Results 1,441 to 1,455 of 2930
Thread: Το θέμα της ημέρας
-
24-06-2012, 13:33 #1441
ο κος (sic) Ντινόπουλος σε μία λαμπρή επίδειξη "πολιτικών επιχειρημάτων" και εν γένει "ευφυΐας".
(Ακρο-λαϊκή δεξία δεν θέλατε; Φάτε την, τώρα ...)http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ
- 24-06-2012, 13:44 #1442
Εγω παντως, σε σχετικα βιντεακια στο youtube....κανονικους ανθρωπους ειδα ρε παιδια.... ουτε δυο κεφαλια ειχαν ,ουτε πεντε χερια..... τωρα τι λεει ο καθενας... που αμα κανεις πως τον ρωτας για την προσωπικη του ζωη θα αρχισει τους δεκαρικους περι προσωπικων δεδομενων... εκει που απευθυνεται μια χαρα τα λεει... τυφλος βελονα εψαχνε μεσα σε αχυρωνα και ενας κουφος του ελεγε την ακουσα να πεφτει..... χεχεχε
24-06-2012, 14:08 #1443
24-06-2012, 14:12 #1444
24-06-2012, 14:50 #1445
ελπιζω να μπορεις να διακρινεις την αντιφαση, πολυ σωστα λεμε δε μας ενδιαφερει τι κανει ο καθενας στη προσωπικη του ζωη και στο κρεβατι του, αλλα οταν καταληγει να κανει και παρελαση γι'αυτη του την επιλογη, δε δινει ετσι το δικαιωμα στον μαλακα τον Ανθιμο και καθε Ανθιμο να τον σχολιαζει και να τον κατακρινει ? δεν ξεχωριζει μονος του ετσι, σαν να σου λεει οτι ειναι διαφορετικο ειδος ανθρωπου, κι ομαδοποιειται μονο με τους ομοιους του ? δε καταλαβαινω η οποια διαφορετικοτητα γιατι πρεπει να φωναζεται, φωναζουν οι straight οτι ειναι straight σε παρελασεις και λοιπα ? απ'τη στιγμη που πλασαρεις τον εαυτο σου σαν κατι διαφορετικο, λογικα περιμενεις και καθε ειδους αντιδρασεις ετσι δεν ειναι ? με τα υπολοιπα δε διαφωνω καθολου, μονο που οταν καποιος θελει να σε μειωσει, μπορει να βρει ενα σωρο λογους για να το κανει, οχι μονο για τις σεξουαλικες σου προτιμησεις. απ'τα χαρακτηριστικα, κοντος, χοντρος, αδυναμος και λοιπα, μεχρι το επαγγελμα σου, τις σπουδες, τον τοπο κατοικιας ή οτι αλλο.
24-06-2012, 15:05 #1446
Η αντίφαση είναι στην μερική και κατά πως βολεύει σκέψη που κάνεις εσύ αυτή τη στιγμή!!!
Φαντάζομαι όμως γνωρίζεις και αντιλαμβάνεσαι ότι το parade ή το όποιο άλλο γεγονός-εκδήλωση είναι αποτέλεσμα που
προέρχεται από την ήδη καταπιεσμένη και σε στόχαστρο ζωή αυτών των ανθρώπων..
αυτή τη στιγμή όλοι κοιτάνε το αποτέλεσμα μιας χρόνιας καταπίεσης και εξευτελισμού...
γιατί πλέον δεν φοβούνται να το εκδηλώσουν και να το ζήσουν! Είναι κάπως επιδεικτικό αλλά εκεί τους φτάσανε!
Μιας και δεν θέλανε την παρουσία αυτών εναρμονισμένη αλλά δακτυλοδεικτούμενη τώρα πάρτε τα στη μάπα!
οπότε το αποτέλεσμα σχολιάζεις εσύ και τώρα και ο κάθε "βγαίνω στα κανάλια"... ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ..
Όμως κλασσικά πάλι σε φαύλο κύκλο το γυρνάτε γιατί θίχτηκε το γόητρο !
Αντέχετε να αφήσετε να εκδηλωθεί και να ηρεμήσει από μόνο του όλο αυτό το κύμα και να υπάρχει αρμονική και αποδεκτή συμβίωση;
ή είναι too much για την ψωρο περηφάνια μερικών;
α και τα σχολιάκια προσωπικά μου πάνε βερεσέ, αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί να διαβάζει και κανένα παιδί μπερδεμένο και με ενοχικά σύνδρομα
και δεν θέλω να φανταστώ πως θα νιωθα στη θέση του, να βλέπει να του κουνάνε όπου γυρίσει το δάχτυλο μπροστά στη μούρη για την αταξία
και οτι γρήγορα να ισιοδρομήσει για να μην αισθάνεται ηθικό απόβρασμα και στην καλύτερη των περιπτώσεων να έχει μια ανεκτική λύπηση σαν αντιμετώπιση!Last edited by Curie; 24-06-2012 at 17:43.
Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
24-06-2012, 15:38 #1447
To Gay pride είναι μια εκδήλωση κατά του ρατσισμού. Μη μου πεις ότι δεν υπάρχει ρατσισμός.. Δεν πρόκειται περί ανάγκης προβολής των σεξουαλικών τους επιθυμιών. Νομίζω ότι τέτοιες εκδηλώσεις είναι παρεξηγημένες γιατί το νόημα είναι πιο βαθύ. Υπάρχουν άνθρωποι που τρομάζουν με την διαφορετικότητα του άλλου, δεν την σέβονται, παραβλέπουν την αξία του και νιώθουν μια υπεροχή απεναντί του. Ας ανοίξουμε λίγο το μυαλό μας.
Τώρα, ο Άνθιμος (που σέβομαι το φιλανθρωπικό του έργο) για ποιο λόγο αισθάνθηκε την ανάγκη να βγει στα κανάλια δεν ξέρω, ας κοιτάει πρώτα τα προβλήματα "του οίκου του".
24-06-2012, 15:57 #1448
καταρχην μη το παιρνετε σαν οτι ειμαι εναντιον, απλα συζητηση κανουμε με βαση το βιντεο. ναι την καταλαβαινω τη σεξουαλικη καταπιεση, αν ειναι αυτος λογος να γινεται παρελαση. καταλαβαινω και καθε ειδους αλλη καταπιεση, οπως συμβαινει και με τα ΑΜΕΑ πχ, τους ανθρωπους με ψυχολογικα (τα οποια αυτα κι αν ειναι αποτελεσμα καταπιεσης), ακομα και τους μοναχικους και τους ανεργους, γιατι γενικα υπαρχει πολλη καταπιεση πλεον στο κοσμο μας και δε ζουμε φυσιολογικα. θα επρεπε λοιπον να γινονται περισσοτερες παρελασεις. δε γινονται δυστυχως, κι αυτο γιατι δεν θελουν να προκαλεσουν, να διαφοροποιηθουν πιο πολυ απ'οτι ηδη συμβαινει. οι gay ομως φαινεται να θελουν να διαφοροποιηθουν και να προκαλεσουν κι απο μονοι τους. τι το σπουδαιο και διαφορετικο υπαρχει απλα σ'αυτο που προτιμα να κανει καποιος στο κρεβατι του ? εγω που θελω να το βλεπω σαν λεπτομερια -γιατι και τοσοι αλλοι θα μπορουσαν να ισχυριστουν οτι καταπιεζονται επισης για τις προτιμησεις τους (οπως αυτοι του bdsm πχ)- γιατι να πρεπει να διαφοροποιω τους gay ? καπου λοιπον τον σεξισμο τον αναζηταν και οι ιδιοι, δε θα διναν τοση σημασια αλλωστε σε απλες λεξεις οπως χτες. ξεπεραστε τα κομπλεξ, κανεις δεν ειναι εναντιον σας, παρα μονο συντηριτικουρες του 1821 σαν τον Ανθιμο και το υπολοιπο παπαδαριο.
24-06-2012, 17:10 #1449
Το bdsm είναι σεξουαλική πρακτική όχι σεξουαλικός προσανατολισμός
bdsm μπορούν να κάνουν staight, gay κ.λπ. και αφορά στο "κρεβάτι" (ερωτικές πράξεις).
(παρ' όλ' αυτά νομίζω υπήρχε ένα ανάλογο περίπτερό τους στο αθηναϊκό pride)
(επίσης το master-slave lifestyle είναι μία ... άλλη υπόθεση αρκετά εξεζητημένη κι αφορά πολύ, πολύ λιγότερο κόσμο).
Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν αφορά μόνο στο "κρεβάτι", αφορά ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, γιατί δεν εννοείς να το καταλάβεις;
στο μπαλκόνι, στο σινεμά, στο τραπέζι με τους γονείς, στο καφέ με του φίλους, στη δουλειά, στη heavy metal συναυλία, στο νοσοκομείο, παντού.
Οι lgbtq που δεν προκαλούν και που δεν διαφέρουν, κατά τα πρότυπά σας, είναι οι lgbtq που ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ή που είναι asexual.
το να κρύβεσαι και να το παίζεις asexual στη δουλειά σου, γιατί μπορεί να σε απολύσουν και να σε κράξουν είναι ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ.
το να κρύβεσαι και να το παίζεις asexual στους γονείς σου, γιατί θα σε πετάξουν έξω απ΄το σπίτι, θα πάθουν καρδιακό και θα κλαίνε τη μοίρα τους είναι ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ.
το να κρύβεσαι και να το παίζεις asexual στους φίλους, γιατί αυτοί γελάνε με τις αδερφές τις λεσβίες ψυχές και τα τραβέλια είναι ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ.
το να κρύβεσαι και να το παίζεις asexual στην κοινωνία, γιατί απλά είσαι ένα λάθος για αυτούς είναι ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ.
επιπροσθέτως
υπάρχουν άνεργες-οι lgbtq
υπάρχουν μοναχικές-οι lgbtq
υπάρχουν lgbtq με ψυχικά "νοσήματα" και σωματικά
υπάρχουν αμέα lgbtq
το pride όντως είναι μια πρόφαση, για τους πραγματικούς υποκριτές, όμως.
και οι πραγματικοί υποκριτές-μαλάκες και καταπιεστές δεν είναι μόνο ο Άνθιμος.
τουλάχιστον ο Άνθιμος είναι ένας καθαρός εχθρός, όχι ένας δήθεν ναι-μεν-αλλά-σουξουμουξου λύκος με προβειά προβατίνας.
[καλεί εαυτόν χριστιανό, όμως, που όντως είναι αντιφατικό, ... θα μας υποδείξει ότι έχουμε και λεωφόρους να πηδηχτούμε (sic), ο βρωμόστομας].
κανεις δεν ειναι εναντιον σας, παρα μονο συντηριτικουρες του 1821 σαν τον Ανθιμο και το υπολοιπο παπαδαριο.
και μην μου πεις υπάρχει κι Ιράν ή Σ.Αραβία, όποια κι όποιος θέλει τέτοιες συγκρίσεις, να πάει να ζήσει εκεί.
Εμπρος -Μάρς! 1-2Last edited by Body-Rocker; 24-06-2012 at 17:26.
http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ
24-06-2012, 17:16 #1450
ή θα μιλάμε επί τούτου ή επί των πάντων..
η αντίδραση δεν εφευρέθηκε, προκλήθηκε! και άλλοι διαμαρτύρονται αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο..
αυτοκόλλητα σε μπαμπριζ αυτοκινήτων
αυτό δεν είναι διαμαρτυρία? ε μη στέκεσαι και εσύ στο δέντρο που μου λες μετά!
ότι θέλει καταλαβαίνει ο καθένας και ότι θέλει περιθάλπει στην συνείδηση του κατά πως τον βολεύει!
μπορεί να είσαι στην ουσία ενάντιος ρε Κενό αλλά εδώ γράφεις: "η λεσβία θέλει @@@ για να έρθει στον ίσιο δρόμο!"
γιατί που στράβωσε ο δρόμος της; εφόσον δεν σε ξέρω εκτός φορουμ τι κάνεις εδώ σε βλέπω να προκαλείς
που και που με τέτοια λεγόμενα..δεν μου αφήνεις περιθώρια να υποθέσω κάτι άλλο από ένα τέτοιο σχόλιο.
και δεν στέκομαι επι τούτου όσο ότι επιμένεις να λες, αα αυτοί φταίνε που προκαλούν!
να ξέρουμε και τι λέμε! θα μπορούσες κάλλιστα να μη σχολιάζεις κατά τέτοιο τρόπο, και δεν θέλω να σου
υποδείξω τίποτα απλά σκέψου γιατί τόση αντίδραση! Χωρίς τέτοια σχόλια από "άσημους και διάσημους" όλα κυλάνε καλύτερα..
όποιος θέλει κόντρες και τσιγκλίσματα να περιμένει και τα αντίστοιχα.. αλλά πλέον σιωπή και βουβή υπομονή δεν υπάρχει!Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
24-06-2012, 17:45 #1451
24-06-2012, 17:51 #1452
Μια στιγμη για να καταλαβουμε σε τι βαση μιλαμε..... παλαιοτερα το επιχειρημα των ομοφυλοφυλων ηταν το τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του ειναι δικη του δουλεια.... μια ωραια μερα εδω και κατι χρονια ακουσα τον βαλλιανατο να λεει....μα τι εκφραση ειναι αυτη..δεν ειναι μονο το κρεββατι κλπ
μα ρε παιδια παιζουμε με τις λεξεις;Γιατι στις ετεροφυλοφυλικες σχεσεις ποια ειναι η ουσιαστικη βαση του ζευγους;το κρεββατι δεν ειναι;ολα τα αλλα επονται και εννοουνται...αλλα χωρις σεξ δεν υπαρχει ερωτικη σχεση..... να μου λεγατε οτι οχι ... δεν υπαρχει μονο το κρεββατι..αλλα και το τραπεζι της κουζινας,ο νεροχυτης,το πισω καθισμα του αυτοκινητου... οκ να το καταλαβω....
Τωρα να ξεχωρισουμε τι εννοουμε οταν λεμε να μην υπαρχει τιποτα διαφορετικο...... φυσικα και οι ανθρωποι ειναι διαφορετικοι μεταξυ τους και αυτο ειναι και ομορφο και σεβαστο αλλα αυτη η διαφορετικοτητα κινειται και γινεται αποδεκτη στα πλαισια ενος συνολου ενιαιου....
δεν ζητησε κανεις απο τον gay να προσεχει πως θα μιλησει και πως θα ντυθει.. κι αν θα βαψει το μαλλι ή το νυχι...ποιος εχει λογο σε αυτα ... οπως και σε κανεναν ετεροφυλοφυλο δεν εχει λογο... φυσικα και ο καθενας με τον εαυτο του μπορει να κανει οτι γουσταρει...
σιγουρα δεν ζουμε σε κοινωνια που το συνολο της ολα αυτα τα αποδεχεται ετσι απλα.... και χρειαζεται ακομα και προσπαθεια και αγωνας για να κερδιθουν τα αυτονοητα.... αλλα καποια αρχη πρεπει να γινει... να αισθανθουν επιτελους αυτοι που ειναι λαθος... οτι αυτοι ειναι που εχουν το προβλημα κι αυτοι ειναι OFF.. πως το λενε.. καιρος να αλλαξει γηπεδο η μπαλα......Last edited by nflu; 24-06-2012 at 19:42.
24-06-2012, 19:21 #1453
ναι και τι δε μπορει να υπαρξει καταπιεση σ'αυτη τη (μικρη) ομαδα ανθρωπων επισης ? να θελει ο ενας απ'τους δυο κι ο αλλος οχι ? να συμπεριφερονται σεξιστικα σε οσους το γουσταρουν ? να τους μειωνουν και να τους κακοχαρακτηριζουν με φρασεις τυπου σαδιστη, αρρωστε, ανωμαλε κλπ ? ας μην ειμαστε υποκριτες, παρομοια συμβαινουν και μ'αυτους.
λεγωντας ολες αυτες τις τοποθεσιες φανταζομαι δεν εννοεις να βγαζουν τα ματια τους εκει, γιατι δε το κανουν ουτε οι straight...
ενω οι straight φλερταρουν αφοβα, ετσι ? σε λιγο που δε θα υπαρχει καθολου το φλερτ σε εξωτερικους χωρους, να δουμε πως θα γινονται γνωριμιες. το βλεπουμε κι εδω μεσα εξαλλου, με την υποκρισια του δηθεν χορτατου προφιλ που προσπαθουν να πλασαρουν ολοι, κι οταν βγει καποιος και πει οτι ειναι μονος, χαρακτηριζεται αχρηστος, αγαμητος, λιγουρη, προβληματικος, κι ενα σωρο κουραφεξαλα. ειχαμε προσφατα και τοπικ κοπελιας που ψαχνοταν για σχεση, το οποιο φυσικα κλειδωθηκε.
ναι μονο που οταν δεν εχουν ουτε καν φαγητο να φανε ορισμενοι, δε ξεχωριζουν αν ειναι straight, gay, λεσβιες, trans. ειμαστε ολοι ανθρωποι κι εχουμε τις ιδιες αναγκες. κι αυτες κοιταμε να καλυψουμε οπως οπως.
ναι και τι θες να μου πεις τωρα, οτι σε καταπιεζω εγω επειδη χρησιμοποιησα τη λεξη ******* ?
εδω μετακομιζει ενα σωρο κοσμος γιατι δεν αντεχει τις τριτοκοσμικες συνθηκες της χωρας, στις σεξουαλικες προτιμησεις θα κολλησουμε ?
επι των παντων μιλαμε. οπως εχει το δικαιωμα ο καθε gay να κανει παρελαση επειδη ενιωσε οτι αδικειται, ετσι υποτιθεται πως εχει κι ο οποιοσδηποτε αλλος για οτιδηποτε αλλο. μονο που δε το κανει, γιατι τοτε θα διακοπταμε μονιμως τη κυκλοφορια και θα μετακομιζαμε στους δρομους.
αυτο δε θυμαμαι καν γιατι γραφτηκε, το ξεθαψε χτες η RainAndWind κι αρχισε να λεει παλι τα δικα της. ενω εχω ξεκαθαρισει καμποσες φορες εδω μεσα οτι δεν εχω προβλημα ουτε με τους gay ουτε με κανεναν. αλλα εσεις κανετε λες κι εγω ειμαι ο εχθρος σας, και δε κοιτατε τις δηλωσεις του Ανθιμου και των υπολοιπων που σας κυβερνανε. γι'αυτο εκανα λογο για υποκρισια, γιατι ψαχνετε αφορμη να ξεσπασετε ακομα και σ'αυτους που δε σας φταινε.
24-06-2012, 19:36 #1454
... ό,τι του φανεί του λωλοΣτεφανή... αμάν, τί ρατσιστικό από μέρους μου, τα έβαλα με τους... σχιζοφρενείς, λολ... να θυμίσω - πριν την πέσει κανείς - πως δε πιστεύω πια σε ψυχικές ασθένειες, ναι;... άλλωστε, είμαστε σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης να θυμίσω επίσης... μακάρι να είχα κι εγώ τόσους "υπέρμαχους" στις ιδιαιτερότητές μου ανά τα χρόνια... κανείς δε διαδήλωσε για τα δικαιώματά μου ως πάσχουσα από υπεριδρωσία κι έχω χάσει και τη δουλειά μου δυο φορές απ' αυτό... ούτε όταν έπασχα από καρκίνο, και επίσης με... σχόλασαν δια παντός - αφού θα πέθαινα μωρέ - πάλι απ' τη δουλειά μου... ούτε ως φιλόζωη με υπερασπίστηκε κανείς, όταν έφαγα μπουνιές και από έλληνα και από αλλοδαπό... έμ δεν ήξερα, δε ρώταγα;... ας ήμουνα λεσβία για να διαδηλώσω για την καταπάτηση των δικαιωμάτων μου ή άντρας ομοφυλόφιλος... και να διεκδικήσω μια θέση στον ήλιο... γιατί όλα τα υπόλοιπα, πάνε τζάμπα και βερεσέ, σιγά τα προβλήματα μωρέ...
ρατσιστής είναι αυτός που έχει μένος εναντίον όσων δε του εκαναν τη χάρη, επειδή δεν αντιλήφθηκαν το δικό του αυτονόητο... χωρίς φυσικά να χρειαστεί να παλέψει ο ίδιος για ο,τιδήποτε ή να έχει αντιμετωπίσει ρατσισμό... και ρατσιστής είναι πάλι αυτός που δεν έχει αντιληφθεί πως έχει γίνει χειρότερος απ' αυτούς που αντιμάχεται...
και τέλος, ρατσιστής είναι αυτός που πρήζει για τα δικαιώματα κάποιων που στην τελική δε βάλλονται περισσότερο από αυτά άλλων που πραγματικά έχουν ταλαιπωρηθεί... με τη διαφορά πως δε γίνονται όλοι "μόδα", δε κονομάνε, και δεν αναρριχώνται λόγω... διαφορετικότητας... ευχαριστώ..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
24-06-2012, 19:54 #1455
Αχ ποσο συμφωνω...!!κι εγω οταν πηγα να καταγγειλω ως φιλοζωη σε αστυνομικο τμημα... κακοποιηση ζωου..οχι μονο αντιμετωπιστηκα σαν τρελλη και χρειαστηκε να παω τρεις φορες... αλλα και σε μυνηση που καταθεσα.. ενω ειχα ολα τα στοιχεια μεχρι και φωτο ...η εισαγγελλεας εβαλε την μυνηση μου στο αρχειο... γιατι ο μπατσος που πηγε επιτοπου να εξετασει την υποθεση εγραψε αναφορα υπερ της <<κυριας>...κτηνιατρου κιολας,ομογενους εκ ρωσιας, που κακοποιουσε.... αυτο δεν ειναι ρατσισμος;;;;