Το θέμα της ημέρας - Page 90
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 90 of 196 FirstFirst ... 40808889909192100140190 ... LastLast
Results 1,336 to 1,350 of 2930
    Banned
    αγκαλια και νανι η χρηστρια void. ειναι ορισμενες χρηστριες μπεμπες τελειως, σου βγαζουν να τις φροντισεις και να τις καλομαθεις. δυστυχως ομως δε γινεται γιατι ειναι πιασμενες, οποτε κανεις το μαλακα και προχωρας.

Quote Originally Posted by carry View Post
    Συμφωνώ γιατί το ποσοστό τους δεν δικαιολογούταν όντας μη σύμφωνο με όσα πραγματικά πρεσβεύουν. Αυτό όμως ίσχυε μέχρι να φανεί από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που έδειχναν σχετική συρρίκνωση. Τότε άρχισε να σκληραίνει η συμπεριφορά τους μιάς και μεγάλη μερίδα του σώματος διψάει να ανακαλύψει εκπρόσωπο με πυγμή, τσαμπουκά, θράσος και γροθιά ικανή να ταρακουνήσει το τραπέζι πιστεύοντας πως οι πολιτικοί που κατασπαταλούν τον δημόσιο πλούτο προς ίδιον συμφέρον θα συμμαζευόταν ή και θα διωκόταν. Όπως θα έκανε και η Φράου και το ξενόφερτο τροϊκανό συφερτό. Τότε αρχίσαμε να βλέπουμε τα κανάλια που προωθούσαν ειδήσεις με διώξεις, προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς μεταναστών από "ομάδες αγνώστων". Δείγμα, επίσης, της τσαμπουκαλεμένης συμπεριφοράς είδαμε πρόσφατα σε περιστατικό με δειλό να πετάει το νερό μιάς κανάτας στον Πέτρο Ευθυμίου.

Ακόμη, εάν ίσχυε αυτό το περί χρυσώματος του χαπιού η κεφαλή της συμμορίας (ή καλύτερα παρακρατικού βραχίονα) θα προσπαθούσε να συγκαλύψει διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα ώστε να αμβληθεί η πρόκληση του κοινού αισθήματος. Αντ'αυτού, όχι μόνο υιοθέτησε την παραβατική συμπεριφορά αλλά και ισχυρίστηκε ότι η ΧΑ διώκεται από την τηλεοπτική, προς αυτούς, χούντα ...χαχαχα! Οπότε εδώ δέν έχουμε να κάνουμε με το "θέλει η @@ να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει", αλλά, πλέον, με την ******* που μπουκάρει την πραμάτεια της στη μούρη του οδηγού από το ανοιχτό παράθυρο στο φανάρι.
    Δεκτό το ερασιτέχνης πολιτικός, αν και προτιμώ το στο γερμανό ρε καραγκιόζηηη!
    Ακόμη συμφωνώ με το τι και που αποσκοπούσε το φέρσιμο της κανέλη
    ...αν και διαφωνούμε οι απόψεις μας δεν απέχουν και πολύ οπότε δεν έχει νόημα να αναμασάμε τα ίδια καθώς μετά απ όλες αυτές τις κουβέντες που έκανα από χτες, (εντός και εκτός φόρουμ), αυτό που συνειδητοποίησα είναι πως όλοι μα όλοι οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι έκαναν -δικαίως μεν- τεράστιο και συγκλονιστικό θέμα την επίθεση κασιδιάρη αλλά δεν είδα να συμβαίνει κάτι ανάλογο με τις καθημερινές πλέον αυτοκτονίες.
    Αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει περισσότερο.

Banned

Banned
    μηπως πρεπει να αρχισω να φοβαμαι κι εγω ?
    η Καισαριανη ειναι πολυ κοντα εδω που μενω, και ειχανε θαψει και τη γιαγια μου εκει περα.

Banned
    δεν το εβαλα για να τρομοκρατησω..απλα αλλη μια δολοφονια!τριπλη!και παντα εις το ονομα της ανθρωπιας!

Senior Member
    Κανένας τον κόλο του τον σήκωσε να βγει έξω στο δρόμο? Γιατί από αερολογίες χορτάσαμε.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Κανένας τον κόλο του τον σήκωσε να βγει έξω στο δρόμο? Γιατί από αερολογίες χορτάσαμε.
    Γτ, για αλητες μας περασες η για αστεγους? :Ρ

Senior Member
    Αρχικά καταχωρημένο από RainAndWind
    Mnimonio, κυρά να πεις τη μάνα σου. Εγώ είμαι ******* ανθέλλην και δε θα πέθαινα ποτέ για μια έννοια η οποία μου επιβλήθηκε ως κάτι μαγικό, παντοτινό, υπερθαυματουργό, πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών όπως η πατρίδα. Επίσης ένα ιδεολόγημα όπως το έθνος, δε μου λέει τίποτε, γιατί δεν πιστεύω να νομίζεις πως εγώ επιθυμώ να ανήκω στην ίδια πατρίδα πχ με τον μπουχεσολιάκο ή τον κάθε καμμένο καρακασιδιάρη? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Δε με ενώνει κανενός το φαντασιακό που του δίδαξαν και το κατάπιε αμάσητο. Τις προπαγάνδες σου για τα καημένα τα νοσοκομεία στα οποία μετανάστευσε το μεταναστευτικό, η σιωπή μου προς απάντησή σου, γιατί είναι γελοία επιχειρήματα.
    Άλλη διαφορά είναι ότι δε θα σηκωνόμουνα προσοχή μπροστά σε κανέναν που θα μου το έπαιζε αρχηγός. Γι αυτό και δε σέβομαι όσους σηκώνονται και κάθονται ρούπι, τους θεωρώ σκλάβους που το παίζουν αφεντικά δώθε κείθε αλλά στους μη έχοντες κοινωνική ισχύ. Στον αρχηγό βαράνε προσοχή. Σιγά και μη σεβαστώ και κάνω διάλογο με στρατιωτάκια. Η ελευθερία είναι το υπέρτατο αγαθό και δε νομίζω πως η ελευθερία συνάδει βαράω προσοχή στους "ανωτέρους" μου. Πόσω μάλλον όταν αυτοί που το παίζουν ανώτεροι είναι ανίκανοι να συντάξουν πολιτικό λόγο και το μόνο τους διαρκές επιχείρημα είναι το θυμικό. (όπου θυμικό, και οι άνωθεν φαντασίες για κοινά μέρη, πχ πατρίδες)
    Έχω την εξής γενική απορία Rain : γιατί με όσους χρήστες δεν είσαι σύμφωνη , ακαριαία τους βάζεις στάμπα , τους ειρωνεύεσαι , και επιτίθεσαι με ένα πολλή αισχρό λεξιλόγιο ;
    Αντλείς πραγματικά ικανοποίηση από όλο αυτό ;
    Δεν νομίζω πως κάποιοι σταματούν γιατί δεν έχουν επιχειρήματα κάθε άλλο , αν όσοι ήρθαν σε αντιπαράθεση μαζί σου ήταν το ελάχιστο από την επιθετικότητα που λειτουργείς και ερέθισμα το περιεχόμενο τον όσων γράφεις η κατάσταση θα ήταν ανεξέλεγκτη , δεν μπαίνουν στην διαδικασία γιατί απλά θεωρούν ανούσια την συνέχεια..........Εσύ τι αισθάνεσαι μετά από αυτό νικητής ;

Quote Originally Posted by Curie View Post
    Οι γενικά και ειδικά εκ του ασφαλούς ομιλούντες πολύ ορθά υποστηρίζουν τις απόψεις τους..
    Εύγε...
    Η ζωή σας έξω από δω αναρωτιέμαι τι λέει.. εσείς ξέρετε καλύτερα...
    αλλά με την έκρηξη, αφορμής δοθείσης, που υπάρχει, να που βγαίνουν πολλά στη φόρα
    έστω και μετά της εδώ "δήθεν πολιτισμένης αντίδρασης" γιατί υπάρχουν και κανόνες forum, δεν υπάρχει
    ούτε ο τόνος της φωνής σας, ούτε οι χειρονομίες και η έκφραση του προσώπου σας...

και επιφυλάσσομαι για όσα "λέτε" ότι υποστηρίζετε πόσο έξω από τον χορό το κάνετε και
    μας το μοστράρετε τελικά σαν το Α και το Ω της ζωής σας! Να χαμε να λέγαμε μου φαίνεται η παρωδία...
    Το πρώτο που θα ήθελα να σε ρωτήσω '' το εκ του ασφαλούς ομιλούντες '' πως το προσδιορίζεις ;
    Σε ποιο σημείο της αντίδρασης μου έχεις διαπιστώσει έκρηξη , ενώ παρακάτω την χρωματίζεις '' έστω και δήθεν '' πολιτισμένη αντίδραση ;
    Μίλησες κάπου για κανόνες του forum , αυτήν που υπερασπίζεσαι σέβεται αυτούς τους κανόνες , αλλά και το ίδιο το forum ;
    Αν κάποιος που εκφράζεται χωρίς να έχει αριστερές ιδέες , χρησιμοποιήσει το ελάχιστο από την φρασεολογία της Rain ( η οποία είναι και η υπέρμαχος της διαφορετικότητας ) θα τον βαφτίσετε σύσσωμη όλη η παρεούλα με όλα τα όμορφα που γράφεται και κυρίως '' Φασίστα ''
    Βρίσκω λιγάκι άτοπο το επιχείρημα σου για την απουσία σχηματισμού εικόνας αφού απουσιάζει ο τόνος της φωνής , οι χειρονομίες , και η έκφραση του προσώπου..........Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα που υπάρχει στο κατά πόσο ποιο άνετα μπορεί να εκφραστεί ο κάθε χρήστης σε ένα ουσιαστικά απρόσωπο forum ;
    Άλωστε σε ένα μεγάλο εύρος τοποθετήσεων όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που προσδιορίζεις προκύπτουν αντιληπτικά !
    Σου δημιουργήθηκε ποτέ ανάλογος προβληματισμός για τους ίδιους λόγους μέσα από την χυδαιότητα που εκφράζεται η φίλη σου ;
    Και τελευταία επειδή με κατηγορείς για '' δήθεν , μόστρα , και παρωδία '' σε σχέση με την πραγματική μου ζωή , Θα σε παρακαλούσα να παραθέσεις δημόσια το οποιοδήποτε στοιχείο διαθέτεις , ώστε να βοηθείσεις τους υπόλοιπους χρήστες να αντιληφθούν την αλήθεια !
    Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    ναι αμε!φυσικα και βγαινουμε..η τελευταια φορα που βγηκα στο δρομο και υπεγραψα κιολας ηταν πριν 3 εβδομαδες που εκαναν μια γειτονια λαμπογυαλο κατι δυσμοιροι λαθρομεταναστες..!

πες και κατι για τον πατερα μου τωρα..!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φιλομαθής View Post
    Το πρώτο που θα ήθελα να σε ρωτήσω '' το εκ του ασφαλούς ομιλούντες '' πως το προσδιορίζεις ;
    Σε ποιο σημείο της αντίδρασης μου έχεις διαπιστώσει έκρηξη , ενώ παρακάτω την χρωματίζεις '' έστω και δήθεν '' πολιτισμένη αντίδραση ;
    Μίλησες κάπου για κανόνες του forum , αυτήν που υπερασπίζεσαι σέβεται αυτούς τους κανόνες , αλλά και το ίδιο το forum ;
    Αν κάποιος που εκφράζεται χωρίς να έχει αριστερές ιδέες , χρησιμοποιήσει το ελάχιστο από την φρασεολογία της Rain ( η οποία είναι και η υπέρμαχος της διαφορετικότητας ) θα τον βαφτίσετε σύσσωμη όλη η παρεούλα με όλα τα όμορφα που γράφεται και κυρίως '' Φασίστα ''
    Βρίσκω λιγάκι άτοπο το επιχείρημα σου για την απουσία σχηματισμού εικόνας αφού απουσιάζει ο τόνος της φωνής , οι χειρονομίες , και η έκφραση του προσώπου..........Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα που υπάρχει στο κατά πόσο ποιο άνετα μπορεί να εκφραστεί ο κάθε χρήστης σε ένα ουσιαστικά απρόσωπο forum ;
    Άλωστε σε ένα μεγάλο εύρος τοποθετήσεων όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που προσδιορίζεις προκύπτουν αντιληπτικά !
    Σου δημιουργήθηκε ποτέ ανάλογος προβληματισμός για τους ίδιους λόγους μέσα από την χυδαιότητα που εκφράζεται η φίλη σου ;
    Και τελευταία επειδή με κατηγορείς για '' δήθεν , μόστρα , και παρωδία '' σε σχέση με την πραγματική μου ζωή , Θα σε παρακαλούσα να παραθέσεις δημόσια το οποιοδήποτε στοιχείο διαθέτεις , ώστε να βοηθείσεις τους υπόλοιπους χρήστες να αντιληφθούν την αλήθεια !
    Φιλομαθή για όσα ρωτάς ευχαρίστως να σε κατατοπίσω..
    Πριν από αυτό, θεωρούμε πάντα για όσα και να λέγονται ότι ο καθένας έχει τη δική του οπτική για τα πράγματα..
    Το έκανες δικό σου προσωπικό ενώ δεν ήταν, δεν είχα κανένα κόλλημα να γράψω, προς Φιλομαθή. Εν πάση περιπτώση έγραψα άλλωστε όποιος
    έχει κάτι να πει να το συζητήσουμε..θα σου εξηγήσω γενικά τι έγραψα δεν σε προσδιορίζουν απαραίτητα..πολλοί συμμετείχαν
    Εκ του ασφαλούς ομιλούντες = τίποτα από όσα με πάθος λέμε δεν φαίνεται πουθενά αν τα υποστηρίζουμε κιόλας
    Έκρηξη= οι φανατισμένες απόψεις και ο τρόπος που λέγονται
    Πολιτισμένη αντίδραση= αναγκαστικά εν μερη την έχουμε, εκτός του φρασεολογικού, γιατί μπορεί να θόλωνε σε face2face κάποιος και να ήθελε να ξεσπάσει και με πράξεις(αριστερά-δεξιά δεν ξέρω)
    Δεν είμαι δικηγόρος-εκπρόσωπος και δεν υπερασπίζομαι κανέναν όσοι συμμετέχουν έχουν δική τους βούληση και δεν χρειάζεται κανείς εμένα ούτε εγώ έχω καμμία όρεξη
    να είμαι γραμμή υπεράσπισης. Μην μπερδεύεις ότι μπορεί να συμφωνήσω με μια άποψη, μέχρι εκεί όμως. Δεν φέρω ευθύνη για το πως την εκφράζει ο καθένας και δεν κάνω υποδείξεις.
    Οι κανόνες του φόρουμ δεν επιτρέπουν προπαγανδιστικές συνομιλίες οπότε εκεί πάει αυτό. Σε Live αυτή η συζήτηση απλά επιφυλάσσομαι πως θα ήταν για όλους μας..
    Παρεούλες για μένα δεν υφίστανται προσωπικά που να συμμετέχω, οι συνήθεις συνομιλητές είναι άλλο.
    Ο αριστερός, ο δεξιός ο κεντρώος, ο ακραίος κανένα πρόβλημα, όσο τηρούν τους δημοκρατικούς θεσμούς όμως, δεν έχω θέματα να βαφτίζω συνομιλητές, μπορώ απλά να διαφωνήσω χωρίς χαρακτηρισμούς.
    Ο φασισμός είναι άλλο. Κάτι που απέχει μακράν από τι συζήτηση. Προσωπικά δεν έχω κάνει καμμία τέτοια αναφορά σε οποιονδήποτε συνομιλητή μου και να σου πω δεν θα θιγόμουν αν
    κάποιος με αποκαλούσε έτσι γιατί εκεί στην αληθινή ζωή ξέρω τι είμαι και τι όχι. Φασίστας πάντως με τίποτα!
    Ναι η έκφραση είναι πιο άνετη συμφωνώ, αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου για την αυθεντικότητα της, γιατί και εγώ μπορεί να κάνω άλλα και να αραδιάζω άλλα.
    Από την άλλη θα μου πεις τι έχεις μέσα από την ανωνυμία να χάσεις και θες να κρύψεις κάτι; τίποτα, απλά το σκέφτηκα γιατί έστω και έτσι μπορεί κάποιος να θέλει να
    φαίνεται κάπως μόνο και μόνο για να γίνεται αρεστός ή αντιπαθής.
    Ο φανατισμός σε συνδυασμό με επίθεση με στόχευση προσωπικών χαρακτηριστικών ναι με ενοχλεί από όπου και αν προέρχεται.
    Δεν φέρω ευθύνη καμμία για τα λεγόμενα τρίτων. Σε ότι θελήσω να συμφωνήσω/διαφωνήσω με όποιον λέει κάτι το κάνω ξεκάθαρο αν προσέξεις.
    Τα ρήματα "επιφυλάσσομαι" και μου "φαίνεται" δεν αποτελούν υπόδειξη σιγουριάς, φαντάζομαι το καταλαβαίνεις, αλλά άσε με να το έχω εγώ κατά νου
    δεν σε υποχρέωσα να το ασπαστείς επειδή το δήλωσα. Τα συμπεράσματα άλλωστε είναι πάντα προσωπικά(όχι με την έννοια του κρυφού)..
    Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του, εκεί είναι το νόημα..γιατί αντιλαμβάνεσαι και τι τελικά βλέπει ο άλλος πίσω από τις λέξεις!

Φιλικά
    γιατί δεν έχω και ούτε σκοπεύω να αποκτήσω προσωπικά θέματα με κανέναν
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...αν και διαφωνούμε οι απόψεις μας δεν απέχουν και πολύ οπότε δεν έχει νόημα να αναμασάμε τα ίδια καθώς μετά απ όλες αυτές τις κουβέντες που έκανα από χτες, (εντός και εκτός φόρουμ), αυτό που συνειδητοποίησα είναι πως όλοι μα όλοι οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι έκαναν -δικαίως μεν- τεράστιο και συγκλονιστικό θέμα την επίθεση κασιδιάρη αλλά δεν είδα να συμβαίνει κάτι ανάλογο με τις καθημερινές πλέον αυτοκτονίες.
    Αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει περισσότερο.
    Μπλάκ Χιούμορ:
    Μα τί μας νοιάζουν εμάς οι αυτοκτονίες? Το δικό μου παράπονο είναι γιατί του κασιδιάρη του φόρεσαν κουστούμι αφού του πάνε τόσο πολύ τα μαύρα δικτυωτά μπλουζάκια?
    ##
    Έχεις δίκιο Θεοφανία, το θέμα είναι να κοιτάζουμε πίσω από την μόστρα που μας πασάρουν.
    Και με ίσες αποστάσεις από όλους (klik)
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Banned
    Quote Originally Posted by Φιλομαθής View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

αν τα ανθρωπακια εκει εξω τρεμουν στην ιδεα μιας δευτερης χουντας, φαντασου πως θα παιρνουν τη ΧΑ και γενικα οτιδηποτε διαφορετικο εδω που ειναι πιο ευαισθητοι και τρομοκρατημενοι. χωρις βεβαια να τους ενοχλει η χουντα που εχουμε τωρα, ουτε ο πολεμος που θα γινει σε λιγο, αφου μπαζουμε σαν χωρα απο παντου.

που να δεις τι συνεβη σε μενα χτες στο αλλο θεμα, για να καταλαβεις ποσο χαμηλο ειναι το επιπεδο εδω μεσα. εφτασα να παρακαλαω ολη μερα τη χρηστρια ALIA να μου γραψει ενα επιχειρημα για να κανουμε απλα κουβεντα. το επιχειρημα δε δωθηκε ποτε, χαρακτηρισε αερολογια τα περι ισοτητας των δυο φυλων, ενω καταδικασε τη βια μονο υπερ της Κανελλη. ηρθε μετα και η διαχειριση και μου πρασινισε τις απαντησεις που εδωσα να φανει προς τα εξω οτι την εβρισα και να βγω εγω ο κακος, και ουτε γατα ουτε ζημια!

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

που αρκουνται μονο στο τι ειπαν τα καναλια και τι γραψαν οι ενημερωτικες ιστοσελιδες της πλακας. μη περιμενεις λοιπον να σε αντιμετωπισουν με σεβασμο, στα ματια τους εισαι ο φασιστας που θελει να τους ταρακουνησει απ'τη θεση τους, απ'το βολεμα τους. καλυτερα τραβα καμια βολτα στη θαλασσα να περασεις την ωρα σου ή εστω βρες αλλο φορουμ να γραφεις τις αποψεις σου, εδω μεσα δε γινεται πολιτισμενη κουβεντα, ειναι οτι του φανει του λολοστεφανη.

Senior Member
    Μπέρδεψες τις παραθέσεις ΚΕΝΟ

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας

......................................

Πιτσιρίκο, διαβάζουμε μανιωδώς Unfollow στα Τίρανα.
    Δεν είμαστε τουρίστες στα Τίρανα,
    είμαστε μετανάστες για μια καλύτερη ζωή.
    Οι μισθοί στην Ελλάδα, για όποιον έχει ακόμη δουλειά,
    κοντεύουν να φτάσουν τους μισθούς εδώ.
    Αντίθετα, για να ζήσεις εδώ πέρα,
    χρειάζεσαι μόνο τα μισά λεφτά από ότι στην Ελλάδα.
    Πολλές χιλιάδες συμπατριώτες μας Αλβανοί
    έκαναν το μεγάλο βήμα
    και άφησαν την Ελλάδα
    και επιστρέψανε πίσω.
    Τους ακολουθήσαμε και πάρα πολλοί Έλληνες
    επειδή δεν αντέχαμε την Ελλάδα μόνο με Έλληνες.

http://pitsirikos.net/

Senior Member

το γνωρίζατε;

εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο στο ίντερνετ

ΦΥΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑ -> link

από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τυχαία σας παραθέτω το συσχετισμό
    παιδείας και φύλων..
    Θαυμαστό θα έλεγα...