Results 16 to 30 of 33
Thread: ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΑ
-
24-02-2012, 21:09 #16
void σ ευχαριστω γιατι ειχα στεναχωρηθει λιγο,ειχα αρχισει να νιωθω οτι για εμενα χτυπουσε η..καμπανα.συμφωνω παντως στα λοιπα εν λογο οτι δηλ υπαρχουν ποιο δημιουργικα θεματα τα οποια θα μπορουσαμε να αναρτησουμε,γιατι να απομακρυνθεις απο το φορουμ??μια χαρα ειναι να ακουμε και διαφορετικες αποψεις
kashina σ'ευχαριστω επισης παρα πολυ!μαλον θα σου τις στελνω σε πμ!αληθεια τους αρεσαν??χαιρομαι!!!
θεοφανια να εισαι καλα επισης,ειχα αρχισει να νιωθω ασχημαΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
- 24-02-2012, 21:11 #17
Θεοφανία
Νομιζω ειναι τα καλυτερα θεματα αυτα που λες.. σπανια θα γραψω κατι εκει αλλα μου φαινεται σημαντικο να υπαρχει ενα τετοιο πιο αμμεσο θεμα που να μπορει ο καθενας να γραψει ανα πασα στιγμη πως νιωθει και τι θα ηθελε η τι σκεφτεται. Ειναι πολυ πιο λειτουργικο απο το να ανοιξεις καινουργιο θεμα,αφου δεν σπαταλας αλλο χωρο,και υπαρχει εντονη και υγιης αλληλεπιδραση μεταξυ των μελων.
Επισεις καποια μελη εδω ειναι παρεακια μεταξυ τους και μονιμα,ξοδευουν αρκετο χρονο εδω και τους αρεσει μερικες φορες να γραφουν και κατι πιο αναλαφρο εκει,κατι αστειο η να κανουν ενα μινι διαλογο.
Επισεις εκει γραφει πολλες φορες ο instant που ποτε δεν ανοιγει δικο του θεμα γενικα,και μενω καγκελο με αυτα που γραφει,μου αρεσουν πολυ,ειναι πανεξυπνη ποιηση . Εκει γραφει ο ΚΕΝΟ που γενικα δεν κρινει και αυτος σκοπιμο να ανοιγει θεματα καθε τοσο και λιγακι για ολα αυτα που σκεφτεται και αλλα πολλα μελη.
Και γενικα υπαρχουν σε ολα τα φορουμς,ακομα και στα φορουμς για κεντημα ,που ανεφερες, ενοτητα ξεχωριστη που αφορα Γενικα Θεματα,να χρωματιζεται και αλλιως το καθε φορουμ.
Και σκεφτειτε ποσο σημαντικο ειναι κατι τετοιο σε ενα τετοιο φορουμ που το κλιμα ειναι ουτως η αλλως απο τη φυση του..βαρυ.
24-02-2012, 21:14 #18
οχι παιδια απο μενα εχετε το ελευθερο, σβηστε οσα θελετε και δε ταιριαζουν στο φορουμ, σβηστε και μαλακιες δικιες μου παλιες, καντε οτι θελετε.
24-02-2012, 21:17 #19
....καρισα, συμφωνώ πως πρέπει να υπάρχουν και τέτοια θέματα, αλλα διαφωνώ με το μεγάλο ποσοστό εμφάνισης τους.
Υπάρχει το "τι σκέφτεστε" οκ?
Τι νόημα έχουν και οι αντιγραφές του?
Αυτό που θέλω να πω είναι πως όταν στην ημερήσια διάταξη υπάρχουν δέκα άκυρα θέματα που δεν έχουν σχέση με την ψυχολογία, χάνεται το νόημα του φόρουμ που είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο.
24-02-2012, 21:18 #20
24-02-2012, 21:19 #21
σε ευχαριστω κι εσενα xrusaki, ο KENO εχει το κοινο του εδω μεσα, το ξερει.
24-02-2012, 21:20 #22
τι κοινο παιδι μου?fun klub σε λιγο!λολ!
Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
24-02-2012, 22:42 #23
Θέματα Ψυχολογίας που δεν ταιριάζουν σε κανένα από τα παραπάνω φόρουμ. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: αποφεύγετε τις μονολεκτικές απαντήσεις, το τσατ, τα θέματα που δεν ταιριάζουν με την φιλοσοφία της κοινότητας.
void,
αυτό το μήνυμα με το οποίο άνοιξες τη συζήτηση, είναι προσωπικής μου επιλογής και τοποθετήθηκε ως περιγραφή αυτής της ενότητας 1-2 χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του φόρουμ. Εκφράζει ακριβώς αυτό που θα ήθελα να συμβαίνει στη συγκεκριμένη ενότητα και αναρτήθηκε για παρόμοιους λόγους με αυτούς που τώρα σε οδήγησαν να ανοίξεις αυτό το topic.
Για να το πάω ακόμη πιο μακρυά, θα προτιμούσα να μην υπάρχει καθόλου ενότητα "γενικά".
Πολλές φορές, διαβάζοντας τίτλους και θέματα αυτής της ενότητας, προσπάθησα να κάνω πρόσθετες ομαδοποιήσεις έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες, ειδικές ενότητες και αν είναι δυνατόν, να καταργηθεί η ενότητα "γενικά". Ετσι δημιουργήθηκαν 2-3 νέες ενότητες, μόλις 2-3 χρόνια πριν. Ομως πάντοτε, κάποια (πολλά!!!) θέματα έμεναν ορφανά, οπότε δεν κατάφερα ποτέ να την καταργήσω.
Παρά την περιγράφη της, φαίνεται πως ο τίτλος είναι μάλλον μπερδευτικός και έτσι κατά καιρούς ανοίγουν -και τροφοδοτούνται- θέματα τύπου κοσμοπόλιταν.
Για τις δικές μου προσδοκίες, αυτό είναι οκ, αν και εφόσον αυτά τα θέματα αποτελούν ένα μόνο μικρό και σεβαστό διάλειμμα και όχι τον κανόνα.
Θα θελα πραγματικά, ο τυχαίος επισκέπτης αναγνώστης που πατάει το παρακάτω κουμπάκι
http://www.e-psychology.gr/forum/for...9-Γενικά
να βρισκεται μπροστά σε τίτλους προσωπικών εμπειριών περί ψυχολογίας και σίγουρα όχι ζώδια, μόδα και το κακό συναπάντημα.
Γι αυτούς τους λόγους, ποτέ δεν δημιουργήθηκε ενότητα "περί ανέμων και υδάτων", γιατί πάντοτε πίστευα πως αν δημιουργηθεί, θα καταλήξει να κατακλύζει το φόρουμ και την ενότητα των πρόφατων μηνυμάτων.
ΟΜΩΣ, παρόλο που αυτή -ξεκάθαρα- είναι η θέση μου και παρόλο που θα μπορούσαμε εύκολα να διαγράφουμε κάθε τι άσχετο με το φόρουμ, θεωρώ πως εξίσου κακή ιδέα είναι να πάρουμε το ρόπαλο και το φαράσι και να μαζεύουμε ότι θεωρούμε περιττό. Κάποιες φορές, ίσως αρκετές, τέτοια θέματα δεν είναι σαβούρα αλλά ανάγκη και θα θελα και αυτό να γίνει σεβαστό, όσο κι αν δεν είναι εντός της φιλοσοφίας του χώρου.
Χαίρομαι δε -και γι αυτό εμφανίστηκα μετά από αρκετές ημέρες- που ένα τέτοιο θέμα το άνοιξες εσύ/ κάποιο μέλος του φόρουμ και όχι η διαχείριση.
Από κει και πέρα, το φόρουμ περνά περιόδους και περιόδους. Από τη σκοπιά της διαχείρισης, αυτή η περίοδος είναι μια σχετικά καλή και ήρεμη περίοδος. Όχι πως δεν έχουν υπάρξει και καλύτερες αλλά σίγουρα εχουν υπάρξει πολύ χειρότερες.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
25-02-2012, 18:17 #24
εγω το βλεπω ως εξης
εχουμε αρκετα στο κεφαλι μας και νιωθουμε οτι ολα ειναι μαυρα
και οταν βλεπω το θεμα Γενικα μου θυμιζει οτι υπαρχουν και τ'αλλα
πραγματα..(αν δεν θες π.χ να γραψεις κατι στις συνταγες μαγειρικης πολυ απλα
μην ανοιξεις καν το θεμα η να το διαβασεις).Θα'θελα ομως να υπαρχουν παντα ατομα που να
δινουν πιο πολυ προσοχη στα θεματα αλλων κατηγοριων,ωστε παντα καποιο θεμα να
παιρνει απαντηση.
29-02-2012, 15:24 #25
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Τα θέματα
"Τι σκέφτεστε;"
"Πώς αισθάνεστε τώρα;"
"Τι θα θέλατε ???"
χρησιμοποιούνται καθαρά για τσατ. Να μπουν σαν ξεχωριστό forum μαζί με οποιοδήποτε θέμα τσατοποιείται;
Δεν ξέρω.
29-02-2012, 18:20 #26
ολα χρειαζονται ολα μεσα στη ζωη ειναι και καλο ειναι να υπαρχουν κι αυτα αλλιως να το λεμε "φορουμ για τη μιρλα"
mirla.gr[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
29-02-2012, 19:19 #27
Επειδή σε μένα απευθύνεσαι, προσωπικά δεν πρότεινα την κατάργησή τους και να σαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να καταργηθούν. Απλά σκέψεις κάνω ότι εγώ θα προτιμούσα -κι έχω δικαίωμα να εκφράζω τις απόψεις μου- ότι θα προτιμούσα να ναι μια ξεχωριστή ενότητα του ίδιου του forum.
ps: οι αναφορές στην πολιτική και την οικονομική κατάσταση δεν είναι μίρλα,
αλλά εξαρτάται πώς το εκλαμβάνει κανείς.
01-03-2012, 13:29 #28
δεν μιλουσα για τα πολιτικα και δεν απευθυνομουν σε εσενα τοσο, γενικα το ειπα
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
01-03-2012, 14:45 #29
Νομίζω πως έχεις δίκιο Κενό. Και δώστου τα νησιωτάκι μου και δώστου οι σπόντες σε όποιον δεν πολυγουστάρουν από το παρελθόν. Γιατί είναι λιγουλάκι δύσκολο να πιστέψεις πως προλαβαίνουν παρείτσες να κάνουν τόσο σύντομα και κολλητιλίκια και-ταυτόχρονα-έχθρες. Το καθρεφτάκιιιι και γρήγορα. Κατά τ'άλλα συμφωνώ με τη void, πως δε φαίνεται και να είναι η ποιότητα και αυτοσκοπός ρε παιδάκι μου. Πχ κρατιούνται νήματα που ήταν για απόσυρση με τη μία. Άντε μετά να βρει ένας που ψάχνει άκρη. Μαγκαζίνο, αφού εδώ υπάρχει αποθηκευμένο νήμα για το χωρισμό της μενεγάκη.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
01-03-2012, 14:59 #30
Last edited by Joann; 01-03-2012 at 17:29.