ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Νομίζω πως έχεις δίκιο Κενό. Και δώστου τα νησιωτάκι μου και δώστου οι σπόντες σε όποιον δεν πολυγουστάρουν από το παρελθόν. Γιατί είναι λιγουλάκι δύσκολο να πιστέψεις πως προλαβαίνουν παρείτσες να κάνουν τόσο σύντομα και κολλητιλίκια και-ταυτόχρονα-έχθρες. Το καθρεφτάκιιιι και γρήγορα. Κατά τ'άλλα συμφωνώ με τη void, πως δε φαίνεται και να είναι η ποιότητα και αυτοσκοπός ρε παιδάκι μου. Πχ κρατιούνται νήματα που ήταν για απόσυρση με τη μία. Άντε μετά να βρει ένας που ψάχνει άκρη. Μαγκαζίνο, αφού εδώ υπάρχει αποθηκευμένο νήμα για το χωρισμό της μενεγάκη.
    α ειναι πολυ ευκολο κι απλο να γινουν παρεϊτσες, δεν χρειαζεται να πας καν στις συναντησεις τους (οι οποιες συχνα ειναι ασχετες με το φορουμ), αρκει ενα προσωπικο μηνυμα ή εστω κατι κοινο να δεις οτι εχεις με το αλλο μελος (πχ να ειστε απ'το ιδιο νησι), κι οκ εγινε το κονε και γινατε συμμαχοι και συμπεθερια!

τωρα για τα νηματα νταξει εκτος απ'τον χωρισμο της Μενεγακη που συγκλονισε το πανελληνιο και μπορεις να πεις πως καποια μελη μπορει να πεσαν σε καταθλιψη γι'αυτο (σιγουρα επηρεαστικαν ψυχολογικα), ειχαμε και θεματα μαγειρικης και κομμωτικης προσφατα. γινονται ομως προσπαθειες το φορουμ να μη καταληξει κοσμοπολιταν, αυτο οφειλω να το αναγνωρισω.

edit: επι της ευκαιριας κι αφου ξαναπαντησα εδω, να πω οτι στο αρχικο μου ποστ ξεχασα να αναφερω ορισμενα θεματα που καταντανε αρλεκιν με πανω απο 10 σελιδες και φυσικα ειναι κουραστικα για τους αναγνωστες. οι μη συμμετεχοντες που θελουν να συμμετεχουν σιγα μη κατσουν να διαβασουν 10 σελιδες + για να γραψουν απλα την αποψουλα τους (ειδικα οταν αυτες οι σελιδες ειναι αγνο σπαμ και μαλακιες τσακωμοι)...
    Last edited by deleted-member30-03; 01-03-2012 at 20:07.

Senior Member
    Παιδια, στα εργαλεια υπαρχει η επιλογη μαρκαρισε το φορουμ σαν αναγνωρισμενο

Senior Member
    Χωρίς καν να μπω στη διαδικασία να διαβάσω όλα τα ποστς... Βόϊντ έχεις δίκιο, έτσι απλά. Κι όσοι σε σιγοντάρησαν... εδώ και δυο χρόνια τουλάχιστον είμαι σίγουρη για το ότι άνθρωποι που διαθέτουν υπερβολικά αντικειμενική κρίση δε θα καταφέρουν να γίνουν κατανοητοί. Εξού και μη αποδεκτοί απ΄τη διαχείριση με το "δέλτα" μικρό...για τον απλούστατο λόγο πως... χμμ,... ναι, γι' αυτόν βρε......

Page 3 of 3 FirstFirst 123