταματήσει το φορτηγό στην επόμενη πύλη διοδίων. Παρόλα αυτά, αρκετά από τα άτυχα ζώα είχαν ήδη χάσει τη ζωή τους κατά τη μεταφορά στον σφαγέα τους.

Οι ακτιβιστές παρατήρησαν μάλιστα ότι τα περισσότερα από τα σκυλιά είχαν πάνω τους τα κολάρα με τα ονόματα τους κάτι που δείχνει πως είχαν κλαπεί από τα αφεντικά τους. Τα σκυλιά και οι γάτες θεωρούνται ένα από τα "γκουρμέ" εδέσματα στην Κίνα καθώς υποτίθεται πως η κατανάλωση τους κρατάει το σώμα ζεστό στο κρύο του χειμώνα. Ωστόσο, οι ακτιβιστικές κινήσεις των Κινέζικων φιλοζωικών οργανώσεων αναμένονται να οδηγήσουν σε ψήφιση νόμου που θα απαγορεύει τη σφαγή των κατοικίδιων για χρήση τους ως κύρια πιάτα σε ακριβά και μη, εστιατόρια.

ΥΓ: Και ύστερα λέμε κινέζικος πολιτισμός, φιλοσοφία και μαλακίες...
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Αμάν , τι καθαρματα ειναι οι κινέζοι ...
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Διαβάστε πως σώθηκαν 505 σκυλιά στην Κίνα
    news247 Απρίλιος 26 2012 22:43

Εκατοντάδες σκυλιά που προορίζονταν για έδεσμα σε Κινέζικα εστιατόρια σώθηκαν λίγο πριν φτάσουν στα πιάτα των εστιατορίων...

..σε ψήφιση νόμου που θα απαγορεύει τη σφαγή των κατοικίδιων για χρήση τους ως κύρια πιάτα σε ακριβά και μη, εστιατόρια.

ΥΓ: Και ύστερα λέμε κινέζικος πολιτισμός, φιλοσοφία και μαλακίες...

Θυμάσαι που σούλεγα περί των σεφ-υγείας.. κάτι ήξερα! Μόνο που ο ο κόσμος δεν ξέρει τι τον ταϊζουν και τον αρρωσταίνουν! Αλλοίμονο!!

Κι όσο για το υστερόγραφό σου τίποτα δεν μου λέει, όταν κι εμείς υπήρξαμε και κοιτίδα πολιτισμού με φιλοσοφίες, τέχνες κ.λπ.
    και σήμερα αφού το θες, μας κατάντησαν μαλάκες και μ' αυτά που μας ταϊζουν. Ρε πως ταίριαξαν τόνα με τ' άλλο, κινέζικη μ' ελληνική παράδοση!

υ.γ.: Ο Πυθαγόρας, Μέγας Μαθηματικός (πυθαγόρειο θεώρημα), θεωρούσε την κρεατοφαγία ανήθικη,εγκληματική και βάρβαρη πράξη.

Ο Αλβέρτος Αϊνστάιν είπε: «Ουδέν αναγκαιότερο και ωφελιμότερο για την υγεία και τη ζωή μας από τη φυτοφαγία».

Θα μου πεις χέστους τώρα αυτούς εμείς τί κάνουμε είναι το θέμα! τρώμε τις σάρκες μας καλύτερα!
    Last edited by μαρκελα; 28-04-2012 at 09:07.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Καλησπέρα...

"Είναι σκληρό το θέμα με τις αυτοκτονίες αλλά και απο την άλλη μεγάλη αδυναμία αυτων που το έκαναν, το σκέφτονται ή έστω κάνουν αποτυχημένη απόπειρα όπως ο 50χρονος στο Μετρο. Ναι ακούγομαι σκληρή και θα μου πείτε με θυμό ή με ειρωνία οτι εγώ μπορει να είμαι μια χαρά ή οτί δεν μπορούμε να κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε πως βιώνουν τις καταστάσεις αυτές.".

Ο θυμός και η ειρωνία είναι μεγάλα πράματα - το ένα είναι συναίσθημα, το άλλο μέχρι και τρόπος ζωής μπορεί να γίνει και όταν γίνεται σωστά είναι και τέχνη - οπότε ας ξοδεύονται με φειδώ καλύτερα... απ' την άλλη, επειδή μάλλον δίνεται και η απάντηση ταυτόχρονα, όντως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει τον αυτόχειρα ή και παρ' ολίγον αυτόχειρα. Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται απ' την ίδια του τη ζωή για το αν υπήρξε αδύναμος ή όχι. Και σαφώς κανείς μας δε μπορεί να ξέρει τί περνά ο καθένας στη ζωή του.
    Δε καταλαβαίνω πώς ορίζεται η "αδυναμία" το λοιπόν. Μήπως οριοθετείται ΚΑΙ αυτή απ' το ψυχιατρικό εγχειρίδιο, λολ;... μήπως οι αξίες κάποιων μπαίνουν σε προτεραιότητα και χάρη σε αυτές επιλέγουν να μη φυτοζωούν πια;... λέω τώρα εγώ...
    Αν ένας άνθρωπος χάσει το παιδί του, δικαιολογείται αν θέσει τέρμα στη ζωή του;... για μένα σαφώς και ναι γιατί απλά δε γουστάρει άλλο. Αλλά κι αν δεν αντέχει τη γνώση του "δεν έχω να ταϊσω τα παιδιά μου πια" δικαιολογείται...
    Η αξιοπρέπεια είναι επιλογή ή δικαίωμα;... το να μη θέλεις να πεθάνεις από αφόρητους πόνους είναι επιλογή ή αδυναμία;... το να μην έχεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου είναι "ατυχία" ή "κακή επιλογή";...
    Έχω δυο απόπειρες στο ενεργητικό μου και δε τίθεται θέμα "αδυναμίας". Κι έχω χάσει από αυτοχειρία δυο πολύ κοντινούς μου φίλους, που μόνο αδυναμία δεν επέδειξαν στη ζωή τους...
    Η συνειδητή αυτοχειρία θέλει πολύ δύναμη και πολύ ώριμους ανθρώπους. Και δε μπορεί κανείς μας να γνωρίζει ποιοί απ' τους ανθρώπους που το έπραξαν "λόγω κρίσης" και θα το πράξουν στη συνέχεια, ήταν συνειδητοποιημένοι ή όχι. Η "κρίση" είναι το κερασάκι στην τούρτα και ας μη κοροϊδευόμαστε.
    Όπως και η ενσυναίσθηση είναι κάτι με το οποίο γεννιόμαστε. Δε χρειάζεται να ζήσεις παρόμοιες εμπειρίες με τον άλλον για να τον καταλάβεις και να τον νιώσεις. Απλά συμβαίνει και τον νιώθεις. Εξού και οι πολλοί κρίνουν. Οι λίγοι που συναισθάνονται συνήθως σιωπούν.

Senior Member
    "υ.γ.: Ο Πυθαγόρας, Μέγας Μαθηματικός (πυθαγόρειο θεώρημα), θεωρούσε την κρεατοφαγία ανήθικη,εγκληματική και βάρβαρη πράξη.

Ο Αλβέρτος Αϊνστάιν είπε: «Ουδέν αναγκαιότερο και ωφελιμότερο για την υγεία και τη ζωή μας από τη φυτοφαγία».".

Στην Ελλάδα του 2012 είναι πολλοί αυτοί που ενοχλούνται και φρικάρουν με του κινέζους που τρώνε γάτες και σκυλιά, αφού τα σκοτώσουν με πολύ βασανιστικό τρόπο.
    Συνήθως οι περισσότεροι, τρώνε και οι ίδιοι κρέας και - πέρα απ' αυτό - δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τα σκυλιά και γατιά της ελλάδας που καταλήγουν ΚΑΙ αυτά στα πιάτα των κινέζων... γιατί;...

Υ.Γ. Έχω φίλους στο κέντρο της Αθήνας που πέρασαν πολύ δύσκολες ώρες όταν τα γατιά - σκυλιά που φρόντιζαν χρόνια ολόκληρα... φαγώθηκαν από λαθρομετανάστες... μήπως η "Κίνα" είναι δίπλα μας αλλά δε νοιάζονται παρά ελάχιστοι;...

Υ.Γ.2: Καλά τα λένε ο κύρος Πυθαγόρας και ο φίλος μας ο Αλβέρτος. Αφήστε και κανά ζωντανό να ζήσει... κι αν δε μπορείτε να δείτε ένα πλάσμα που θανατώθηκε βίαια προτού καταλήξει στο πιάτο σας, κάντε μια προσπάθεια να μειώσετε την κατανάλωση κρέατος τουλάχιστον. Μπας και σωθεί ο πλανήτης δηλαδή...

Senior Member
    Θεσσαλονικείς ίδρυσαν το κόμμα του …φραπέ!

Μία παρέα από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να ιδρύσει και αυτή ένα κόμμα!
    Το όνομά του; Μ.Μ.Σ.Τα (Mιμήσου τα), σήμα του : ο φραπές και βασική αρχή του κινήματος: η χαλάάάρωση!

Η ιδρυτική διακήρυξη:

1. Το κόμμα δεν είναι ούτε μνημονιακό ούτε αντιμνημονιακό. Είναι διαφορετικό.

2. Στο κόμμα δεν μπορούν να παρεισφρήσουν πρώην βουλευτές, πρώην νομάρχες, πρώην Δήμαρχοι, πρώην πρωθυπουργοί, πρώην γκόμενες, ούτε κι οι επόμενες. Θέλουμε ησυχία. Επιτρέπεται μόνο η προσχώρηση μετανοημένων αντιδημάρχων και αμετανόητων χαλαρών.

3. Βασική Αρχή του είναι το … Χαλαρά!!!

4. Στόχος μας είναι η εξίσωση του βασικού μισθού με τους μισθούς του προνομιούχου Μπαγκλαντές, ήτοι 2.000 € το μήνα για 16 μήνες + έξοδα κίνησης + έξοδα διασκέδασης.

5. Για τους βουλευτές του κόμματος προβλέπεται να καταβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση το ποσό των 10.000 € προς επιλεγμένους ψηφοφόρους προς τέρψιν σε πάσης φύσεως μπάρα, οριζόντια ή κάθετη.

6. Από τη στιγμή που το κόμμα θα ενταχθεί στη βουλή θα διαγραφούν όλα τα χρέη και θα δώσουμε επίδομα ισόβιων διακοπών σε Μέρκελ, Δ.Ν.Τ. και όλους τους Εθνοσωτήρες στα εξωτικά νησιά του Τριγώνου του Διαβόλου.

7. Ως επίσημο σήμα του κόμματος ορίζεται το κουλούρι Θεσσαλονίκης και ο φραπέ με τρία δάχτυλα αφρό και κίτρινο καλαμάκι. (Ή είμαστε χαλαροί ή δεν είμαστε).

8. Σε εβδομαδιαία βάση προβλέπεται αυγοπόλεμος με τους βουλευτές μπροστά από το Μνημείο Του αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.
    Αυγά θα διατίθενται δωρεάν σε όλους τους ψηφοφόρους. Οι βουλευτές θα έχουν την πολυτέλεια να προμηθευτούν σκουφάκι μπάνιου.

9. Καθημερινό θα είναι το γιαούρτωμα των βουλευτών που εισέρχονται στο αίθριο της βουλής. Θα παρέχονται δωρεάν γιαουρτάκια 2 % λιπαρών για οικονομία.
    Κάθε ημέρα προβλέπεται στον δημόσιο τομέα Happy Hour από τις 9.00 το πρωί ως τη λήξη βάρδιας. Ο καφές είναι χορηγία των κατά τόπους καφετεριών.

10. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε μορφή ενασχόληση με οποιοδήποτε ζήτημα πλην της χαλάρωσης, μετά τη λήξη της βάρδιας.
    (Σημ.: Η συμμετοχή στο Happy Hour Καθημερινά είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ).

Senior Member

Senior Member
    Αποδοκίμασαν τον Μαγκούφη, ενώ αυτός εξηγούσε τα... ανεξήγητα...

Για πολλαπλή φορά αποδοκιμάστηκε χθες βράδυ στη Φαρκαδόνα Τρικάλων ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Χρήστος Μαγκούφης,
    όταν εμφανίστηκε στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή.

Ξεκίνησε από το ΚΑΠΗ, όπου δεν υπήρχε ψυχή πέρα από .. κάποιους αιρετούς που τον συμβούλεψαν να μην πάει στη πλατεία γιατί ήταν
    πολύς κόσμος ο οποίος «βράζει» με την πολιτική που άσκησε το ΠΑΣΟΚ τη τελευταία διετία....

Μόλις έφθασε στην πλατεία άρχισαν ομαδικά γιουχαρίσματα και του ζητούσαν να φύγει, ενώ κάποιοι φώναζαν «κλέφτες, κλέφτες».
    Ο κ. Μαγκούφης προσπάθησε να εξηγήσει τα… ανεξήγητα και η ένταση κορυφώθηκε, με ορισμένους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν,
    να παίρνουν τον πρώην βουλευτή και να τον απομακρύνουν.

Μια απορία; Οταν οι ψηφοφόροι σου σε αποδοκιμάζουν, πιστεύεις πως θα σε ψηφίσουν;
    πηγη trikalavoice.gr

υ.γ.: Βρε Μαγκούφη μια ακόμα απορία! τί τόθελες πάλι, αφού μαγκούφης έμεινες και στο ΚΑΠΗ, το χάλι έπρεπε να το συνέχιζες κι εσύ και στην πλατεία;

Senior Member
    οι Ελληνες πολιτικοί... δεν γνωρίζουν ανάγνωση για να διαβάσουν τα στοιχεία? Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι έχουν τόσο αβυσσαλέα άγνοια. Το γεγονός όμως ότι δεν αναφέρουν τίποτα γι' αυτά μας οδηγεί στην υποψία ότι υπηρετούν άλλα σχέδια, άλλους στόχους ανομολόγητους και γι' αυτό σιωπούν

(από τον Δελαστίκ)

Senior Member
    Με την συγκατάθεση του Λοβέρδου οι φωτογραφίες ολων των οροθετικών γυναικών τριγυρνούν στα κανιβαλο-κάναλα.
    Δέν με πειράζει τόσο πολύ αυτό, όσο το ότι δίπλα τους δέν εμφανίζουν τις φάτσες των 400-500 Ελλήνων επισκεπτών τους !

Senior Member

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ σήμερα
    ...και μπορεί στον τόπο μας τα πράμματα να φαίνονται χλιαρά
    αλλά οι απέναντι την τίμησαν δεόντος:

Εθνικοποιείται στη Βολιβία η εταιρεία μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας

(κλίκ)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Με την συγκατάθεση του Λοβέρδου οι φωτογραφίες ολων των οροθετικών γυναικών τριγυρνούν στα κανιβαλο-κάναλα.
    Δέν με πειράζει τόσο πολύ αυτό, όσο το ότι δίπλα τους δέν εμφανίζουν τις φάτσες των 400-500 Ελλήνων επισκεπτών τους !
    Μου δίνεις τώρα την ευκαιρία να πω πως υπάρχει μια θεωρία, ότι το έιτζ είναι μια ασθένεια σχεδόν ανώδυνη, για την οποία δεν θάπρεπε να γίνεται λόγος,
    γιατί τα συμπτώματά της δεν τα δημιουργεί η ίδια, αλλά τα πανάκριβα φάρμακα.., που χορηγούνται στους ασθενείς της. Κι ο νοών νοείτο..

υ.γ.: την παραπάνω θεωρία υποστήριζε η Μαίρη Παπαγιαννίδου πρώην συντάκτρια του Βήματος

Senior Member
    ΟΤΑΝ ΦΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ..!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ‏
    Posted by Τρικλοποδιά

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ

(Δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα "ΤΟ ΧΩΝΙ")

Φέτος δεν θα γίνουν απεργίες την 1η Μαΐου. Δεν υπάρχουν πλέον εργαζόμενοι για να απεργήσουν.

Οπότε ας απολαύσουμε την αιώνια αργία που μας πρόσφερε απλόχερα ο σοσιαλισμός με μητσοτακικό πρόσωπο.

Δεν με απασχολεί καθόλου που είμαι άνεργος. Δεν μου καίγεται καρφί που θα μου κατασχέσουν το σπίτι ή που το παιδί μου αν βρει δουλειά θα αμείβεται με 200 ευρώ και θα δουλεύει σε συνθήκες δουλοπαροικίας, σκασίλα μου για το ξεπούλημα όλης της χώρας… Ένα πράγμα δεν με αφήνει να κοιμηθώ τα βράδια. Θα γίνει ντιμπέιτ;

Ανοιχτή συγκέντρωση θα κάνει ο Μπένι ο μισθοφάγος στο σύνταγμα.
    Παρακαλούνται οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ να καθίσουν στο μισό από τα τρία πρώτα σκαλάκια που είναι δίπλα στο μετρό.

Για την μεταφορά των οπαδών έχει μισθωθεί ένα ταξί και τρία βεσπάκια.

Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης διαφωνεί με τους νόμους που ψήφισε και υπόσχεται ότι θα τους αλλάξει.
    Η υπόσχεση του έχει διάρκεια 10 ημερών. Μετά χαλάει και την πετάμε.

Για τους δύο αρχηγούς της συγκυβέρνησης το μνημόνιο ήταν λάθος. Αλλά το ψήφισαν και το υπηρέτησαν και οι δύο.

Όταν όμως διαφωνείς για ένα τόσο σοβαρό θέμα που δεσμεύει και τα δισέγγονα μας τότε το καταγγέλλεις στην ώρα του και παραιτείσαι.
    Διαφορετικά, εν γνώσει σου, έχεις συμβάλλει τα μέγιστα στην καταστροφή του τόπου και στην δυστυχία των πολιτών.

Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Μεγάλη επιτυχία του κλαψιάρη Ανδρέα και της κυβέρνησης που υπηρετεί. Μετά την επιτυχία του στόχου για ανεργία πάνω από 20% (να ομολογήσουμε ότι η επιτυχία αυτή είναι άνευ προηγουμένου καθώς το 30% σε μόλις 2,5 χρόνια είναι πολύ κοντά), σύντομα θα κατακτήσει άλλη μια επιτυχία. Να κλείσει το 20% των νοσοκομείων.
    Ο στόχος της συγκυβέρνησης είναι να μην υπάρχουν άρρωστοι. Άρα τα νοσοκομεία είναι άνευ αντικειμένου. Ζημιογόνες επιχειρήσεις που πρέπει να κλείσουν.

Μετά από 2,5 χρόνια ο κουρασμένος μίλησε. Με γραπτό μήνυμα. Προφανώς ήταν μπουκωμένος και όταν τρώμε δεν μιλάμε…

Τώρα το τι είπε; Στήριξε τον Αντωνάκη τον Σφουγγαράκη. Άλλος ένας λόγος για να μην τον ψηφίσει κάποιος.

Έχει και καλά πράγματα το μνημόνιο λένε οι σωτήρες μας. Για να καταλάβουμε τι ακριβώς μας λένε θα πω ένα παράδειγμα:

Ας υποθέσουμε ότι έχεις ένα σπίτι στο οποίο στάζει η βρύση της κουζίνας. Έρχεται λοιπόν ένας τύπος και σου λέει: Σου κατάσχω το σπίτι, θα μου δίνεις τον μισθό σου για τους επόμενους μήνες και μετά θα μείνεις άνεργος, θα μου δίνεις την σύνταξη της γιαγιάς, τα παιδιά σου θα δουλεύουν τσάμπα στην επιχείρηση μου και για να είναι λειτουργικό το σπίτι για μένα θα πρέπει να φτιάξεις και αυτήν την βρύση που στάζει…

Θα πεις ποτέ ότι ευτυχώς που ήρθε αυτός ο τύπος και έφτιαξα την βρύση;
    Ακριβώς αυτό μας λένε.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

Θα αλλάξει τον νόμο περί ανεύθυνων υπουργών ο Μπένι ο μισθοφάγος. Πλέον, όχι μόνο δεν θα τιμωρούνται οι υπουργοί που συμμετείχαν σε κάποιο σκάνδαλο, όπως γίνεται και τώρα, αλλά η πολιτεία θα είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει και αποζημίωση στους υπουργούς όταν αναφέρεται το όνομα τους.

Είχαμε συντεταγμένη χρεοκοπία. Ακολούθησε η συντεταγμένη πλύση εγκεφάλου. Μετά τις εκλογές θα έχουμε και την συντεταγμένη ολοκλήρωση της καταστροφής.
    Ο Μπένι ο μισθοφάγος είπε ότι και στην οικογένεια του έχει άνεργα μέλη. Οπότε μετά τις εκλογές ετοιμαστείτε: Θα υπάρξει ένα ειδικό τέλος αλληλεγγύης προς τις οικογένειες αρχηγών κομμάτων που έχουν άνεργα μέλη. Το τέλος θα επιβληθεί επί των κρανίων που έχουν μειωμένη πολιτική αντίληψη και τα οποία έχουν εμπλουτιστεί με πράσινα άλογα και μπλε κωλοτούμπες.

Επίσης ο Μπένι δεσμεύεται προσωπικά ότι με την δική του πολιτική οι πολίτες θα έχουν ελπίδα. Καλοπροαίρετα να το δεχθώ. Με μία διαφορά.
    Ότι ο Μπένι θα πάει σε ένα συμβολαιογράφο και θα κάνει ένα συμβόλαιο όπου θα δώσει όλη του την περιουσία στο κράτος σε περίπτωση που αθετήσει την δέσμευση του…

Και Ψυχάρης και Λαμπράκης με τον Αντωνάκη τον Σφουγγαράκη. Τελικά το συγκρότημα συνεχίζει να στηρίζει ΠΑΣΟΚ. Όπως και η ΝΔ

υ.γ.: ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο...
    Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη...
    Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Banned
    θα μας φαει η αγαμια εμας τους μονους αντρες, οι ελλεηνιδες δε καθονται, οι πουτανες ειναι επικινδυνες...

Quote Originally Posted by carry View Post
    και για ποιο λογο ? αφου πληρωσανε, καναν τη δουλεια τους, φυγανε. εμενα μου φαινεται καπως οτι πηγανε και διαπομπεψανε το κοριτσακι πρωτο πρωτο απ'τη ρωσια 22 χρονων μολις, ενω οι περισσοτερες οπως αποδειχτηκε ηταν απο ελλαδα http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/05/11-aids.html.