Results 16 to 30 of 53
Thread: Η ΑΛΛΗ
-
21-02-2012, 23:56 #16
- 21-02-2012, 23:57 #17
Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου... Νομίζω σε τέτοια φάση θα έκανα τρελή φασαρία... Στον άντρα μου και στην 'κοπέλα'... Αλλά αν εκείνος γυρνούσες να μου ζητήσει συγνώμη θα τη δεχόμουν... :P Αν δεν είχα αυτήν την ευκαιρία τουλάχιστον θα είχα βγάλει τα νεύρα μου και θα είχα ξεφύγει από το ενδεχόμενο να μαζεύω μεγάλη πικρία μέσα μου, στην οποία δεν θα έχω αντιδράσει, επειδή και καλά 'το αντιμετώπισα με αξιοπρέπεια'. Είμαι υπέρ της αντίδρασης σε όλα τα αρνητικά..
αλλιώς μας κατατρ'ωνε...
21-02-2012, 23:59 #18
22-02-2012, 00:07 #19
ναι φταιει ο συζηγος αλλα οπως και να το κανουμε αυτοι παντα ξενοκοιτανε!
παντα ψαχνουν ξενο βρακι με την ακρη του ματιου τους...
και ειπα και πριν αν ηταν σε μια φαση που δεν πηγαινε καλα με την εμυ φυσικο ειναι να ψαχτει ετσι κανουν οι αντρες αλλα η αλλη να μην εχει τσιπα πανω της? αυτο ειναι που με προβληματισε.[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
22-02-2012, 00:14 #20
22-02-2012, 00:24 #21
αυτο πιστευεις μαρκελλα? οτι θα το απολαυσει κιολας? εξυπνες γυναικες ειμαστε δεν μπλεκουμε με καθικια που απολαμβανουν τετοια σκηνικα
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
22-02-2012, 00:29 #22
22-02-2012, 08:16 #23
Τουλάχιστο να μην πουλανε αγαπες, ερωτες και οτι ειναι η μια και μοναδικη της ζωης τους. Αυτοί που λες είτε ψάχνουν για περιπετειες αν και ειναι ευχαριστημενοι με τη συζυγο τους ή η σχεση πλέον δεν τους γεμίζει ή από παλιά δεν τους γεμιζε (πχ συμβιβασμος) και τωρα βρήκαν την ευκαιρία. Υπάρχει και κατι άλλο, η έλξη, με μια ματια μεταξυ δυο προσωπων κεραυνοβολος ερωτας, και μη μου πειτε πως δε συμβαινει αυτο, που μπορει να κλεισει τα πιο ευτυχισμενα σπιτια. Στην τελευταια περιπτωση εξαρταται ποσο συγκρατημενος ειναι κανεις και ποσο κουμανταρει τις ορμες του.
γιάννης
22-02-2012, 08:47 #24
Νομιζω πως δεν εχει νοημα το να αναλυουμε το ποιος φταει απο την στιγμη που μιλαμε για την περιπτωση της Εμυ, η οποια ειναι πολυ περιπλοκη.Δεν ειναι μονο το τριτο προσωπο στην μεση.
Εμυ αν ο αντρας σου σου ελεγε οτι σε καταλαβαινει και οτι ακομα και αν χωρισετε θα σε στηριζει,θα ενιωθες τον ιδιο θυμο και θα ειχες την ιδια συμπεριφορα?
22-02-2012, 09:03 #25
Γιάννη αν και συμφωνώ πάντα με τον ήπιο τρόπο που βλέπεις όλα τα θέματα, ωστόσο εκείνο που θα επαναληφθώ
γι' άλλη μια φορά είναι πως αν είχαμε την κατάλληλη εκπαίδευση και κυρίως παιδεία και στο θέμα σχέση που αφορά τρίτο πρόσωπο
ο πόνος κυρίως αυτού, που δέχεται την απόρριψη θάταν διαχειρίσιμος από την αρχή με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο δηλ.
χωρίς δράματα, ενώ η αντιμετώπιση με απώτερο σκοπό την βελτίωση των συνθηκών της σχέσης θάταν οπωσδήποτε εξ αρχής το ζητούμενο. Κατά πάσα πιθανότητα για να εισχωρήσει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση είναι ότι η ίδια περνάει "κρίση".
22-02-2012, 10:27 #26
Kοιτάξτε παιδιά την ιστορία μου στη Δ,Δ, την διαβάσατε, η ψυχίατρος μου του εξήγησε τι ακριβώς έπαθα κ τον απάτησα κ ο γάμος μας είχε χαραμάδες λόγω της μητέρας του ,αρνείται να το δεχτεί κ λέει ότι ποτέ δεν τον αγάπησα , στην ουσία τον αγαπώ ακόμα κ δεν είμαι σε καμία φάση της διπολικής πλέον, παίρνω φάρμακα αλλά δεν έχω χρήματα πια για ψυχοθεραπεία,αυτή φτιάχνει κοσμήματα κ έχει μαγαζί στο νησί που ήταν ο άντρας μου κ όταν γύρισε μας έφερε 3 δώρα .εμένα κολιέ μέ ανεμώνη που σημαίνει μόνη στον άνεμο,χθες βράδυ το έσπασα, πρέπει να είναι κ φίλη της συνυφάδας μου, δυστυχώς δε ξέρω τι της είπε αλλά έπρεπε πρώτα να πάρει διαζύγιο κ μετά όχι να λέει ότι του κατεβαίνει ,αυτή δουλεύει μόνο το καλοκαίρι κ το χειμώνα φτιάχνει τα κοσμήματα ,ξέρει ότι έχει παιδιά 2 κ δεν τον προέτρεψε να προσπαθήσει για το γάμο, να τη ξεμαλιάσω δε μπορώ γιατί θα πει ότι του κατέβει στα παιδιά κ το κόλπο ήταν να έχει δουλειά να με χωρίσει να μην έχω να πάρει τα παιδιά κ να πεινάω, εύρισκα δουλειές γιατί έχω 1 καλό cv κ ήξεραν τα πάντα για μένα -υποψιάζομαι τη μάνα του κ αυτόν ακόμη κ αν ορκίστηκε στην ψυχίτρο- κ προσπαθεί να βγάλει ψυχάκια τον άλλο που με εκμεταλλευόταν,σίγουρα περνάει 'ΚΡΊΣΗ' κ αυτή όταν μου λέει ότι είναι 36 χρονών κουκλάρα κ τα έχει με απένταρο παντρεμένο με 2 παιδιά-Δ.Δ. πάντως ο άντρας μου δεν έχει να πονάω θέλει κ το καταλαβαίνω γιατί τον πόνεσα αλλά ποιόσ τα προκάλεσε όλα; Νομίζω betelguese ότι δε θέλει να φύγει από τα παιδιά κ νομίζει ότι κ σπίτι μικρότερο να πάρουμε θα μένει μαζί μας,μου είπε να πάρω προσ Νίκαια, Κερατσίνι κ.λ.π για πιο φτηνά -αυτή μένει Σαλαμίνα-έχει στηριχτεί σε δύο γνωριμίες Αμερική ξαδερφός μου κ Σουηδία φίλοι μου για εξωτερικό κ πιέζει κ μιλάει ήρεμα(διπροσωπία) έχει τρελλαθεί που δεν έχουμε χρήματα αλλά δε σκέφτεται κ τη ζωή που έκανε όταν δουλεύαμε κ οι δύο,τα περιουσιακά που έδωσε ο πατέρας μου κ τα χρήματα κατά περιπτώσεισ για να περνάμε καλύτερα,θυμό έχω που δεν κατάλαβε πόσο άρρωστη ήμουν, πόσο έφταιξε κ για το σόι του που δεν ακούμπησαν ποτέ κοντά μας(έδωσαν τα πάντα στα άλλα 2 παιδιά) κ το πόσο χαίρεται η πεθερά μου γιατί τον άντρα μου τον ξέρω πότε μιλάει από ψυχής κ πότε από μαμάς, γκρέμησαν μια εκκλησία με το αιτιολογικό ότι τα παιδιά πήραν το δρόμο τουσ κ εγώ ασ πεθάνω
22-02-2012, 10:40 #27
22-02-2012, 10:50 #28
Παιδιά, όλα είναι για τους ανθρώπους.
Έχω αποδεχθεί ότι στο χρόνο ζωής που μου απομένει, είναι πολύ πιθανό να φάω μεγάλη πίκρα στις διαπροσωπικές σχέσεις.
Έχω αποδεχθεί ότι μπορεί να τύχει να φάω κέρατο γιατί δεν αποκλείω το γεγονός να το κάνω κι εγώ.
Όποιος είναι σίγουρος για τον εαυτό του ότι ποτέ των ποτών δε θα πληγώσει τον άλλον είναι ή πολύ καταπιεσμένος ή εθελοτυφλεί.
Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος ούτε καν για τον ίδιο σου τον εαυτό, πόσο μάλλον για τον άλλον.
Και αν τελειώσει ο έρωτας, τι κάνεις? μένεις με τον άλλον όλη σου τη ζωή γνωρίζοντας ότι υπάρχει κάπου-κάποιος που θα σε κάνει ευτυχισμένο? Θα μου πεις, χωρίζεις πρώτα και μετά κάνεις ό,τι θες...ε δεν τα παραγγέλνεις αυτά ρε παιδιά..αν κάτσει, έκατσε. Δυστυχώς.
Εννοείται ότι θα πληγωθώ, θα θυμώσω, θα πάθω δέκα εγκεφαλικά εάν μάθω ότι υπάρχει κάποια άλλη.
Αλλά να ρίξω το βάρος σε εκείνην...σε καμμία περίπτωση. Μπορεί να τη βρίζω μέσα μου, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι αυτή είδε φως και μπήκε.
Και το φως το άναψε ο σύντροφος που δεν προστάτεψε ως όφειλε τη σχέση του.
Και δε νομίζω ότι είναι αντρικό το σύνδρομο του ξενοκοιτάγματος.
Η ατάκα όμως, ότι "αυτός είναι άντρας, η άλλη δεν έπρεπε να μπει στη μέση" είναι απόλυτα μικροαστική και χρησιμοποιείται σταθερά για να δικαιολογεί το κακό ελάττωμα της γυναίκας να είναι υπερβολικά επιεικής με τους άντρες αλλά με τις υπόλοιπες γυναίκες Bitch.
Τέλος, εάν εμένα μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, αφού είχε είχε παρέλθει ο πρώτος χρόνος της οργής και της πίκρας, στη συνέχεια και σε πιο δεύτερο χρόνο θα αναζητούσα το δικό μου μερίδιο ευθύνης στην όλη κατάσταση. Προς γνώση και συμμόρφωση :-)..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
22-02-2012, 11:10 #29
Eγώ λόγω της δ,δ, αλλά ξύπνησα πριν ενάμιση χρόνο όχι φέτος το καλοκαίρι που το είπε κ σε μένα δε μου τον σύστησε η οικογένεια μου όπως αυτουνού-ας σκεφτούν 2 παιδιά-χαλούσα ανεξέλεκτα κ χρήματα κ με άφηνε για να κάνει τον καλό δε με βούτηξε να με πάει στον ψυχίατρο, λέει ότι μεγάλωσα σε μπ....σπιτο,που δεν είναι έτσι μια φτωχική οικογένεια ήμασταν κ τώρα πάει στα αδέρφια του με αυτή,της είπε ότι ήμουν άρρωστη παιδιά φάρμακα παίρνω αν μου το έλεγε κάποιος εμένα για τη γυναίκα του θα έκανα πίσω, άσε που δε θα πλησίαζα ζευγάρι εκτός αν είχαν χωρίσει,εμένα ο άλλος με απειλούσε κ στο φινάλε ας πάει μαζί της χώρο στο καναπέ πιάνει, τι θέλει;κ είναι τόσο ηλίθιος που τη βρήκα
22-02-2012, 11:24 #30
Βloodykate θέλω να σώσω το γάμο μου,ο άντρας μου ποτέ δε ξενοκοίταζε ,20 χρόνια στην εταιρεία που δούλευε είχε top γυναίκες κ εγώ συναλλαγές με άντρες είχα, εμένα στην διπολική λέω τι έγινε κ εκείνος τα πήρε όλα στραβά,δεν πιστεύει στη διπολ.κ στη γραμματέα στην εταιρεία που δούλευε παλιά μιλήσαμε της είπα τι έγινε κ η κοπέλα τρελάθηκε κ υπήρχαν κ αποδείξεις γιαυτά που της είπα,αν είναι να την δείρουμαι να πάμε όλοι μαζί,betelguese πάρεμε μαζί σου θα τρλλαθώ,Joann δεσ e-mail