Results 466 to 480 of 2930
Thread: Το θέμα της ημέρας
-
06-04-2012, 12:25 #466
μαρκέλα σίγουρα αυτό το άρθρο είναι εύγλωττο..:-)
και σίγουρα αποτυπώνει την περιρρέουσα κατάσταση που επικρατεί.
προχθές που έγινε το συμβάν με την αυτοκτονία εκείνου του συνταξιούχου, κατευθυνόμουν στο μετρό του συντάγματος..είχαν πετάξει λοιπόν κάποιες προκηρύξεις που έλεγαν "Το κράτος και συ με την απάθειά σου τον αυτοκτόνησαν".
Αισθάνθηκα λοιπόν έναν απίστευτο θυμό (ήμουν βέβαια και όλη μέρα στο γραφείο - τα νεύρα κρόσσια).
Το πήρα πολύ προσωπικά..ποια απάθεια ρε γαμώτο?
Είναι ο μέσος Έλληνας απαθής?
Γιατί θα πρέπει να ηρωοποιήσω έναν άνθρωπο ο οποίος αυτοκτόνησε?
Και γιατί να μην αυτοκτονήσω κι εγώ εφόσον αυτή η αντίδραση είναι η αναμενόμενη? Το γεγονός ότι δεν λειτουργούμε όλοι το ίδιο υποδηλώνει ότι υπάρχει επιλογή.
Ακούω αυτό το παραμυθάκι καιρό τώρα...αυτοκτονούν εξαιτίας της κρίσης...και έχει γαμηθεί η ψυχολογία από την κρίση κοκ.
Ε προφανώς δεν είμαστε καλά ψυχολογικά αν δεν έχουμε να φάμε, αν χρωστάμε σε τράπεζες, αν έχουμε προβλήματα υγείας.
Αλλά ειλικρινά, ποιος δεν τα αντιμετωπίζει όλα αυτά???
Δηλαδή ένας άνθρωπος που αυτοκτονεί είναι κατά τα άλλα μια χαρά μέσα του αλλά μόνο και μόνο από το γεγονός ότι του έκοψαν τη σύνταξη ή δεν έχει να πληρώσει, πάει και τινάζει τα μυαλά του στον αέρα.
Λυπάμαι αλλά δεν πείθομαι.
Το ξέρω ότι θα ακουστεί σκληρό, αλλά για μένα άνθρωπος ο οποίος μόνο και μόνο λόγω οικονομικών προβλημάτων αυτοκτονεί, είναι κιοτής και αδύναμος.
Δε θα το κάνω και σύμβολο, έλεος δηλαδή. Θα δώσω το λάβαρο της επανάστασης σε κάποιον ο οποίος αυτοκτόνησε??? που είναι η επαναστατικότητα δηλαδή σε μια τέτοια ενέργεια?
Δηλαδή όλοι αυτοί οι καθημερινοί άνθρωποι που αγωνίζονται με κόντρα τον άνεμο, τι είναι ?
οι μαλάκες, οι βολεμένοι του συστήματος?
όχι άλλο κάρβουνο ρε παίδες...δοκιμασίες είναι όλα.
Δοκιμάζεις χαρακτήρα σε τέτοιες περιπτώσεις..."και ο χαρακτήρας σου γίνεται η μοίρα σου".
(ουφ τα είπα και ξέσπασα :-))..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
- 06-04-2012, 12:52 #467
Όταν ο άλλος όμως πλέον είναι εχθρός σου, ύπουλος κιόλας, γιατί δεν είναι π.χ. ο Τούρκος, αλλά αυτός,
που υποτίθεται έχει στα χέρια του την εξουσία, που εσύ του έδωσες, για να προασπίσει τα συμφέροντά σου και το μόνο που κάνει
είναι να σε σκλαβώσει, ο ίδιος, για να σε οδηγήσει τελικά στον αφανισμό, τότε τί έχουμε να πούμε δηλ.;
Μήπως είναι λίγο το ότι κάποιοι αυτοκτονούν ενώ θάπρεπε να συμβούν τα χειρότερα;..
Μ' αυτό το σκεπτικό καλή μου void κι οι μεσολογγίτισσες που έπεσαν στο Ζάλογγο ή ο Σαμουήλ που ανατίναξε
το Κούγκι δεν ήταν ήρωες, αλλά μια ομάδα ξεμωραμένων, που δεν ήξεραν τί έκαναν και γιατί..
06-04-2012, 13:05 #468
Δηλαδή εξομοιώνουμε Σουλιώτισες που η άλλη επιλογή τους (αν λέγεται επιλογή) ήταν να σκλαβωθούν αυτές και τα παιδιά τους από τους Τούρκους, με κάποιον άνθρωπο ο οποίος δεν την πάλεψε (προφανώς για τους δικούς του λόγους) και αυτοκτόνησε?
Το ίδιο κίνητρο υπήρχε?
Οι ίδιες συνθήκες?
Αυτοκτόνησαν δηλαδή οι Σουλιώτισσες?
Δεν ύπαρχει σύγκριση βρε συ Μαρκέλα...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
06-04-2012, 13:28 #469
Αυτό που ζούμε σήμερα εμένα μου κάνει χειρότερο κι απ' την σκλαβιά των Τούρκων, των Συμμάχων, των Γερμανών κ.λπ.
τότε είχαμε κι αντίσταση βρε παιδί μου, κάποιοι παίρναν και τα όπλα!. Τώρα είμαστε εντελώς παραδομένοι σ' έναν ακήρυχτο πόλεμο. Τυχαίο;
Όχι και ξέρεις γιατί; Μας νάρκωσαν με την ύλη και μας κλέψαν την ελευθερία, που είναι σύμβολο για τον Έλληνα.
Και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό!! Δεν αυτοκτόνησε!! Τον αυτοκτόνησαν!!!
06-04-2012, 13:32 #470
Ωραία, επομένως αποποιούμαστε των ευθυνών μας.
Για όλα φταίει το γκαζόν.
Ε και οι πολιτικοί μας αντανάκλαση δική μας είναι.
Αποποιούνται των ευθυνών τους.
Ενιγουει, τα φιλιά μου. :-)..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
06-04-2012, 13:40 #471
Δεν έχουμε ευθύνη που είμαστε στην άγνοια! Δεν έχουμε ευθύνη που δεν έχουμε ΠΑΙΔΕΙΑ!
Και δεν έχω ευθύνη αν μ' εξαπάτησαν! Κάποιους τους εξυπηρετεί νάμαστε στο σκοτάδι!
06-04-2012, 14:13 #472
Όχι, δέν είναι ήρωας κάποιος που τα παρατά. Παραμένει όμως σύμβολο, σύμβολο των αποτελεσμάτων της ανέχειας. Και δέν είναι ένας μόνος του, αλλά πολλοί, πάρα πολλοί! Και είναι άδικο γιά το νόημα της πράξης να αναλύουμε Τί ήταν μέσα του αυτός, πρέπει να μπορούμε να το δούμε με κοινωνικά οικονιμικά κριτίρια και όχι αποκλειστικά με τα οικονομικά του συγκεκριμένου. Πρόκειται γιά την πολιτική και οικονομική δολοφονία της χώρας. Σε λίγο τα σχολεία, τα νοσοκομεία, η πυροσβεστική, το φαϊ μας, τα σπίτια μας, το μεροκάματο ect θα πάψουν να υπάρχουν ή θα υπάρχουν μόνο γιά τους ελάχιστους από εμάς. Και όταν το σημείωμα έλεγε πως είμαστε απαθείς είχε δίκιο, γιοατί δέν φτάνει να πηγαινοερχόμαστε στη δουλειά, να φροντίζουμε γιά την υγιεινή της τουαλέτας μας και τα φυτά του μπαλκονιού μας και μετά να μπινελικιάζουμε με το τηλεκοντρόλ στο χέρι. Την ίδια σημασία που δίνουμε γιά το πιάτο της ημέρας, ακριβώς την ίδια οφείλουμε να δαπανήσουμε καί γιά τα κοινά. Απαίδευτο σώμα σημαίνει ψωμάκια και απαίδευτο πνεύμα σημαίνει παρακμή
διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
06-04-2012, 14:13 #473
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
μαρκέλα, συγγνώμη που μπαίνω στο θέμα σου
να πω κι εγώ τα δικά μου,
για τους ΜΑΤατζήδες
που χτύπησαν σοβαρά με γκλομπ τον φωτορεπόρτερ, Μάριο Λόλο,
ο οποίος χειρουργείται με αιμάτωμα στον εγκέφαλο
και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,
που κάλυπτε τη συγκέντρωση για την «αυτοκτονία» του Δημήτρη Χριστούλα στο Σύνταγμα.
Προσωπικά θεωρώ ότι ο αυτόχειρας ήταν ήρωας
γιατί τόλμησε να αυτοπυροβοληθεί
αντίθετα με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που είμαστε κότες
-και γω μέσα σ' αυτούς είμαι-
και μοιρολατρικά σκύβουμε το κεφάλι στα μνημόνια 1, 2
και θα ρθουν κι άλλα
-ε δεν είδαμε να φέρνουμε και καμιά αντίδραση
κι ούτε θα ψηφίσουμε τίποτα διαφορετικό σε λίγες βδομάδες
από αυτούς που μας οδήγησαν στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση,
άρα άξιοι της μοίρας μας είμαστε-
και προτιμάμε μια θέση στο συσσίτιο της γειτονιάς
και να αποχαυνωνόμαστε από τα τηλεπαράθυρα
της τηλεόρασης
που τεχνιέντως κρύβει τις αυτοκτονίες
και την κατάθλιψη που είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.
"Μετά την αυτοκτονία του Δημήτρη Χριστούλα στο Σύνταγμα,
οι δημοσιογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ
έχουν στραφεί στους ψυχιάτρους και τους ψυχολόγους.
Βέβαια, δεν τους ρωτάνε για τους εαυτούς τους
–αν και είναι όλοι για ζουρλομανδύα-
αλλά για αυτούς που αυτοκτονούν.
Και είναι γεμάτοι απορίες.
Έπρεπε να αυτοκτονήσει ένας συνάνθρωπός μας στο Σύνταγμα,
για να αναγκαστούν το Mega και ο ΣΚΑΪ
να παραδεχτούν πως οι αυτοκτονίες στη χώρα
πέφτουν βροχή εδώ και δυο χρόνια.
Φυσικά, το κάνουν με μισή καρδιά
– θα προτιμούσαν να μην αναφερθούν στις αυτοκτονίες
αλλά αναγκάζονται από την οργή των πολιτών.
.................................................. .............
Οι ψυχολόγοι έχουν αντικαταστήσει στα πάνελ τους οικονομολόγους.
Βέβαια, οι οικονομολόγοι αποδείχτηκαν εντελώς άχρηστοι
– το ίδιο άχρηστοι θα αποδειχτούν και οι ψυχολόγοι".
http://filologos10.wordpress.com/2012/04/06/4
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς:
μην την εξευτελίζεις.
Last edited by Joann; 07-04-2012 at 00:05.
06-04-2012, 14:34 #474
06-04-2012, 15:13 #475
πολύ σωστά τα λες carry, να προσθέσω όμως και το εξής:
ναι, είναι πραγματικά σύμβολο, - σωστός ο ορισμός - όχι όμως μόνο των αποτελεσμάτων της ανέχειας.
Αυτός ο άνθρωπος είναι σύμβολο μιας γενιάς που με τις επιλογές τους προκάλεσαν την κοινωνική σήψη που ζούμε σήμερα.
Δεν ήταν πρόθεσή μου να κατηγορήσω κάποιον που τώρα πια είναι νεκρός και μάλιστα με άσχημο τρόπο. Αλλά δε θα δω κιόλας αυτό το ζήτημα μόνο από οικονομική σκοπιά γιατί πρώτα απ'όλα είναι κοινωνικό.
Η κοινωνική κατάσταση λοιπόν, όπως διαμορφώθηκε στην Ελλάδα, τόσα χρόνια μετά τη μεταπολίτευση, ήταν αποτέλεσμα μιας οικονομικής - υποτίθεται - ευημερίας. Αυτή η οικονομική ευημερία δεν είναι δυνατόν να διαρκέσει για πάντα ειδικά σε μια χώρα χωρίς εθνική κυριαρχία από τα γεννοφάσκια της, μια ζωή με ρόλο προτεκτοράτου. Παρολαυτά βέβαια, θεωρήσαμε ότι πιάσαμε τον ταύρο από τα κέρατα..και αυτό γιατί? γιατί μπορούσαμε να πληρώνουμε με πιστωτικές κάρτες και να παίρνουμε εορτοδάνεια και διακοποδάνεια και βλακοδάνεια, γιατί? για να γίνουμε ευρω(πέη) μη χέσω.
Και οκ, η μαλακία έγινε. Κοιτάξαμε την ύλη πιο πολύ από ό,τι το πνεύμα (χοντρικά μιλώντας). Και κάποια στιγμή βέβαια που η ύλη μας πούλησε, εφόσον το πνεύμα είχε μείνει απαίδευτο που είπες και συ, αδειάσαμε. Και αδειάσαμε τόσο πολύ, που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση.
Είναι προσωπική μου στάση ζωής αν θες να το πω έτσι, να προσπαθώ και πάντα να αναζητώ ευθύνες πρώτα στον εαυτό μου και μετά σε εξωτερικούς παράγοντες.
Και αυτό το κάνω όχι ενοχικά, γιατί θέλω να συνέχεια να φταίω, αλλά γιατί πιστεύω ότι ούτως ή άλλως τα πράγματα που περνάνε από το χέρι μας, είναι και τα μόνα που μπορούν να αλλάξουν. Η πολιτική έτσι όπως είναι διαμορφωμένη, δεν περνάει από το χέρι μου ούτε μέσω της ψήφου ούτε μέσω οποιουδ'ηποτε άλλου θεσμού υποτιθέμενης δημοκρατίας.
Παρολαυτά, το να μάθω να προσαρμόζομαι ανάλογα με τις συνθήκες, το να είμαι υπεύθυνη για τον εαυτό μου και αυτούς που αγαπώ, το να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο σωστά μπορώ, το να μην παραδίδω τα όπλα, το να μη δέχομαι να ετεροκατευθύνομαι με βάση τη νοοτροπία της εποχής, το να διατηρώ την ευαισθησία μου σαν άνθρωπος παρά τα όσα περνάω, το να μπορώ να δίνω αγάπη και να παίρνω αγάπη, το να διεκδικώ μια καλύτερη ζωή - προφανώς όχι μέσω παρωχημένων μεθόδων- αλλά λόγω πεποιθησης του τι είναι αυτό που θα με κάνει ευτυχισμένη, όλα αυτά μαζί με άλλα πολλά, θεωρώ ότι είναι το εντελώς αντίθετο της απάθειας.
Το θέμα είναι ότι παρόλο που τις μαλακίες τις νεοπλούτίστικες τις έχουμε κάνει, εντούτοις δεν έχουμε πάλι τα κότσια να τις παραδεχτούμε και να γίνουμε τουλάχιστον καλύτεροι, να αποκομίσουμε και κάτι από την όλη κατάσταση που επικρατεί.
και επειδή η οικονομία κάνει κύκλους, εδώ θα είμαστε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να βιώνουμε κι άλλες "κρίσεις"...οικονομικές, κοινωνικές, πολιτικές, ψυχολογικές...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
06-04-2012, 15:41 #476
Μόνο που void, όλ' αυτά που πολύ ωραία αναφέρεις, δυστυχώς είτε το θέλουμε είτε όχι, περνάνε μέσα από την πολιτική!
06-04-2012, 15:56 #477
μέσα από την οικονομία περνάνε μαρκέλα,.
Η πολιτική και οι πολιτικοί και εν γένει το πολιτικό σύστημα είναι εργαλεία στα χέρια του του μεγάλου κεφαλαίου.
Είναι πρωτίστως οικονομικό το ζήτημα.
Εγώ αυτό που λέω, χωρίς να θέλω να ακυρώσω αυτό που τραβάμε λόγω της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι στη φάση αυτή καλό θα ήταν να προσέξουμε και τη νεοοτροπία μας, η οποία ναι μεν εξαρτάται από την παιδεία, που ναι μεν στην παρέχει η χώρα αλλά δε νομίζω ότι ποτέ η ανθρωπότητα πήγε μπροστά λόγω γενικευμένων πρακτικών στους ανθρώπους.
Η παιδεία που σου παρέχει είναι αυτή. Από εκεί και πέρα εγκειται στη διακριτική σου ευχέρεια το αν θα αξιοποιήσεις έτσω και αυτό το ελάχιστο που σου δίνει προς όφελός σου.
Δε λειτούργησε όλη αυτή η κατάσταση τόσες δεκαετίες ερήμην μας...ήμασταν παρόντες όλοι, το βλέπαμε να γίνεται μπροστά μας, προφανώς μας βόλευε και το διατηρούσαμε τρόπον τινά. Ο καθένας το διατηρούσε με το δικό του μοναδικό τρόπο.
Γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι πάντα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής?
Και ότι σε όλα υπάρχει η προσωπική ευθύνη σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό?..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
06-04-2012, 16:44 #478
Δεν είναι πάλι τυχαίο, π.χ. που ο ένας παππούς στην εφορία της αγίας παρασκευής μπούκαρε με τ' όπλο προτεταμένο..
με τον προχθεσινό παππού, που τελικά τ' όπλο τόστρεψε εναντίον του! Έχουν άμεση σχέση τουλάχιστον αυτά τα δύο γεγονότα!
Αυτοί λοιπόν οι μεγαλύτεροι, δικοί μας άνθρωποι έχουν ενοχές και νιώθουν περισσότερο από μας, την ευθύνη τους, που
σύρθηκαν στο χάος και μας τράβηξαν μαζί τους! Για μας κάνουν ό,τι κάνουν και για το σάπιο πολιτικό
σύστημα, που επιτρέπει τελικά και στο μεγάλο κεφάλαιο να μας καταντάει έρμαια!
Διλήμματα…
Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε?
Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα?
Μνημόνιο ή χρεωκοπία?
Μεσοπρόθεσμο ή τανκς?
Ευρώ ή δραχμή?
Μνημόνιο 2 ή χάος?
Άδικα μας ταλαιπωρούν τόσον καιρό...
Τελικά για να σωθούμε πρέπει να κλείσουμε τους μετανάστες σε στρατόπεδα!
06-04-2012, 18:33 #479
ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΑΒΑ ΕΝΑ SMS ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΦΕ:
H EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΚΟ[email protected] TO E-MAIL ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ NEWSLETTER ΜΟΥ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ! ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΚΟΣ.
ΛΟΙΠΟΝ,ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΧΙ)
ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΕΜΕΝΑ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΣΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΙΣΘΟΣ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ!
ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ!
ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ.
ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ:
ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
07-04-2012, 09:32 #480
Εισέβαλαν στο στούντιο του Ήπειρος TV και γιαούρτωσαν τον παρουσιαστή
Την ώρα που το δελτίο ειδήσεων του "Ήπειρος TV" βρισκόταν σε εξέλιξη, περίπου στις 21:20 άγνωστοι εισέβαλαν στο πλατό και φωνάζοντας συνθήματα άρχισαν να πετούν γιαούρτια και αυγά στον παρουσιαστή Παναγιώτη Μπούρχα και τον καλεσμένο.
Σύμφωνα με το palmosipirou.gr ο λόγος της επίθεσης από τους κουκουλοφόρους είναι επειδή ο παρουσιαστής είχε φιλοξενήσει τηλεφωνικά την προηγούμενη εβδομάδα τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής.