ευχαριστω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

ευχαριστω

Ειναι η πρωτη φορα που επιλεγω να ανοιξω ενα θεμα.
    Νομιζω πως ηρθε η καταλληλη στιγμη.
    Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου σε ολους τους φορεις και τα μελη του forum αυτου, σε ολους οσους το απαρτιζουν, γεμιζοντας το καθε μερα με ενα κομματι δικο τους.
    Ενιωσα σημερα και ακομα νιωθω ενα χαδι αορατο να απλωνεται πανω μου, μια ευγνωμοσυνη κι ενα βαρος να εχει φυγει. Συναντηθηκα με 2 απο τα μελη και απο τα λογια μου ελπιζω εστω και λιγο να νιωσετε ποσα πολλα μου εδωσε αυτη η συνευρεση.
    Σε κοιτω στα ματια και σε νιωθω, επικοινωνω, μοιραζομαι λυτρωνομαι, με τρεφεις και σε τρεφω και σηκωνομαι και περπατω και τρεχω.
    Ειναι βαλσαμο αληθινο τα λογια ενος ανθρωπου που εστω για μια στιγμη μπορει να σε νιωσει και να τον νιωσεις. Μου θυμιζει τη δυναμη μου που μπορει να ειναι παντα εκει αλλα εγω να μη τη νιωθω.
    Ειμαι συγκινημενη, τα χερια μου τρεμουν, ελπιζω να γινομαι εστω λιγο κατανοητη.
    Και παλι σας ευχαριστω ολους. Το οτι συναντησα αυτο το μερος με ολους εσας εκτος των αλλων με οδηγησε σε μια τοσο εντονη μερα που θα τη θυμαμαι πιστευω.

Administrator
    Τα θερμά λόγια σου που βγαίνουν μέσα απ τη ψυχή σου, αποτελούν για μένα κίνητρο για συνέχιση και μια αίσθηση δικαίωσης ότι ρε γαμώτο, αξίζει τελικά αυτή η προσπάθεια, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Πράγματι αξίζει Νίκο!

Νάσαι πάντα καλά για τον χρόνο (και το χρημα) που επενδύεις σε αυτη την προσπάθεια.

Για το παράθυρο που μας άνοιξες στον κόσμο της αλληλοκατανόησης και υποστήριξης...

Για τις φιλίες που δοκιμάστηκαν (και θα δοκιμαστουν) εδώ μέσα..

Για το \"μέλι\" που έσταξε στις ψυχές μας κοινωνόντας τον ανθρώπινο πόνο...

Και εγω σε Ευχαριστώ!

Με την ίδια αγάπη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και όλα τα παιδιά , όλους όσους συμμετέχουμε σε αυτή την παρέα, αυτό το ηλεκτρονικό φόρουμ, αυτούς που \"μιλάνε\" και στους χιλιάδες άλλους που δεν εχουν μιλήσει ακόμα...

Αγάντα παιδιά!
    Τα καλύτερα δεν εχουν έρθει ακόμα!!!
    Σας το υπογράφω με την ζωή μου!

Δύναμη και κουράγιο σε όλους μας!

Senior Member
    *

Senior Member
    Αχ βρε Νικο,

αν έκανες και κάτι για να ανεβαίνουν οι φωτο αμέσως θα σε αγαπουσα περισσότερο...

Member
    ..παιδια αξιζει η προσπαθεια... ενα μπραβο, και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους και απο μενα!
    \"Nothing is good or bad, but thinking makes it so.\"
    --William Shakespeare

Senior Member
    Ειναι αξιολογη αυτη η συνεχης σου προσπαθεια και πιστευω πως ολοι εδω μεσα την αναγνωριζουμε.

Θερμα συγχαρητηρια και απο μενα που ευχομαι να εισαι καλα και να συνεχισεις να προσφερεις σε ολους εμας κανοντας μας να μη νιωθουμε μονοι. Μας κανεις να αισθανομαστε πως υπαρχει εστω και ενας αρωγος στις προσπαθειες που καταβαλουμε για να σταθουμε στα ποδια μας

Ενα μεγαλο ευχαριστω και σε ολους οσους εχουν εστω ριξει και μια ματια στα λογια που εχω καταγραψει εδω μεσα, καθως και στο ενδιαφερον που εχουν δειξει οντες ομοιοπαθεις και μη...

Να ειστε ολοι καλα :D
    We would accomplish many more things if we did not think of them as impossible.

Senior Member
    ρε παιδια με συγκινειτε ολοι εδω μεσα με το λογια σας.Πραγματικά είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι κάποιος κάπου σε καταλαβαίνει.Δεν μπορείται να φανταστείτε πόσο εχω βοηθηθεί απο τότε που σας βρήκα.Δεν ηξερα οτι υπαρχουν κι αλλα ατομα που σκεφτονται και νιωθουν οπως εγω.Ειχα τρομάξει πολυ..
    να είστε πάντα καλά..;)

Senior Member
    Νομίζω πως και εδώ και λίγους που είμαι μέλος στο e- psychology ότι έχω βοηθηθεί πολύ.

Με κάποια μέλη πλέον νιώθω τόσο κοντά σαν να γνωριζόμασταν πάντα...

Επιπλέον κατι άλλο. Όλα αυτά τα χρόνια που ζω με την κοινωνική φοβία και την κατάθλιψη ένιωθα ότι δίνω τον αγώνα μόνος μου.

Τώρα αισθάνομαι αλλιώς. Νιώθω πλέον ότι αυτός ο αγώνας είναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ. Και αυτό με κάνει να αντλώ τεράστια δύναμη.

Ευχαριστώ και εγώ λοιπόν με την σειρά μου, τα μέλη του e-psychology που κρατούν το επίπεδο αυτού του site τόσο ψηλά.

Καλές γιορτές, σε όλους μας!

Senior Member
    Καλές γιορτές και χαλαρααά! (καθ\'ότι στις γιορτές... κάτι συμβαίνει)
    Να πω κι εγώ απ\'τη πλευρά μου ότι εννοείται ότι αξίζει και παρα-αξίζει η προσπάθεια.

Member
    Θα ηθελα να ημασταν ολοι οσο πιο ευτυχισμενοι γινεται.. ομως οσο αυτο δεν ειναι εφικτο, η παρουσια μας εδω ειναι απο μονη της μια παρηγορια. Ολοι μαζι ψαχνουμε τις λυσεις των προβληματων μας, μεσα απο μια τριτη ματια, μεσω της συζητησης και της αλληλοκατανοησης. Δημιουργουμε εναν κοσμο επικοινωνιας και ειλικρινους ενδιαφεροντος που τοσο μας λειπει στην καθημερινοτητα μας.. Ευχαριστω.. μονο αυτο.. δεν μπορω να βρω κατι πιο μεγαλο..
    Καλες γιορτες!

Senior Member
    Παρακολουθώντας λίγα λεπτά από τον αθέατο κόσμο του Χαρδαβέλλα με την περιβόητη λεζάντα \"άγριες νύχτες έρωτα στο διαδίκτυο\" αναρωτήθηκα γιατί ενώ υπάρχει αυτό (αυτό που γίνεται εδώ μέσα), να δείχνουν εκείνο; Δεν ξέρω. Ίσως είπα τα καλά πράγματα να είναι καλλίτερα να μένουν κρυφά. Αλλά και πάλι είπα γιατί; Δεν ξέρω. Ίσως αυτός είναι ο τρόπος τους (ο μόνος τρόπος) να μένουν καλά.
    Να είμαστε καλά όλοι μας και ο καινούργιος χρόνος να φέρει ευτυχία, κι άλλη ευτυχία και μόνο ευτυχία.

Senior Member
    Κι ετσι μια μέρα ξαφνικά, εκεί που δεν το περίμενα επέστρεψαν
    στη ζωή μου οι έντονες συγκινήσεις...
    Κι εχετε συμβάλλει όλοι σας σε αυτο.
    Σ\'ευχαριστώ απο καρδιας που έκανες μια μερα το βήμα να ανοιξεις τον δικτυακό αυτο χώρο.Ένας χώρος, αφετηρία για πολλά..
    Σας ευχαριστώ ξανά κι εσας που του δώσατε πνοή.
    Η ευχαριστη εξέλιξη της ζωής μου συνεχίζεται και το φως γινεται πιο δυνατό απο το αδιέξοδο.
    Σας καταθέτω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου και την δυναμωμένη πια πίστη μου οτι η ελπίδα κάποτε πραγματώνεται...