Το θέμα της ημέρας - Page 73
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 73 of 196 FirstFirst ... 2363717273747583123173 ... LastLast
Results 1,081 to 1,095 of 2930
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ρειν, αν ηταν στην Γυναικα θα ελεγε παλιοκομμουνα οχι παλιοκομμουνι, αυτη τον εβγαλε απο την συζητηση λεγοντας πως δεν συζηταει με φασισταρια, η Δουρη ελεγε το ποιημα της χωρις να μετεχει σε συζητηση και η ξυλινη γλωσσα χρειαζεται ποτε ποτε κανα ποτιρακι νερο για να ξυπνησει χιχιχι. Λενε πως τις εφαγε μετα και ο Παπαδακης -αυτο θα ηθελα να το δω ΛΟΛ...
    Ωραία ακόμα και σε αυτή την περίπτωση αχλ...που δεν ήταν το θέμα του η γυναίκα..
    με οποιον λοιπόν διαφωνούμε να τον δέρνουμε...
    και μετά να είμαστε και τόσο άνανδροι που να τρέχουμε να γλιτώσουμε το αυτόφωρο ε??
    έχει αρχίδια ο τύπος.
    Εγώ αν έδερνα κάποιον ή κάποια, δηλαδή αν είχα χάσει την ψυχραιμία τόσο πολύ (αφενός εξαρχής δε θα είχα πάει να συζητώ με αυτούς που θεωρώ ότι με βρίζουν και με υποτιμούν), δε θα έτρεχα να ξεφύγω, θα καθόμουν να υποστώ τις συνέπειες. Ας τις έκανε μήνυση για εξύβριση, δυσφήμηση..όλα αυτά μια χαρά ποινικοποιούνται.
    Ο άνθρωπος ξέφυγε εντελώς..τώρα αν εσείς θέλετε να τον δικαιολογείτε..τι να πω ρε παιδιά.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Συμφωνώ και σ'αυτό. Αλλά σκέφτομαι πως μας δίδαξε ο πολιτισμός μας να αλληλοκατηγορούμαστε οι γυναίκες. Γυναίκες ενωμένες όσον γυναίκες επικίνδυνες. Διάβασα ένα υπέροχο κείμενο πριν ρε γμτ θα ήθελα να το διάβαζαν οι γυναίκες του σάιτ. Αλλά δεδομένης της νετασχετ, λολ. Τον λόγο τον χειρίζεται άψογα, τη θυμάμαι άλλωστε και στις εκπομπές με γλωσσολόγο να τον ταπώνει ΑΝΕΤΑ. Έτσι μας θέλουν, διχασμένες σε ετερό και ομό και και, σε ταμπελίτσες και ομάδες περιχαρακωμένες. βόιντ, σήμερα όσοι άντρες γέλαγαν χαιρέκακα είναι όλοι άντρες αβέβαιοι και καλυπτόμενοι πίσω από μια βαρβάτη μόστρα, που ένιωσαν να ταυτίζονται με το οργισμένο καραφλό νιάτο. χαχαα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    αφού θέλουν να τονίσουν το φεμινισμό είναι ελεύθεροι να το κάνουν...
    όσο για αυτές τις φοβιτσιάρες που βρίζουν τις άλλες κρύβονται πίσω
    από κανένα μπρατσαρά που αργότερα θα τις ταπεινώσει όσου τους χρειάζεται από κάθε
    άποψη..τι να τις κάνουμε αυτές;;; καλύτερα να εκλείψουν... και σαφώς
    "καλά να περνάνε".....
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    εγω πιστευω στην ισοτητα των φυλων, την πιο πολυ βια στην ζωη μου απο γυναικες την εχω δει. Φερομαι στις γυναικες και στους αντρες με τον ιδιο τροπο. Εσεις που πιστευετε πως σαν γυναικες εισαστε κατι παραπανω ειστε σεξιστριες και φεμινιστριες...

Senior Member
    Nαι, αλλά δε μας νοιάζει η άποψή σου, μουάχααα, ρε άι παραπέρα που θα θιχτούμε κιόλας με επιχειρήματα της δεκαετίας του 60 στον αμερικάνικο νότο. Δεν γυρίζει η γη γύρω από τα ανδρικά πιστεύω για την ισότητα, καθότι όπως γνωρίζουμε την ισότητα σε συνθήκες προνομίου τη γέννησε ως ιδεολόγημα η ίδια η πατριαρχία. Είναι ένα από τα κολπάκια, γίνε πολιτισμένη, συζήτα ευγενικά ενώ είσαι σκλάβα ακόμη.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Nαι, αλλά δε μας νοιάζει η άποψή σου, μουάχααα, ρε άι παραπέρα που θα θιχτούμε κιόλας με επιχειρήματα της δεκαετίας του 60 στον αμερικάνικο νότο. Δεν γυρίζει η γη γύρω από τα ανδρικά πιστεύω για την ισότητα, καθότι όπως γνωρίζουμε την ισότητα σε συνθήκες προνομίου τη γέννησε ως ιδεολόγημα η ίδια η πατριαρχία. Είναι ένα από τα κολπάκια, γίνε πολιτισμένη, συζήτα ευγενικά ενώ είσαι σκλάβα ακόμη.
    επειδη εισαι ανικανη για συζητηση για αυτο, θελεις να περναει παντα το δικο σου

Senior Member
    εγω πιστευω στην ισοτητα των φυλων, την πιο πολυ βια στην ζωη μου απο γυναικες την εχω δει. Φερομαι στις γυναικες και στους αντρες με τον ιδιο τροπο. Εσεις που πιστευετε πως σαν γυναικες εισαστε κατι παραπανω ειστε σεξιστριες και φεμινιστριες...
    αχλ δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο..
    ούτε είπε επίσης κανείς ότι δεν έπρεπε να τη δείρει επειδή ήταν γυναίκα.
    λέμε το απλό και προφανές ότι στο αξιακό του σύστημα αυτός ο άνθρωπος, όπως και πολλοί άλλοι και άλλες δε δέχονται, δεν μπορούν δηλαδή να χωνέψουν το "πρότυπο" που περνάει η Κανέλλη.
    Δεν υπάρχει κάτι το φεμιστικό σε αυτό, είναι μια πλή διαπίστωση που την κάνει και ένας άντρας.
    Εγώ σήμερα που λόγω δουλειάς είδα πολύ κόσμο, είδα ότι πολλοί άνδρες και ηλικιακά σαν τον πατέρα μου ας πούμε, έλεγαν ότι "απαράδεκτο"...ενώ γυναίκες ότι "ήθελε και αλλες".
    Ο κομπλεξισμός ενυπάρχει και στα δύο φύλα.
    Εγ'ω προσωπικά πιστεύω ότι θίχτηκε ο "ανδρικός' εγωισμός του. Απλά. Και άλλοι τον έχουν πει φασίστα, αλλά δεν τους χύνει νερά στη μάπα, αρκειται στο λεκτικό.
    Κανένας εδώ δε μίλησε για ανωτερότητα, μια διαπίστωση έγινε.
    και άντρες μπορούν να διαπιστώσουν κάτι τόσο προφανές.
    Είναι και αυτοί φεμινιστές?

Senior Member
    Άνισο το ματς μη τα βάζετε όλες με έναν ρε κορίτσια κρίμα είναι..
    δείξτε επιείκεια με τα σεξιστικά πρότυπα που μεγάλωσε..
    τι να κάνουμε.. τουλάχιστον συζητά.. έστω και έτσι..
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι κανείς δεν έχει το (ηθικό) δικαίωμα να τα βάζει με κάποιον πιο αδύναμο σωματικά από τον ίδιο. Είτε άντρα είτε γυναίκα.

Αλλά η ήθική η δική μου δεν συμπίπτει πάντα με των άλλων...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    αχλ δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο..
    ούτε είπε επίσης κανείς ότι δεν έπρεπε να τη δείρει επειδή ήταν γυναίκα.
    λέμε το απλό και προφανές ότι στο αξιακό του σύστημα αυτός ο άνθρωπος, όπως και πολλοί άλλοι και άλλες δε δέχονται, δεν μπορούν δηλαδή να χωνέψουν το "πρότυπο" που περνάει η Κανέλλη.
    Δεν υπάρχει κάτι το φεμιστικό σε αυτό, είναι μια πλή διαπίστωση που την κάνει και ένας άντρας.
    Εγώ σήμερα που λόγω δουλειάς είδα πολύ κόσμο, είδα ότι πολλοί άνδρες και ηλικιακά σαν τον πατέρα μου ας πούμε, έλεγαν ότι "απαράδεκτο"...ενώ γυναίκες ότι "ήθελε και αλλες".
    Ο κομπλεξισμός ενυπάρχει και στα δύο φύλα.
    Εγ'ω προσωπικά πιστεύω ότι θίχτηκε ο "ανδρικός' εγωισμός του. Απλά. Και άλλοι τον έχουν πει φασίστα, αλλά δεν τους χύνει νερά στη μάπα, αρκειται στο λεκτικό.
    Κανένας εδώ δε μίλησε για ανωτερότητα, μια διαπίστωση έγινε.
    και άντρες μπορούν να διαπιστώσουν κάτι τόσο προφανές.
    Είναι και αυτοί φεμινιστές?
    οχι, Βοιδ ακριβως αυτο ειπαν, ψαξε καλυτερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    Άνισο το ματς μη τα βάζετε όλες με έναν ρε κορίτσια κρίμα είναι..
    δείξτε επιείκεια με τα σεξιστικά πρότυπα που μεγάλωσε..
    τι να κάνουμε.. τουλάχιστον συζητά.. έστω και έτσι..
    μπα ο αχλ είναι χαλαρός curie...
    απλώς το βλέπει από άλλη σκοπιά.
    Από την αντρική..
    έβαλε τον εαυτό του στη θέση του κασιδια και σκέφτηκε ότι θα γινόταν τούρκος εάν του συνέβαινε κάτι τέτοιο.
    Εγώ έβαλα τον εαυτό μου στη θέση και τον τριών(κασιδια, δουρου, κανέλλη) και σκέφτηκα ότι θα είχα προκαλέσει αιματοκύλισμα εκεί μέσα ;-)
    Η διαπίστωση όμως περί προσβολής της αντρικής κουλτούρας παραμένει...είναι κάτι άσχετο και αντικειμενικό.

Senior Member
    οχι, Βοιδ ακριβως αυτο ειπαν, ψαξε καλυτερα
    μπα βαριέμαι να ψάξω άλλο...την αποψάρα μου την είπα, και γλίτωσα και ένα καυγά με το μποϋφρεντ..
    that' s all for today ;-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    ζουμε σε χωρα που ο νομος υποστηριζει την γυναικα στις περισσοτερες περιπτωσεις, απο συνδαξιοδοτηση και στρατιωτικες υποχρεωσεις μεχρι τα δικαιωματα στην ανατροφη των παιδιων. Κανετε λαθος - μεγαλωσα σε φεμινιστικη, κομμουνιστικη, μητριαρχικη οικογενεια

Senior Member
    βασικά ζούμε σε μια χώρα που μας έχει στ'αρχίδια τους γραμμένους όλους, άντρες γυναίκες.
    Τα προνόμια υπάρχουν μόνο για τα λαμόγια, τα οποία τα βρίσκεις και στα δύο φύλα.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Υστερικές γυναίκες και υστερικοί άντρες υπήρχαν εξαπανέκαθεν
    και πάντα θα υπάρχουν
    -δεν έχω ψάξει και πολύ το θέμα,
    αν φταίει το υπερτροφικό εγώ,
    άλλου είδους απωθημένα ή αποθαμένα-
    όμως αυτοί που συμμετέχουν σε εγκληματικές ενέργειες
    πρέπει να καταδικάζονται

5/6/2012

Χρυσή Αυγή - Ηλίας Κασιδιάρης
    Δικάζεται για Ληστεία - Οπλοφορεία - Οπλοχρησία - Ξυλοδαρμό