Results 241 to 255 of 2930
Thread: Το θέμα της ημέρας
-
15-03-2012, 11:34 #241
- 15-03-2012, 11:38 #242
15-03-2012, 11:38 #243
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Goofy, markela, for you!
http://www.youtube.com/watch?v=pB3HolfMjpE
15-03-2012, 11:45 #244
Τί να μας πει τώρα; Πάνε αυτά που ήξερε! Να σκεφτείτε ότι το καλοκαίρι, που είχε έρθει για συναυλία στο νησί,
κανείς όσο έστεινε μηχανήματα και περιφερόταν δεν του έδινε ρε παιδιά σημασία! Φαινόταν από τότε τι θ' ακολουθούσε!
Ναι ήταν πολύ τυχερός που τραγούδησε, ακόμα και Κουγιουμτζή! Όμως ο λαός δεν ξεχνά.. έχει γερή μνήμη.
15-03-2012, 11:46 #245
Ναι, τώρα που μέτρησα συλλαβές, βγαίνει στην προσαρμογή. Να σας το τραγουδήσω??? Μπα... θα φύγουν όλοι... Άσε που δεν έχω κιθάρα. Αλλά και να είχα, δεν παίζω κιθάρα. Παίζω όμως πιάνο. Χωρίς τα γαλλικά. Μισές δουλειές πάλι...
15-03-2012, 11:52 #246
Όχι, Goofy, τo διόρθωσα, δεν είναι δική μου προσαρμογή, αυτός προσάρμοσε το αυθεντικό, ξαναάκουσε,
το αντικατέστησα με το κανονικό!
By the way, ομολογώ ότι το τραγούδι μ' αρέσει!
15-03-2012, 11:54 #247
Μεγάλο θράσος πάντως! Με τέτοια περιουσία, γυναίκα πολιτικό και να θέλει να βρίσκεται στο προσκήνιο χρησιμοποιώντας τον πόνο
και τον χαμένο μόχθο και τους αγώνες του λαού για κεκτημένα δικαιώματα που όλα γίνανε καπνός, θέλει χοντρή τσίπα για να το κάνεις!
Είχε μάθει να ρισκάρει μια ζωή, αλλά τώρα δεν του βγήκε η συνέχεια.
Γκούφυ τροποποιήθηκα!Last edited by μαρκελα; 15-03-2012 at 12:15.
15-03-2012, 12:09 #248
Μαρκέλα πρόσεχε πάλι με τις παραθέσεις. Αν το διαβάσει κανείς θα νομίσει πως έχω περιουσία μεγάλη και γυναίκα πολιτικό κ.λπ. Αλλά δεν ισχύουν... όλα. Ποτέ δεν ήθελα να 'μαι στο προσκήνιο. Η γυναίκα μου με έσπρωχνε...
15-03-2012, 12:31 #249
Ξανά στην Φτώχεια η Ελλάδα!
Με το θέμα των αστέγων στην Ελλάδα ασχολείται ξανά η βρετανική εφημερίδα «Guardian» μέσω του γνωστού
πλέον ανταποκριτή της Τζον Χένλει, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και καταγράφει ιστορίες από την Ελλάδα
των Μνημονίων.
Ο Χένλει σημειώνει ότι καθώς η χώρα βρίσκεται στον πέμπτο χρόνο ύφεσης, με τις περικοπές να συνεχίζονται
και τις ουρές για παροχή επιδόματος να μεγαλώνουν, οι πολίτες αρχίζουν να αντιδρούν και να παίρνουν την
κατάσταση στα χέρια τους.
Αναφέρεται σε μια γυναίκα, την 42χρονη Κατερίνα Κενελίδου, η οποία βλέποντας έναν νέο άστεγο άνδρα να
βρίσκεται στους δρόμους την εβδομάδα που το θερμόμετρο ήταν κοντά στους 0 βαθμούς αλλά και μια άστεγη
έγκυο γυναίκα, σκέφτηκε: «τι είδους κοινωνία είμαστε όταν αφήνουμε μια έγκυο στους δρόμους» και έτσι
αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό.
Συνειδητοποιώντας ότι δεν έχει ούτε δύναμη να επηρεάσει πολιτικούς, αλλά ούτε τα λεφτά για να φτιάξει
καταφύγια αστέγων, αποφάσισε να προσφέρει την επαγγελματικής της εμπειρία, παρέχοντας συμβουλές με
σκοπό την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των ανέργων.
«Πάντα αναζητούσαμε διευκολύνσεις… Απλά δώστε στον υπάλληλο κάποια χρήματα, και όλα θα γίνουν πιο εύκολα»
σημειώνει η γυναίκα. «Αποτύχαμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και σταματήσαμε να ασχολούμαστε με την
πολιτική. Μεθύσαμε όλοι από την ευημερία αλλά ήταν μια μεγάλη φούσκα, η οποία τώρα έχει εκραγεί και όλοι
πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή» καταλήγει η η κα. Κενελίδου και κλείνει ένα ακόμα κείμενο του Χένλει για
τα όσα συμβαίνουν καθημερινά στους δρόμους της πρωτεύουσαςΆσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
15-03-2012, 12:40 #250
Μαρκέλα δεν ξέρω πού το βρήκες αυτό, αλλά στο θέμα των αστέγων έχω απαντήσει. Λοιπόν, συγγνώμη αλλά αυτά ΔΕΝ ισχύουν. Δεν ξέρω ποιος πανύβλαξ δημοσιογράφος το έγραψε. Ειδικά αυτό με την άστεγη έγκυο! Μα και σε νοσοκομείο να πήγαινε, θα την φρόντιζαν προσωρινά και μετά θα της έβρισκαν στέγη!!!
15-03-2012, 12:51 #251
..από δω και πέρα θα τα ζήσουμε όλα.. Κι ήδη μια πρώτη γεύση την έχουμε πάρει! Σ' αυτό το κείμενο,
αυτό, που για μένα έχει μεγάλη σημασία είναι το: «..πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή».
Γιατί άραγε να πρέπει να ζήσουμε αυτό; Γιατί άλλοι να τα φάγανε κι άλλοι τώρα να πεινάνε και να
τρέφονται από τα συσσίτια; Η Ελλάδα είμαστε ρε γμτ!!!!!!!!!!!!!! Τα φώτα Του Πολιτισμού!!!!!!!!!!!!!!!
15-03-2012, 13:25 #252
Σ' αυτό το κείμενο Μαρκέλα, η μόνη αλήθεια είναι ο τίτλος του. Τα άλλα είναι φανταστικές ιστορίες που δημιούργησε ο δημοσιογράφος για να παρουσιάσει άρθρο. Και δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να περιμένει τη Guardian να του πει πόσο φτωχοί γίναμε!
15-03-2012, 13:27 #253
Goofy νομιζω πως κλεινεις τα ματια γιατι δε θελεις να παραδεχτεις τα χαλια της πραγματικοτητας. ο κοσμος αυτοκτονει καθημερινα, εχουνε πεθανει κι απ'τη πεινα, αλλα απλα κι επειδη ειναι ανεργοι...
Άνεργος ήπιε χλωρίνη, έκοψε τα χέρια του και κρεμάστηκε!
Σοκ προκαλούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έδωσε τέλος στη ζωή ένας άνεργος 44χρονος Ηρακλειώτης.
Ο αυτόχειρας, ο οποίος δεν είχε δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ήταν αποφασισμένος να τερματίσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, ο 44χρονος βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του, πριν όμως απαγχoνιστεί φέρεται να είχε επιχειρήσει να πιει ένα ποτήρι με χλωρίνη, ενώ έκοψε και τα χέρια του με ξυλοκοπτικό μηχάνημα από το ύψος των αγκώνων.
Σε όλο το σπίτι του είχε σχηματιστεί μια λίμνη αίματος , από τη χρήση του ξυλοκοπτικού μηχανήματος ενώ κοντά στο μηχάνημα αυτό βρέθηκε και το ποτήρι που μύριζε χλωρίνη.
Τελικά με ένα σκοινί που πέρασε από το υπερυψωμένο πατάρι και κατέληγε στο μπάνιο του, έκανε μια θηλιά και κρεμάστηκε.
πηγη newsbeast.gr
15-03-2012, 13:39 #254
Παιδιά, μεγάλο θέμα ανοίξατε!
Εγώ πάντως που περνούσα προχτές το βράδυ κατά τις 11 από το πάρκο στη Σόλωνος
ανάμεσα στη Νομική και στο Πνευματικό κέντρο
κι έκανε πολύ κρύο και φύσαγε
είδα τουλάχιστον 4 να κοιμούνται σε παγκάκια κι έναν να ψάχνει τους κάδους και φρίκαρα!
Και λες, ακόμα κι αν έχεις σπίτι, αν ξεμείνεις από την όποια δουλειά κάνεις
-πράγμα πολύ εύκολο-
τι σε χωρίζει απ' τη μιζέρια και την εξαθλίωση;
15-03-2012, 13:48 #255
Μα κάνεις λάθος. Άλλο πράγμα είπα. Δεν αρνήθηκα το πρόβλημα, μίλησα συγκεκριμένα. Για αυτό που έγραψε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος της συγκεκριμένης εφημερίδας για το συγκεκριμένο γεγονός με την έγκυο. Και υπάρχουν πολλές πολλές πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν αυτοκτονήσει και δεν βγήκε το θέμα ποτέ στην δημοσιότητα. Και πολλές πολλές πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη και οι περιπτώσεις κάθε μέρα αυξάνονται.
Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα προσεκτικότερα, γιατί κάπως έτσι κολλάτε στον άλλον ταμπέλες τύπου Ελληνάρας, εθνικόφρονας, φσίστας και άλλα τέτοια φαιδρά!