Results 1 to 4 of 4
-
24-02-2012, 21:31 #1
Famous Last Words (So long and goodbye)
Γεια σας παιδακια τι κανετε? Ολα goodies? Eμενα κ goodies κ macdonalds κ o,τι αλλο μου κατεβει!
Λοιπον οπως πολυ σωστα μαντεψατε (not) ανοιξα αυτο το θεμα το οποιο ειναι κ το τελευταιο μου εδω για να πω καποια πραγματα που ηθελα να αναφερω. Μετα απο ενα χρονο εδω μεσα θελω να πω οτι εχω αντλησει πολλα πραγματα, θετικα κ αρνητικα, το καθενα με την ιδιεταιροτητα κ την ιδιοσυστασια του, εχω αντλησει απειρη στηριξη απο ατομα αγνωστα σε μενα που στην τελικη δεν μου χρωστουσαν τιποτε κ μπηκαν στον κοπο να μου απαντησουν ξοδευοντας χρονο κ κοπο.. τις ωρες που ημουν βυθισμενη στις σκεψεις, αρτι χαρακωμενη, αρτι εν βουλιμικω, κλεισμενη στο δωματιο, με αντιπαλο τον εαυτο μου κ εχοντας να αντιμετωπισω αδηφαγους δαιμονες.. θελω λοιπον να πω οτι λειτουργησε για μενα σαν ενα ειδος "ψυχοθεραπειας" καθως ειχα την ευκαιρια κ τη δυνατοτητα να εκθεσω τις αποψεις κ τους προβληματισμους μου, να ανταλλαξω αποψεις, να λάβω κ να δωσω στηριξη κ βοηθεια οπου μπορουσα, να βρω ενα στηριγμα, να συνδιαλεχτω, ακομα κ να διαξιφιστω κ να αντιπαρατεθω. μεσα λοιπον απο την ζυμωση ολων αυτων των στοιχειων κ συστατικων αποκομισα παρα πολλα, ηταν για μενα ενα ειδος "πλασιματος της ψυχης" κατα καποιον τροπο. Θελω λοιπον να πω ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δημιουργους, διαχειριστες, κ τα μελη αυτου του χωρου, που με ανιδιοτελεια κ καλη τις περισσοτερες φορες προαιρεση συναποτελουν αυτο το μωσαικο. Μακαρι να εχω καταφερει να προσφερω εστω κ το 1/2 της στηριξης που ελαβα. Μετα απο ολα αυτα η αποχωρηση μου μου μοιαζει σαν την ολοκληρωση μιας ψυχοθεραπευτικης διαδικασιας η την ολοκληρωση μιας φαρμακοθεραπευτικης διαδικασιας (αμην κ ποτε).
Ελπιζω να συνεχιστει η καλη δουλεια που γινεται εδω κ ολα να πηγαινουν προς το καλυτερο δυνατον.
Μετα απο αυτο το διαστημα, ουσα πλεον καλα κ ηρεμη με τον εαυτο μου κ σχεδον ευτυχισμενη, χωρις να κραταω κακια σε κανεναν ουτε να νιωθω οργη η μενος προς καποιον η κατι, πλεον ηρεμη, συνειδητοποιημενη κ με μια ρουτινα ζωης κ καθημερινοτητας που επιτελουν με γεμιζει κ με κανει να νιωθω πληρης κ χαρουμενη, ετοιμη να κατακτησω τη ζωη κ να παλεψω για αυτα που ονειρευομαι , νομιζω πως ειναι η πλεον καταλληλη στιγμη να πω so long and goodbye! :)
Θα θελα ιδιαιτερως να ευχαριστησω καποια ατομα, κ εξαλλου με καποιους δεν θα χαθουμε, ΚΕΝΟ, Gypsy Gello, ioannis2, Instant, Broken_Doll, amelie, Pavlos, keep_walking, Petran, kyknos25, Κυκνος, pad, εσωτερικη_σηψη sorry αν ξεχασα κανεναν μιας κ ειναι κι αλλοι που μου διαφευγουν αυτη τη στιγμη.
Ευχομαι να ειναι ολα τα παιδια καλα κ να πετυχαινουμε ολοι ο,τι ονειρευομαστε κ θετουμε ως στοχο κ σχετικα με τα προβληματα μας ολα να βαινουν προς το καλυτερο με λίγοτερες υποτροπες κ λιγοτερα χαπια!
Σας αφηνω με ενα τραγουδι αντιπροσωπευτικο κ ειπαμε, να στε καλα κ τα λεμε!
Καλη συνεχεια! Βye!
Ειρηνη" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 24-02-2012, 21:33 #2
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
24-02-2012, 21:36 #3
καλη συνεχεια γλυκια μου, ευχομαι να εχεις ολα οσα σου αξιζουν!
24-02-2012, 21:54 #4
..δεν σε γνώρισα για πολύ και λυπάμαι γι' αυτό! Όμως μου εκπέμπεις θετικά συναισθήματα και θέλω κι εγώ
να σου ευχηθώ κοριτσάκι μου τα καλύτερα, τώρα που ανοίγεις τα φτεράκια σου στον κόσμο!