Το θέμα της ημέρας - Page 84
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 84 of 196 FirstFirst ... 3474828384858694134184 ... LastLast
Results 1,246 to 1,260 of 2930
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    βοιντ πιθανόν το να την κοπανάς όταν δικάζεσαι
    αξιολογείται διαφορετικά
    γιατί το γεγονός της απουσίας του επισημαίνεται ιδιαίτερα.
    Ούτε και γω γνωρίζω τη διαδικασία,
    μόνο τις κατηγορίες:

"Ο βουλευτής, που δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Εφετείο,
    κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία,
    απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή,
    παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
    Η επίθεση αυτή έγινε στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου το 2007."

http://www.cretalive.gr/new/94082/gr...o_I.Kasidiaris

Aυτό δείχνει καλύτερα ποιος είναι ο κατηγορούμενος.
    Τζοάν ο κατηγορούμενος είναι απλώς κατηγορούμενος μέχρι να κριθεί ένοχος.
    Ο κάθε κατηγορούμενος, συμπεριλαμβανομενου και ενός φασίστα δεν έχει υποχρέωση να εμφανιστεί σε εφετειακή δίκη διότι η παράσταση γίνεται με δήλωση του πληρεξουσίου δικηγόρου, όταν φυσικά έρθει η σειρά του στο πινάκιο, και όλα αυτά μέχρι τις 3 που κατεβαίνει ο γραμματέας από την έδρα.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    ναι ρειν η μανα μου ειναι οτι εχω πιο ιερο!γιαυτο προσεχε λιγο το στοματακι σου..καποιοι εχουν ιερα και οσια,δεν ειναι ολοι σαν εσενα.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by void View Post
    Τζοάν ο κατηγορούμενος είναι απλώς κατηγορούμενος μέχρι να κριθεί ένοχος.
    Ο κάθε κατηγορούμενος, συμπεριλαμβανομενου και ενός φασίστα δεν έχει υποχρέωση να εμφανιστεί σε εφετειακή δίκη διότι η παράσταση γίνεται με δήλωση του πληρεξουσίου δικηγόρου, όταν φυσικά έρθει η σειρά του στο πινάκιο, και όλα αυτά μέχρι τις 3 που κατεβαίνει ο γραμματέας από την έδρα.
    Βοίντ εγώ πέρα από τα διαδικαστικά
    εστιάζω διαρκώς στις κατηγορίες
    και αν για όποιον ενδιαφέρεται για τους τύπους
    τυπικά ο κατηγορούμενος είναι απλώς κατηγορούμενος μέχρι να κριθεί ένοχος
    για τα φασιστοδικαστήρια,
    έχω προσωπική άποψη ότι το λελούδι δεν κατηγορείται άδικα!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    εγώ πάντως καίτοι διαφωνώ ιδεολογικά μαζί του και πολιτικά, την αλήθεια μου τη λέω: αν με βρίζαν έτσι δύο άτομα που τόσα χρόνια εκπροσωπούν και υπηρετούν το πολιτικό σύστημα που σήμερα με έχει γ...σει, θα αντιδρούσα πολύ πιο βίαια.
    Καλη μου βοιντ εχεις μιλησει ποτε με χρυσαυγιτες?? Νομιζεις οτι το προβλημα τους ειναι το πολιτικο συστημα που μας εχει γ...σει?? Αυτη πιστευεις ηταν η αιτια που πυροδοτησε την εκρηξη του?
    Οι φοροι και η κοινωνικη αδικια και ολα αυτα μπορει να ειναι εκατοστα ή διακοσιαστα στη λιστα με το τι τους ενοχλει!!
    Το προβλημα τους ειναι οτι το πολιτικο συστημα δεν μας εχει γ...σε αρκετα ολους μας, οχι μονο τους αριστερους τους γκει και τους μεταναστες (γιατι οταν θεωρεις οτι εχεις το δικαιωμα να ασκεις βια κατα βουληση χανεις το οριο της διακρισης της πραγματικοτητας και του τι και ποιος σου φταιει, και εχει αποδειχθει σε ολα τα ακραια καθεστωτα στο παρελθον), και δεν τους αφησει λοιπον να γ...νε οσους δε γουσταρουνε με τα δικα τους φαστιστικα ρατσιστικα κριτηρια.
    Για ολα φταινε οι μεταναστες, οι γκει, οι αριστεροι, οι μεχρι στιγμης κυβερνωντες τελευταιοι, ζητω η Χουντα και η Αρεια Φυλη, μην πιστευεις αυτη τη λαιτ εκδοχη της ΧΑ που βλεπεις στην τιβι, που προσπαθει να παρει μαζι της τους αγανακτισμενους για να εξυπηρετησει τα συμφεροντα της.

Τους χρυσαυγιτες δεν τους πειραζει η κατασταση της χωρας, εχουν προβληματα ψυχολογικα και θελουν μεχρι και να σκοτωνουν οσους διαφερουν απο αυτους, και για να αισθανονται καλα με τον εαυτο τους αποδιδουν σε αυτους την κατασταση της χωρας. Και μην ξεχναμε οτι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που τοσο χρονια κυνβερνουσαν και ουσιαστικα αυτοι ευθυνονται για την καταντια της χωρας δεν τους ενοχλουν καθολου, τους φταινε τα αριστερα κομματα που δεν κυβερνησαν ουτε συγκεβερνησαν ουσιαστικα ποτε. Δεν υπαρχει λογικη, και οποιος στηριζει το παραλογο, να ξερει οτι θα του γυρισει μπουμερανγκ.

Αν πραγματικα ξεραν οι ψηφοφοροι της τι εστι βερυκοκο το ποσοστο θα ηταν 0,3%. Οι μισοι χρυσαυγιτες οι οργανωμενοι εχουν ανοιγμενα κεφαλια και ραμματα απο το ξυλο που παιζουν μεταξυ τους για προπονηση.

Και ναι και ολοι αυτοι που μας κυβρνουσαν τοσα χρονια χαλια ηταν, αλλα το μη χειρον βελτιστον. Ειδαμε σε οποιες χωρες επικρατησαν ακραια καθεστωτα ειτε κομμουνιστικα ειτε φασιστικα τι εγινε μετα. Ποιος νοημων θελει να το δοκιμασει (ξανα)?

Senior Member
    Joann, το ζήτημα είναι πολύ μεγαλύτερο και πάει ΠΟΛΥ παραπέρα από το ποιόν του κάθε καρακασιδιάρη. Θα γράψω περισσότερα σύντομα για το ποιες έννοιες αποκτάνε ισχύ σε καιρούς όπως αυτός που ζούμε, γιατί, πώς αυτές οι "ιδεατές συνενώσεις" κάτω από ταυτότητες όπως οι εθνικές που τάχαμου μένουν αναλλοίωτες μέσα στο χρόνο χρησιμοποιούνται και με ποια μαντηλάκια σκεπάζονται διακριτικά, πώς αναδιπλώνεται ο πατριωτισμός και κάτω από ποιες συνθήκες ευδοκιμεί, αναλύσεις του πώς αλλάζει η έννοια του ανήκειν μέσα στους αιώνες, είναι πάρα πολλές οι πτυχές, όχι μία και σίγουρα για μένα προσωπικά ξεφεύγει πέρα από το ποινικό μητρώο και πάει στη σφαίρα του πώς φτάνει ο πολίτης να αφήνει την τύχη του στα χέρια ενός Δυνατού κατ'αυτόν που θα του λύσει μαγικά τα προβλήματα. (οι ακροδεξιές παρατάξεις έχουν πάντα προσωπολατρεία, appeal to authority επιχειρήματα, ενώ το χαρακτηριστικό τους είναι ότι έχουν "τραβήξει" επιχειρήματα από άλλους χώρους, προσαρμόζοντάς τα πάντα στους αλλοιωμένους ανώτερους φακούς μυωπίας τους)

Λίλιουμ, πέστααα ρε!
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Καλη μου βοιντ εχεις μιλησει ποτε με χρυσαυγιτες?? Νομιζεις οτι το προβλημα τους ειναι το πολιτικο συστημα που μας εχει γ...σει?? Αυτη πιστευεις ηταν η αιτια που πυροδοτησε την εκρηξη του?
    Οι φοροι και η κοινωνικη αδικια και ολα αυτα μπορει να ειναι εκατοστα ή διακοσιαστα στη λιστα με το τι τους ενοχλει!!
    Το προβλημα τους ειναι οτι το πολιτικο συστημα δεν μας εχει γ...σε αρκετα ολους μας, οχι μονο τους αριστερους τους γκει και τους μεταναστες (γιατι οταν θεωρεις οτι εχεις το δικαιωμα να ασκεις βια κατα βουληση χανεις το οριο της διακρισης της πραγματικοτητας και του τι και ποιος σου φταιει, και εχει αποδειχθει σε ολα τα ακραια καθεστωτα στο παρελθον), και δεν τους αφησει λοιπον να γ...νε οσους δε γουσταρουνε με τα δικα τους φαστιστικα ρατσιστικα κριτηρια.
    Για ολα φταινε οι μεταναστες, οι γκει, οι αριστεροι, οι μεχρι στιγμης κυβερνωντες τελευταιοι, ζητω η Χουντα και η Αρεια Φυλη, μην πιστευεις αυτη τη λαιτ εκδοχη της ΧΑ που βλεπεις στην τιβι, που προσπαθει να παρει μαζι της τους αγανακτισμενους για να εξυπηρετησει τα συμφεροντα της.

Τους χρυσαυγιτες δεν τους πειραζει η κατασταση της χωρας, εχουν προβληματα ψυχολογικα και θελουν μεχρι και να σκοτωνουν οσους διαφερουν απο αυτους, και για να αισθανονται καλα με τον εαυτο τους αποδιδουν σε αυτους την κατασταση της χωρας. Και μην ξεχναμε οτι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που τοσο χρονια κυνβερνουσαν και ουσιαστικα αυτοι ευθυνονται για την καταντια της χωρας δεν τους ενοχλουν καθολου, τους φταινε τα αριστερα κομματα που δεν κυβερνησαν ουτε συγκεβερνησαν ουσιαστικα ποτε. Δεν υπαρχει λογικη, και οποιος στηριζει το παραλογο, να ξερει οτι θα του γυρισει μπουμερανγκ.

Αν πραγματικα ξεραν οι ψηφοφοροι της τι εστι βερυκοκο το ποσοστο θα ηταν 0,3%. Οι μισοι χρυσαυγιτες οι οργανωμενοι εχουν ανοιγμενα κεφαλια και ραμματα απο το ξυλο που παιζουν μεταξυ τους για προπονηση.

Και ναι και ολοι αυτοι που μας κυβρνουσαν τοσα χρονια χαλια ηταν, αλλα το μη χειρον βελτιστον. Ειδαμε σε οποιες χωρες επικρατησαν ακραια καθεστωτα ειτε κομμουνιστικα ειτε φασιστικα τι εγινε μετα. Ποιος νοημων θελει να το δοκιμασει (ξανα)?

...συμφωνώ με κάθε λέξη...

τζοαν μη κολλάς στο ποινικό του πράγματος, οι πολιτικοί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια έχουν κάνει μεγαλύτερα εγκλήματα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
    τι διαφορά θα είχε ο κασιδιάρης αν δεν διοκωνταν νομικά?
    Αυτό περίμενες για να βγάλεις συμπέρασμα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...διαφωνώ κάθετα και μπορώ να στο επιχειρηματολογήσω.
    Όλο αυτό το διάστημα που οι χρυσαυγίτες είναι στη δημοσιότητα έκαναν μεγάλες προσπάθειες να "χρυσώνουν" το χάπι της ακραίας ιδεολογίας τους για να μη τρομάζουν τον κόσμο και χάσουν τις ψήφους διαμαρτυρίας που επιμένω πως μάζεψαν. Γι αυτό σε όσα πάνελ και αν βρίσκονταν το ριχναν συνέχεια στο μεταναστευτικό και απεφευγαν να μιλούν για χούντα/χιτλερ/παραμυθι του πολυτεχνείου κλπ.
    Όλα αυτά τα αποσπάσματα που βλέπουμε είναι προ εκλογών από συνενυτεύξεις του μιχαλολιάκου.
    Με λίγα λόγια θέλει η @@ να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει. Αυτό επαθαν και εκεί αποσκοπούσε η κανέλλη, γιατί η δούρου δεν πίστευε πως θα έκανε τέτοια επιτυχία εξ ου και η αντίδραση της κατά τη διάρκεια του συμβάν.
    Επειδή το βίντεο έχει χιλιοπαιχτεί είναι πανεύκολο να δει κάποιος ότι τον έφτσαν στα όρια του με τους χαρακτηρισμούς τους όχι μόνο σε πολιτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
    Και κει κολλάει πως ο κασιδιάρης είναι ερασιτέχνης πολιτικός.
    Θα απαντήσω το βράδυ γιατύ πρέπει να φύγω
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Βοίντ εγώ πέρα από τα διαδικαστικά
    εστιάζω διαρκώς στις κατηγορίες
    και αν για όποιον ενδιαφέρεται για τους τύπους
    τυπικά ο κατηγορούμενος είναι απλώς κατηγορούμενος μέχρι να κριθεί ένοχος
    για τα φασιστοδικαστήρια,
    έχω προσωπική άποψη ότι το λελούδι δεν κατηγορείται άδικα!
    ποια φασιστοδικαστήρια μωρέ τζοάν?
    ήμαρτον πια.
    Μήπως να κάνουμε ένα λαϊκό δικαστήριο να τον δικάσουμε και να επαναφέρουμε και τη θανατική ποινή ή ακόμα καλύτερα να τον ρίξουμε στην πυρά με την υπόνοια της ενοχής?
    οι κατηγορίες δεν είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθούν και τα φασιστοδικαστήρια που αναφέρεις δουλεύουν πυρετωδώς παρά τις πίεσεις που τους ασκούνται και που πίστεψέ με είναι τεράστιες.
    μη βιαζόμαστε παιδιά να τα τσουβαλιάζουμε όλα.

Senior Member
    Όχι, δεν τον προκάλεσε η Κανέλλη, αλλά η Δούρου!
    Ψυχολόγος -που ανάλυσε τη συμπεριφορά του εκπρόσωπου Χτύπου της ΧΑ
    -πώς δηλ κάποιος τραβάει μπροστά στην κάμερα
    ένα αριστερό, ένα δεξί και μετά ένα αριστερό κροσέ-
    είπε ότι τέτοιου είδους άτομα πάσχουν από ΧΑΣ ="χαμηλή ανοχή στέρησης"
    δηλ δεν μπορεί εύκολα ν' αναβάλλει τις παρορμήσεις του.
    Η Δούρου "πάτησε το κουμπί" και γι' αυτό όταν έφαγε το νερό ήταν ήρεμη.
    Το περίμενε!
    Η Λιάνα τώρα που έφαγε τόσες μπουνιές
    από ένα νεαρό
    -και παρέμεινε όρθια αποφάνθηκε ο επιστήμονας-
    είναι τελικά μια πολύ δυνατή γυναίκα!
    Αλλά κι αυτή τι το 'θελε;
    Είσαι φασίστας και σου πετάνε το ΡΙΖOΣΠΑΣΤΗ στη μούρη;
    Τι θα κάνεις;
    Kαι πάνω απ' όλα πρέπει να ξέρεις ότι
    η θέση της γυναίκας είναι κάτω απ' τη σφαλιάρα του άντρα!
    χιχιχι!!!!!!
    Στην αρχη καλα τα πηγες, αλλα στο τελος τα χαλασες. Τι την ηθελες την φεμινιστικη προπαγανδα? Νοιωθεις πιο πολυ γυναικα ετσι? Η γυναικα για να αισθανεται γυναικα χρειαζεται την εκτιμιση των αντρων ή των παιδιων της. Ο τροπος που παρουσιαζεις τα πραγματα και ο τροπος σκεψης σου ομως ειναι απωθητικοι για το αντιθετο φυλο και απο'κει στα παιδια. Το αποτελεσμα το ξερεις και μονη σου...

Senior Member

λιλ μου θα σου πω το εξής:
    νιώθω πολύ περήφανη που βρίσκομαι σε ένα επίπεδο τέτοιο σαν άνθρωπος που ακόμα και τις απόψεις αυτών με τους οποίους διαφωνώ είμαι διατεθειμένη να τις προστατεύσω γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους.
    Είναι κεκτημένο δημοκρατικό, έστω και αυτής της αστικής δημοκρατίας την οποία όλοι κράζουμε.
    Ναι έχω μιλήσει με χρυσαυγίτες, και με νεοδημοκράτες και με πασόκους και με κομμουνιστές και με αναρχικούς.
    Σέβομαι την άποψη όλων στο βαθμό φυσικά που δεν επισκιάζουν και σέβονται και τη δική μου άποψη.
    Και αυτή η συναναστροφή μου με έχει κάνει πολύ δημοκρατικό άνθρωπο και ανοιχτόμυαλο.
    Δεν καταδικάζω ούτε τσουβαλιάζω ιδεολογίες ούτε έχω ένα σταθερό μοτίβο τρόπου σκέψης.
    Ο αξόνας όμως γύρω από τον οποίο περιστρέφομαι είναι η δημοκρατία. Ούτε χούντες στρατιωτικές ούτε χούντες προλεταρίων.
    Και η δημοκρατία η δική μου δε χωράει φίμωση των αντιφρονούντων με εμένα. Είναι πρώτα από όλα ελευθερία.
    Ο κασιδιάρης και η κανέλλη έχουν ίδιο δικαίωμα να λένε τις παπαριές τους.
    Αυτό το δικαίωμά τους εγώ το υπερασπίζομαι και πάντα θα το υπερασπίζομαι.
    Και θα το υπερασπίζομαι γιατί αυτό είναι το δίκαιο και η ουσία της ελευθερίας της γνώμης.
    Το ότι το φιλτράρω και κρατάω αυτά που γουστάρω είναι άλλο θέμα από εκεί κι έπειτα.
    Για μένα το γεγονός ότι μπορώ να ακούω όλες τις γνώμες και να διαμορφώνω άποψη χωρίς παρωπίδες, είναι ό,τι πιο σημαντικό μου προσφέρει ο χαρακτήρας μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post

τζοαν μη κολλάς στο ποινικό του πράγματος, οι πολιτικοί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια έχουν κάνει μεγαλύτερα εγκλήματα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
    τι διαφορά θα είχε ο κασιδιάρης αν δεν διοκωνταν νομικά?
    Αυτό περίμενες για να βγάλεις συμπέρασμα?
    Aν δε σου λέει τίποτα η συμμετοχή σε κακούργημα
    και το ότι αυτός και το κόμμα του στο σκληρό του πυρήνα
    είναι μια συμμορία παραβατών του κοινού ποινικού δικαίου
    και για σένα δεν είναι εκεί το θέμα,
    εμένα μου λέει πολλά.

Κι επειδή το 'ψαξα
    ιδού και οι άλλες δραστηριότητές του:

Tελειοποίησε την τεχνική του street-fighting,
    της μάχης σώμα με σώμα στους δρόμους
    την οποία ανέλαβε να διδάξει και στους νεοσσούς
    της ΧΑ
    η οποία διοργάνωνε τακτικά καμπ
    υπό την επίβλεψη του εν λόγω μπουμπουκιού.

Θα γράψω κι άλλα.

Senior Member

λιλ μου θα σου πω το εξής:
    νιώθω πολύ περήφανη που βρίσκομαι σε ένα επίπεδο τέτοιο σαν άνθρωπος που ακόμα και τις απόψεις αυτών με τους οποίους διαφωνώ είμαι διατεθειμένη να τις προστατεύσω γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους.
    Είναι κεκτημένο δημοκρατικό, έστω και αυτής της αστικής δημοκρατίας την οποία όλοι κράζουμε.
    Ναι έχω μιλήσει με χρυσαυγίτες, και με νεοδημοκράτες και με πασόκους και με κομμουνιστές και με αναρχικούς.
    Σέβομαι την άποψη όλων στο βαθμό φυσικά που δεν επισκιάζουν και σέβονται και τη δική μου άποψη.
    Και αυτή η συναναστροφή μου με έχει κάνει πολύ δημοκρατικό άνθρωπο και ανοιχτόμυαλο.
    Δεν καταδικάζω ούτε τσουβαλιάζω ιδεολογίες ούτε έχω ένα σταθερό μοτίβο τρόπου σκέψης.
    Ο αξόνας όμως γύρω από τον οποίο περιστρέφομαι είναι η δημοκρατία. Ούτε χούντες στρατιωτικές ούτε χούντες προλεταρίων.
    Και η δημοκρατία η δική μου δε χωράει φίμωση των αντιφρονούντων με εμένα. Είναι πρώτα από όλα ελευθερία.
    Ο κασιδιάρης και η κανέλλη έχουν ίδιο δικαίωμα να λένε τις παπαριές τους.
    Αυτό το δικαίωμά τους εγώ το υπερασπίζομαι και πάντα θα το υπερασπίζομαι.
    Και θα το υπερασπίζομαι γιατί αυτό είναι το δίκαιο και η ουσία της ελευθερίας της γνώμης.
    Το ότι το φιλτράρω και κρατάω αυτά που γουστάρω είναι άλλο θέμα από εκεί κι έπειτα.
    Για μένα το γεγονός ότι μπορώ να ακούω όλες τις γνώμες και να διαμορφώνω άποψη χωρίς παρωπίδες, είναι ό,τι πιο σημαντικό μου προσφέρει ο χαρακτήρας μου.

Senior Member
    Και νά, αδελφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε
    ήσυχα-ήσυχα κι απλά.
    Καταλαβαινόμαστε τώρα ― δε χρειάζονται περισσότερα.
    Κι αύριο λέω θα γίνουμε ακόμα πιο απλοί
    θα βρούμε αυτά τα λόγια που παίρνουν το ίδιο βάρος σ’ όλες τις καρδιές, σ’ όλα τα χείλη
    έτσι να λέμε πια τα σύκα: σύκα, και τη σκάφη: σκάφη,
    κι έτσι που να χαμογελάνε οι άλλοι και να λένε: «τέτοια ποιήματα
    σου φτιάχνουμε εκατό την ώρα». Αυτό θέλουμε και μεις.

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου, απ’ τον κόσμο
    εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο.

Γιαννης Ριτσος

Aν δε σου λέει τίποτα η συμμετοχή σε κακούργημα
    και το ότι αυτός και το κόμμα του στο σκληρό του πυρήνα
    είναι μια συμμορία παραβατών του κοινού ποινικού δικαίου
    και για σένα δεν είναι εκεί το θέμα,
    εμένα μου λέει πολλά.

Κι επειδή το 'ψαξα
    ιδού και οι άλλες δραστηριότητές του:

Tελειοποίησε την τεχνική του street-fighting,
    της μάχης σώμα με σώμα στους δρόμους
    την οποία ανέλαβε να διδάξει και στους νεοσσούς
    της ΧΑ
    η οποία διοργάνωνε τακτικά καμπ
    υπό την επίβλεψη του εν λόγω μπουμπουκιού.

Θα γράψω κι άλλα.
    δεν έχεις καταλάβει ακόμη τι θέλω να πω..:ΡΡΡ
    Μπροστά σε αυτά που πιστεύει αυτός ο άνθρωπςο περί χούντας/χιτλερ/μεταναστευσης κλπ, τα κακουργήματα και η συναφή του δράση μου φαίνονται πταίσματα, αυτό προσπαθώ να σου πω....

Senior Member
    ποια φασιστοδικαστήρια μωρέ τζοάν?
    ήμαρτον πια.
    Μήπως να κάνουμε ένα λαϊκό δικαστήριο να τον δικάσουμε και να επαναφέρουμε και τη θανατική ποινή ή ακόμα καλύτερα να τον ρίξουμε στην πυρά με την υπόνοια της ενοχής?
    οι κατηγορίες δεν είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθούν και τα φασιστοδικαστήρια που αναφέρεις δουλεύουν πυρετωδώς παρά τις πίεσεις που τους ασκούνται και που πίστεψέ με είναι τεράστιες.
    μη βιαζόμαστε παιδιά να τα τσουβαλιάζουμε όλα.
    βοίντ για τα φασιστοδικαστήρια και τους φασιστονόμους
    -βλέπε βουλευτική ασυλία-
    έχω πάγια άποψη .
    Το ότι οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί υφίστανται τρομερές πιέσεις
    δεν το αμφισβητώ,
    αλλά είναι άσχετο μ' αυτό που λέω,
    για το αν δηλ τα δικαστήρια και οι νόμοι είναι φτιαγμένα για να συντηρούν
    ένα σάπιο πολιτικό σύστημα.