Results 1,051 to 1,065 of 2930
Thread: Το θέμα της ημέρας
-
06-06-2012, 16:36 #1051
Μαρκέλα μου ακόμα και κοσμοπόλιταν να μοιάζει για μερικούς τι μας νοιάζει. Αν κάποιοι έχουν θέμα με αυτό ας κάνουν παράπονα στον αρμόδιο του φόρουμ και να σκάσουν...
Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
- 06-06-2012, 16:39 #1052
το ιδιο ισχυει και για μενα μαρκελα ? σου κανα ακριβως την ιδια παρατηρηση τρεις σελιδες πισω, λεγωντας σου οτι αυτο το θεμα καταντησε συνωνυμο της προπαγανδας του Συριζα. αφου το βλεπουν τουλαχιστον 3 ατομα γιατι δε λες να αλλαξεις τακτικη, να ποσταρεις κατι πιο ενδιαφερον για ολους ισως, κι οχι υπερ του Συριζα μονο ?
06-06-2012, 16:44 #1053
Μαρκελα εγω δεν θα ασχοληθω με το αν ο Συριζα ειναι το καταλληλο κομμα ή οχι,η δικη μου η αποψη ειναι οτι οπως εχει η κατασταση τωρα κανενα κομμα δεν σωζει την Ελλαδα.
Δεν μπορω ομως να παραβλεψω το γεγονος οτι κανεις κομματικη προπαγανδα.Αν στο θεμα σου εξεφραζες πολιτικες αποψεις δεν θα ειχα προβλημα,αλλα εσυ εκφραζεις κατα κυριο λογο κομματικη αποψη.Θα μπορουσες πχ να κρινεις γεγονοτα και πολιτικους και πολιτικες που εχουν εφαρμοστει τα τελευταια χρονια χωρις να υπερασπιζεσαι συγκεκριμενο κομμα.
Και πραγματι μεσα απο ενα τετοιο θεμα θα μπορουσε να γινει επικοδομητικη συζητηση,αλλα εδω εχουμε ξεφυγει.Δεν νομιζω πλεον πως αυτο thread προσφερει κατι,περα απο αντιπαραθεσεις.
06-06-2012, 16:46 #1054
06-06-2012, 17:02 #1055
Τι λες βρε? Αμφιβάλω αν έχεις συναίσθηση...
Πάμε πάλι από την αρχή: εδώ δεν είναι χώρος για να κάνεις πολιτική προπαγάνδα. Τι δεν καταλαβαίνεις, να κάνω ένα ψυχικό και να σου εξηγήσω.
Αστείο και το θέμα της ηλικίας που έθιξες, όχι μόνο γιατί είναι δείγμα φτηνής επιχειρηματολογίας αλλά και γιατί πρέπει να μου ρίχνεις αρκετά χρονάκια αν κρίνω από την ορθογραφία παλιών ετών που χρησιμοποιείς.
06-06-2012, 17:05 #1056
ενταξει παιδια, μη ξαναποσταρει κανεις σ'αυτο το θεμα, αφηστε το να θαφτει ή να κανει μονολογο η μαρκελα. αφου δε μπορει να δεχτει ουτε μια διαφορετικη αποψη, δε γινεται κατι αλλο. και η κλειστομυαλια του υποτιθεμενου προχωρημενου αριστεροβλακα νεοελληνα συνεχιζεται.
06-06-2012, 17:06 #1057
εγώ πάντως την αναφορά την έκανα.
Επιεικώς απαράδεκτο αυτό που κάνεις και μάλιστα το υπερασπίζεσαι μέχρι τελικής πτώσεως.
όσο για το διακίωμα της πλειοψηφίας να ξέρεις ότι συνυπάρχει και το δικαίωμα της μειοψηφίας..
Εδώ όμως δεν είναι καφενείο ανταλλαγής πολιτικών απόψεων, αλλά φόρουμ ψυχολογίας.
Η λέξη κομματόσκυλο είναι επιεικής για να σε χαρακτηρίσει.
Το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ η διαχείριση είναι υπέρ του δέοντος ελαστική δε σου δίνει κανένα δικαίωμα να προπαγανδίζεις υπέρ οποιουδήποτε κόμματος.
Αυτό το στυλάκι έχει και η γενιά που κυβερνά τόσα χρόναι και μας έφερε εδώ που είμαστε..μισαλλοδοξία και πλύση εγκεφάλου εκεί που δεν παίρνει.
κανένα άλλο μέλος δε φοράει σε τέτοιο βαθμό παρωπίδες όπως εσύ και δυστυχώς αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι εσύ εκτίθεσαι από την όλη κατάσταση.
Είσαι σε φόρουμ ψυχολογίας, έχεις στείλει 2800 μηνύματα τους τελευταίους πέντε μήνες η πλειοψηφία των οποίων πάει στο δικό σου "θέμα της ημέρας' το οποίο έχει καταντήσει από τα χειρότερα και πιο μονοδιάστατα.
επικαλούμενη λοιπόν την αρχή της πλειοψηφίας θα πρέπει επιτέλους να σεβαστείς και τη μειοψηφία.
κατά τα άλλα δεν διαφέρεις σε τίποτα σε δογματισμό και συντηρητισμό από αυτούς που τόσο καιρό κράζεις...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
06-06-2012, 17:14 #1058
για άλλη μια φορά δεν ξέρεις τι λες!! Θα κάνω λοιπόν κι εγώ ένα ψυχικό για να καταλάβεις.. και θα σου πω ότι η ορθογραφία δεν έχει να κάνει με ηλικίες :Ρ
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
06-06-2012, 17:20 #1059
Σταμάτα να διαδίδεις ανακρίβειες, δεν είμαι εκπαιδευτικός όπως κατά καιρούς επαναλαμβάνεις, απλά -μέσα στ' άλλα πολλά που κάνω-έχω διδάξει πάνω στο αντικείμενο του επαγγέλματός μου!
Το ότι δεν έχεις τη στοιχειώδη ευστροφία να αντιληφθείς ότι αυτό που "ενοχλεί" είναι η προπαγάνδα υπέρ συγκεκριμένου κόμματος και όχι το τι ψήφισες ή θα ψηφίσεις δε μου προκαλεί καμία έκπληξη.
Το ότι θεωρείς τον εαυτό σου "προοδευτικό" επειδή προπαγανδίζεις το συγκεκριμένο κόμμα, μου φαίνεται θλιβερό.
Το ότι βγάζεις ανυπόστατα συμπεράσματα για το τι ψηφίζουν όσοι δε συμφωνούν με το να χρησιμοποιείται το φόρουμ σαν χώρος προπαγάνδας και διαφήμισης, είναι το λιγότερο γελοίο.
Και τέλος, η μόνη που αντιδρά ασθμαίνοντας και με εμπάθεια είσαι εσύ κι αυτό γιατί είναι φανερό ότι για κάποιο λόγο που δεν θα εξετάσω -πιθανόν να κρύβεται μεγάλη δυστυχία από πίσω- είσαι καθηλωμένη σχεδόν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο πάνω από έναν υπολογιστή.
06-06-2012, 17:47 #1060
Δεν είναι λοιπόν η πρώτη φορά μαριάμ!! Μονίμως κατηγορείς και βγάζεις κακίες από τότε που μπήκα στο φόρουμ και μέχρι να διαπιστώσω,
ότι τελικά η τακτική σου αυτή είναι και πάγια! Κι η κακία είναι αρρώστια!! Και μ' αυτήν την αρρώστια καταντάς και δυστυχισμένος/η!Last edited by μαρκελα; 06-06-2012 at 19:31.
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
06-06-2012, 18:04 #1061
Μαρκέλα, το παρόν θέμα που άνοιξες, θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό θέμα, εάν φρόντιζες και συ και όλοι, να εμπεριέχει συζητήσεις... εντός θέματος.
Ο ζήλος με τον οποίο γράφεις υπέρ του Σύριζα -θα συμφωνήσω με όσα μέλη το επεσήμαναν- μοιάζει περισσότερο με πολιτική προπαγάνδα παρά με μια συζητήση που χωρά στο φόρουμ,
Μπορείς σε παρακαλώ να το φροντίσεις αυτό?
ΥΓ. Είμαι βαθιά πολιτικοποιημένος, διόλου αδιάφορος για όσα συμβαίνουν στον τόπο μας, θα μπορούσα να τοποθετούμαι επί ώρες πάνω σε θέματα οικονομικο-πολιτικά, όμως με την ίδια ανάσα, επιθυμώ να φροντίσω να διατηρήσω αυτό τον χώρο απαλλαγμένο από "εκτός θέματος" θέματα.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
06-06-2012, 18:57 #1062
06-06-2012, 23:32 #1063
υ.γ. δυστυχώς, ήρθε λοιπόν κι η εποχή που θα ντρέπεσαι να λες ότι είσαι άρρωστος!!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
07-06-2012, 12:13 #1064
Όλα τα δημόσια αγαθά και υπηρεσίες χρησιμοποιούνται από 10.787.690 Έλληνες και μη!
Παρόλα αυτά όμως τα λειτουργικά τους έξοδα τα επωμίζονται λίγοι!ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ!
Όποτε όποιος δεν είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του προς το κράτος
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ NA:
Κινείται στο δημόσιο οδικό δίκτυο και πολεοδομικά συγκροτήματα
Χρησιμοποιεί δημόσιες συγκοινωνίες
Χρησιμοποιεί το έστω και σακατεμένο σύστημα υγείας(αν πάμε μόνο όσο το πληρώνουμε θα είναι 5 αστέρων μετά)
Χρησιμοποιεί το δημόσιο δίκτυο - Ενέργειας - Ύδρευσης - Αποχέτευσης
Επιμορφώνεται σε οποιαδήποτε βαθμίδα της δημόσιας εκπαίδευσης
Εξυπηρετείται από τις υπηρεσίες δημόσιας τάξης - σωμάτων ασφαλείας κτλ
Εξυπηρετείται από οποιονδήποτε δημόσιο υπάλληλο
Προστατεύεται από τις στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας
Και γενικότερα να επωφελείται-χρησιμοποιεί-απολαμβάνει οποιοδήποτε αγαθό ή υπηρεσία που χρηματοδοτείται από το δημόσιο ταμείο της χώρας!!!
Εννοείται πως συμπεριλαμβάνονται όλα εκείνα τα έργα-επιδοτήσεις συγχρηματοδοτούμενα από ΕΕ και Ελληνικό Δημόσιο!
Έτσι θα μπει η χώρα σε μια τάξη... Έτσι είναι το δίκαιο! Αν επρόκειτο για κράτος ελεημοσύνης τόσα χρόνια δεν το γνώριζα!
Μιας και έχουμε χιλιοκατηγορήσει κλέφτες που έχουν αρπάξει-καταχραστεί δημόσιο χρήμα, ας πούμε και για αυτούς που το κάνουν
έμμεσα επωφελούμενοι την υπευθυνότητα και ευθυξία ποσοστού του ελληνικού λάου που είναι συνεπής στις φορολογικές τους υποχρεώσεις
και πλήρωνε-πληρώνει(και με ειδικό φόρο πλέον) τις φορολογικές του υποχρεώσεις! Έτσι για να τα πούμε όλα έξω από τα δόντια..
Όσοι από τα 10.787.690 δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους να φροντίσουν να τηρήσουν τα παραπάνω..
Γιατί τα στερήσατε και στερήτε από όλους όσους είναι υπεύθυνοι πολίτες με συνείδηση!!!
Για να δούμε τότε πόσο επαρκής θα είναι για τους λίγους όλα όσα προσφέρονται από τις τηρούμενες οικονομικές υποχρεώσεις προς το δημόσιο!!
Και επειδή πολλοί θα τρέξουν να πουν ότι το κράτος τους χρωστάει λεφτά, ας σκεφτούν μήπως βγαίνει ισοπαλία ή είναι
και κερδισμένοι οι ίδιοι από την συναλλαγή αυτή!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩLast edited by Curie; 07-06-2012 at 12:30.
Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
07-06-2012, 12:15 #1065
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4727754
Ξυλοδαρμός της Λιάνας Κανέλλη από τον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής
Δίωξη κατά του Κασιδιάρη
Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών διευκρινίζεται ότι η εντολή για σύλληψη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη αφορά την επίθεση του σε βάρος της Λιάνας Κανέλη.
Το αδίκημα που αφορά το γρονθοκόπημα, σε βάρος της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ, προσδιορίζεται σε απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα.
Αντίθετα η αντίδραση του Ηλ. Κασιδιάρη απέναντι στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, σε βάρος της οποίας έριξε νερό, χαρακτηρίζεται ως απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, αδίκημα που διώκεται μετά από μήνυση.