Results 46 to 53 of 53
Thread: Η ΑΛΛΗ
-
22-02-2012, 21:49 #46
Έπαθε κατάθλιψη κ ήμουνα δίπλα του, τον κράταγα αγκαλιά γιατί έκλαιγε κ ανάπηρος να έμενε δε θα τον άφηνα [COLOR="navy"]το θεωρώ άδικο να το εξηγούν η ψυχίατρος, ο πνευματικός, να υπάρχουν πληροφορίες στο ιντερνετ,να μου το έχει προκαλέσει με την οικοδομή με το να παρακαλάσ σαν ηλ..να σου βάλουν 2 πλακάκια κ να έχεις πληρώσει, να παλεύεις για τη μάνα σου που έχει αλτσχάιμερ, να διαβάζεις 2 παιδιά να, να , να , να σε απειλουν ότι αν δε κάτσεις δε θα πάρεις ποτέ ρεύμα.../COLOR]θα γράψω βιβλίο , πραγματικά έχω μία περίεργη ζωή από τη μέρα που γεννήθηκα με ανεξήγητα γεγονότα-αυτή ναι την ανακάλυψα να την πάρει οκ,δε σέβεται τα παιδιά κ εμένα διότι όσο κ αν δουλεύει ο πατέρας σίγουρα η μάνα δίνει την αίσθηση,την αντίληψη,ψάχνει τα παιδιά τησ δεν είναι τυχαίο που το μωρό τρώει ,αναπνέει από εκείνη-θυμάμαι ήμασταν σε ένα σώμα 3 καρδιές-αυτό θα το καταλαβαίνουν περισσότερο οι μητέρεςόμως με χρησιμοποιεί λόγω κρίσης διότι όποιος κοιμάται σε άλλο κρεββάτι θεωρείται διαζευγμένος κ ξέρει ότι αν πάρει διαζύγιο πρέπει να φύγει διότι νομικά πρέπει να του κάνω αν δεχτώ να μείνει μετά δικαστήρια κ τώρα μούγκα για διαζύγια αλλά αυτή υπάρχει αύριο θα βγει μαζί της
- 22-02-2012, 23:04 #47
δηθενια και ανωριμοτητα να το παιξεις τωρα σωστη κυρια επειδη εισαι ανωτερο επιπεδο απο την καρακατατσουλαρα που σου φαγε τον αντρα?!... αυτα δεν προκειται παντως να σωσουν εναν γαμο
ο γαμος δεν ειναι φαση να περασει η παντρευεσαι η δεν παντρευεσαι αλλιως βγαζεις και το διαζυγιο επιτοπου να το χεις προχειρο οταν σου περασει η φαση γαμος
τι ειναι ο αλλος για να σου τελειωσουν τα συναισθηματα? κανα παιχνιδι? υποτειθεται πως ειναι ο πατερας των παιδιων σου ο ερωτας της ζωης σου ο ανθρωπος που παντρευτηκες! Τι να σου πω αυτα μου ακουγονται πολυ ξενα διοτι στα μερη μου οι ανθρωποι χωριζουν για σοβαρους λογους (ξυλο τζογο και συστηματικο κερατο) και οχι για ψυλλου πηδημα
δεν γινεται να παψεις να αγαπας καποιον που επελεξες να ειναι πατερας των παιδιων σου
αλλα εδω μεσα βλεπω οπως και στις πρωτευουσες πως δεν το παιρνουν στα σοβαρα πλεον... παντρευονται ολοι για να αραδιασουν παιδια δεξια αριστερα και να καταληξουν χωρισμενοι 1923973826 φορες... και τελος να ερθουν να το αναλυσουν και να πουν ναι καλα εκανα και χωρισα 12238908923766 φορες δεν τον αγαπουσα τον αλλο πλεον, ωριμοτητα σου λεει μετα! να εισαι 20 χρονων να μην ξερεις τι σκατα σου γινεται να παει στο διαολο αλλα να εισαι 342 χρονων και να μην ξερεις να αγαπας να διαλυεις το σπιτι σου επειδη επαψες να αγαπας? η αγαπη δεν ειναι παντοτινη? ετσι δεν λενε?
αν ειστε περηφανοι που τα διαζυγια στις μερες μας ειναι περισσοτερα απο τους γαμους συνεχιστε να διαλυετε τα σπιτια σας...
εγω ειπα στην εμυ αυτο που θα εκανα αν λοιπον ερθει η βρωμα μου διαλυσει το σπιτι φαω σοκ και εχω 4 τονους δακρυα να σκουπισω θα με πουνε και κατινα επειδη θα παω να της εξηγησω το ονειρο?? καλως...
ολοι μπορουμε να γινουμε ευτυχισμενοι με τον ανθρωπο μας, αρκει να σεβεται ο ενας τον αλλον, αν δεν υπαρχει ωριμοτητα να γινει αυτο χεσε μεσα
κοιτα να δεις ομως ειμαι κατα του γαμου και μονο εγω το παιρνω στα σοβαρα τελικα![COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
23-02-2012, 01:28 #48
συμφωνω καθετα οριζοντια και πλαγιως με τη BloodyKate, επειδη ΚΑΙ εγω ειμαι κατα του γαμου γιατι το παραπαιρνω στα σοβαρα, και κατα της δημιουργιας οικογενειας για πλακα, επειδη και αυτη την παιρνω στα σοβαρα. και ναι τι ειναι ο αλλος για να σου "τελειωσει"??? καλα να σου τελειωσει ο ερωτας, και στην τελικη μπορει κανεις να διαχωρισει τα "ειμαι ερωτευμενη, αγαπαω, γουσταρω". εγω λεω σ'αγαπω και τα περιλαμβανει ολα οταν το λεω σε αντρα (που δεν ειναι συγγενης μου ή φιλος μου).
και αν σου τελειωσε η αγαπη, υπαρχουν φθορες και λογοι που οδηγησαν σαυτο το αδειασμα. και τι κανεις τοσο καιρο αν οχι να ενημερωσεις το συντροφο σου για τις φθορες? απλα γυριζεις πλευρο και περιμενεις να σκασει το κερατο για να του πεις: "ξερεις μωρε, μουχε τελειωσει μαζι σου και ειπα να στα φορεσω". γιατι συνοπτικα και εκλαικευμένα αυτο γινεται. όλοι κάνουμε τους πολιτισμενους και ζουμε (ζούν) διπλές ζωές, και παραταμε σπιτικά και παιδια και τα παντα για εναν (ας πουμε) καινουριο "ερωτα" που και αυτος θα τελειωσεις και τελειωμο δε θαχει. αλλα η ζωη ειναι μικρη και αυτο δεν το παιρνει χαμπαρι κανεις απ' οσο βλεπω 35 χρονια τωρα! πολυ μικρη για να ξετιναζεις ανθρωπους, οικογενειες, αξιες.
23-02-2012, 08:46 #49
Άμα σε ενα γαμο εξαρχής δεν εισαι σιγουρος για τον αλλο, τον παντρευτηκες από συμβιβασμο (το τι νοιωθεις μεσα σου εχει σημασια και οχι το τι εκδηλωνεις προς τα εξω) κάποια στιγμη θα τον κερατώσεις, γιατι αμα ο άλλος δεν ειναι αυτος που ονειρευοσουν για ετερον ήμιση, θα εισαι μεν παντρεμενος/η αλλά το βλέμμα σου θα ψάχνει μεχρι να τον βρει. Δεν πρεπει να καθεται μια ζωη και να πληρωνει ενα ομολογουμενως λαθος του. Τουλάχιστον να είσαι ειλικρινής απέναντι στον/στη σύζυγο σου παρα να κοροιδευεις με παραλληλη σχεση, κι ας υποστουν και οι δυο τις συνεπειες του διαζυγίου παρα μια ζωη δυστυχια και αυτοκαταπίεση. Καλύτερα μόνος παρα σε γαμο που δεν σε γεμίζει. Γάμος από αληθινή αγάπη εχει παραπάνω προοπτική να αντέξει στο χρόνο, συμφωνω όμως με τα αλλα μελη ότι ακομα και σ αυτη την περιπτωση δεν ξερεις πως θα σου εξελιχθουν τα αισθηματα μετα από χρονια. Όσο για τα παιδια, καλυτερα να βλέπουν τους δυο γονεις τους χώρια (και αυτο να συμβει οσο πιο γρηγορα γινεται άρα τοσο πιο λίγα τα τραυματα) παρά δυο ξένους που δεν ταιριαζουν στο ιδιο σπιτι.
γιάννης
23-02-2012, 12:11 #50
οπως ειπε η μελινα υπαρχουν φθορες, να κατσουν να τις φτιαξουν, για ολα υπαρχουν λυσεις δεν εγιναν ξαφνικα ξενοι
εμ αυτο ειναι εχουν γινει οι οικογενειες μπατε σκυλοι αλεστε μπαινει ο-η καθε ενας μεσα περιπλεκει τα πραματα με κερατα και μετα παω στην αλλη την κυρατσα τη φιλεναδα μου με καφε και τσιγαρο να ψυχαναλυω τη φαση και να καταληγω στο οτι ναι ειμαι 150 χρονων αλλα ποτε δεν ειναι αργα για να φτιαξω τη ζωη μου να ζησω τον ερωτα και να κανω μια δευτερη τριτη οικογενεια λες και δεν μου εφταναν τα παιδια που αραδιασα και οι ερωτες που εζησα στα νιατα μου! εεε αυτα δεν ειναι σωστα πραματα
γιαννη ρωτα λιγο και κανα παιδι απο διαλυμενη οικογενεια να σου πει πως νιωθει με τον ενα γονιο στην ανατολη και τον αλλο στη δυση![COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
23-02-2012, 12:31 #51
Έχω βιώσει το "δυο γονεις που να μην ταιριαζουν, καυγαδες και μεταξυ τους σαν ξένοι μια ζωη" και εχω γνωρισει και αλλα παιδια με την ιδια εμπειρια, και το έχω συγκρίνει με παιδια που γνωρισα της κατηγορίας που λες εσύ, και ετσι έχω άποψη. Γι αυτο μαλλον επιμένω στην προηγουμενη μου θέση! Σε καταλαβαίνω όμως για τα όσα συνεπάγεται αυτο που λες.
γιάννης
23-02-2012, 12:42 #52
Ρε παιδιά ο Γιάννης έχει ενα πολύ καλό point σε αυτό που λέει. Είμαι αρνητικός και εγώ στο θέμα του γάμου αλλά αν το κανω κάποια στιγμή ξέρω ότι θα χρειαστεί να δουλέψω πολύ για να είναι όλα καλά. Πλέον χάνεται ο θεσμός της δεμένης οικογένειας και με θλίβει. Ο κόσμος τα παρατάει πολύ εύκολα. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ (!!!) αλλά αν παιρνει πολύ άσχημη τροπή, μπορει να φθειρει πολύ περισσότερο από ένα διαζύγιο.. Το εχω δει δίπλα μου να καταστρέφει κόσμο και να παρακαλάνε τα παιδιά να χωρίσουν οι γονείς τους για να έχουν κάποιες στιγμές ηρεμίας.. Ισως το λάθος είναι ότι τα ζευγάρια με προβλήματα, δεν εχουν βρει τρόπο να προσταυτέσουν τα παιδιά τους μέχρι να δουν τι θα γίνει.. και είναι μέσα στο μάτι του κυκλώνα τα κακόμοιρα.. ΕΚΕΙ ΛΕΩ 1000 φορές να τελειώσει..
Last edited by i am here; 23-02-2012 at 14:42.
23-02-2012, 12:43 #53
χμμ ναι κι εγω το εζησα για μερικα χρονια αλλα ευτυχως φροντισαν οι γονεις μου να φτιαξουν τις φθορες που λεει και η μελινα!
ειμαι αρκετα περηφανη για αυτους
ειδες οι νησιωτες? μαγκες![COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you