Ότι να 'ναι πατέρας vol2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

Ότι να 'ναι πατέρας vol2

Θυμάστε κάποιοι για τον κυκλοθυμικό και εγωιστή πατέρα που είχα περιγράψει σε προηγούμενο ποστ... Για το ότι παντρεύεται η αδερφή μου κ τα μούτρα έχουν φτάσει μέχρι πάτωμα κτλ...
    Λοιπόν, σήμερα -συγκεκριμένα πριν από λίγα λεπτά- μάθαμε ότι η αδερφή μου η οποία είναι έγκυος, θα κάνει αγόρι... Μόλις το μάθαμε χαρήκαμε πάρα πολύ! Εγώ κ η μαμά μου... Γιατί ο μπαμπάς μόλις του είπα να έρθει να μιλήσει λίγο με τη κόρη του να της πει ένα λόγο, ένα "συγχαρητήρια", άρχισε τις αντιδράσεις του στυλ "κ τι να της πω, αρκεί που είναι υγιές, εγώ δε ξέρω απ' αυτά" κτλ... Κ όλα αυτά φυσικά ανέκφραστα... Ούτε ένα χαμόγελο, τίποτα!
    Πόσο τραγικός μπορεί να είναι δηλαδή, πείτε μου?
    Εγώ δεν αντέδρασα γιατί αν αντιδράσω θα γίνει καβγάς τρικούβερτος εδώ μέσα κ δε θέλω μέρες που 'ναι... Αρκετά νεύρα έχω...
    Every morning we are born again

Senior Member
    astimatnam αφού ο άνθρωπος όπως το λες κι εσύ είναι ότι νάναι πατέρας τί περιμένεις? Δεν πρόκειται να πάρει
    χαμπάρι. Ηθελημένα δεν συμμετέχει και πάλι καλά που είπε και μιά-δυό κουβέντες για το έμβρυο! Περίεργο!
    Του είναι δυσάρεστο όλ' αυτό και εκδηλώνεται με άρνηση. Αφήστε τον. Προσπαθείς, γιατί έχεις δίκιο ότι δεν είναι
    στάση πατέρα αυτή σε μια τόσο σημαντική περίοδο του παιδιού του, αλλά η σκληρότητά του είναι σκέτη ματαίωση,
    μαζί με την υποβαθμιστική συμπεριφορά του.

...την περίπτωση να μην είναι τόσο εκδηλωτικός κάποιος όπως οι άλλοι τη σκέφτηκε κανεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...την περίπτωση να μην είναι τόσο εκδηλωτικός κάποιος όπως οι άλλοι τη σκέφτηκε κανεις?
    ..δεν είν' απαραίτητο, γιατί αν είχες διαβάσει το προηγούμενο θέμα της "Η κόρη παντρεύεται κ ο πατέρας μες την μιζέρια.."
    και στην ίδια καταχώρηση, θάβλεπες, ότι άλλα είναι τα κίνητρα της μίζερης συμπεριφοράς του στην προκειμένη περίπτωση..
    σε σχέση με το πόσο εκδηλωτικός είναι όταν χρειάζεται σ' άλλες περιπτώσεις δευτερεύουσας σημασίας!! Αδικαιολόγητος!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    τα κίνητρα της μίζερης συμπεριφοράς του στην προκειμένη περίπτωση..
    Ποια είναι τα κινητρά του?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Ποια είναι τα κινητρά του?
    τ' αυτονόητα! Δηλ. κυρίως τα φράγκα που αναγκάζεται ή και θ' αναγκαστεί να ξοδέψει για τον γάμο της κόρης του!

Υ.Γ.: είναι οφθαλμοφανές αν διαβάσεις το προηγούμενο θέμα της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    τ' αυτονόητα! Δηλ. κυρίως τα φράγκα που αναγκάζεται ή και θ' αναγκαστεί να ξοδέψει για τον γάμο της κόρης του!

Υ.Γ.: είναι οφθαλμοφανές αν διαβάσεις το προηγούμενο θέμα της.
    ....

Υ.Γ. Άλλαξε γυαλιά.

Senior Member
    ο πατερασ ειναι κι ανθρωποσ ετσι κ φυσικο ειναι να τον απασχολει κ τ οικονομικο αμα πληρωνει αυτοσ κανεισ δεν ειπε οτι ολοι οι γονιεσ πρεπει να θυσιαζονται για τα παιδια τουσ κ ποσο πρεπει να θυσιαζονται για να ειναι καλοι εχουν κι αυτοι τα δικα τουσ προβληματα κ τισ δικεσ τουσ αγωνιεσ που μπορει να μην ταιριαζουν με τ παιδιου

Senior Member
    Συμφωνώ με pad και Θεοφανία. Υπάρχει και αυτή η οπτική, ας μην καταδικάζουμε τόσο εύκολα κάποιον χωρίς να τον ξέρουμε.
    Βεβαίως, δεν αποκλείεται να είναι παλιάνθρωπος ο πατέρας. Αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο.

Junior Member
    Χαχα!!Εμένα κάτι μου θυμίζει αυτό!!Όταν έμεινα πρώτη φορά έγκυος,το είπα στον πατέρα μου γεμάτη χαρά και περίμενα οτι θα συγκινηθεί που επιτέλους θα έκανα την δική μου οικογένεια και θα γινόταν παππούς!Περίμενα να δακρύσει απο χαρά,και να μ'αγκαλιάσει,να μου πεί ένα μπράβο!Έστω ένα χαμόγελο!!!!Ξέρεις ποιά ήταν η αντίδρασή του???Όπως είπες,ανέκφραστος,τι μου απαντάει.....εεεεεεεεεεεεεε. .........εγώ τώρα δεν έχω!!!!!! (Εννοούσε οτι δεν είχε να δώσει λεφτά για το γάμο της κόρης του)!Μα όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου ποτέ ΔΕΝ ΕΙΧΕ για τίποτα!!! ΕΛΕΟΣ ΞΑΝΑ!!!Δεν ήταν αυτό που ήθελα ν'ακούσω.....αν έχει η δεν έχει...μιά αγκαλιά κι ένα φιλί ήθελα μόνο!!
    Η δε μάνα μου,όταν πηγαίναμε να δούμε σε υπέρηχο το μωρό την 1η φορά,στο δρόμο ήταν λές και πηγαίναμε σε κηδεία!!!Κι όταν της είπα τι μούτρα είναι αυτά ρε μάνα,δεν πάμε σε κηδεία,το 1ο σου εγγονάκι πάμε να δούμε,μου κανε και καυγά,επειδή λέει δε μπορούσα να καταλάβω πως ήταν,γιατί τότε θυμήθηκαν ο "χοσε Αρμάνδο και η Εσμεράλδα" οτι δεν άντεχαν ο ένας τον άλλο,(μετά απο 30 χρόνια ομηρικών καυγάδων που έχω να θυμάμαι) και ήθελαν να χωρίσουνε.(Στον γάμο μου το θυμήθηκαν!!)Στο τέλος χώρισαν,μέχρι 5 μηνών ήμουν στο σπίτι με πατέρα κι αδελφό να τους νταντέυω αντί να με προσέχουν όλοι μαζί με την κοιλιά στο στόμα,(μέχρι που έφυγα στο σπίτι μου με τον άντρα μου) και μετά απο 6 μήνες τα ξαναβρήκανε!!!!Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο!!!

Junior Member

Μιά δόση απο τα ίδια....

Χαχα!!Εμένα κάτι μου θυμίζει αυτό!!Όταν έμεινα πρώτη φορά έγκυος,το είπα στον πατέρα μου γεμάτη χαρά και περίμενα οτι θα συγκινηθεί που επιτέλους θα έκανα την δική μου οικογένεια και θα γινόταν παππούς!Περίμενα να δακρύσει απο χαρά,και να μ'αγκαλιάσει,να μου πεί ένα μπράβο!Έστω ένα χαμόγελο!!!!Ξέρεις ποιά ήταν η αντίδρασή του???Όπως είπες,ανέκφραστος,τι μου απαντάει.....εεεεεεεεεεεεεε. .........εγώ τώρα δεν έχω!!!!!! (Εννοούσε οτι δεν είχε να δώσει λεφτά για το γάμο της κόρης του)!Μα όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου ποτέ ΔΕΝ ΕΙΧΕ για τίποτα!!! ΕΛΕΟΣ ΞΑΝΑ!!!Δεν ήταν αυτό που ήθελα ν'ακούσω.....αν έχει η δεν έχει...μιά αγκαλιά κι ένα φιλί ήθελα μόνο!!
    Η δε μάνα μου,όταν πηγαίναμε να δούμε σε υπέρηχο το μωρό την 1η φορά,στο δρόμο ήταν λές και πηγαίναμε σε κηδεία!!!Κι όταν της είπα τι μούτρα είναι αυτά ρε μάνα,δεν πάμε σε κηδεία,το 1ο σου εγγονάκι πάμε να δούμε,μου κανε και καυγά,επειδή λέει δε μπορούσα να καταλάβω πως ήταν,γιατί τότε θυμήθηκαν ο "χοσε Αρμάνδο και η Εσμεράλδα" οτι δεν άντεχαν ο ένας τον άλλο,(μετά απο 30 χρόνια ομηρικών καυγάδων που έχω να θυμάμαι) και ήθελαν να χωρίσουνε.(Στον γάμο μου το θυμήθηκαν!!)Στο τέλος χώρισαν,μέχρι 5 μηνών ήμουν στο σπίτι με πατέρα κι αδελφό να τους νταντέυω αντί να με προσέχουν όλοι μαζί με την κοιλιά στο στόμα,(μέχρι που έφυγα στο σπίτι μου με τον άντρα μου) και μετά απο 6 μήνες τα ξαναβρήκανε!!!!Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο!!!