swmatika symptwmata !!!help!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Member
    καλά σοβαρολογούμε; Ρε axl που είσαι, πες κι εσύ κάτι.
    Δηλαδή αν πας τώρα σπίτι δεν θα σου ανοίξει;

Junior Member
    πολυ πιθανον..η αν μου ανοιξει θα μου κανει ψυχολογικο πολεμο που ειναι χειροτερο και απο το να μου ανοιξει!!δεν αντεχω καθολου!!αυτος ο ψυχολογικος πολεμος διαρκει συνεχεια, χανεται η υπομονη μου μετα και ριχνς την αξιοπρεπεια μου με το να ζηταω συγγνωμες μονο και μονο επειδη δε μπορω να ακουω αλλο γκρινια!!!θελω να φυγω να παω στο πατρικο μου!πριν του λεγα να σταματησει γιατι με ειχε πιασει ταχυκαρδια και ηθελα να ξαπλωσω και αυτος με εσπρωχνε!!επισης μου πως αν δε φυγω θα ρθει την ωρα που θα κοιμαμαι και θα με πεταξει εξω σηκωτη!!με κατηγοει για οποιαδηποτε ζημια γινεται στο σιτι χωρις να την εχω κανει παντα εγς και πως δε βαζω σε ταξη το παιδι..καλα αμα δειτε και πως φωναζει στο παιδι θα φρηξετε!!
    παιδια σορυ που σας πρηζω ..απλα ο ανθρωπος φαινεται τρελος και πραγματικα θελω να μιλησω σε καποιον!!!

Senior Member
    Τα εχει παιξει και αυτος, καλυτερα να χωρισετε για καποιο δηστημα και θα ηρεμισετε...

Member
    Ήταν πάντα έτσι; Ξέρεις τί; Λέω εγώ τώρα... Μήπως με την κατάσταση που σε κυριευεί εδώ και τόσο καιρό, νιώθει πως παραμελείς εκείνον και το παιδί; Μήπως δηλαδή βρίσκει όλο αυτό που σου συμβαίνει πλέον εγωκεντρικό και ζητάει με κάποιον τρόπο (αν και λάθος) την προσοχή σου;
    Από προσωπική μου εμπειρία, έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου πως όποτε κυριεύτηκα από τέτοιους φόβους και δεν ξεκολλούσα, ξεχνούσα τους ανθρώπους που είχα γύρω μου και τις ανάγκες τους. Ασχολιόμουν μόνο με το πρόβλημά μου και το μόνο που έκανα είναι να τους ζητώ επιβεβαιώσεις για το αν θα είμαι καλά, κουβεντιάζοντας μόνο αυτό το θέμα.
    Κατάλαβα κατόπιν πόσο άδικο μπορεί να είναι αυτό για τον άλλο, ο οποίος προσπαθεί να με κάνει να καταλάβω κι εγώ δε σκαμπάζω μία. Τώρα τα βλέπω αυτά που νιώθω κάπως καλύτερα.... που και πάλι, αν μου καρφωθεί κάτι στο κεφάλι θα το πω, απλά δεν θα το τραβήξω.
    Μήπως λοιπόν η ρήξη που έχει επέλθει μεταξύ σας έχει να κάνει με το ότι όλη αυτή η φοβία σε έχει ρουφήξει εντελώς και δεν μπορείς να λειτουργήσεις όπως θα πρεπε μέσα στην οικογένεια; (απλά προσπαθώ να πιάσω όλες τις πλευρές του πράγματος)..

Junior Member
    βρε κοριτσια τι μου πρτεινετε να κανω?να γυρισω πισω και να ζητησω παλι συγγνωμη επειδη δν ειμαι καλα κ επειδη γινονται ζημιες τις οποιες δε κανω εγω και ουτε ξερω πςσ γινονται?τι λετε να κανω?

Junior Member
    σονικ εχεις απολυτο δικιο!!καπως ετσι ειναι τα πραγματα δυστηχως!!

Member
    χαχα.. εγώ κορίτσι - axl100 αγόρι. :P

Aπάντησε μου στα παραπάνω όμως..

Member
    αχα.. ok. οπότε κι αυτός δεν έχει απόλυτα άδικο. Άρα.. μήηηηπως... να κάτσεις να ηρεμήσεις, να κάνεις έναν απολογισμό με τον εαυτό σου και να κάτσεις να μιλήσετε;

Senior Member
    Εννοειται πως δεν μπορεις να κοιμηθεις στον δρομο, τωρα για τις ζημιες δεν εγιναν και απο μονες, καποια εξηγηση θα υπαρχει και... δεν ειμαι κοριτσι
    Εχει δικιο σε αυτα που λεει η Σονικ

Member
    Στο λέω γιατί πραγματικά όσο κι αν μας αγαπάει κάποιος, δεν μπορεί να συναινεί επ άπειρον στον παραλογισμό μας... Εχει κι αυτός ανάγκες και του λείπει η φροντίδα που θα πρεπε να λαμβάνει από εμάς. Οι σχέσεις είναι αμφίδρομες και τροφοδοτούνται με την αμοιβαιότητα. Αλήθεια τώρα, κάνε κάτι, πείσε τον εαυτό σου.. ξέφυγε από αυτό τον δαίμονα που σε τρώει. Είσαι καλά και θα είσαι καλά.. Έχεις ένα παιδάκι.. κάποια στιγμή θα αρχίσει όλα αυτά να τα αντιλαμβάνεται και στο μέλλον ίσως και να υποστεί ζημιά.
    Έχεις ζητήσει βοήθεια απο κάποιον ειδικό; Δεν έχω διαβάσει ολοκληρωμένα το στόρυ σου. Έχεις ακολουθήσει ποτέ φαρμακοθεραπεία;

Junior Member
    θα προτιμουσα τη λυση που μου δινει ο axl...σονικ δυστηχως δεν εχω αλλη υπομονη..καλα τα λες συ αλλα μπορει να μαι και λιγο καλομαθημενη εγω...αν δε τοθ αρεσει να παει στη μανουλα του που βρωμανε ολα στο σπιτι και εχει 3 γιους μαντραχαλους 40 χρονων και τους ταιζει!!!δεν καταγεται και απο κανενα παλατι ο κυριος!!για να εχει τοσες απαιτησεις...

Junior Member
    σονικ μου γραψαν αντικαταθλιπτικα αλλα δε τα πηρα επειδη ειμαι δυσπιστη και πεπεισμενη πως εχω σιγουρα κατι...πηρα μονο κατι xanax τα οποια δε μου καναν απολυτως τιποτα!!

Member
    αχαχαχα... μάαλισστα. Ε, καλά τι να πω κι εγώ τότε. Αφού μία είναι η λύση πάρτο κι εσύ απόφαση. Αφου απ ότι βλέπω δεν υπάρχει κουράγιο και υπομονή.. ψηφίζουμε axl!!!
    Με το παιδί όμως τι θα κάνεις;

Senior Member
    Καλα αντρας να εχει απαιτησεις για καθαριοτητα πρωτη φορα το ακουω, συνηθως ακριβως το αντιθετο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ritaki View Post
    σονικ μου γραψαν αντικαταθλιπτικα αλλα δε τα πηρα επειδη ειμαι δυσπιστη και πεπεισμενη πως εχω σιγουρα κατι...πηρα μονο κατι xanax τα οποια δε μου καναν απολυτως τιποτα!!
    τα αντικαταθλιπτικα δεν εχουν αμεση δραση, οποτε θα πρεπει να κανεις καποια περιοδο για να δεις αποτελεσμα

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast