Το θέμα της ημέρας - Page 85
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 85 of 196 FirstFirst ... 3575838485868795135185 ... LastLast
Results 1,261 to 1,275 of 2930
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    δεν έχεις καταλάβει ακόμη τι θέλω να πω..:ΡΡΡ
    Μπροστά σε αυτά που πιστεύει αυτός ο άνθρωπςο περί χούντας/χιτλερ/μεταναστευσης κλπ, τα κακουργήματα και η συναφή του δράση μου φαίνονται πταίσματα, αυτό προσπαθώ να σου πω....
    Ε άλλους τους ενοχλούν οι ιδέες κι άλλους οι πράξεις..
    έτερον εκάτερον...
    Εμένα μ' ενοχλούν οι πράξεις...
    και για μένα τα κακουργήματα είναι κακουργήματα
    κι όχι πταίσματα

Quote Originally Posted by Joann View Post
    Ε άλλους τους ενοχλούν οι ιδέες κι άλλους οι πράξεις..
    έτερον εκάτερον...
    Εμένα μ' ενοχλούν οι πράξεις...
    και για μένα τα κακουργήματα είναι κακουργήματα
    κι όχι πταίσματα
    ...ναι βρε τζοαν, αλλά δεν είναι "λογικό" όταν ένας άνθρωπος δεν σέβεται την εννοια της δημοκρατίας να μη σέβεται και τους νόμους?
    Δεν σου είπα πως δεν με πειράζει, αλλά δεν μου κάνει και εντύπωση.

Senior Member
    βοίντ για τα φασιστοδικαστήρια και τους φασιστονόμους
    -βλέπε βουλευτική ασυλία-
    έχω πάγια άποψη .
    Το ότι οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί υφίστανται τρομερές πιέσεις
    δεν το αμφισβητώ,
    αλλά είναι άσχετο μ' αυτό που λέω,
    για το αν δηλ τα δικαστήρια και οι νόμοι είναι φτιαγμένα για να συντηρούν
    ένα σάπιο πολιτικό σύστημα.
    Εκτός από το νόμο για τη βουλευτική ασυλία, ο οποίος έχει αλλάξει βέβαια από πέρυσι, μπορείς να μου κατονομάσεις κάποιον άλλο φασιστονόμο?
    Και σε παρακαλώ όχι από κάποιο μπλογκ , αλλά νόμο τυπικό της Βουλής.
    Δεν υπάρχει λόγος να τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Οι νόμοι οι οποίοι δεν είναι απαραίτητα φιλολαϊκοί δε σημαίνει ότι είναι φασιστικοί.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Στην αρχη καλα τα πηγες, αλλα στο τελος τα χαλασες. Τι την ηθελες την φεμινιστικη προπαγανδα? Νοιωθεις πιο πολυ γυναικα ετσι? Η γυναικα για να αισθανεται γυναικα χρειαζεται την εκτιμιση των αντρων ή των παιδιων της. Ο τροπος που παρουσιαζεις τα πραγματα και ο τροπος σκεψης σου ομως ειναι απωθητικοι για το αντιθετο φυλο και απο'κει στα παιδια. Το αποτελεσμα το ξερεις και μονη σου...
    Kαι βέβαια νιώθω πιο πολύ γυναίκα, τι ήθελες να νιώθω πιο πολύ άντρας;
    To να γίνω συμπαθητική χαϊδεύοντας αφτιά δεν το επεδίωξα ποτέ...
    ο εαυτός μου είμαι...
    ε και αφήνω τη συμπάθεια να πάει όλη σε σένα...
    Άντε τώρα φεύγω γιατί πάω για δουλειά...

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    ενώ πριν είδαμε τον Κενό να επιχειρεί και μία πλευρική "αγαπησιάρικη" στάση προς τα μέλη των ανθρώπων της LGBT κοινότητας, που όμως δεν του βγήκε του άνθρωπα εντελώς, δύσκολο όταν είσαι μάτσο αρσενικό να μην δαγκώσεις χείλι ή πληκτρολόγιο λιγάκι.

*Παρεπιμπτόντως, η άκρα δεξιά έχει σκοπό να προσεγγίσει τα άτομα αυτών των ομάδων, με πρόσχημα την "μη ανοχή στη διαφορετικότητα του πάνΚακου Ισλάμ" έναντι Ημών των macho μεν αλλά κατά βάθος ανοιχτόμυαλων ΛΟΛ ατόμων, σε προσπάθεια δημιουργίας μίας ιδεατής φαντασιακής συνένωσης στο συνειδησιακό του κόσμου με άτομα που στο παρελθόν είχαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης δολοφονήσει γκέι και σταμπάρει με τριγωνάκια ροζ την σεξουαλικότητά τους. ΟΥΡΤ.
    ματσο να πεις τον αντρα σου και τα παιδια σου! τι με περασες για κανα μαλακα να λιωνει ολη μερα στα γυμναστηρια και να χαπακωνεται για να φουσκωσει ? ή καναν κλειστομυαλο που δε δεχεται διαφορετικη αποψη απ'αυτη που λεει το κομμα οπως η μαρκελα ? δεν ακολουθω καμια φορμα και κανεναν κανονα. γιατι πολυ απλα δεν ανηκω πουθενα! μπορει να υποστηριζω τη XA σε αρκετες συζητησεις γιατι ειναι μειοψηφια κι ολοι τους βριζουν. αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα παω να τους ψηφισω κι ολας. το κανω επειδη γουσταρω την αντιπαραθεση.

μπορει εσυ να υπερασπιζεσαι περισσοτερο τα δικαιωματα των LGBT ατομων, αλλα το κανεις αφου εφτιαξες την οικογενειουλα σου. για ρωτα και τους αλλους στο περιθωριο ποσο ομορφα ειναι. εξαλλου το εχω ξαναπει οτι τα στανταρντ κλισε τα βαριεμαι. και ναι γουσταρω και τρανσεξουαλς οποτε γιατι να τους βριζω ? δε θα μου δωσουν να φαω ομως για να τους υπερασπιστω περισσοτερο. ουτε πλητονται τοσο οσο νομιζεις. γι'αυτο δεν ασχολουμαι.

Η Λιάνα τώρα που έφαγε τόσες μπουνιές
    από ένα νεαρό
    -και παρέμεινε όρθια αποφάνθηκε ο επιστήμονας-
    είναι τελικά μια πολύ δυνατή γυναίκα!
    ισα ρε μαριονετες σας θιξαμε τα ειδωλα! ταρακουνηθηκε η λειτουργικοτατη δημοκρατια με δυο τρεις σφαλιαριτσες.

Senior Member
    Φταίει ο Κασιδιάρης ή οι 450.000 που τους ψήφισαν; Φταίει ο Μιχαλολιάκος ή όσοι τους άφησαν να φτάσουν από μια παράνομη τρομοκρατική ομάδα να εκλέγουν και βουλευτές;
    Αυτή η οργάνωση δεν εμφανίστηκε τώρα, είναι εδώ και πολλά χρόνια στο παρασκήνιο με πολλά εγκλήματα στο βιογραφικό της. Ε τώρα που ο λαός μας ξύπνησε και κατάλαβε ότι
    αυτοί που ψήφιζε τόσα χρόνια ήταν ληστοσυμμορίτες, ας τους λουστεί και ως επίσημο κόμμα με εκπροσώπηση στο μπουρδέλο τη λεγόμενη και βουλή. Πάλι καλά που φαίνεται ότι
    θα βγει ο αλέξης, τουλάχιστον αυτός θα μας δώσει πίσω όλα τα κεκτημένα που με τόσους αγώνες και θυσίες κατακτήσαν οι άξιοι συνδικαλιστές μας.

Banned
    Quote Originally Posted by Tasos75 View Post
    Φταίει ο Κασιδιάρης ή οι 450.000 που τους ψήφισαν; Φταίει ο Μιχαλολιάκος ή όσοι τους άφησαν να φτάσουν από μια παράνομη τρομοκρατική ομάδα να εκλέγουν και βουλευτές;
    Αυτή η οργάνωση δεν εμφανίστηκε τώρα, είναι εδώ και πολλά χρόνια στο παρασκήνιο με πολλά εγκλήματα στο βιογραφικό της. Ε τώρα που ο λαός μας "ξύπνησε" ας τους λουστεί και ως επίσημο κόμμα με εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο.
    ενω αυτοι που λουζομαστε τοσα χρονια εχουν κανει τα εγκληματα της γραβατας..!ποσο μονοπλευροι ειστε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    ενω αυτοι που λουζομαστε τοσα χρονια εχουν κανει τα εγκληματα της γραβατας..!ποσο μονοπλευροι ειστε..
    εννοειται πως χρειαζεται μια νεα πολιτικη κουλτουρα, αλλα η Χρυση Αυγη δεν ειναι φορεας τετοιας (ουτε τα υπολοιπα κομματα που μπηκαν στην Βουλη)

Banned
    εννοειται πως χρειαζεται μια νεα πολιτικη κουλτουρα, αλλα η Χρυση Αυγη δεν ειναι φορεας τετοιας (ουτε τα υπολοιπα κομματα που μπηκαν στην Βουλη)
    δεν ειπα σε κανεναν να ψηφισει χρυση αυγη!απλα απορω με το ποσο μονοπλευρα βλεπετε τα πραγματα..

Senior Member
    δεν ειπα σε κανεναν να ψηφισει χρυση αυγη!απλα απορω με το ποσο μονοπλευρα βλεπετε τα πραγματα..
    ναι, αλλα θιγεσαι οταν γινεται λογος για ΧΑ

Banned

υποψηφιος του συριζα..!αν δεν βαριεστε δειτε το.

Banned
    ναι, αλλα θιγεσαι οταν γινεται λογος για ΧΑ
    καθολου!θιγομαι μονο οταν αντι για μια υγιη διαφωνια,εισπραττω προσωπικη επιθεση τυπου "φασιστας" και τυπου "κυρα να πεις την μανα σου" εκει ναι θιγομαι!αυτο που εγω λεω και πιστευω ειναι οτι ο φασισμος ουδεποτε εφυγε ισα ισα τον εξυπηρετει η αριστερα και με πολιτικες αλλα και στα λογια!προσωπικη μου αποψη παντα..

Senior Member
    καθολου!θιγομαι μονο οταν αντι για μια υγιη διαφωνια,εισπραττω προσωπικη επιθεση τυπου "φασιστας" και τυπου "κυρα να πεις την μανα σου" εκει ναι θιγομαι!αυτο που εγω λεω και πιστευω ειναι οτι ο φασισμος ουδεποτε εφυγε ισα ισα τον εξυπηρετει η αριστερα και με πολιτικες αλλα και στα λογια!προσωπικη μου αποψη παντα..
    μα το ιδιο συνδικατο ειναι, ιδια ιδεολογια, ιδιους τροπους αντιδρασης - διαφερουν μονο στο αυτο που βγαζουν προς τα εξω, αλλα η ουσια μενει ιδια

Banned
    νομιζω πως αυτο ταιριαζει εδω περηφανα με την αξια του:

ειναι λιγο σαλεμενος ο δευτερος και σε μεγαλη ηλικια, αλλα δε πειραζει τον αγαπαμε και τον δεχομαστε οπως ειναι. <3

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    νομιζω πως αυτο ταιριαζει εδω περηφανα με την αξια του:

ειναι λιγο σαλεμενος ο δευτερος και σε μεγαλη ηλικια, αλλα δε πειραζει τον αγαπαμε και τον δεχομαστε οπως ειναι. <3
    ειδικα ο πρωτος και ο τελευταιος - τυπικοι εκπροσωποι της αρειας φυλης χαχαχαχαχα