Το θέμα της ημέρας - Page 89
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 89 of 196 FirstFirst ... 3979878889909199139189 ... LastLast
Results 1,321 to 1,335 of 2930
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Εκτός από το νόμο για τη βουλευτική ασυλία
    θέλεις να σου πω κι άλλον;
    Δεν είναι αρκετός;
    Kαι δεν πα ν' άλλαξε... Kαταργήθηκε;
    Όχι βέβαια!
    Και κατά πρώτον δεν είμαι απ' αυτούς
    που πιστεύουν πως ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
    Αν θες να κάνεις ανάρτηση το νόμο περί βουλευτικής ασυλίας
    από την εφημερίδα της κυβερνήσεως
    να το κάνεις.
    Εγώ ξέρω ότι και με τις αλλαγές
    όλα τα λαμόγια με τις offshore έξω είναι.
    Εκτός κι αν έχεις αντίθετες πληροφορίες.
    Α... αν κάνεις ανάρτηση από την εφημερίδα της κυβερνήσεως
    το νόμο περί ευθύνης υπουργών
    κάνε έναν κόπο
    και κάνε μια ανάλυση και μια ανάρτηση
    γιατί ο Βουλγαράκης που ενέχεται σε σύσταση οffshore
    -και μη μου πεις για τη γυναίκα του και την πεθερά του,
    θα βάλω τα γέλια-
    και στο σκάνδαλο Βατοπεδίου είναι έξω,
    αφού ο νόμος εφαρμόζεται...
    Και να με διαφωτίσεις σε τίνος τις τσέπες κατέληξαν
    τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που διακινήθηκαν από τις εγχώριες
    και υπεράκτιες εταιρείες μιας μονής που υποτίθεται ότι έχει πνευματικό ρόλο
    και δεν είναι μαγαζάκι και επιχείρηση.
    Υπήρξαν υπουργικές αποφάσεις ανταλλαγών –φάντασμα,
    διάθεση οικοπεδικών εκτάσεων από πλευράς Κτηματικής Εταιρείας πριν της παραχωρηθούν,
    ανταλλαγές που έγιναν χωρίς την τήρηση του θεσμικού πλαισίου
    που ορίζει ο ίδιος ο εσωτερικός κανονισμός της Κτηματικής Εταιρείας
    και βεβαίως υπογραφή συμβολαιογραφικών πράξεων χωρίς τους νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας.
    Πού πήγαν οι υπουργοί που τις υπέγραψαν;
    Aλήθεια και ο Ρουσόπουλος δεν ενέχεται στο σκάνδαλο Βατοπεδίου;
    Eίναι μέσα και δεν το χω πάρει χαμπάρι;
    Να μην πω για τον τότε πρωθυπουργό
    που δεν ξέρει τίποτα για το έγκλημα.
    Με τους άλλους υπουργούς και τις μίζες που τσέπωσαν
    από το σκάνδαλο της SIEMENS τι έγινε, πήγαν μέσα;
    Κι έχω κι άλλα ερωτηματικά τύπου
    γιατί χρήστες σαπίζουν στις φυλακές
    ενώ οι έμποροι είναι σαλονάτοι;
    Ποιος τους αθωώνει όποτε εμπλέκονται νομικά;
    Να μου τ' απαντήσεις όλα αυτά
    με αποδείξεις
    και τα ξαναλέμε για τους ελληνικούς νόμους
    και αν προστατεύουν απατεώνες ή όχι.

By the way, δεν αναφέρω πουθενά αυτό που λες:
    "να κάνουμε ένα λαϊκό δικαστήριο να τον δικάσουμε
    και να επαναφέρουμε και τη θανατική ποινή".
    Kι όσο για το άλλο που λες
    "Πάντως αν θες να ξεφύγεις από το αυτόφωρο ξεφεύγεις άνετα και
    ασχέτως από τα αργά αντανακλαστικά της αστυνομίας."
    Ποια αργά αντανακλαστικά της αστυνομίας;
    Τη δράση της Χ.Α τη γνωρίζουμε χρόνια όπως και χρόνια γνωρίζουμε τη συγκάλυψή της από την αστυνομία.
    (και να μην ξεχνάμε και τα ποσοστά της ΧΑ στις εκλογές στους αστυνομικούς).
    Τζοάν όλη η απάντηση σου περιστρέφεται γύρω από το αν εφαρμόζονται οι νόμοι και από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας.
    Σε όποια χώρα του πλάνήτη και να πας πάντα τα παραθυρα στους νόμους θα υπάρχουν.
    Το γεγονός ότι ζούμε σε μια χώρα με σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και πλήρη ταύτιση εξουσιών την οποία το πολιτικό σύστημα έχει επιβάλλει, δε σημαίνει ότι θα ορίσουμε ολόκληρο το νομικό και δικαϊκό σύστημα ως φασιστικό.
    Οι νόμοι πολλές φορές δεν εφαρμόζονται από ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο και όχι μόνο από τους βατοπεδινούς ή δεν ξέρω εγώ ποιους άλλους.
    Γενικά οι Έλληνες δεν το έχουμε με την συμμόρφωση στους νόμους.
    Το να βγαίνουμε όμως να μιλάμε για φασιστοδικαστήρια είναι τουλάχιστον άτοπο.

γενικά τα τσουβαλιάσματα οδήγουν σε αυθαίιρετα συμπερασματα, κι αν ο καθένας μας πρόσεχε τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί για να περιγράψει μια κατάσταση τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Ρώτησε τη Ρέϊν, αυτή τα ξέρει όλα γιατί τα πράττει όλα. Όχι εμένα που γαμιέμαι ασχολούμενη με την αδιαφορία των ανθρώπων. Και δε μου κοστίζει και τίποτα έ;... να απαντήσω και αλλιώς;... για να μπορείς να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, εννοείται πως αντιλαμβάνεσαι πλήρως τί και πώς εκφράζεσαι και πράττεις. Καριέρρα κάνεις... πλάκα μου κάνεις;...
    ...με καλυψες.

Senior Member
    Η γνώση του πως η θεωρία απέχει απ' την πράξη φυσικά... άμα δεν έχεις ρισκάρει τη ζωή σου στην πράξη, γιατί να μην είσαι οπαδός της θεωρίας που σε θέλει να έχεις ρισκάρει τη ζωή σου στην πράξη;... ψιλά γράμματα, σάματι πόσοι θα καταλάβουνε τη διαφορά;...
    κορυφαίο RockElCasbah, απλά κορυφαίο!

Quote Originally Posted by nflu View Post
    ναι,αλλα ειχα παντα απορια ,και βεβαια δεν εξαιρω τον εαυτο μου,αν ενας ανθρωπος ανακολουθος,εχει συνειδηση της ανακολουθιας του ή κοροιδευει ακομα και τον εαυτο του..και σε τι βαθμο αυτο μπορει να το κανει...θελω να πω,δεν ερχεται καποια στιγμη η συνειδηση του να τον ελεγξει?
    nflu, παρακάλα να μοιράσει κανένας συνειδήσεις ή να βρέξει ο Θεός...
    αυτός που έχει και αισθάνεται την ευθύνη για ότι ξεστομίζει φυσικά και θα το ακολουθήσει, αλλά να τώρα που έγινε μόδα..
    είπα - ξείπα!!! και τι έγινε; (όχι αλλάζω γνώμη και ξέρω γιατί , μη τα μπερδέψουμε...)
    ή το κατά που με τραβάει το ρεύμα ας πάω...
    άλλα είπα χτες άλλα να κάνω σήμερα, σιγά τα λάχανα..τι επίπτωση να έχει..
    σε μικροπράγματα μπορεί όχι εμφανής, αλλά όταν έχουμε μάθει όλοι να το κάνουμε στα περισσότερα ή σε όλα..
    θα γίνει και σε μεγάλης κλίμακας καταστάσεις και με πολύ πολύ σοβαρές συνέπειες...βλ. Ελληνικό κράτος(όχι ότι γίνονται μόνο εδώ αυτά αλλά μιας και μπορούμε να το δούμε πιο άμεσα και έμπρακτα)
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    κορυφαίο RockElCasbah, απλά κορυφαίο!

nflu, παρακάλα να μοιράσει κανένας συνειδήσεις ή να βρέξει ο Θεός...
    αυτός που έχει και αισθάνεται την ευθύνη για ότι ξεστομίζει φυσικά και θα το ακολουθήσει, αλλά να τώρα που έγινε μόδα..
    είπα - ξείπα!!! και τι έγινε; (όχι αλλάζω γνώμη και ξέρω γιατί , μη τα μπερδέψουμε...)
    ή το κατά που με τραβάει το ρεύμα ας πάω...
    άλλα είπα χτες άλλα να κάνω σήμερα, σιγά τα λάχανα..τι επίπτωση να έχει..
    σε μικροπράγματα μπορεί όχι εμφανής, αλλά όταν έχουμε μάθει όλοι να το κάνουμε στα περισσότερα ή σε όλα..
    θα γίνει και σε μεγάλης κλίμακας καταστάσεις και με πολύ πολύ σοβαρές συνέπειες...βλ. Ελληνικό κράτος(όχι ότι γίνονται μόνο εδώ αυτά αλλά μιας και μπορούμε να το δούμε πιο άμεσα και έμπρακτα)
    ...κι εσυ με καλυψες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    μπορει να ειναι και ο φανταστικος κοσμος που φτιαχνει ενας δειλος στην πραξη ανθρωπος για να νιωθει πιο δυνατος...ή πιστευεις πως γινεται παντα με σκοπιμοτητα?
    nfluaki μου δεν ξέρω τι να σου πω για την αιτία, και τα δύο μου φαίνονται μπορούν να ισχύουν ...
    στην 1η περίπτωση όμως δεν θα κατηγορούσα ένα άνθρωπο για τη δειλία του όμως δεν θα μπορούσα να τον ακούω να διαμαρτύρεται για αυτά που ο ίδιος
    δεν θέλει να δει την πραγματικότητα να την αντιμετωπίσει και να τα τηρήσει..δηλαδή εμ θες βόλεψη και ανοχή από άλλους γιατί ζεις στον κόσμο σου, εμ
    ανοίγεις το στοματάκι σου και έχεις απαιτήσεις; όχι!
    για το 2ο το σκόπιμο υπήρχε κάποτε ναι, να κοροϊδέψω τον άλλον και υπάρχει και σήμερα αλλά έχει γίνει τόσο ένα με τον εαυτό μας που δεν είναι σκόπιμο
    θα το λεγες φυσική αντίδραση, θα το λεγες είναι στο πετσί μας, έχει γίνει ακόμη και υποσυνείδητο για να μας βγαίνει αβίαστα.. χα χα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Eπισης θελω να πω οτι πρεπει να αλλαξει αυτος ο τιτλος του πολιτευματος. Δεν υπαρχει δημοκρατια πια πουθενα σε αυτο τον κοσμο, αιωνες τωρα. ΕΜεις στην Ελλαδα πχ πρεπει να λεμε οτι εχουμε Ρουσφετευομενη Τυχοκρατια.

Και εξηγω. Στην Αρχαια Ελλαδα, οταν πηγαινες να ψηφισεις καποιον αρχοντα, το πιο συνηθες ειναι να τον ξερεις απο τα γενοφασκια του, να ξερεις τον πατερα του και τη μανα του, τον παππου και τη γιαγια του, και ολα του τα αδερφια. Να ξερεις τον παιδαγωγο του, να ξερεις ποσο ακρατο οινο πινει στην καθισια του και ποιο ειναι το αγαπημενο του εδεσμα. ΠΟυ εχει ταξιδεψει, τι πιστευει, τι εμπειριες εχει, τι χαρακτηρα, τι γνωσεις, τι ηθος, να τον συναντας καθε τοσο στην αγορα να τα λετε ή να τον ακους να αγορευει.

Τωρα κανεις πολιτης δεν ξερει κανεναν βουλευτη, τι καπνο φουμαρει, τι χαρακτηρα εχει, πως μεγαλωσε και τι πιστευει. Βλεπει μια φατσα, ακουει τρεις παπατζες, βλεπει τι χρωμα εχει το σημαιακι του κομματος, του λεει ο γνωστος του ξαδερφου οτι ειναι καλο παιδι, και Αγιος ο Θεος ριχνει τον ψηφο.

βεβαια, ναναι καλα το ρουσφετι, που βοηθαει στην καλυτερη γνωριμια και τη συσφιξη των σχεσεων πολιτων-πολιτικων.

Ετσι λοιπον ο δημος (εμεις), δεν γνωριζουμε ποιους ψηφιζουμε, και πια, αφου εχουν χαθει οι ιδεολογιες και τα ιδανικα, ψηφιζουμε στην τυχη ή αν εχουμε την τυχη για κονε, ψηφιζουμε για ρουσφετι.

Αρα??

Ρουσφετευομενη Τυχοκρατια.

Senior Member
    "η απορια μου ειναι...τι ειναι αυτο που κανει εναν ανθρωπο.. να εχει τετοιο χασμα αναμεσα στα λογια και την πραξη?και εχει συνειδηση του τι κανει ή παραμυθιαζει και τον εαυτο του....".

Ξέρεις ποιά ανάγκη είναι αυτή... άλλωστε για αυτό εκτίμησα το λόγο σου, εγώ που ομολογώ ευθέως το "ρατσισμό" μου και ευθέως σου είπα πως δεν εκτιμώ τους ανθρώπους όπως τα ζώα... τί να λέμε άλλο;... κάτι "κομψό' για να το διαβάσουν οι ψυχολόγοι που παρακολουθούν το φόρουμ;... κάτι βολικό για να μην αισθανθούν άσχημα οι συμμετέχοντες;... κάτι ευκολοχώνευτο για να μη με... καταδιώξουν αύριο το πουρνό οι ανθρωπιστές;...
    Απαλλαγμένος των ανθρωπίνων αναγκών... και μη νομίζεις... όσο κι αν απαλλαγείς, πάλι δέσμιος είσαι. Όσο σε καλύπτει η πλάνη σου. Ελεύθερος άνθρωπος δεν υφίσταται. Και φρόντισε ο ίδιος για αυτό.

Καλό σας Σαβ/κύριακο... και μόλις σταματήσω να γράφω εντελώς, η χαρά μου για τις 2- 5 ατάκες σας, θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Φιλιά και στον Κασιδιάρη, την Κανέλη και τον Παπαδάκη... "ουκ εν τω πολλώ το... φευ"... τσίου...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Σαφώς και την έχει χάσει. Κι από τότε που την έχασε, θα δεις άπειρους υπερασπιστές του... ελεύθερου λόγου. Τί ωραία, να γράφεις αυτά που θα ήθελες να πράττεις... αυτά που θα ήθελες να υπερασπίζεσαι... αυτά που θα ήθελες νά 'χουν κάνει άλλοι πριν από σένα για σένα... τί ωραία να είναι κομπλεξικός μόνο ο Κασιδιάρης - εν προκειμένω - αλλά όχι εγώ που δε δύναμαι να εκφράσω το μικρό φασιστάκι που κρύβω μέσα μου... τί ωραία να δίνω εύσημα στο συνομιλητή μου, γιατί κάπου πρέπει κι εγώ να "ανασάνω"... τί ωραία να μετέχω σε φόρουμς "ψυχολογίας" παραδεχόμενος/η πως το μεγαλύτερο θέμα που τίθεται είναι αυτό του "ανθρώπινου χαρακτήρα", αλλά αν αυτός είναι αλλοδαπής προέλευσης να κατηγορώ άπαντες για... ρατσισμό ή - αντιθέτως - να εξυμνώ εαυτόν για... αλτρουϊσμό...

Όλα τόσο μα τόσο ωραία... όλα τόσο μα τόσο αυθεντικά... κι εγώ τόσο μικρή, να μη μιλάω από τα χτε λόγω των ρατσιστικών μου διαθέσεων όταν υπάρχουν τόσο μεγάλοι ανθρωπιστές σε αυτό το φόρουμ... νισάφι, μας πήρατε χαμπάρι και τί θα απογίνουμε;...
    Καλά δεν μπορώ να συμφωνήσω παραπάνω...(ουφ, ας βγω για αέρα) χαχαχαχαχα

Αυτό που είπες πάντως για το ότι βλέπουμε τόσους υπερασπιστές είναι άλλο πάλι...
    Ξέρεις, αυτή η ελευθερία.... του λόγου.... έχει γίνει μια...άστα να πάνε! Καλή μαστίχα, πρώτη σε πωλήσεις!
    και μετά την φτύνεις κιόλας γιατί σιγά και τι έγινε; πάρε να μασήσεις ότι θες και μετά σφύρα και αδιάφορα
    γιατί ακόμη...μπορείς.. μετά δεν ξέρω...
    καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...χαχαχαχα....
    μπορεί μετά να σου ζητηθεί να τα κάνεις και πράξη, που να τρέχουμε μωρέ τώρα...

Senior Member
    Επίσης να προσθέσω σε αυτό που λες ότι δημοκρατία κατά τον Αριστοτέλη ήταν "παρέκβαση"..
    δηλαδή ταυτιζόταν με την οχλοκρατία εφόσον επέτρεπε στον όχλο να ανέβει στην εξουσία.
    Για τον Αριστοτέλη δικαίωμα ψήφου δε θα έπρεπε να έχουν όλοι.Δε διαφωνώ σε αυτό.

Senior Member
    Χαίρομαι που αθωώσανε τον 24χρονο φοιτητή... Επιτέλους και κάτι καλό!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Eπισης θελω να πω οτι πρεπει να αλλαξει αυτος ο τιτλος του πολιτευματος. Δεν υπαρχει δημοκρατια πια πουθενα σε αυτο τον κοσμο, αιωνες τωρα. ΕΜεις στην Ελλαδα πχ πρεπει να λεμε οτι εχουμε Ρουσφετευομενη Τυχοκρατια.

Και εξηγω. Στην Αρχαια Ελλαδα, οταν πηγαινες να ψηφισεις καποιον αρχοντα, το πιο συνηθες ειναι να τον ξερεις απο τα γενοφασκια του, να ξερεις τον πατερα του και τη μανα του, τον παππου και τη γιαγια του, και ολα του τα αδερφια. Να ξερεις τον παιδαγωγο του, να ξερεις ποσο ακρατο οινο πινει στην καθισια του και ποιο ειναι το αγαπημενο του εδεσμα. ΠΟυ εχει ταξιδεψει, τι πιστευει, τι εμπειριες εχει, τι χαρακτηρα, τι γνωσεις, τι ηθος, να τον συναντας καθε τοσο στην αγορα να τα λετε ή να τον ακους να αγορευει.

Τωρα κανεις πολιτης δεν ξερει κανεναν βουλευτη, τι καπνο φουμαρει, τι χαρακτηρα εχει, πως μεγαλωσε και τι πιστευει. Βλεπει μια φατσα, ακουει τρεις παπατζες, βλεπει τι χρωμα εχει το σημαιακι του κομματος, του λεει ο γνωστος του ξαδερφου οτι ειναι καλο παιδι, και Αγιος ο Θεος ριχνει τον ψηφο.

βεβαια, ναναι καλα το ρουσφετι, που βοηθαει στην καλυτερη γνωριμια και τη συσφιξη των σχεσεων πολιτων-πολιτικων.

Ετσι λοιπον ο δημος (εμεις), δεν γνωριζουμε ποιους ψηφιζουμε, και πια, αφου εχουν χαθει οι ιδεολογιες και τα ιδανικα, ψηφιζουμε στην τυχη ή αν εχουμε την τυχη για κονε, ψηφιζουμε για ρουσφετι.

Αρα??

Ρουσφετευομενη Τυχοκρατια.
    ακριβως για αυτο πρεπει να επιδιωξεις ενα κρατος ευκολοτερα ελεγξιμο, με λιγοτερες και περισσοτερο μοιρασμενες εξουσιες. Και να να ξεκεινας παντα με το σκεπτικο πως αυτον που στελνεις στην εξουσια ειναι ανθρωπος και θα μπει στον πειρασμο - οποτε κανονιζεις να εχει οσους λιγοτερους γινεται πειρασμους. Τελειο κρατος δεν υπαρχει, αλλα μπορει να δημιουργηθει κατι πλησιεστερο σε αυτο.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by void View Post
    Τζοάν όλη η απάντηση σου περιστρέφεται γύρω από το αν εφαρμόζονται οι νόμοι και από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας.
    Σε όποια χώρα του πλάνήτη και να πας πάντα τα παραθυρα στους νόμους θα υπάρχουν.
    Το γεγονός ότι ζούμε σε μια χώρα με σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και πλήρη ταύτιση εξουσιών την οποία το πολιτικό σύστημα έχει επιβάλλει, δε σημαίνει ότι θα ορίσουμε ολόκληρο το νομικό και δικαϊκό σύστημα ως φασιστικό.
    Οι νόμοι πολλές φορές δεν εφαρμόζονται από ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο και όχι μόνο από τους βατοπεδινούς ή δεν ξέρω εγώ ποιους άλλους.
    Γενικά οι Έλληνες δεν το έχουμε με την συμμόρφωση στους νόμους.
    Το να βγαίνουμε όμως να μιλάμε για φασιστοδικαστήρια είναι τουλάχιστον άτοπο.

γενικά τα τσουβαλιάσματα οδήγουν σε αυθαίιρετα συμπερασματα, κι αν ο καθένας μας πρόσεχε τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί για να περιγράψει μια κατάσταση τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
    H όλη απάντησή μου περιστρέφεται στο ότι εξαιτίας του ελεεινού νόμου περί βουλευτικής ασυλίας
    και παραγραφής των αδικημάτων όσων παράνομα κατασπατάλησαν και καρπώθηκαν
    δημόσιο χρήμα είναι ατιμώρητοι, ελεύθεροι και μια χαρά μπορούν να πολιτευτούν ξανά.
    Και όχι βέβαια, νόμοι που νομιμοποιούν κλέφτες δεν υπάρχουν όπως λες σ' όλες τις χώρες,
    αλλά σε χώρες στιλ Ουγκάντα, όπως εδώ.
    Ούτε τα συμπεράσματά μου είναι αυθαίρετα βέβαια.
    Να μη μιλήσω για την ταφόπλακα στην υποχρέωση της Siemens να δώσει ονόματα και για τις μίζες που δόθηκαν σε υπουργεία και οργανισμούς και για τις μίζες που δόθηκαν στα κομματικά ταμεία του ΠΑΣΟΚΟΝΔ, όπως βεβαιώνει η δικαστική απόφαση δικαστηρίου στη Γερμανία.
    Σιγά μην είναι όλα τα κράτη κι όλα τα δικαστήρια στον κόσμο σαν τα ελληνικά
    που τα χουν κάνει όλα γαργάρα.

By the way δεν τσουβάλιασα τίποτα απολύτως και ό,τι έγραψα για σκάνδαλα Βατοπεδίου, siemens,
    εγκληματική δράση ΧΑ είναι παραδεκτά και αποδεδειγμένα ακόμα και από τον πλέον συντηρητικό
    τύπο και τον κοινό νου του μέσου πολίτη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...διαφωνώ κάθετα και μπορώ να στο επιχειρηματολογήσω.
    Όλο αυτό το διάστημα που οι χρυσαυγίτες είναι στη δημοσιότητα έκαναν μεγάλες προσπάθειες να "χρυσώνουν" το χάπι της ακραίας ιδεολογίας τους για να μη τρομάζουν τον κόσμο και χάσουν τις ψήφους διαμαρτυρίας που επιμένω πως μάζεψαν. Γι αυτό σε όσα πάνελ και αν βρίσκονταν το ριχναν συνέχεια στο μεταναστευτικό και απεφευγαν να μιλούν για χούντα/χιτλερ/παραμυθι του πολυτεχνείου κλπ.
    Όλα αυτά τα αποσπάσματα που βλέπουμε είναι προ εκλογών από συνενυτεύξεις του μιχαλολιάκου.
    Με λίγα λόγια θέλει η @@ να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει. Αυτό επαθαν και εκεί αποσκοπούσε η κανέλλη, γιατί η δούρου δεν πίστευε πως θα έκανε τέτοια επιτυχία εξ ου και η αντίδραση της κατά τη διάρκεια του συμβάν.
    Επειδή το βίντεο έχει χιλιοπαιχτεί είναι πανεύκολο να δει κάποιος ότι τον έφτσαν στα όρια του με τους χαρακτηρισμούς τους όχι μόνο σε πολιτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
    Και κει κολλάει πως ο κασιδιάρης είναι ερασιτέχνης πολιτικός.
    Συμφωνώ γιατί το ποσοστό τους δεν δικαιολογούταν όντας μη σύμφωνο με όσα πραγματικά πρεσβεύουν. Αυτό όμως ίσχυε μέχρι να φανεί από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που έδειχναν σχετική συρρίκνωση. Τότε άρχισε να σκληραίνει η συμπεριφορά τους μιάς και μεγάλη μερίδα του σώματος διψάει να ανακαλύψει εκπρόσωπο με πυγμή, τσαμπουκά, θράσος και γροθιά ικανή να ταρακουνήσει το τραπέζι πιστεύοντας πως οι πολιτικοί που κατασπαταλούν τον δημόσιο πλούτο προς ίδιον συμφέρον θα συμμαζευόταν ή και θα διωκόταν. Όπως θα έκανε και η Φράου και το ξενόφερτο τροϊκανό συφερτό. Τότε αρχίσαμε να βλέπουμε τα κανάλια που προωθούσαν ειδήσεις με διώξεις, προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς μεταναστών από "ομάδες αγνώστων". Δείγμα, επίσης, της τσαμπουκαλεμένης συμπεριφοράς είδαμε πρόσφατα σε περιστατικό με δειλό να πετάει το νερό μιάς κανάτας στον Πέτρο Ευθυμίου.

Ακόμη, εάν ίσχυε αυτό το περί χρυσώματος του χαπιού η κεφαλή της συμμορίας (ή καλύτερα παρακρατικού βραχίονα) θα προσπαθούσε να συγκαλύψει διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα ώστε να αμβληθεί η πρόκληση του κοινού αισθήματος. Αντ'αυτού, όχι μόνο υιοθέτησε την παραβατική συμπεριφορά αλλά και ισχυρίστηκε ότι η ΧΑ διώκεται από την τηλεοπτική, προς αυτούς, χούντα ...χαχαχα! Οπότε εδώ δέν έχουμε να κάνουμε με το "θέλει η @@ να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει", αλλά, πλέον, με την ******* που μπουκάρει την πραμάτεια της στη μούρη του οδηγού από το ανοιχτό παράθυρο στο φανάρι.
    Δεκτό το ερασιτέχνης πολιτικός, αν και προτιμώ το στο γερμανό ρε καραγκιόζηηη!
    Ακόμη συμφωνώ με το τι και που αποσκοπούσε το φέρσιμο της κανέλη
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    αστο βρε τζοαν αλλο σου λέω εγώ και τώρα έχω νυστάξει πολύ για να σου εξηγήσω.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Kαλά ρε βοιντ το συνεχίζουμε άλλη φορά και μένα με πονάει το γόνατό μου
    και δεν είμαι σε μεγάλη φόρμα...
    Last edited by Joann; 09-06-2012 at 02:10.