Το θέμα της ημέρας - Page 88
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 88 of 196 FirstFirst ... 3878868788899098138188 ... LastLast
Results 1,306 to 1,320 of 2930
    Senior Member
    curie,μη ξεχνας ,οι μεγαλυτεροι θεωρητικοι του ανθρωπισμου... ηταν μισανθρωποι στην καθημερινοτητα τους.
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    μμμ...νομιζω οι θεωρητικοι,που στην καθημερινοτητα τους δεν βρισκονται σε αμεση τριβη με αλλους ανθρωπους...νομιζω
    ακριβώς nflu, ακριβώς και για τα δύο ή και που βρίσκονται είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε"...
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    "κεί ναι (όχι τόσο μέσα στην τηλεόραση βέβαια) εκεί έξω πως έχει κότσια και ποιος μιλάει έξω από τον χορό...".

Να υποθέσω πως ήθελες να γράψεις "ποιός έχει κότσια" και γράφτηκε λανθασμένα... αυτούς που έχουν κότσια λοιπόν, μάλλον δε θα τους δεις να λένε και πολλά... μόνο σε περίπτωση που είχαν όρεξη και χρόνο... αυτά είναι για όσους θέλουν να πιστεύουν πως τα διαθέτουν. Από μένα, καμιά αντίρρηση στο να τα επικαλούνται κιόλας... πάντα έτσι ήταν αυτή η ζωή έ;......
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Τι ειναι ομως αραγε αυτο ,που κανει εναν ανθρωπο να ειναι ανακολουθος.. απο την θεωρια στην πραξη...αναρωτιεμαι

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Πηγαινετε να τον ψηφισετε και να τον στηριξετε, και οταν αυτος η καποιος ομοιδεατης του κανει τοπι στο ξυλο τη μανα σας επειδη καποιος του ειπε οτι μαλλον αυτη ηταν που εβρισε τον τριτο ξαδερφο του μπατζανακη του Χιτλερ καθως πηγαινε με το καροτσι στη λαικη, να ερθετε να μου περιγραψετε τα συναισθηματα.
    ενω αν ψηφισουν Τσιπρα και υπολοιπους, θα τους σφαζουν τη μανα οι αλλοδαποι, και σε λιγο που θα γινει πολεμος οι Τουρκοι. μας συμφερει περισσοτερο να κατηγορουμε τους ξενους παρα τους ελληνες.

Quote Originally Posted by Curie View Post
    και εγώ είμαι υπερ του διαλόγου αλλά πλέον αρχίζει να μοιάζει ο ανθρώπινος λόγος κάπως κενός γιατί δεν έχει αντίκρυσμα στην πράξη,
    να πιάνει πάτο μέχρι και πάνω σε βράχο να τον βάλεις...

εμένα τα τόσα έντονα φαινόμενα αδιάλλακτων απόψεων με προβληματίζουν..και φυσικά κανένας δεν έχει την ευθύνη των λόγων του
    εδώ μέσα..γιατί δεν είναι η πραγματική ζωή όπως εκτέθηκαν χτες αυτοί οι άνθρωποι καλώς ή κακώς με ηθοποιία ή όχι...
    εκεί ναι (όχι τόσο μέσα στην τηλεόραση βέβαια) εκεί έξω φαίνεται ποιος έχει κότσια και ποιος μιλάει έξω από τον χορό...
    και τι θες να κανουνε απο πραξεις δλδ, να τρεχουνε σε πορειες και σε συγκεντρωσεις ή να ειναι σαν τη μαρκελα κομματοσκυλα φανατικοι μεχρι το κοκαλο και να προπαγανδιζουνε οπου βρουνε ? δε ξερω κι ολας αν τα γραφεις για μενα αυτα, αλλα προσωπικα δεν ανηκω πουθενα σε κανενα κομμα, ουτε θα παω παλι να ψηφισω οντως. ασχετα αν σε πολλες συζητησεις εδω υποστηριζω ΧΑ, το κανω οπως ειπα και στη RainAndWind, επειδη μου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις και να παιρνω το μερος της μειοψηφιας.

στο θεμα μας τωρα, αν θελουμε να μιλαμε για ισοτητα κοιταμε και τις δυο πλευρες. δε γινεται οταν του πετανε τα χαρτια στη μαπα να μετραει σαν οτι δε συμβαινει τιποτα απολυτως, κι οταν εκεινος πεταει το νερο στη μαπα της αλλης να ειναι σεξισμος, βιαιη πραξη και καταλυση της δημοκρατιας.

το πουσταρια που ειπε η Κανελη γιατι δεν ειναι σεξισμος και δεν αναφερθηκε ? επιμενω, τα λογια ενοχλουν μονο οταν τους συμφερει, τωρα οχι ? που δεν ειναι καν γυναικα η ιδια, αλλα ενα ανδρογυναιο. φαινεται κι απο το τροπο που μιλαει και την ολη συμπεριφορα της. να προσεχει λοιπον αν δε μπορει να τα βαλει με τους συνομιλητες της, να μη κανει βιαιες κινησεις και τους επιτιθεται πρωτη.

η μαγικη λεξη ειναι η λεξη δημοκρατια. εαν πλακωνοταν οποιοσδηποτε αλλος απο οποιοδηποτε αλλο κομμα, θα μετρουσε σαν ενας τυπικος καβγας/ξυλοδαρμος/whatever. τωρα ομως που ηταν χρυσο αυγο, για δυο τρεια χαστουκακια στον αερα μιλαμε για καταλυση της δημοκρατιας κι εγινε και καταζητουμενος! λες κι εχουμε την λειτουργικη δημοκρατια σε τουτο το τοπο και καλοπερναμε. αυτοι που καταδικασαν το κοσμο σε γενοκτονια γιατι δε καταζητουνται ? το να σκοτωνουν το λαο αναγκαζωντας τον να ζει σε τριτοκοσμικες συνθηκες μεχρι την αυτοκτονια δεν ειναι βια ?

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by void View Post
    Εκτός από το νόμο για τη βουλευτική ασυλία, ο οποίος έχει αλλάξει βέβαια από πέρυσι, μπορείς να μου κατονομάσεις κάποιον άλλο φασιστονόμο?
    Και σε παρακαλώ όχι από κάποιο μπλογκ , αλλά νόμο τυπικό της Βουλής.
    Δεν υπάρχει λόγος να τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Οι νόμοι οι οποίοι δεν είναι απαραίτητα φιλολαϊκοί δε σημαίνει ότι είναι φασιστικοί.
    Εκτός από το νόμο για τη βουλευτική ασυλία
    θέλεις να σου πω κι άλλον;
    Δεν είναι αρκετός;
    Kαι δεν πα ν' άλλαξε... Kαταργήθηκε;
    Όχι βέβαια!
    Και κατά πρώτον δεν είμαι απ' αυτούς
    που πιστεύουν πως ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
    Αν θες να κάνεις ανάρτηση το νόμο περί βουλευτικής ασυλίας
    από την εφημερίδα της κυβερνήσεως
    να το κάνεις.
    Εγώ ξέρω ότι και με τις αλλαγές
    όλα τα λαμόγια με τις offshore έξω είναι.
    Εκτός κι αν έχεις αντίθετες πληροφορίες.
    Α... αν κάνεις ανάρτηση από την εφημερίδα της κυβερνήσεως
    το νόμο περί ευθύνης υπουργών
    κάνε έναν κόπο
    και κάνε μια ανάλυση και μια ανάρτηση
    γιατί ο Βουλγαράκης που ενέχεται σε σύσταση οffshore
    -και μη μου πεις για τη γυναίκα του και την πεθερά του,
    θα βάλω τα γέλια-
    και στο σκάνδαλο Βατοπεδίου είναι έξω,
    αφού ο νόμος εφαρμόζεται...
    Και να με διαφωτίσεις σε τίνος τις τσέπες κατέληξαν
    τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που διακινήθηκαν από τις εγχώριες
    και υπεράκτιες εταιρείες μιας μονής που υποτίθεται ότι έχει πνευματικό ρόλο
    και δεν είναι μαγαζάκι και επιχείρηση.
    Υπήρξαν υπουργικές αποφάσεις ανταλλαγών –φάντασμα,
    διάθεση οικοπεδικών εκτάσεων από πλευράς Κτηματικής Εταιρείας πριν της παραχωρηθούν,
    ανταλλαγές που έγιναν χωρίς την τήρηση του θεσμικού πλαισίου
    που ορίζει ο ίδιος ο εσωτερικός κανονισμός της Κτηματικής Εταιρείας
    και βεβαίως υπογραφή συμβολαιογραφικών πράξεων χωρίς τους νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας.
    Πού πήγαν οι υπουργοί που τις υπέγραψαν;
    Aλήθεια και ο Ρουσόπουλος δεν ενέχεται στο σκάνδαλο Βατοπεδίου;
    Eίναι μέσα και δεν το χω πάρει χαμπάρι;
    Να μην πω για τον τότε πρωθυπουργό
    που δεν ξέρει τίποτα για το έγκλημα.
    Με τους άλλους υπουργούς και τις μίζες που τσέπωσαν
    από το σκάνδαλο της SIEMENS τι έγινε, πήγαν μέσα;
    Κι έχω κι άλλα ερωτηματικά τύπου
    γιατί χρήστες σαπίζουν στις φυλακές
    ενώ οι έμποροι είναι σαλονάτοι;
    Ποιος τους αθωώνει όποτε εμπλέκονται νομικά;
    Να μου τ' απαντήσεις όλα αυτά
    με αποδείξεις
    και τα ξαναλέμε για τους ελληνικούς νόμους
    και αν προστατεύουν απατεώνες ή όχι.

By the way, δεν αναφέρω πουθενά αυτό που λες:
    "να κάνουμε ένα λαϊκό δικαστήριο να τον δικάσουμε
    και να επαναφέρουμε και τη θανατική ποινή".
    Kι όσο για το άλλο που λες
    "Πάντως αν θες να ξεφύγεις από το αυτόφωρο ξεφεύγεις άνετα και
    ασχέτως από τα αργά αντανακλαστικά της αστυνομίας."
    Ποια αργά αντανακλαστικά της αστυνομίας;
    Τη δράση της Χ.Α τη γνωρίζουμε χρόνια όπως και χρόνια γνωρίζουμε τη συγκάλυψή της από την αστυνομία.
    (και να μην ξεχνάμε και τα ποσοστά της ΧΑ στις εκλογές στους αστυνομικούς).

Senior Member
    "Τι ειναι ομως αραγε αυτο ,που κανει εναν ανθρωπο να ειναι ανακολουθος.. απο την θεωρια στην πραξη...αναρωτιεμαι"...

Η γνώση του πως η θεωρία απέχει απ' την πράξη φυσικά... άμα δεν έχεις ρισκάρει τη ζωή σου στην πράξη, γιατί να μην είσαι οπαδός της θεωρίας που σε θέλει να έχεις ρισκάρει τη ζωή σου στην πράξη;... ψιλά γράμματα, σάματι πόσοι θα καταλάβουνε τη διαφορά;...

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    "κεί ναι (όχι τόσο μέσα στην τηλεόραση βέβαια) εκεί έξω πως έχει κότσια και ποιος μιλάει έξω από τον χορό...".

Να υποθέσω πως ήθελες να γράψεις "ποιός έχει κότσια" και γράφτηκε λανθασμένα... αυτούς που έχουν κότσια λοιπόν, μάλλον δε θα τους δεις να λένε και πολλά... μόνο σε περίπτωση που είχαν όρεξη και χρόνο... αυτά είναι για όσους θέλουν να πιστεύουν πως τα διαθέτουν. Από μένα, καμιά αντίρρηση στο να τα επικαλούνται κιόλας... πάντα έτσι ήταν αυτή η ζωή έ;......
    έχεις δίκιο και το διόρθωσα, ευχαριστώ
    αυτούς με τα κότσια ή τους ανακόλουθους του λόγου τους, όντως τους έχω δει και οι δεύτεροι υποστηρίζουν πιο ένθερμα τις απόψεις
    τους, χειρότερο αυτό ... και σίγουρα όπου το συναντάω αυτό εκεί με παραπέμπει σε αερολογίες..
    Ναι έτσι είναι η ζωή αλλά για μένα έχει παραγίνει το να λέμε και να ξε-λεμε, να υποστηρίζουμε σε θεωρία και η πράξη άφαντη..
    Ακούς ή διαβάζεις ένα άνθρωπο και λες τώρα μούρη μου πουλάει ή εννοεί και τίποτα από όλα αυτά, κάνει ότι υποστηρίζει;; και πάει λέγοντας...
    έχει χάσει την αξιοπιστία του ο ανθρώπινος λόγος... η φράση "ο λόγος μου συμβόλαιο" είναι το καλύτερο ανέκδοτο πλέον..

Senior Member
    Τι ειναι ομως αραγε αυτο ,που κανει εναν ανθρωπο να ειναι ανακολουθος.. απο την θεωρια στην πραξη...αναρωτιεμαι
    το γεγονός ότι έχει γίνει απίστευτα ανεύθυνος...σε πολλά...ακόμη και απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό...
    αδιαφορία για τη βαρύτητα και το αντίκτυπο του λόγου και των πράξεων του και ως εκ τούτου μπορούν αυτά να απέχουν έτη φωτός!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    "Τι ειναι ομως αραγε αυτο ,που κανει εναν ανθρωπο να ειναι ανακολουθος.. απο την θεωρια στην πραξη...αναρωτιεμαι"...

Η γνώση του πως η θεωρία απέχει απ' την πράξη φυσικά... άμα δεν έχεις ρισκάρει τη ζωή σου στην πράξη, γιατί να μην είσαι οπαδός της θεωρίας που σε θέλει να έχεις ρισκάρει τη ζωή σου στην πράξη;... ψιλά γράμματα, σάματι πόσοι θα καταλάβουνε τη διαφορά;...
    ναι,αλλα ειχα παντα απορια ,και βεβαια δεν εξαιρω τον εαυτο μου,αν ενας ανθρωπος ανακολουθος,εχει συνειδηση της ανακολουθιας του ή κοροιδευει ακομα και τον εαυτο του..και σε τι βαθμο αυτο μπορει να το κανει...θελω να πω,δεν ερχεται καποια στιγμη η συνειδηση του να τον ελεγξει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    το γεγονός ότι έχει γίνει απίστευτα ανεύθυνος...σε πολλά...ακόμη και απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό...
    αδιαφορία για τη βαρύτητα και το αντίκτυπο του λόγου και των πράξεων του και ως εκ τούτου μπορούν αυτά να απέχουν έτη φωτός!!!
    μπορει να ειναι και ο φανταστικος κοσμος που φτιαχνει ενας δειλος στην πραξη ανθρωπος για να νιωθει πιο δυνατος...ή πιστευεις πως γινεται παντα με σκοπιμοτητα?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Πραγματικα δε μπορω να ακολουθησω το διαλογο σας!!!!! Αυτο με κανει συνειδητα ανακολουθη????? χαχαχαχχαχα!!

Senior Member
    Σαφώς και την έχει χάσει. Κι από τότε που την έχασε, θα δεις άπειρους υπερασπιστές του... ελεύθερου λόγου. Τί ωραία, να γράφεις αυτά που θα ήθελες να πράττεις... αυτά που θα ήθελες να υπερασπίζεσαι... αυτά που θα ήθελες νά 'χουν κάνει άλλοι πριν από σένα για σένα... τί ωραία να είναι κομπλεξικός μόνο ο Κασιδιάρης - εν προκειμένω - αλλά όχι εγώ που δε δύναμαι να εκφράσω το μικρό φασιστάκι που κρύβω μέσα μου... τί ωραία να δίνω εύσημα στο συνομιλητή μου, γιατί κάπου πρέπει κι εγώ να "ανασάνω"... τί ωραία να μετέχω σε φόρουμς "ψυχολογίας" παραδεχόμενος/η πως το μεγαλύτερο θέμα που τίθεται είναι αυτό του "ανθρώπινου χαρακτήρα", αλλά αν αυτός είναι αλλοδαπής προέλευσης να κατηγορώ άπαντες για... ρατσισμό ή - αντιθέτως - να εξυμνώ εαυτόν για... αλτρουϊσμό...

Όλα τόσο μα τόσο ωραία... όλα τόσο μα τόσο αυθεντικά... κι εγώ τόσο μικρή, να μη μιλάω από τα χτε λόγω των ρατσιστικών μου διαθέσεων όταν υπάρχουν τόσο μεγάλοι ανθρωπιστές σε αυτό το φόρουμ... νισάφι, μας πήρατε χαμπάρι και τί θα απογίνουμε;...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    και τι θες να κανουνε απο πραξεις δλδ, να τρεχουνε σε πορειες και σε συγκεντρωσεις ή να ειναι σαν τη μαρκελα κομματοσκυλα φανατικοι μεχρι το κοκαλο και να προπαγανδιζουνε οπου βρουνε ? δε ξερω κι ολας αν τα γραφεις για μενα αυτα, αλλα προσωπικα δεν ανηκω πουθενα σε κανενα κομμα, ουτε θα παω παλι να ψηφισω οντως. ασχετα αν σε πολλες συζητησεις εδω υποστηριζω ΧΑ, το κανω οπως ειπα και στη RainAndWind, επειδη μου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις και να παιρνω το μερος της μειοψηφιας.
    πράξεις δεν είναι μόνο η διαμαρτυρία αν δεν απατώμαι, είναι να κάνεις και κάτι προς παράδειγμα για μίμηση, αξιόλογο και διαφορετικό..
    δε συμφωνώ καθόλου να συμπαρασύρεσαι εσύ ή ο καθένας σε μια μάζα μπροστά πίσω μέσα έξω από τη βουλή για να πεις "α, να κάτι έκανα"..
    δεν είναι προσωπικά ειδικά αλλά συμπέρασμα της όλης εικόνας που μου άφησε, αλλά όποιον αγγίζουν αρνητικά ή θετικά ευχαρίστως να συζητήσω
    γιατί το λέω..Δεν έχει να κάνει με τους πολιτικές σου απόψεις ή τις προσωπικές έχει να κάνει με το αν ξέρεις πχ γιατί να στηρίξεις την μειοψηφία;
    σε αντιπροσωπεύει; (όχι συγκεκριμένη μειοψηφία) θες να έχουν ακόμη έναν υποστηρικτή άσχετα με το τι πρεσβεύουν; θες απλά να είσαι σε αντιπαράθεση;
    αυτό προσπαθώ να καταλάβω στο τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του καθενός..
    και σαφώς το τι κάνουν πράξη δεν μπορώ να το δω εγώ, αλλά είπα παραπάνω τι μου θυμίζουν κάποια κατεβατά...

Senior Member
    ναι,αλλα ειχα παντα απορια ,και βεβαια δεν εξαιρω τον εαυτο μου,αν ενας ανθρωπος ανακολουθος,εχει συνειδηση της ανακολουθιας του ή κοροιδευει ακομα και τον εαυτο του..και σε τι βαθμο αυτο μπορει να το κανει...θελω να πω,δεν ερχεται καποια στιγμη η συνειδηση του να τον ελεγξει?
    Ρώτησε τη Ρέϊν, αυτή τα ξέρει όλα γιατί τα πράττει όλα. Όχι εμένα που γαμιέμαι ασχολούμενη με την αδιαφορία των ανθρώπων. Και δε μου κοστίζει και τίποτα έ;... να απαντήσω και αλλιώς;... για να μπορείς να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, εννοείται πως αντιλαμβάνεσαι πλήρως τί και πώς εκφράζεσαι και πράττεις. Καριέρρα κάνεις... πλάκα μου κάνεις;...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Πραγματικα δε μπορω να ακολουθησω το διαλογο σας!!!!! Αυτο με κανει συνειδητα ανακολουθη????? χαχαχαχχαχα!!
    Θα φερω ενα απλο παραδειγμα...εγω μπορει εδω να γραφω οτι ειμαι ο μεγαλυτερος αγωνιστης της δημοκρατιας,ειμαι ενας ανθρωπος που οταν δω αδικια,χωνομαι μεσα σε ολα...να χω ιδεες απολυτες που δεν συγχωρουν οποιοδηποτε λαθος...και στην πραγματικοτητα...να φοβαμαι να πω και την γνωμη μου στον πραγματικο κοσμο...λεμε τωρα
    η απορια μου ειναι...τι ειναι αυτο που κανει εναν ανθρωπο.. να εχει τετοιο χασμα αναμεσα στα λογια και την πραξη?και εχει συνειδηση του τι κανει ή παραμυθιαζει και τον εαυτο του....