Το θέμα της ημέρας - Page 141
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 141 of 196 FirstFirst ... 4191131139140141142143151191 ... LastLast
Results 2,101 to 2,115 of 2930
    Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    ναι εννοείται..γιατί αυτοί δεν έχουν καμια κομματική πλάτη από πίσω τους να τους στηρίξει.
    θα ήταν αντρίκιο, λοιπόν, μόλις διαισθανθούν πως η δύναμη της Θέτιδος είναι λιγοστή εμπρός στην δύναμη των κυβερνόντων να καταγγέλουν και να παραιτούνται.

ΟΚ!, ...αλλά πούν'το ??

##

κλείνω, Καλό Μεσημέρι !!
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Μάλλον μια ομαδική ψυχοθεραπεία ίσως νάταν η λύση, αλλά δεν ξέρω βέβαια αν θεραπεύει κι ελαττώματα. Γιατί ο φθόνος είναι σοβαρό ελάττωμα! Κι έτσι έχουμε αυτό που μας αξίζει!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Μάλλον μια ομαδική ψυχοθεραπεία ίσως νάταν η λύση, αλλά δεν ξέρω βέβαια αν θεραπεύει κι ελαττώματα. Γιατί ο φθόνος είναι σοβαρό ελάττωμα! Κι έτσι έχουμε αυτό που μας αξίζει!
    Μαρκέλα μου η ψυχοθεραπεία δεν μπορεί να κάνει τίποτα όσον αφορά το ήθος των ανθρώπων...:-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by void View Post
    θέλω να πω...κατά παράφραση μιας ατάκας που είχε πει ο Παπαδημούλης - από τους ελάχιστους πολιτικούς που διαφέρουν- πως "το δίκαιο του αγωνιστή - καραχωμένου στην ίντριγκα δημοσιογράφου μου είναι παντελώς αδιάφορο"
    Για μένα -άσχετα του τι λέει ο Παπαδημούλης,
    ο οποίος by the way ήταν από τους πρώτους
    που διαμαρτυρήθηκαν δημόσια για την παράνομη σύλληψη του Βαξεβάνη-
    δεν είναι αδιάφορο το δίκαιο κανενός ανθρώπου.
    Πόσο μάλλον ενός δημοσιογράφου που εκτιμώ.
    Τώρα όποιος δε θέλει να πληροφορηθεί τη λίστα Λαγκάρντ από το HOT DOC,
    ας μην το αγοράσει.
    Εγώ πάντως το αγόρασα.

Senior Member
    Φτασαμε στις λιστες , αντιφρονουντων , κομμουνιστων , φοροδιαφυγουντων και οτι να ΄ναι. Ας βγαλει ο καθενας την δικια του λιστα καταπατωντας καθε εννοια νομιμοτητας. Οι "αλλοι" ειναι αυτοι που ειναι αλλωστε στη λιστα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Μα στη χρεοκοπημένη χώρα, που ψάχνει απεγνωσμένα να βρει και το τελευταίο ευρώ στη τσέπη του πεινασμένου, για να του το πάρει, ο ένας (Βενιζέλος)
    κρύβει τη λίστα, ο άλλος (Παπακωνσταντίνου) την "χάνει" κι ο δημοσιογράφος τη βρίσκει και τη δημοσιοποιεί, είναι τρέλα να λέμε π.χ. γιατί να το κάνει!

Senior Member
    Οταν η χώρα κυβερνάται από ληστές, η πολιτική γίνεται με λίστες.

Περί θεσμών και νόμων ουδείς λόγος. Εχουν παρακαμφθεί έτσι κι αλλιώς...

Senior Member
    Μα στη χρεοκοπημένη χώρα, που ψάχνει απεγνωσμένα να βρει και το τελευταίο ευρώ στη τσέπη του πεινασμένου, για να του το πάρει, ο ένας (Βενιζέλος)
    κρύβει τη λίστα, ο άλλος (Παπακωνσταντίνου) την "χάνει" κι ο δημοσιογράφος τη βρίσκει και τη δημοσιοποιεί, είναι τρέλα να λέμε π.χ. γιατί να το κάνει!
    δεν πρέπει όμως κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα να λάβει τέλος η διαπλοκή..και δεν το θέτω στα στενά όρια της σύλληψης του Βαξεβάνη.
    Και τι θα του κάνουν;θα πάρει μια αναβολή, θα το φτιάξει από δω θα τον φτιάξουν από κει..στάχτες στα μάτια μας είναι όλα αυτά που στόχο έχουν να μας κάνουν απλά θεατές..και δυστυχώς ο τύπος στην Ελλάδα , χρόοονια τώρα βάζει το χεράκι του σθεναρά.

Senior Member
    Ο οποιοσδηποτε πολιτικος δημοσιευε την λιστα θα παραβαινε οφθαλμοφανως τον νομο και θα τον μπαγλαρωναν. Τωρα γιατι κατεφυγαν σε τετοιες γελοιες δικαιολογιες , οπως την εχασα, δεν μπορω να το γνωριζω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ο οποιοσδηποτε πολιτικος δημοσιευε την λιστα θα παραβαινε οφθαλμοφανως τον νομο και θα τον μπαγλαρωναν. Τωρα γιατι κατεφυγαν σε τετοιες γελοιες δικαιολογιες , οπως την εχασα, δεν μπορω να το γνωριζω.
    Ε προφανώς για να συγκαλύψουν πράγματα...κάποιος άλλος όμως, μάλλον έξωθεν είχε διαφορετική γνώμη. Το έδωσε στο δημοσιογράφο και μετά η είδηση πήρε το δρόμο της...η δικαιοσύνη νόσεί επομένως έχουμε ένα ακόμα πάτημα για να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. Σαν τους χρυσαυγίτες που μόνιμο επιχείρημά τους είναι ότι η αστυνομία δεν κάνει τίποτα...άρα θα γίνουμε εμείς αστυνόμοι στη θέση των αστυνόμων.
    Βέβαια, ο Βαξεβάνης και ο κάθε δημοσιογράφος όταν παίρνει μια κατάσταση στα χέρια του γίνεται ήρωας. Γουστάρουμε τελικά τη διαπλοκή και να είμαστε άξιοι της μοίρας μας, όχι απλά επιτρέπουμε αλλά επιζητούμε κιόλας την κατάχρηση.

Senior Member
    Ναι , οταν γινεται αιτημα του λαου μεσω των ΜΜΕ η δημοσιευση μιας λιστας , που ειναι παρανομο να δημοσιευτει...φανταζομαι καπως ετσι εχουν τα πραγματα , γιατι μου λειπει το κομματι της τηλεορασης που εχω παψει χρονια να παρακολουθω προ κρισης.

Οσο για την χρυση αυγη φυσικα εαν καταπατησουμε τους νομους , τα δικαστηρια και ολα τα αλλα και προχωρησουμε στην εκτελεση μιας πραξης που θεωρουμε "σωστη" δλδ καταπατωντας τα διαδικαστικα φαινεται ως πιο αποτελεσματικη αλλα ειναι ακρως επικινδυνη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Γιατί τότε δεν μπαγλάρωσαν και τον Ψυχάρη που στις 10/9 δημοσίευσε στα ΝΕΑ την λίστα των φοροφυγάδων καλλιτεχνών με τα ποσά που δηλώνουν; Γι' αυτόν δηλ. ισχύει άλλος νόμος;
    http://www.inews.gr/152/thymiste-mou...i-ti-lista.htm

Senior Member
    Γιατί τότε δεν μπαγλάρωσαν και τον Ψυχάρη που στις 10/9 δημοσίευσε στα ΝΕΑ την λίστα των φοροφυγάδων καλλιτεχνών με τα ποσά που δηλώνουν; Γι' αυτόν δηλ. ισχύει άλλος νόμος;

Δεν ξερω για αυτη την υποθεση τιποτα , προτιμω να μη μιλησω. Δεν καταλαβα που ειναι η διαφωνια σου ομως? Οτι κανεις δεν ειναι υπερανω του νομου , ασχετως εαν το συστημα δεν δουλευει καθολου καλα?

Senior Member
    Εδω που τα λεμε , μπορει να ειναι παρανομο το να δωσει στην δημοσιοτητα την λιστα.
    Αλλα πιστευω πως αν την εδινε απλα στον εισαγγελεα δεν θα γινοταν τιποτα απλα θα εθαβαν το θεμα .
    Ετσι και αλλιως εδω και 2 χρονια τωρα η λιστα πηγαινει απο γραφειο σε γραφειο χωρις να κανει κανεις τιποτα.....
    Αρα συμφωνω με την δημοσιευση της

Senior Member
    Πως μπορεις να γνωριζεις οτι δεν εκαναν τιποτα , οταν δεν γνωριζεις απο πριν καν τα ονοματα της λιστας? Το οτι πηγαινε απο γραφειο σε γραφειο ειναι απλως μια υποθεση.