Το θέμα της ημέρας - Page 98
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 98 of 196 FirstFirst ... 488896979899100108148 ... LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 2930
    Senior Member
    καλά ΚΕΝΟ αν τους υποστηρίζεις γενικότερα ένθερμα πάω πάσο..
    θεωρίες συνωμοσίας αν βλέπεις δεν συμμετέχω..και με όλους τα βάζω και στο ξεκαθάρισα από την πρώτη απάντηση..
    επιλεκτική μνήμη και εσύ; τι πράγμα και αυτό! δεν έχω θέμα μαζί σου σαν πρόσωπο.. μπορώ να σε σεβαστώ όσο δεν
    με ενοχλείς με κάτι που κάνεις και πάλι βλέπεις ευγενικά στο λέω...

και εγώ γι αυτό σου έβαλα την φωτογραφία με το αυτοκόλλητο που φαντάζομαι ξέρεις..
    η διαμαρτυρία υφίσταται υπό μια ή άλλη μορφή...και οι αγανακτισμένοι έκλειναν το σύνταγμα εκεί
    ήταν αυτόματα δίκαιο και ορθό;;.. τότε μήπως να μην βγαίναμε και το '74 στους δρόμους για την κατάλυση της χούντας...
    πόσα μακριά θες να το πάμε;

ισοπέδωση ισοπέδωση ισοπέδωση στα πάντα όλα! καλή καραμέλα αλλά λήγουν οι καραμέλες παιδιά..κοιτάξτε το!

όσο για τις πολιτικές μου στάσεις καλύτερα κοίταξε και άλλα thread.
    Οι γενικότερες αναφορές δεν με χαρακτηρίζουν..

Υπάρχει και η μέθοδος κασιδιάρη βέβαια για διαμαρτυρία πλέον, μπορούμε να την προτείνουμε να την χρησιμοποιούν θα γλιτώσουμε
    και τους δρόμους όπως λες!
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ... ό,τι του φανεί του λωλοΣτεφανή... αμάν, τί ρατσιστικό από μέρους μου, τα έβαλα με τους... σχιζοφρενείς, λολ... να θυμίσω - πριν την πέσει κανείς - πως δε πιστεύω πια σε ψυχικές ασθένειες, ναι;... άλλωστε, είμαστε σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης να θυμίσω επίσης... μακάρι να είχα κι εγώ τόσους "υπέρμαχους" στις ιδιαιτερότητές μου ανά τα χρόνια... κανείς δε διαδήλωσε για τα δικαιώματά μου ως πάσχουσα από υπεριδρωσία κι έχω χάσει και τη δουλειά μου δυο φορές απ' αυτό... ούτε όταν έπασχα από καρκίνο, και επίσης με... σχόλασαν δια παντός - αφού θα πέθαινα μωρέ - πάλι απ' τη δουλειά μου... ούτε ως φιλόζωη με υπερασπίστηκε κανείς, όταν έφαγα μπουνιές και από έλληνα και από αλλοδαπό... έμ δεν ήξερα, δε ρώταγα;... ας ήμουνα λεσβία για να διαδηλώσω για την καταπάτηση των δικαιωμάτων μου ή άντρας ομοφυλόφιλος... και να διεκδικήσω μια θέση στον ήλιο... γιατί όλα τα υπόλοιπα, πάνε τζάμπα και βερεσέ, σιγά τα προβλήματα μωρέ...
    ρατσιστής είναι αυτός που έχει μένος εναντίον όσων δε του εκαναν τη χάρη, επειδή δεν αντιλήφθηκαν το δικό του αυτονόητο... χωρίς φυσικά να χρειαστεί να παλέψει ο ίδιος για ο,τιδήποτε ή να έχει αντιμετωπίσει ρατσισμό... και ρατσιστής είναι πάλι αυτός που δεν έχει αντιληφθεί πως έχει γίνει χειρότερος απ' αυτούς που αντιμάχεται...
    και τέλος, ρατσιστής είναι αυτός που πρήζει για τα δικαιώματα κάποιων που στην τελική δε βάλλονται περισσότερο από αυτά άλλων που πραγματικά έχουν ταλαιπωρηθεί... με τη διαφορά πως δε γίνονται όλοι "μόδα", δε κονομάνε, και δεν αναρριχώνται λόγω... διαφορετικότητας... ευχαριστώ...
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Αχ ποσο συμφωνω...!!κι εγω οταν πηγα να καταγγειλω ως φιλοζωη σε αστυνομικο τμημα... κακοποιηση ζωου..οχι μονο αντιμετωπιστηκα σαν τρελλη και χρειαστηκε να παω τρεις φορες... αλλα και σε μυνηση που καταθεσα.. ενω ειχα ολα τα στοιχεια μεχρι και φωτο ...η εισαγγελλεας εβαλε την μυνηση μου στο αρχειο... γιατι ο μπατσος που πηγε επιτοπου να εξετασει την υποθεση εγραψε αναφορα υπερ της <<κυριας>...κτηνιατρου κιολας,ομογενους εκ ρωσιας, που κακοποιουσε.... αυτο δεν ειναι ρατσισμος;;;;
    καλά αυτό δεν το συζητώ ότι πάλι πρόκειται για θέματα ρατσισμού και φυσικά να τα θίξουμε!
    Είμαι κατά της προσωπικής και τόσο έντονης αντιπαράθεσης και διαφήμισης και κακώς έπεσα σε αυτή τη παγίδα!
    Απλά εκεί μπορώ να εκφραστώ και να τοποθετηθώ γιατί έχω ζήσει και στο πετσί μου πολλά από αυτά..
    η κάθε μορφή άνισης διάκρισης και αντιμετώπισης είναι ρατσισμός..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    καλά αυτό δεν το συζητώ ότι πάλι πρόκειται για θέματα ρατσισμού και φυσικά να τα θίξουμε!
    Είμαι κατά της προσωπικής και τόσο έντονης αντιπαράθεσης και διαφήμισης και κακώς έπεσα σε αυτή τη παγίδα!
    Απλά εκεί μπορώ να εκφραστώ και να τοποθετηθώ γιατί έχω ζήσει και στο πετσί μου πολλά από αυτά..
    η κάθε μορφή άνισης διάκρισης και αντιμετώπισης είναι ρατσισμός..
    επιτελους συμφωνουν ολοι σε κατι

Senior Member
    "Αχ ποσο συμφωνω...!!κι εγω οταν πηγα να καταγγειλω ως φιλοζωη σε αστυνομικο τμημα... κακοποιηση ζωου..οχι μονο αντιμετωπιστηκα σαν τρελλη και χρειαστηκε να παω τρεις φορες... αλλα και σε μυνηση που καταθεσα.. ενω ειχα ολα τα στοιχεια μεχρι και φωτο ...η εισαγγελλεας εβαλε την μυνηση μου στο αρχειο... γιατι ο μπατσος που πηγε επιτοπου να εξετασει την υποθεση εγραψε αναφορα υπερ της <<κυριας>...κτηνιατρου κιολας,ομογενους εκ ρωσιας, που κακοποιουσε.... αυτο δεν ειναι ρατσισμος;;;;"...

... μη πάμε πάλι στα ζώα Φλου... ενδεικτικά αναφέρθηκα... εκτός αν οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι παράγοντας που θα έπρεπε να τον λαμβάνω περισσότερο στα υπόψιν μου και να τον κάνω και θέμα... έ, όχι δα!... υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα για να κάτσω να δώσω - και προτεραιότητα μάλιστα - στα δικαιώματα των μη ετεροφυλόφιλων... σώπα ρε, λες και τους βάρεσε κανείς το κεφάλι στον τοίχο... έλεος γαμώ την υποκρισία κάποιων δηλαδή...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Γενικα συμφωνω Ροκ..οχι μονο σε οτι αφορα τα ζωα....

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Eγώ πάλι πιστεύω ότι υπάρχουν ψυχικές ασθένειες (είναι παγκοσμίως γνωστό)
    και πολλοί άνθρωποι ταλαιπωρούνται είτε πεταμένοι από συγγενείς τους σε κλινικές
    είτε επιβιώνουν όπως όπως εκεί έξω εκμεταλλευόμενοι από τους ...ψυχανώμαλους "φυσιολογικούς".
    Το ότι αναμφισβήτητα κάποιοι από εμάς αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα
    ή προβλήματα υγείας,
    δε σημαίνει ότι θα βελτιώσουν την προσωπική τους κατάσταση αν δούνε και τον άλλο δίπλα τους να ρημάζει,
    ούτε η προσωπική μας μιζέρια θα πάρει τέλος αν πούμε
    "έλα μωρέ δε βαριέσαι, και τι έγινε που ο τάδε φασιστόπαπας
    ή ο τάδε φασίστας βουλευτής παρεμβαίνουν με θράσος σε θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς τους
    και προσβάλλουν δημόσια ευπαθείς κοινωνικά ομάδες".
    Και αλίμονο αν παραβλέπουμε την απαξίωση των ανθρώπων
    είτε γιατί έχουν νοητική υστέρηση, είτε γιατί είναι ΑΜΕΑ,
    είτε γιατί είναι μετανάστες, είτε γιατί είναι ομοφυλόφιλοι,
    είτε γιατί είναι οροθετικές ιερόδουλες, είτε γιατί είναι χρόνια άνεργοι,
    είτε γιατί αρνούνται να αποδεχτούν το πολιτικό κατεστημένο
    και προσπαθούμε να φιμώσουμε όποιον τολμήσει να τους υπερασπιστεί
    βγάζοντας τα απωθημένα μας, γιατί αυτός τα έχει, ενώ εμείς δεν τα έχουμε...
    Ούτε λέω πως πρέπει να παίξουμε ντε και καλά αυτόν που θυσιάζεται
    για όλους και όλα...
    Όλοι για το κορόιδο που θα βγάλει το φίδι απ' την τρύπα ψάχνουν... γνωστό και παλιό...
    Όμως η αδιαφορία σε κοινωνικά -για τον οποιοδήποτε λόγο- βαλόμενα άτομα
    είναι ο οχαδερφισμός του κακομοίρη
    και ο ατομικισμός που μοιραία οδηγεί στο φασισμό
    και στον πιο σκοτεινό μεσαίωνα...
    Κρίμα...
    Last edited by Joann; 24-06-2012 at 21:37.

Senior Member
    ... το ξέρω ότι συμφωνείς γενικά, απλά θυμήθηκες κι εσύ κάποιο περιστατικό, λογικό είναι... εγώ απ' τη ζωή μου ξέρω πως οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα, έχουν απλά προβλήματα... δε θα έκανα ποτέ παρέλαση διεκδικώντας... τί;... είμαστε όλοι ίδιοι, αυτό δεν ισχυριζόμαστε;... αν φταίνε οι γονείς μου, ο παππάς, ο κανείς, ή το κράτος... ας πορευτώ όπως είμαι και όπως γουστάρω να είμαι χωρίς να ενοχλώ και κανέναν στην τελική... γιατί λοιπόν τόσος ντόρος και τόση "αγωνιστηκότητα";... και γιατί να φταίει και κάποιος δηλαδή;... χέστηκα για το τί πράττει ο καθένας στο κρεββάτι του, και δε καταλαβαίνω - ούτε και θέλω να καταλάβω - γιατί θα έπρεπε να με απασχολεί στην τελική...

Senior Member
    ... σέβομαι την άποψή σου Τζόαν... εγώ λοιπόν δε πιστεύω πια στις ψυχικές ασθένειες και το ξαναλέω... μιλάς με διεγνωσμένη καταθλιπτική άλλωστε. Θα το κόψω εδώ, δε θέλω να επεκταθώ. Ευχαριστώ...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Rock, καταλαβαίνω πολύ καλά ότι ο καθένας σηκώνει το δικό του σταυρό
    και κάποιων είναι βαρύτερος... Ούτε και γω θέλω να επεκταθώ
    κι ό,τι είπα δε στόχευε κανέναν προσωπικά ούτε από τη μια μεριά ούτε από την άλλη...
    Απλά πιστεύω ότι το να πετυχαίνουμε να αποστασιοποιούμαστε από τα προβλήματά μας
    θέλει τεράστια προσπάθεια, αλλά μάς κάνει πιο έξυπνους και πιο γεναιόδωρους...
    Τέσπα..

Senior Member
    "Απλά πιστεύω ότι το να πετυχαίνουμε να αποστασιοποιούμαστε από τα προβλήματά μας
    θέλει τεράστια προσπάθεια, αλλά μάς κάνει πιο έξυπνους και πιο γεναιόδωρους...
    Τέσπα.."...

... και προφανώς για να μπορεί κάποιος να ασχολείται με προβλήματα άλλων, το έχει καταφέρει... απλά αδιαφορεί να αποδείξει κάτι και σε οποιονδήποτε... είπαμε Τζόαν... κι εμένα δε με αφορά ένα εγχειρίδιο - παγκοσμίως γνωστό - που θέλει όποιον κλάνει ή βήχει διαφορετικά, άρρωστο ή μη φυσιολογικό... ο άνθρωπος είναι πολύ εύκολο να πάψει να υποφέρει... καλό βράδυ και σε σένα...

Senior Member
    Βάσανο! Τι μεγάλο και ανεκτίμητο φαινόμενο! Σε αυτό εμείς χρωστάμε όλα τα καλά όλα αυτά που δίνουν αξία στη ζωή!

Α. Φρανς

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    Βάσανο! Τι μεγάλο και ανεκτίμητο φαινόμενο! Σε αυτό εμείς χρωστάμε όλα τα καλά όλα αυτά που δίνουν αξία στη ζωή!

Α. Φρανς
    Κιουρί μου, δεν συμφωνώ με την άποψη! τα βάσανά μας είν' αποτέλεσμα της άγνοιάς μας!
    δεν θα σταματήσω να λέω, ότι μπορούμε ν' αποκτήσουμε την γνώση και μέσα απ' την ΧΑΡΑ!
    δεν είν' απαραίτητο δηλ. όπως έχει επικρατήσει πάντα να παθαίνουμε για να μαθαίνουμε.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    "Αχ ποσο συμφωνω...!!κι εγω οταν πηγα να καταγγειλω ως φιλοζωη σε αστυνομικο τμημα... κακοποιηση ζωου..οχι μονο αντιμετωπιστηκα σαν τρελλη και χρειαστηκε να παω τρεις φορες... αλλα και σε μυνηση που καταθεσα.. ενω ειχα ολα τα στοιχεια μεχρι και φωτο ...η εισαγγελλεας εβαλε την μυνηση μου στο αρχειο... γιατι ο μπατσος που πηγε επιτοπου να εξετασει την υποθεση εγραψε αναφορα υπερ της <<κυριας>...κτηνιατρου κιολας,ομογενους εκ ρωσιας, που κακοποιουσε.... αυτο δεν ειναι ρατσισμος;;;;"...

... μη πάμε πάλι στα ζώα Φλου... ενδεικτικά αναφέρθηκα... εκτός αν οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι παράγοντας που θα έπρεπε να τον λαμβάνω περισσότερο στα υπόψιν μου και να τον κάνω και θέμα... έ, όχι δα!... υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα για να κάτσω να δώσω - και προτεραιότητα μάλιστα - στα δικαιώματα των μη ετεροφυλόφιλων... σώπα ρε, λες και τους βάρεσε κανείς το κεφάλι στον τοίχο... έλεος γαμώ την υποκρισία κάποιων δηλαδή...
    Έχεις δίκιο, μόνο τοίχο συναντάμε κάθε φορά. Αυτός δέν είναι όμως λόγος να τα παρατήσουμε. Στη ζωή μας σκοντάφτουμε, πέφτουμε και ξανασηκωνόμαστε. Τελευταία φορά προχθές σε βιτρίνα μέσα σε κλουβί είχε ξεσκαλωθεί το πλαστικό κλαδάκι και είχε πέσει και ο παπαγάλος επί 48 ώρες είχε αναγκαστεί να κρέμεται από την συρμάτινη πλευρά του κλουβιού. Έψαξα όλη τη γειτωνιά μα μάθω το τηλ του τύπου που επειδή το είχε μόνο γιά μόστρα δέν πάταγε ποτέ και ο το πουλί ούτε νερό δέν είχε. Στο τέλος πήρα μία Α3 σελίδα και έγραψα με μεγάλα γράμματα πως θα τον καταγγείλω σε όλα τα σάϊτ φιλόζωων στο νέτ και την πέρασα μέσα από την κλειστή είδο να φαίνεται από τους διερχόμενος και ώ του θαύματος το επόμενο πρωί ήταν όλα όπως έπρεπε!

Όσο γιά τα κοινωνικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν καθημερινά όλων των ειδών οι μειωνότητες προβληματίζομαι πολλά χρόνια τώρα γιά το άν:
    "Ένας ίσον κανένας?"
    ή
    "Ένας ίσον όλοι?"

Νομίζω το δέυτερο, γιατί η διαφορετικότητα βρίσκεται παντού, ότι και να υποστηρίζουν τα media γιά τα στερεότυπα.

Οι παπαρίες των "Άνθημων" μόνο γιά λογαριασμό τρίτων διαρρέουν
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    carry,ουτε που θελω να αρχισω να μιλαω για τον ρατσισμο που υφιστασε οντας φιλοζωος.. κατι σαν να εισαι ο τρελλος του χωριου ενα πραμα.... ενας εναντιον ολων... και δυστυχως δεν υπαρχουν και πολλες φωνες για να σε υπερασπιστουν.... ελπιζω να αλλαξουν και σε αυτο τα πραγματα με τον καιρο....
    εγω σεβομαι τον καθενα ...αλλα εχω αντιμετωπισει τετοιο ρατσισμο.. που δεν περιγραφεται.. και φανταζομαι ολοι οσοι βρεθηκαν στην θεση να παλευουν με δρακους και φιδια για να υπερασπιστουν ενα αθωο πλασμα που για τους πολλους απλα ειναι σαν να μην υπαρχει.... εχω μαζεψει σκυλι απο την μεση του δρομου κομματια... σπληνες αντερα ολα εξω...ποδια κομμενα... κι απεναντι μου γελαγανε.... χεστα...δεν βρισκεις ακρη...

Senior Member
    Προς όλα τα ετερό που το παίζουν κουρασμένοι από τις συζητήσεις για τα δικαιώματα, που τους φαίνεται η στάση των διαφορετικών φασιστική και τις προσπάθειές τους για ορατότητα άχρηστες, έως γραφικές, που τους είναι η διαφορετικότητα "ουδέτερη", γιατί γύρω τους στην κοινωνία δε βλέπουν ανθρώπους με δυο κεφάλια αλλά απλά ίδιους με μας άλλες και άλλους, ΤΟΥΣ ΖΗΤΩ

#Να ζήσουν ένα μήνα με ένα άτομο του ίδιου φύλου με αυτές/ους, κάνοντας ό,τι θα έκαναν με την ετερο ή τον ετερό τους. Δηλαδή, να φιληθούν στο κέντρο της πόλης τους με ένα άτομο του ίδιου φύλου, να περπατήσουν χέρι χέρι, να πάνε στους γονείς τους τη σχέση τους με ένα άτομο του ίδιου φύλου, να τις/τους περιμένει η σχέση τους έξω από τη δουλειά τους και μόλις βγει να φιληθούν ως καλωσόρισμα, να πάνε να ζητήσουν άδεια γάμου, να πάνε να κάνουν αίτηση για καταλληλότητα για υιοθεσία παιδιού, να πάνε σε ένα γαμωσουβλατζίδικο αγκαλιά, να πάνε σε μια κατάμεστη τυχαία παραλία και να ξαπλώσουν στην αγκαλιά η μια της άλλης, να πάνε ένα παιδάκι στο σχολείο ως γονείς λεσβίες ή γκέι, να πάνε στην εκκλησία ως γκέι ζευγάρι, ή ζευγάρι λεσβιών, ακόμη καλύτερα να ζήσουν ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ως τρανς, ως τραβεστί.

Μέχρι τότε
    Κανένα σας επιχείρημα δεν είναι παρά μία ΣΚΕΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.
    Όταν αποποιηθούμε τα προνόμιά μας ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, μονάχα τότε θα έχουμε το δικαίωμα να διακηρύξουμε στα ΛΟΑΔ άτομα ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ Ή ΜΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    Μέχρι τότε, μέχρι να μάθουμε τι σημαίνει ο φόβος τους, τι σημαίνουν οι καθημερινές τους απώλειες, μέχρι να μπορούνε να φιληθούν ελεύθερα στους δρόμους όπως εγώ και συ, να το βουλώνουμε πριν τους τρίψουμε στη μούρη, ξέρεις, ΉΔΗ έχεις τα ίδια δικαιώματα με μένα, και ααχ, ειλικρινά ρε παιδάκι μου, δε σε καταλαβαίνω που κάνεις τη διαφορετικότητά σου σημαία. Και το εννοώ! ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΤΩ. Αν ΔΕΝ το βάζουμε, είναι επειδή είμαστε καθίκια της ετεροκανονικότητας, όχι επειδή οι άλλες και οι άλλοι...
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας