Results 1 to 15 of 16
Thread: ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ-ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ
-
26-02-2012, 20:21 #1
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ-ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΑ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ
- 26-02-2012, 20:27 #2
26-02-2012, 20:36 #3
Επειδή σας έχω απασχολήσει πολύ αλλά νιώθω την ανάγκη να σας γράψω, βαρέθηκα να με απειλή ο άντρας μου κ είπα μπροστά τους κ μπροστά του όλη την αλήθεια. Είχα θεικά παιδιά κ δεν το ήξερα,παιδιά που είχαν παρατηρήσει ότι η μαμά είχε πρόβλημα, όπως ότι έπαιρνε πολλά ρούχα,παιδιά που κατάλαβα τι είναι η διπολική διαταραχή κ αυτή που θέλει να περάσει ψυχολογία είχε ψάξει μόνη στο google να βρει πληροφορίες για το τι έπαθα κ η μαμά πάει στην ψυχιάτρο , παιδιά που είχαν καταλάβει ποιός έφτασε τα οικονομικά εδώ κ παρατάει τη γυναίκα του για μια αρρώστια που τη λέει "πίπες",παιδιά που αναρωτήθηκαν γιατί τον αγαπάω ακόμη με όσα μου έχει κάνει -αφού είχαν ακούσει που με φώναζε άρρωστη κ ότι είμαι για λύπηση-παιδιά που μου είπαν καλύτερα να ζήσω μόνη κ με αξιοπρέπεια κ θα με φροντίζουν εκείνες κ εκείνος ας πάρει το δρόμο του δική του είναι η ζωή κ αφού νομίζει ότι θα είναι καλύτερα να το κάνει,παιδιά που ονειρεύονται να δουλέψουν από το καλοκαίρι για να πληρώνουν το δάνειο του σπιτιού τους κ εκείνος μη δίνει τίποτα, παιδιά που δεν θέλουν να κλαίω απλά να είμαι ήρεμη κ να παίρνω τα φάρμακα μουσαν μάνα τους έχω σοκαριστεί πίστευα πως ξέρω κάθε λεπτομέρεια της ψυχής τους-τίποτα δεν ήξερα απλά είχα χτίσει θεμέλια για να έχουν χαρακτήρα κ στο θόλωμα το αψήφησα μπορούμε οι 3μας είπαν
26-02-2012, 20:37 #4
Μαρκέλα η ΈΜΥ είμαι προχωράνε στα 19,το λέγατε δε το πίστευα
26-02-2012, 20:41 #5
Διαίσθηση ναι Μαρκέλα απέραντη κ επειδή γράψαμε για την άλλη κ το ξέρουν το καυτηρίασαν που με άφησε στη δυσκολία κ εκείνη τρύπωσε όπως είχε τρύπωσει κ άλλος σε μένα
26-02-2012, 20:50 #6
..συγκινήθηκα ειλικρινά! Είσαι πολύ τυχερή! Πορεύσου με τα διαμάντιά σου και δεν έχεις ανάγκη κανέναν.
Μ' αυτόν ενδεχομένως θες ακόμα νάσαι από συνήθεια. Τί να πω? " Άρρωστη" σε φωνάζει ο ηλίθιος?
Αξιολύπητος είναι! Το κοριτσάκι σου μάλλον θέλει να σπουδάσει ψυχολογία για να ερμηνεύσει όλ'
αυτά που βιώνετε. Συμβαίνει κι αυτό! Μην ανησυχείς, γιατί έχεις γερούς σύμμαχους στο πλάι σου!
26-02-2012, 21:23 #7
μαρκέλα μου σε ευχαριστώ πρώτη πήρα ανάσα αν γίνει ψυχολόγος ξέρω ότι θα είναι τέλεια ειδικά μετά από αυτό όλοι χωρίς χρήματα στο γραφείο της χωρίς χρήματα γιατί τους το έχω μάθει κι αυτό ότι στη επιστήμη που έχει σχέση με άνθρωπο δίνεσαι-γιατρός δε γίνεσαι για να πάρεις φακελάκι,παίρνεις όρκο,ευχή κ κατάρα κ έχουν συμφωνήσει. Ναι κ το έχουν ακούσει γιαυτό μου λέει μαυτά που σου έχει κάνει τον θες ακόμα,σαγαπώ πολύ που μου έγραψες
26-02-2012, 22:22 #8
Ελα ρε εμυ!! σοβαρα τωρα?? ρε πραγματικα συγκινηθηκα! ειναι το πιο ωραιο νεο που εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο!!!!
.....πως νιωθεις τωρα??? τι σκεφτεσαι???
26-02-2012, 22:51 #9
για οτιδηποτε παρεθεσες για αυτα τα παιδια μονο ενα θα σου πω για τον χαρακτηρα τους:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ
να ξερεις οτι τα παιδια αντιλαμβανονται πολλα περισσοτερα απο οσα νομισουμε εμεις και θελουν και τους ΔΥΟ γονεις τους καλα,οχι τον ενα να πινει του αιμα του αλλου για να ειναι καλα
δεν θα ξεχασω ποτε ποσες φορες ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ τους γονεις μου να χωρισουν γιατι δεν αντεχα να βλεπω την μητερα μου με χρονοια καταθλιψη,συντετριμμενη!Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
26-02-2012, 22:56 #10
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
emy, κι εγώ το περίμενα ότι αν μιλούσες ανοιχτά τα παιδιά θα σε στήριζαν. Απλά ήσουν πολύ τρομαγμένη για να το καταλάβεις και συ. Το ότι όμως το τόλμησες, δείχνει ότι έχεις τεράστια αποθέματα θάρρους μέσα σου
κι ότι τελικά μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλύτερα απ' ό,τι νομίζεις. :):):)
27-02-2012, 19:54 #11
Κορίτσια ναι κ παροτρύνω όλες όσες έχετε παιδιά ή αποκτήσετε στο μέλλον χτίστε με συζήτηση,ήρεμα,βιβλία-πολλά βιβλία που έχουν σχέση με ανθρωπισμό- με τον άνθρωπο, τον συνάνθρωπο, να μάθουν να σέβονται αλλά κ να παίρνουν σεβασμό ακόμη κ από ένα παραμύθι απλό περάστε το νόημα κ τη δύναμη ψυχής του ανθρώπου-μέχρι κ η κοινωνία θα άλλαζε.Σήμερα -ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-φάγαμε στο σπίτι της ξαδέρφης μου οι 3 μας ,κάγκελο ο΄άλλος που φύγαμε κ τώρα είναι σε μια φίλη τους κοντά θα έρθουν σε λίγο κ μου είπαν "μη πας σπίτι κ σου φωνάξει κ σκύψεις το κεφάλι,σου είπαμε ψηλά το κεφάλι,θέλουμε να γίνεις καλά".Μου φαίνεται στη ψυχολόγο θα δείξω κάποια στιγμή το σάιτ γιατί όλους καλά θα μας κάνεις γλυκιές μου.Σας αγαπώ πάντα
28-02-2012, 11:06 #12
Γιατί δεν κάνεις αυτο που σου πρότειναν οι κόρες σου? γιατί δεν φευγεις μακριά του? ίσως με αυτο τον τρόπο να ηρεμήσεις και έτσι να ξεκινησεις να ξεπερνας τα ψυχολογικά που απ ότι φαίνεται έχουν πηγη τους τον ίδιο, ίσως είναι η συμπεριφορά του απέναντι σου που σε επιβαρυνει ψυχολογικα. Πάντως όπως σου ειπε και άλλο μέλος συγχαρητηρια για τα παιδια και την ανατροφή που τους έδωσες, να μια μεγάλη επιτυχια στη ζωη σου, όπως και άλλες που ειπες πιο πριν για εσενα ασχέτως ότι αυτα στη σκέψη σου επισκιάζονται από την άσχημη ψυχολογια σου.
γιάννης
28-02-2012, 11:16 #13
Μαλλον και αυτος δεν θα ειναι καλα και δεν το παραδεχεται... Και η πρωην μου ετσι μου ελεγε...
28-02-2012, 11:25 #14
28-02-2012, 12:40 #15
Ναι δεν είναι ,έτσι μου είχε πει η ψυχιατρός μου που τον είδε 3 φορές, είναι κακός αφού ισοπέδωσε τα πάντα στο γάμο μας κ μου ρίχνει βάρη από την αρχήήμουν άρρωστη από την αρχή λέει-κ έβγαλα τέτοια παιδιάσήμερα ήρθε πάλι το πρωί να μου πει πως θα φύγει σε κανένα μήνα, έχω πια καταλάβει, γιάννη μου δε φεύγω γιατί το σπίτι είναι δικό μου κ πρέπει να δω με το δάνειο μου 60.000ευρώ τι θα γίνει εκείνος πρέπει να φύγει κ τώρα που μίλησα μπροστά του στα κορίτσια τα έπαιξε γιατί νόμιζε πως θα με καταδίκαζαν, έχασε το παιχνίδι της απειλής χθες ήρθαν στους συγγενείς μου,τώρα τον λυπάμαι εγώ γιατί αρχίζει να βγαίνει στο περιθώριο με τα κορίτσια να λένε τι τον αγαπάς με τόσα που σου έχει κάνει,αν είχα δουλειά θα ήταν όλα τέλεια ,να ζήσω τα κορίτσια κ να ανταπεξέρχομαι στις υποχρώσεις μου ,πάντως τομ βλέπω λολ