Το θέμα της ημέρας - Page 83
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 83 of 196 FirstFirst ... 3373818283848593133183 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 2930
    Quote Originally Posted by void View Post
    Είχα αυτή την κουβέντα με έναν ταξιτζή σήμερα..
    αυτό λέγαμε ακριβώς θεοφανία.
    Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης ότι η αριστερά πρέπει αν αλλάξει τροπάρι.
    Αυτό το στυλ πια το "δε σεα φήνω να πάρεις ανάσα, σε ταπώνω μέχρι εκεί που δεν παίρνει" δεν θα περάσει και στις επόμενες, μετά την κρίση εκλογές..
    Γιατί το 70% είπε "καλά να πάθει η κανέλλη"..
    πέρα από κομπλεξισμούς, μισογυνισμούς κλπ που τα αναλύσαμε εχθές, υπάρχει και η εξής αλήθεια: η Κανέλλη έχει ύφος όταν μιλάει, σε αδειάζει έυκολα και σε υποτιμά.
    Εγώ που την πάω για την αυθεντικότητά της, μερικές φορές έρχομαι στη θέση των συνομιλητών της και λέω "εντάξει, έλεος, πως μιλάς έτσι"...
    Τον άλλον εχθές, τον έλεγε φασίστα και ********* κια δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
    Με το καλημέρα σας.
    Εμένα όταν με λέγανε σταλινικιά πάντως με το καλημέρα σας, έκανα υπομονή μια δυο τρεις, την τέταρτη έγινε της πόπης.
    Γιατί δεν έχω την πολιτική δηθενιά, ούτε θέλω να ελέγχω τον εαυτό μου σε αυτούς που απλώς λόγω δικής τους αντιλήψεως θεωρούν ότι έχουν δικαιώμα να με προσβάλλουν και εγώ να μη λέω τίποτα
    ...αυτό ακριβώς λέω.
    Το ότι καταδικάζουμε αυτό που έκανε ο κασιδιάρης δεν είναι ανάγκη να το συζητάμε.
    Το ότι υπάρχουν στρατηγικές απ όλα τα κόμματα-όχι μονο για τους χρυσαυγίτες- αλλά για όλους και πολύ περισσότερο για τον σύριζα, δεν είμαστε ηλίθιοι, τα βλέπουμε και τα καταλαβαίνουμε.
    Ας είμαστε ψύχραιμοι γιατί πρέπει να ψηφίσουμε, αν και έτσι όπως διαμορφώνεται το τοπίο στο τέλος δεν θα ξέρουμε τι να ρίξουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Αν και η επίθεση του κασιδιαρη
    εναντίον της Κανέλλη και της Δούρου
    είναι ...κάπως αγενής,
    δε θα πρέπει να βιαστούμε να τον καταδικάσουμε.
    Υπάρχει όμως πρόβλημα στη ΧΑ
    γιατί μετά την εξαφάνιση του κασιδιαρη που κρύβεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο
    έχει μείνει χωρίς εκπρόσωπο Χτύπου.
    Επίσης ο κασιδιαρης δεν εμφανίστηκε στο Εφετείο στις 6/6/2012
    όπου δικαζόταν για συμμετοχή σε ληστεία,
    απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή (2007),
    παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
    Η δίκη αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε για τις 11 Ιουνίου.
    Τζοαν λόγω πέρατος ωραρίου αναβλήθηκε..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    εγώ πάντως καίτοι διαφωνώ ιδεολογικά μαζί του και πολιτικά, την αλήθεια μου τη λέω: αν με βρίζαν έτσι δύο άτομα που τόσα χρόνια εκπροσωπούν και υπηρετούν το πολιτικό σύστημα που σήμερα με έχει γ...σει, θα αντιδρούσα πολύ πιο βίαια.
    Θα τους δικαίωνες την κατασταλτική πρακτική που ακολουθούν στις διαμαρτυρίες του λαού.
    Η μεγαλύτερη βία που θα ασκούσα πάνω τους (εφόσον δέν απειλείται η ζωή μου) είναι το φτύσιμο, το γιαούρτι και τα αυγά.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Quote Originally Posted by carry View Post
    Πιστεύω πως ήταν στημένο. Γνωρίζουν καλά πως το αληθινό ποσοστό της ΕΠΕΝ κυμαίνεται 5% και επειδή γλυκάθηκαν με τα πρόσφατά αποτελέσματα που θα ξεφουσκώσουν στις επόμενες ήθελαν να προκαλέσουν ντόρο με κάποια τέτοια κίνηση
    εννοείς πως ήταν στημένο από τους χρυσαυγίτες ή από το κκε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    εννοείς πως ήταν στημένο από τους χρυσαυγίτες ή από το κκε?
    Φυσικά από τους πρώτους
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Θα τους δικαίωνες την κατασταλτική πρακτική που ακολουθούν στις διαμαρτυρίες του λαού.
    Η μεγαλύτερη βία που θα ασκούσα πάνω τους (εφόσον δέν απειλείται η ζωή μου) είναι το φτύσιμο, το γιαούρτι και τα αυγά.
    εντάξει βρε μπιλάκο..ποια η διαφορά?
    η ροχάλα είναι τρισχειρότερο, για μένα τουλάχιστον.
    Όπως και το νερό στα μούτρα.
    Η απόλυτη υποτίμηση είναι.
    Χίλιες φορές να μου ανοίξεις τη μύτη παρά να με πείς π.χ. πατσαβούρα.
    Στην πρώτη περίπτωση απλώς θα πονέσω. Στη δεύτερη θα πληγωθώ.
    Επίσης, την κατασταλτική πρακτική κατ'εμέ την ενισχύει πολύ χειρότερο ο δήθεν αναρχικός αντιεξουσιαστής που πάει και τα σπάει όλα στις πορείες...δεν πίστεψα ποτέ ότι το παρακράτος το τροφοδοτεί μόνο η δεξιά.

Φυσικά από τους πρώτους

...διαφωνώ κάθετα και μπορώ να στο επιχειρηματολογήσω.
    Όλο αυτό το διάστημα που οι χρυσαυγίτες είναι στη δημοσιότητα έκαναν μεγάλες προσπάθειες να "χρυσώνουν" το χάπι της ακραίας ιδεολογίας τους για να μη τρομάζουν τον κόσμο και χάσουν τις ψήφους διαμαρτυρίας που επιμένω πως μάζεψαν. Γι αυτό σε όσα πάνελ και αν βρίσκονταν το ριχναν συνέχεια στο μεταναστευτικό και απεφευγαν να μιλούν για χούντα/χιτλερ/παραμυθι του πολυτεχνείου κλπ.
    Όλα αυτά τα αποσπάσματα που βλέπουμε είναι προ εκλογών από συνενυτεύξεις του μιχαλολιάκου.
    Με λίγα λόγια θέλει η @@ να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει. Αυτό επαθαν και εκεί αποσκοπούσε η κανέλλη, γιατί η δούρου δεν πίστευε πως θα έκανε τέτοια επιτυχία εξ ου και η αντίδραση της κατά τη διάρκεια του συμβάν.
    Επειδή το βίντεο έχει χιλιοπαιχτεί είναι πανεύκολο να δει κάποιος ότι τον έφτσαν στα όρια του με τους χαρακτηρισμούς τους όχι μόνο σε πολιτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
    Και κει κολλάει πως ο κασιδιάρης είναι ερασιτέχνης πολιτικός.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Τζοαν λόγω πέρατος ωραρίου αναβλήθηκε..
    Bοιντ αυτό το διάβασα, αλλά αυτό που επισημαίνεται είναι ότι όταν δικάζεσαι δεν την κοπανάς.
    Δεν ήταν εκεί.

".....είχε το νούμερο 13 και δεν ήταν εφικτό να εκδικαστεί σήμερα. Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο Εφετείο."

http://www.neolaia.gr/2012/06/06/ana...iki-kasidiari/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Bοιντ αυτό το διάβασα, αλλά αυτό που επισημαίνεται είναι ότι όταν δικάζεσαι δεν την κοπανάς.
    Δεν ήταν εκεί.

".....είχε το νούμερο 13 και δεν ήταν εφικτό να εκδικαστεί σήμερα. Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο Εφετείο."

http://www.neolaia.gr/2012/06/06/ana...iki-kasidiari/
    τζοάν δεν είναι τίποτα αυτό.
    Ούτε δείχνει κάτι για τον οποιονδήποτε κατηγορούμενο.
    Δεν γνωρίζω τι διαδικασία ήταν αλλά ούτως ή αλλως στα εφετεία κάνεις δήλωση με παράσταση και γενικά δεν είναι όπως στα πρωτοβάθμια δικαστήρια ή στα αυτόφωρα (που ακόμα και αυτά μπορούν να αναβληθούν λόγω πέρατος ωραρίου)

Senior Member
    Mnimonio, κυρά να πεις τη μάνα σου. Εγώ είμαι ******* ανθέλλην και δε θα πέθαινα ποτέ για μια έννοια η οποία μου επιβλήθηκε ως κάτι μαγικό, παντοτινό, υπερθαυματουργό, πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών όπως η πατρίδα. Επίσης ένα ιδεολόγημα όπως το έθνος, δε μου λέει τίποτε, γιατί δεν πιστεύω να νομίζεις πως εγώ επιθυμώ να ανήκω στην ίδια πατρίδα πχ με τον μπουχεσολιάκο ή τον κάθε καμμένο καρακασιδιάρη? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Δε με ενώνει κανενός το φαντασιακό που του δίδαξαν και το κατάπιε αμάσητο. Τις προπαγάνδες σου για τα καημένα τα νοσοκομεία στα οποία μετανάστευσε το μεταναστευτικό, η σιωπή μου προς απάντησή σου, γιατί είναι γελοία επιχειρήματα.
    Άλλη διαφορά είναι ότι δε θα σηκωνόμουνα προσοχή μπροστά σε κανέναν που θα μου το έπαιζε αρχηγός. Γι αυτό και δε σέβομαι όσους σηκώνονται και κάθονται ρούπι, τους θεωρώ σκλάβους που το παίζουν αφεντικά δώθε κείθε αλλά στους μη έχοντες κοινωνική ισχύ. Στον αρχηγό βαράνε προσοχή. Σιγά και μη σεβαστώ και κάνω διάλογο με στρατιωτάκια. Η ελευθερία είναι το υπέρτατο αγαθό και δε νομίζω πως η ελευθερία συνάδει βαράω προσοχή στους "ανωτέρους" μου. Πόσω μάλλον όταν αυτοί που το παίζουν ανώτεροι είναι ανίκανοι να συντάξουν πολιτικό λόγο και το μόνο τους διαρκές επιχείρημα είναι το θυμικό. (όπου θυμικό, και οι άνωθεν φαντασίες για κοινά μέρη, πχ πατρίδες)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    τζοάν δεν είναι τίποτα αυτό.
    Ούτε δείχνει κάτι για τον οποιονδήποτε κατηγορούμενο.
    Δεν γνωρίζω τη διαδικασία ήταν αλλά ούτως ή αλλως στα εφετεία κάνεις δήλωση με παράσταση και γενικά δεν είναι όπως στα πρωτοβάθμια δικαστήρια ή στα αυτόφωρα (που ακόμα και αυτά μπορούν να αναβληθούν λόγω πέρατος ωραρίου)
    βοιντ πιθανόν το να την κοπανάς όταν δικάζεσαι
    αξιολογείται διαφορετικά
    γιατί το γεγονός της απουσίας του επισημαίνεται ιδιαίτερα
    σε όλα τα site που το αναφέρουν.
    Ούτε και γω γνωρίζω τη διαδικασία,
    μόνο τις κατηγορίες:

"Ο βουλευτής, που δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Εφετείο,
    κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία,
    απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή,
    παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
    Η επίθεση αυτή έγινε στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου το 2007."

http://www.cretalive.gr/new/94082/gr...o_I.Kasidiaris

Aυτό δείχνει καλύτερα ποιος είναι ο κατηγορούμενος.

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Mnimonio, κυρά να πεις τη μάνα σου. Εγώ είμαι ******* ανθέλλην και δε θα πέθαινα ποτέ για μια έννοια η οποία μου επιβλήθηκε ως κάτι μαγικό, παντοτινό, υπερθαυματουργό, πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών όπως η πατρίδα. Επίσης ένα ιδεολόγημα όπως το έθνος, δε μου λέει τίποτε, γιατί δεν πιστεύω να νομίζεις πως εγώ επιθυμώ να ανήκω στην ίδια πατρίδα πχ με τον μπουχεσολιάκο ή τον κάθε καμμένο καρακασιδιάρη? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Δε με ενώνει κανενός το φαντασιακό που του δίδαξαν και το κατάπιε αμάσητο. Τις προπαγάνδες σου για τα καημένα τα νοσοκομεία στα οποία μετανάστευσε το μεταναστευτικό, η σιωπή μου προς απάντησή σου, γιατί είναι γελοία επιχειρήματα.
    Άλλη διαφορά είναι ότι δε θα σηκωνόμουνα προσοχή μπροστά σε κανέναν που θα μου το έπαιζε αρχηγός. Γι αυτό και δε σέβομαι όσους σηκώνονται και κάθονται ρούπι, τους θεωρώ σκλάβους που το παίζουν αφεντικά δώθε κείθε αλλά στους μη έχοντες κοινωνική ισχύ. Στον αρχηγό βαράνε προσοχή. Σιγά και μη σεβαστώ και κάνω διάλογο με στρατιωτάκια. Η ελευθερία είναι το υπέρτατο αγαθό και δε νομίζω πως η ελευθερία συνάδει βαράω προσοχή στους "ανωτέρους" μου. Πόσω μάλλον όταν αυτοί που το παίζουν ανώτεροι είναι ανίκανοι να συντάξουν πολιτικό λόγο και το μόνο τους διαρκές επιχείρημα είναι το θυμικό. (όπου θυμικό, και οι άνωθεν φαντασίες για κοινά μέρη, πχ πατρίδες)
    την μανα μου σε παρακαλω να μην την ξαναβαλεις στο στομα σου..

Senior Member
    Ναι ξέχασα την ιερότητά της, αχαχαααααααααααα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Ναι ξέχασα την ιερότητά της, αχαχαααααααααααα
    οτι και να πω ειναι λιγο..στο σκαλι σου δεν θα πεσω.

Senior Member
    Σωστά. Θέλει και λίγη μελέτη για να μπορέσεις να προχωρήσεις λιγάκι πέρα από τις αρχές του αναγνωστικού της δεκαετίας του '70 στα ελληνικά σχολεία. Σε συμπονώ πάντως.
    Σπύρος Μπιμπίλας