Results 16 to 30 of 45
Thread: δυσμορφοφοβια
-
28-02-2012, 18:48 #16
Ακριβως για αυτο, οσο δεν ξεκολλας απο τα δικα σου τοσο μεγαλωνουν :)
- 28-02-2012, 21:15 #17
axl100 προσπαθω να σκεφτομαι και τα προβληματα των αλλων, ειδικα οταν ζηταν τη γνωμη μου και θελω να πιστευω οτι ειμαι διπλα τους οσο μπορω...Ομως αυτο ποτε δεν βοηθησε το δικο μου προβλημα. Και για να απαντησω σε μια ερωτηση που μου εγινε παραπανω δεν μ αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ το προσωπο μου. Ειναι πολυ στενομακρο και αδυνατο, εχω τεραστειο μετωπο, μικρα ματια, περιεργη μυτη και πιγουνι και καθολου μαγουλα. Α και οπως φροντισε να ψυθιρισει μια βλαμενη της προαλλες πεταχτα αφτια! Και φυσικα τον τελευταιο καιρο εχω γεμισει με σπυρακια. Επισης τα μαλλια μου ειναι σπαστα και συνεχως αραιωνουν παρολο που παιρνω σιδηρο εδω και τοσους μηνες(εχω σιδηροπενια). Δεν ξερω τι αλλο να κανω, οσο και να βαφτω, οσο και να χτενιστω νιωθω Α-Σ-Χ-Η-Μ-Η! Μπορει καποιος διαβαζοντας αυτα να γελασει ή να με θεωρησει αναισθητη τη στιγμη που ολη η Ελλαδα βουλιαζει ας πουμε κι εγω ασχολουμαι με τη φατσα μου. Ετσι ειναι ομως και δεν μπορω να μην το σκεφτομαι 100 φορες τη μερα, να μην κοιταζομαι σε καθε καθρεφτη που βρισκω απλα για να με βρισω στο τελος και να υπαρχουν μερες που ειμαι τοσο κακοδιαθετη ωστε την πληρωνουν τα αγαπημενα μου ατομα που στην τελικη δεν φταινε και σε τιποτα. Το σκεφτομαι να παω σε γιατρο ομως δεν θελω να παρω φαρμακα γιατι ξερω οτι επηρεαζουν τη σκεψη, τη φαντασια και τη διαθεση και το μυαλο μου δεν θελω να το χασω, ειναι ισως το μονο πραγμα που εκτιμω τοσο πολυ πανω μου, αν το χασω κι αυτο τοτε μαλλον θα φουνταρω.
28-02-2012, 21:55 #18
28-02-2012, 22:05 #19
annabel δεν ειναι κακο να κανεις πλαστικη αν κατι σε ενοχλει.π.χ να κανεις στη μυτη και τα αυτια και να αφησεις φραντζα να μη φαινεται το μετωπο σου.για τα σπυρακια ειναι το μονο ευκολο αλλα να μην το αφησεις.θα γινεις μια χαρα,εχεις συζητησει ποτε με πλαστικο?
28-02-2012, 22:15 #20
Στη μυτη το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω αλλα φοβαμαι τις επιπλοκες.. Κι αν γινω χειροτερα; Αν δεν πετυχει; Ασε που αν κανω πλαστικες σε οολα αυτα τα σημεια που θελω α) σιγουρα θα παραμορφωθω με τοσες επεμβασεις και β) θα ξεκληριστω. Το προσπαθω να καμουφλαρω τις ατελειες αλλα αυτο δεν με βοηθαει και να ξεπερασω το προβλημα, απλα για λιγο εχω καπως περισσοτερη αυτοπεποιθηση..και αυτο παλι δεν ειναι σιγουρο, αναλογα το κεφι μου και την παρεα.
28-02-2012, 22:20 #21
μονο με λιφτιγκ παραμορφωνεσαι.θα διορθωθει η μυτη και δε θα χεις πεταχτα αυτια,γιατι να παραμορφωθεις?θες να κανεις κι αλλου?επιπλοκες δεν εχει ιδιαιτερες, αξιζει παντως.εχεις οικονομικο προβλημα?
28-02-2012, 22:30 #22
Πρωτα απ ολα ειμαι φοιτητρια και δεν δουλευω αλλα και να δουλευα, ενας μισθος δεν καλυπτει τα εξοδα για τετοιες επεμβασεις. Θελω να κανω και στο πιγουνι μου κυριως και ισως εμφυτευση μαλλιως μπροστα ωτσε να φαινεται πιο μικρο το μετωπο μου αλλα και γιατι γενικα εχουν αραιωσει καπως τα μαλλια μου σε αυτο το σημειο. Επισης σκεφτομουν να βαλω εμφυτευματα για μαγουλα ή να κανω ενεσεις λιπους. Ομως για το πιγουνι μονο πχ χρειαζονται 3000 Ε περιπου, για τα εμφυτευματα αλλα τοσα και για τις ενεσεις 1000 Ε τουλαχιστον..Και φοβαμαι φυσικα και τις επιπλοκες, και τις αντιδρασεις των γνωστων μου που αν τα κανω ολα αυτα μετα θα με δουν εντελως διαφορετικη, πώς θα το σχολιασουν, αλλα και τους γονεις μου που με μεγαλη δυσκολια τους καταφερα να δεχτουν το να φτιαξω τη μυτη μου.
28-02-2012, 22:42 #23
θελει οντως πολλα.εξηησε ομως στους γονεις σου πως νιωθεις.αν διαβαζαν αυτα που εγραφες θα σε επαιρναν με το ζορι να κανεις,ειναι δυσκολο το ξερω.αλλα τελευταια εχουν πεσει οι τιμες.ζητα βοηθεια απο τους γονεις σου.αν μετα γινεις κουκλα τι θα λες?οσο για τους γνωστους σου θα χαρουν αν σε αγαπανε.αν οχι σκασιλα σου.για σενα το κανεις.μπορεις να τα κανεις και ενα ενα να μη φανει πολυ.
29-02-2012, 00:32 #24
29-02-2012, 00:36 #25
29-02-2012, 08:53 #26
29-02-2012, 09:10 #27
Οι εμμονές δεν μπορούν να διορθωθούν, να εξαλειφθούν με το να πεις στον άλλον ένα κλισέ τύπου η ομορφιά δεν είναι το παν. Ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο η annabel εξάλλου, άρα γιατί να το πιστεύει κιόλας?
Annabel ίσως μέσα σου ήδη γνωρίζεις πως το πρόβλημα δεν είναι ούτε η μύτη, ούτε το ένα και το άλλο. Το πιθανότερο είναι μετά να χρειάζεσαι και κάτι ακόμα, και κάτι ακόμα. Αναζήτησε τη βοήθεια σε έναν ειδικό, ώστε να ανακουφιστείς και να αρχίσεις να διεκδικείς την καθημερινότητά σου καθαρή από τις εμμονές. Λίγο λίγο.:)
Αν όντως πρόκειται για δυσμορφοβία, μέσω ενός φόρουμ η ανακούφιση που σου προσφέρεται είναι απλά ανακούφιση, όχι λύση όμως."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
29-02-2012, 15:31 #28
ρωτα και καποιου αλλου την γνωμη αν οντως χρειαζεσαι πλαστικη, επειδη πχ κ εγω θελω να κανω λιποπλαστικη και λιποαναρροφηση κ δν με αφηνει κανεις να κανω. εγω βλεπω πως το χρειαζομαι και ωρες ωρες με τρελαινει δεν μπορω να με κοιταζω πουθενα
I m a Good Person With Bad Attitude
29-02-2012, 15:54 #29
ρε παιδια, δεν πατε καλα να σκεφτεστε να κατσετε κατω απο το μαχαιριι απο ματαιοδοξια, και η λιποαναροφηση ειναι ο,τι χειρωτερο, μετα τα λιποκυτταρα σου θα γινουν σαν φακες και θα εχεις κυτταριτιδα παντου, αυτο θελεις, κουκλα?
29-02-2012, 16:48 #30
νομιζεις πως δεν ξερουμε τις συνεπειες? φυσικα και τις ξερω. ομως δεν με νοιαζει. ξερω πως ειναι ματαιοδοξο και ανωριμο. φυσικα και το ξερω. ομως δεν με νοιαζει λεω, αρκει να εχω αυτοπεποιθηση οπως την θελω
I m a Good Person With Bad Attitude