Το θέμα της ημέρας - Page 81
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 81 of 196 FirstFirst ... 3171798081828391131181 ... LastLast
Results 1,201 to 1,215 of 2930
    Senior Member
    νομιζω κανεις λαθος, Τζοανν, για τους ψηφοφορους τους - πολυ καλα τους ξερουν, απλα μεχρι τωρα ειχαν αλλες επιλογες(υποχρεωσεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...για να σοβαρευτούμε λίγο, αυτό που πρέπει να μας προβληματίζει είναι έστω και η ελάχιστη ικανοποίηση που ένιωσε ο καθένας από μας βλέποντας αυτή τη μορφή βίας ανάμεσα σε εκλεγμένους πολιτικούς.
    Την εκτιμώ την κανέλλη και δεν ένιωσα κάτι τέτοιο.
    Πως θα ένιωθε ο καθένας όμως αν σε αυτό το συμβάν πρωταγωνιστούσε ένας άλλος πολιτικός, (τύπου Άδωνη που είπα νωρίτερα).
    Θα υπήρχε ικανοποίηση, αλλά ποιον έπρεπε να κατηγορήσουμε για αυτά τα ζωώδη ένστικτα?
    Εμάς την ώρα που ψηφίζουμε, ή την ώρα που αποφασίζουμε να μη πάμε να ψηφίσουμε.
    Αυτη την φορα θα σημφωνησω μαζι σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    α δε ξερω τι λετε παιδια και γιατι το κανετε κι εδω μεσα τοσο θεμα, εγω εσπασα τρομερη πλακα σημερα! απιστευτο γελιο χαριζει η χρυση αυγη στην ελλαδα, προσφερει αυτο που ζητανε ολοι και δε θα τους ψηφισουμε ? μεσα στη βουλη οπωσδηποτε, να τρολλαρουν ακομα καλυτερα και να χαστουκιζουν και πολιτικους! αφου δε μπορει ο απλος πολιτης να μπει και να δειρει αυτους που τον κλεψαν, καποιος πρεπει να το κανει. χρυση αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος!

το μηνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    dat ass κατευθειαν απ'το facebook του (που το ριξαν)! εχει βαρυ χερι ο ατιμος κι αφηνει σημαδια, λολ.
    ελα βρε ζωγραφια ειναι, ποιος χαστουκιζει με τον αντιχειρα κολλημενο στην παλαμη

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...για να σοβαρευτούμε λίγο, αυτό που πρέπει να μας προβληματίζει είναι έστω και η ελάχιστη ικανοποίηση που ένιωσε ο καθένας από μας βλέποντας αυτή τη μορφή βίας ανάμεσα σε εκλεγμένους πολιτικούς.
    Την εκτιμώ την κανέλλη και δεν ένιωσα κάτι τέτοιο.
    Πως θα ένιωθε ο καθένας όμως αν σε αυτό το συμβάν πρωταγωνιστούσε ένας άλλος πολιτικός, (τύπου Άδωνη που είπα νωρίτερα).
    Θα υπήρχε ικανοποίηση, αλλά ποιον έπρεπε να κατηγορήσουμε για αυτά τα ζωώδη ένστικτα?
    Εμάς την ώρα που ψηφίζουμε, ή την ώρα που αποφασίζουμε να μη πάμε να ψηφίσουμε.
    Eμενα οποιον και να βαραγε το ιδιο θα με ενοχλουσε, για ονομα του Θεου!! Και τον Ακη, και τον Αδωνη, και τον ΓΑΠ. Με ενοχλει η βια, σαν πραξη, και δεν καθοριζεται η ενοχληση μου απο το ποιος ειναι αυτος που τη δεχεται, παρα μονον οταν ενας ευρωστος νταγλαρας χτυπαει καποιον αδυναμο (ειτε λογω φυλου, ειτε ηλικιας, ειτε σωματικης διαπλασης). Αυτο φυσικα το κανει ακομα χειροτερο, για τον ιδιο πρωτα απο ολα. Τι δηλωνει για αυτον?
    Εχουμε φτασει να λεμε τα αυτονοητα!!

Senior Member

εγώ, πάλι, ψηφίζω scarification
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Eμενα οποιον και να βαραγε το ιδιο θα με ενοχλουσε, για ονομα του Θεου!! Και τον Ακη, και τον Αδωνη, και τον ΓΑΠ. Με ενοχλει η βια, σαν πραξη, και δεν καθοριζεται η ενοχληση μου απο το ποιος ειναι αυτος που τη δεχεται, παρα μονον οταν ενας ευρωστος νταγλαρας χτυπαει καποιον αδυναμο (ειτε λογω φυλου, ειτε ηλικιας, ειτε σωματικης διαπλασης). Αυτο φυσικα το κανει ακομα χειροτερο, για τον ιδιο πρωτα απο ολα. Τι δηλωνει για αυτον?
    εσυ που κυλοφορεις με σουγιαδες και περιστροφα :Ρ

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    λιλιουμ, η παιδεία και η ανατροφή του καθένα από μας θέλω να πιστεύω πως καταδικάζει κάθε μορφή βίας και καταδικάζει τέτοια περιστατικά.
    Τους τελευταίους μήνες όμως και με τόσα οσα βιώνουμε σαν χώρα και ως πολίτες που η καθημερινή τριβή με τους πολιτικούς έχει πλέον ποτίσει το πετσί μας, δεν νομίζω πως οι περισσότεροι από μας δεν φρικάρουμε ακούγοντας τους να σφυρίζουν αδιάφορα για το σημείο όπου φτάσαμε.
    Εκεί λοιπόν έρχεται αυτό το ζωώδες ένστικτο και θες πολύ να ρίξεις μερικές σε κάποιους.
    Σόρι, αλλά εμένα μου βγαίνει.

Senior Member
    lol ΚΕΝΟ, στεναχωρήθηκες για τη χρησιμοποίηση της λέξεως "πουσταριά", απ' την όπως είπες "βρωμιάρα λεσβία";
    πολύ δούλεμα, ρε φιλαράκι και δεν κάνει.

άντε καληνύχτα σας
    σας φιλώ κατακούτελα

Senior Member
    Η διαφήμηση του ΠΑΣΟΚ πάνω απ΄το κεφάλι μας.
    (έλεος)

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Εμένα αυτό που με φρικάρει περισσότερο είναι
    όχι η επίθεση στην Κανέλη
    -που εννοείται ότι τη θεωρώ τραμπούκικη, φασιστική
    και γυναικουλίστικη επιεικώς-
    αλλά η όλη δράση τους
    plus του συγκεκριμένου κασιδιαρη.
    Και γι αυτό απ' το μεσημέρι γράφω συνέχεια το ίδιο
    ότι χτες δικαζόταν για συνδρομή σε ληστεία,
    απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη,
    παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία
    σε επίθεση σε μεταπτυχιακό φοιτητή
    στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.

bet, από υποκριτές και πανηλίθιους έχει πήξει ο τόπος.
    Και εννοείται ότι τους συγκαλύπτει η αστυνομία
    και οι δημοσιογράφοι τούς κάνουν αποδεκτούς από τον κόσμο
    καλώντας τους στις εκπομπές τους.
    Μ' αυτό το σκεπτικό δεν κάλεσαν στην ίδια εκπομπή
    Δούρου, Κανέλη, κασιδιαρη;
    Για να πλακωθούνε, να γίνει τζερτζελές και να κάνουν νούμερα.

Body-Rocker, εγώ χτες είδα πάνω απ' το κεφάλι μου διαφήμιση της ΧΑ
    για κλάσμα δευτερολέπτου
    εκτός κι αν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου
    που δε νομίζω.
    Καλή σου νύχτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Body-Rocker View Post
    Η διαφήμηση του ΠΑΣΟΚ πάνω απ΄το κεφάλι μας.
    (έλεος)
    το φορουμ εχει εξοδα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Εμένα αυτό που με φρικάρει περισσότερο είναι
    όχι η επίθεση στην Κανέλη
    -που εννοείται ότι τη θεωρώ τραμπούκικη, φασιστική
    και γυναικουλίστικη επιεικώς-
    αλλά η όλη δράση τους
    plus του συγκεκριμένου κασιδιαρη.
    Και γι αυτό απ' το μεσημέρι γράφω συνέχεια το ίδιο
    ότι χτες δικαζόταν για συνδρομή σε ληστεία,
    απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη,
    παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία
    σε επίθεση σε μεταπτυχιακό φοιτητή
    στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.

bet, από υποκριτές και πανηλίθιους έχει πήξει ο τόπος.
    Και εννοείται ότι τους συγκαλύπτει η αστυνομία
    και οι δημοσιογράφοι τούς κάνουν αποδεκτούς από τον κόσμο
    καλώντας τους στις εκπομπές τους.
    Μ' αυτό το σκεπτικό δεν κάλεσαν στην ίδια εκπομπή
    Δούρου, Κανέλη, κασιδιαρη;
    Για να πλακωθούνε, να γίνει τζερτζελές και να κάνουν νούμερα.
    ναι και αυτοι δεν θα παρουν παρισσοτερους ψηφους νομιζεις- καθε χαστουκακι χιλιους ψηφους χαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by Body-Rocker View Post
    lol ΚΕΝΟ, στεναχωρήθηκες για τη χρησιμοποίηση της λέξεως "πουσταριά", απ' την όπως είπες "βρωμιάρα λεσβία";
    πολύ δούλεμα, ρε φιλαράκι και δεν κάνει.

άντε καληνύχτα σας
    σας φιλώ κατακούτελα
    εδω μεσα φιλε δεν αξιζει να γραψεις κατι περισσοτερο...
    δλδ εχουμε παντα τα γνωστα κλισε που εχω φτασει να αναρωτιεμαι, εισαστε νοημων ατομα ή λετε οτι λενε και τα καναλια σαν καλα παπαγαλακια ?
    καταδικαζουμε τη βια, θελουμε δημοκρατια. τσετσετσε τσετσετσε χειροτεροι απ'τις γκρινιαρες κωλογριες που ζουρλαθηκαν και τις κλεισαν στα γηροκομεια γιατι δεν τις αντεχαν αλλο ειναι ολη η ελλαδα. λες και εχουμε πολλη δημοκρατια σημερα και καλοπερναμε και γουσταρετε να συνεχιστει η σαπιλα.

το μηνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Όσο οι τυφλοί τω πνεύματι επιμένουν, δυστυχώς φως δεν μπορούμε να τους βάλουμε στα "μάτια" τους, μόνο να τους δείξουμε αν θέλουν να γιατρευτούν...
    Γιατί ο κάθε τυφλός μπορεί και να μην θέλει να γιατρευτεί, να μην επιθυμεί το φως του, το σκοτάδι βολεύει, για τα θύματα, λύπηση και αυτο-λύπηση..
    Ας πορευτούν στο σκοτάδι τους, μόνο που πρόβατα για σφαγή ας δώσουν τον εαυτό τους, κανένα παιδί τους, σύντροφο, γονείς ότι έχουν τέλος πάντων
    που θεωρούν ότι έχουν εξουσία πάνω του..
    Δεν τρέφω ρατσισμό μέσα μου... η ατομική ευθύνη είναι για μένα το ΠΑΝ, για ότι αφηνόμαστε να ακούσουμε, να δούμε και μην ανησυχείτε και σύντομα να πάθουμε..

Εκδήλωση Πανεπιστημίου Θεσσαλίας 31/5/2012

Οι μετανάστες είναι το πρώτο θύμα των φασιστών

«Το πρώτο και εύκολο θύμα των φασιστών είναι οι μετανάστες που είναι ανυπεράσπιστοι. Αν η Χρυσή Αυγή αποκτήσει μαζικότητα, τότε θα ακολουθήσουν οι συνδικαλιστές, οι γυναίκες, οι gay και όλοι όσοι δεν ταιριάζουν και δεν συντάσσονται με τις ακραίες απόψεις τους.
    Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τι είναι η Χρυσή Αυγή, αυτό το φασιστικό και σατανιστικό κίνημα».

Το παραπάνω τόνισαν μεταξύ άλλων καθηγητές Πανεπιστημίου που μίλησαν σε αντιφασιστική εκδήλωση φορέων του Πανεπιστημίου με τίτλο «Χρυσή Αυγή - Μαύρο Σκοτάδι» στην παραλία του Βόλου.

Όπως τόνισε ο επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Σπύρος Μαρκέτος, ο φασισμός αναπτύχθηκε σε όλη την Ευρώπη και δεν θα πρέπει ο κόσμος να τον μπερδεύει με την άκρα δεξιά.

«Ο φασισμός είναι ένα κίνημα που προσπαθεί να γίνει μαζικό» τόνισε και πρόσθεσε πως αυτή τη στιγμή έχει θέσει ως πρώτο στόχο τους μετανάστες ακριβώς επειδή είναι η εύκολη λύση, αλλά επειδή είναι και οι περισσότερο ανυπεράσπιστοι. «Κατάφεραν να περάσουν τις ιδέες τους στον κόσμο και να αλλάξουν ακόμα και την γλώσσα. Ξαφνικά οι μετανάστες έγιναν λαθρομετανάστες. Η αλήθεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή ασπάζεται τον δωδεκαθεϊσμό και είναι μια σατανιστική οργάνωση. Απορώ πώς δεν αποσχίστηκαν και εκδιώχθηκαν από την Εκκλησία μητροπολίτες και ιερείς που την υποστηρίζουν ανοιχτά, όπως ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων».

Ο ίδιος ζήτησε από τον κόσμο να μην πέσει στην παγίδα της Χρυσής Αυγής ότι πρόκειται για ένα αντισυστημικό κίνημα, καθώς όπως τόνισε αντίθετα είναι δεμένη με τους πιο βαθείς και σκοτεινούς μηχανισμούς του συστήματος και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα «ξεφουσκώσει».

Από την πλευρά του ο επίκουρος καθηγητής Ιστορίας του μεταπολεμικού κόσμου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Πολυμέρης Βόγλης απέδωσε την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στην έλλειψη ιστορικής παιδείας του λαού, καθώς όπως τόνισε «είναι ελάχιστοι εκείνοι που ξέρουν τι σημαίνει πραγματικά ο ναζισμός». Παράλληλα ο πρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Διδασκόντων του Π.Θ. Τάκης Πολίτης τόνισε πως η πανεπιστημιακή κοινότητα, ειδικά σε εποχές οικονομικής και κοινωνικής κρίσης σαν αυτή που ζούμε, έχει ηθική υποχρέωση να μην περιορίζεται στα εντός των πανεπιστημίων ζητήματα, αλλά να έχει και δημόσια ανοικτή παρέμβαση, ειδικά σε μείζονος σημασίας κοινωνικά ζητήματα.

μπορείτε να συνεχίσετε να σφυρίζετε αμέριμνα. . . όλα καλά!!!
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    ... κοίτα, για νοήμονα, κάτι πάει κι έρχεται,
    αλλά απ' τα αυτο-αποκαλούμενα ως νοήμων (sic) άτομα, τα οποία αισθάνονται ότι πρέπει να υπερασπίσουν το δήθεν "αδικημένο αγοράκι" Χ.Α.,
    που κανείς "δεν το 'παιζε στο σχολείο" μέχρι πρότινος, έχουμε πήξει.