Results 31 to 37 of 37
Thread: τι να κανω??
-
07-04-2012, 20:31 #31
εγω νομιζω οτι για να αγχονεσαι,δεν σου εχουν τελειωσει τα αισθηματα
τιποτα,παρε το θεμα χαλαρα
μην του μιλας πολυ στο pc
αν πας εκει παρε τηλ καιμιληστε και θα κανονισετε να βρεθειτε
εκει θα δεις και τι νιωθεις και θα σου φυγουν οι αποριες
και αν ξενερωσες τελικα,δεν τρεχει και τιποτα,θα το ξεπεασειΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
- 24-04-2012, 21:51 #32
Γυρισα απ το ταξιδι..οτι εγινε δε το περιμενα με τιποτα. Την 2η μερα που ημουν εκει του εστειλα ενα μνμ να του το πω και βρεθηκαμε το ιδιο βραδυ αφου συνεννοηθηκαμε μ μνμτα.. παω σπιτι του και με περιμενε απ εξω. Με το που ειδωθηκαμε ειπαμε ενα γεια και ηρθε και φιληθηκαμε..πολυ φυσικα λες και απλα ειχαμε να τα πουμε λιγες μερες. Αμεσως αποφασισα οτι θελω ακομα... Θ πεφταμε για υπνο. Σημειωτεον ειχα πρωτη μερα περιοδο και του το ειχα πει και λεει ετσι οπως το λες ειναι λες και προκειται να το κανουμε. Για πλακα..κ μ ειπε ελα να κοιμηθουμε δε θα κανω τιποτα στο υποσχομαι. Ε πεσαν φιλια κανονικα και κοιμηθηκαμε αγκαλια. Φεροταν πολυ γλυκα..με φιλουσε στο μετωπο στα μαγουλα, με χαιδευε..Ηταν θα ελεγα ιδανικα.. Αυτα εγιναν τεταρτη βραδυ λοιπον.. Μου ειχε πει οτι θα βγει το Σαββατο το βραδυ γιατι δουλευε τις υπολοιπες οποτε θα τα λεγαμε τοτε. Μεχρι το Σαββατο δεν επικοινωνησε..ουτε ενα μηνυμα. Σαββατο βραδυ του στελνω εγω να δω που ειναι..ηταν με παρεα και πινανε και θα ερχονταν κεντρο πιο αργα. Εκνευριστηκα που ηταν μεθυσμενος και μου πετουσε κατι βλακειες του τυπου "ας κανουμε τρελες αποψε".. Βγηκα εγω με παρεα, κι οταν η παρεα μου ηθελε να φυγει και εγω η θα εφευγα μαζι τους η θα πηγαινα σπιτι του του στελνω μνμ...αργησε πολυ να απαντησει και τελικα απαντησε οταν εφευγε για να παει σπιτι. Να πω οτι μου στελνε απο ενος φιλου του απ του οποιου το κινητο δε χρεωνοταν..ειχε καρτα βεβαια αφου οταν μ ειπε οτι φευγει μ στειλε απ το δικο του. Αρα μ απανταει ξημερωματα οτι παει σπιτι και που ειμαι...του λεω κι εγω σπιτι παω..μ λεει ελα σε μενα, μονο θα κοιμηθουμε. Φυσικα και πηγα..ηταν σχετικα μεθυσμενος αλλα παλευοταν. Στο σπιτι του φερομασταν πολυ οικεια ο ενας στον αλλον. Οταν ξαπλωσαμε προχωρησαμε περα απ τα φιλια..κι εγω κι αυτος χρησιμοποιησαμε μονο χερια..τον αγγιξα κι εγω δηλαδη κλπ. Με ειχε γδυσει σε καποια φαση κ με ρωτησε αν ηθελα να προχωρησουμε παραπανω, γιατι αν ηθελα αυτος ηταν ετοιμος να το κανει. Και λεει στο καπακι δε θελω να νομιζεις οτι θελω να σε ξεπαρθενεψω και σε σεβομαι..του ειπα οτι δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο καλυτερα να μη προχωρησουμε κι αλλο. Και μου ειπε ενταξει. Οσα προκαταρτικα ειχαμε κανει επαναληφθηκαν κι αργοτερα. Περασα πολυυ καλα να πω την αληθεια. Το πρωι ξυπναει και με αγκαλιαζει με φιλαει σε ολο το προσωπο και καθομαστε λιγο αγκαλια μεχρι να σηκωθει γιατι θα πηγαινε στη δουλεια. Σε καποια φαση με ρωταει ποτε φευγω..του λεω μεθεπομενη Τριτη πρωι. Μου λεει εγω εχω αδεια ολη αυτη τη βδομαδα και θα παω στο χωριο μου μεχρι παρασκευη ή κυριακη, ειναι ενταξει? Εμεινα λιγο μαλακας, του λεω οπως νομιζεις..μου ειχε μολις χαλασει ολη η διαθεση και ηθελα να σηκωθω να φυγω. Δε του μιλουσα ορεξατα και μου λεγε "ε γιατι δε μιλας"..φυγαμε απ το σπιτι του και οταν ηταν να χωριστουμε του λεω ποτε θα σε δω εντελει? λεει το σαββατοκυριακο και με φιλαει κ φευγει.
Το βραδυ αποφασισα να του στειλω μηνυμα κ του λεω αφου ξερεις οτι μου μενει μια βδομαδα εδω γιατι φευγεις? μου απανταει πολυυυ αργοτερα κατα τις 3 απο φιλου του και μου λεει πρεπει να παω, η μητερα μου μου ζητησε να παω να τους δω και μ ελειψε η οικογενεια μου, μη κανεις ετσι. Δεν απαντησα. Μετα απο δυο μερες που δεν ειχε δωσει σημειο ζωης του ξαναστελνω αφου τα ειχα παρει πολυ ασχημα και πιστευα οτι θα εχει καμια εκει και γι αυτο παει. Του λεω βασικα δε καθεσαι και μεχρι κυριακη?δεν εχει νοημα να ξανασυναντηθουμε. Δεν απανταει καθολου.. Eγω να εχω τρελαθει να ειμαι χαλια.. του ξαναστελνω την επομενη αποφασισμενη οτι του στελνω για τελευταια φορα. Του λεω γιατι φεροσουν τοσο ωραια οταν ειμασταν μαζι και τωρα με γραφεις ξες που κ φαινεται οτι δε νοιαζεσαι?ετσι απλα να μη μεινω με την απορια..δεν απανταει. Μου μιλαει στο τσατ το βραδυ και μ λεει νοιαζομαι για σενα...απλα επρεπε ν φυγω τπτ αλλο. Του λεω δε φαινεται να νοιαζεσαι ιδιαιτερα..δεν απανταει κ αποσυνδεεται σε λιγο. Την παρασκευη του μιλαω εγω στο τσατ και του λεω σοβαρα δε προκειται καν να μου απαντησεις? λεει δεν εχω καρτα και εχω αφησει το Pc στο σπιτι, τωρα μπαινω απο ενος φιλου για λιγο. Λεει συγνωμη που δε μπορω να ερθω, μονο τ σκ μπορω να γυρισω. Λεω νομιζω οτι λες δικαιολογιες και λεει σοβαρα τωρα θα ειμαστε θυμωμενοι ο ενας στον αλλον επειδη ηρθα να δω την οικογενεια μου? σαν να εισαι η κοπελα μου κανεις...του λεω ξερουμε κι οι 2 οτι δεν εχουμε σχεση η κατι παρομοιο αλλα οταν εμεινα σπιτι σου ενιωθα πραγματα για σενα και φαινοταν οτι το ιδιο κι εσυ..λεει ναι δεν εγινε ετσι απλα χωρις λογο αλλα νομιζω δε χρειαζεται να κανεις κι ετσι. Λεω δε ξερω καν γιατι εχω θυμωσει τοσο πολυ αφου θα φυγω δε θα σ ξαναδω..λεει ειναι λογικο εισαι κοριτσι και αντιδρας ετσι..λεω εγω αντιδραω υπερβολικα αλλα εσυ κανεις σαν να μην συμβαινει τιποτα και αυτο μ φαινεται περιεργο..λεει θα τα πουμε οταν γυρισω και κλεινει. Σαββατο λοιπον η επομενη και δεν ερχεται ...του στελνω (ξερω οτι δεν επρεπε αλλα δε μπορουσα να συγκρατηθω) και του λεω ουτε και σημερα ηρθες λοιπον..καμια απαντηση.
Κυριακη αργα το βραδυ μ στελνει μνμ απ το κντ του και λεει ηρθα σημερα αλλα με τη μητερα μου και θα μεινει εδω αποψε, θα φυγει αυριο. Λεω εγω φευγω τριτη ξημερωματα...δε πιστευω να νομιζεις ακομη οτι θελω να σε δω...και λεει αυτο επρεπε να μου το πεις νωριτερα. λεω ετσι οπως φερθηκες περιεμενες κατι αλλο??? λεει σορρυ αν σ φερθηκα πια τοσο ασχημα δεν ειχα προθεση να σε πληγωσω..λεω αν δεν ειχες τετοια προθεση θα ερχοσουν νωριτερα. Δεν απανταει...Δευτερα τωρα κι εγω εφευγα τα ξημερωματα. Ειχα μπει φμπ λιγες ωρες πριν φυγω και μ μιλαει με ρωταει τι ωρα φευγω κ του λεω. δεν αντεξα τον ξαναρωτησα γτ δε μπορουσα να καταλαβα μ τπτ τη συμπεριφορα του. Τον ρωτησα αν ηθελε εστω να με δει κ γιατι εφυγε κλπ και μ ζητησε συγνωμη και οτι θα επρεπε να ειδωθουμε περισσοτερες φορες, οτι ηταν λαθος του. Εγω του ειπα οτι ενιωθα πραγματα γι αυτον και μ ειπε οτι δεν ειπε ποτε το αντιθετο..οτι δλδ κι αυτος κατι ενιωσε κ δε το παιζε. Λεω να πηδηξεις ηθελες?λεει οχι και το ξερεις στο ειχα πει απ την αρχη οτι δεν ειμαι τετοιος τυπος, φυσικα και το σκεφτηκα αλλα δεν ηθελα μονο αυτο απο σενα πιστεψε με..λεω καλα αστο γτ συνεχιζω να μη καταλαβαινω τπτ, απλα απογοητευτηκα πολυ. λεει αστο ναι δεν εχει νοημα και επρεπε να προσπαθησω περισσοτερο ηταν λαθος μου...αυτο..και εφυγα χωρις να τον ξαναδω. Τελευταια φορα τον ειδα οταν τον χαιρετησα π πηγαινε στη δουλεια. Ημουν και ειμαι χαλια.
Αρα απλα περνουσε το χρονο του και ποτε δεν εδωσε σημασια στο τι γινοταν?τι συμπερασματα βγαζετε? Σορρυ για το τεραστιο κειμενο κ τις υπερβολικες λεπτομερειες!
24-04-2012, 22:13 #33
Νομίζω ότι απλα ήθελε μια γυναίκα στο σπίτι του στο κρεβατι του , έτσι απλα .
Δεν μου άρεσε αυτο που ηταν μεθυσμένος και με το χωριο που ήθελε να παει .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
25-04-2012, 00:05 #34
Κοίτα έκανε και αυτός κάποια λάθη αλλά κ συ έπρεπε να το πάρεις λίγο πιο χαλαρά.Πριν πας αυτά δε λέγαμε να το ζήσεις κ να είσαι χαλαρή..Εντάξει ότι έγινε έγινε τώρα μην σκας. Δεν έγινε και κάτι τραγικό ούτως ή άλλως οπότε μια χαρά. Δες το θετικά έζησες την εμπειρία να κοιμηθείς μαζί του κ έκανες κ λίγα προκαταρκτικά παραπάνω οπότε πάμε για άλλα :)
25-04-2012, 20:36 #35
Eχεις δικιο, απλα οσο το στριφογυριζω στο κεφαλι μου νιωθω τοσο χαζη. Εγω ειχα κολλησει μαζι του τοσο καιρο και συνειδητοποιησα οτι ασχολιοταν με μενα ακριβως για να εχει κατι να ασχολειται...και καθομαι και σκεφτομαι καποια πραγματα π ελεγε, που ηθελε να μ κανει να του πω οτι ζηλευω και οτι δεν εχει κανει τπτ με καμια και δε σκοπευει να κανει.. διαφορα τετοια που φαινεται οτι ετσι τα εγραφε χωρις να τα πιστευει η να νιωθει οτιδηποτε..κι εγω τον πιστευα κι ενθουσιαζομουν. Ακομη κι εκει οταν του ειπα οτι θα δω μια φιλη μου (friend στα αγγλικα) κ μ ρωτησε αγορι η κοριτσι..ετσι για να ειναι σιγουρος. Δηλαδη για ποιο λογο να το κανει αυτο αφου δεν του καιγοταν καρφακι το ποσο θα με δει..
Σιγουρα επρεπε να το παρω πιο χαλαρα αλλα ο λογος που αντεδρασα ετσι ηταν το πως μου φερθηκε οταν συναντηθηκαμε. Νομιζα οτι κατι ενιωθε για μενα..πως γινεται να κοιμασαι αγκαλια με καποιον, να ξυπνας και να τον φιλας στο μετωπο, να ζητας απ τον αλλον να σου δωσει ενα τελευταιο φιλι πριν φυγεις και να μη νιωθεις τιποτα?? αν ενιωθε κατι θα ηθελε να με ξαναδει και συντομα..κι ομως φαινεται πως δε του περασε καν απ το μυαλο..
Ειναι τωρα να μη νιωθω χαζη που σπαταλησα 2 μηνες να τον σκεφτομαι και που μου χαλασε μεσα σε 2 μερες τις διακοπες με τους φιλους μου?
25-04-2012, 21:30 #36
With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
26-04-2012, 09:52 #37