Results 16 to 19 of 19
-
23-10-2012, 12:50 #16
Ενα απ τα ιδια & εγω....πρωτα ετρεχα σε γιατρους για την καρδια και τωρα τον τελευταιο καιρο εχω "κολλησει" με το κεφαλι!Εχω μια ενοχληση στα δεξια μαζι με που και που κατι νευροπονακια(δεν μπορω να πω πονο)....φοβαμαι για καρκινο....ασε που εχω ακουσει οτι τα συμπτωματα ειναι πολυ βαρια οταν εχεις κατι τετοιο οπως εμετους,που το σκατομυαλο μου νομιζει οτι θελω εμετο αλλα δεν κανω....αααχχχχ....μεχρι & μαγνητικη εχω σκεφτει να κανω αλλα λεω ρε γαμωτο θα παρω ακτινοβολια για αυτα τα ελαχιστα που αισθανομαι....αλλα απ την αλλη ο "κολλημενος" εγκεφαλος λεει="...και αν..."Δεν ξερω βρε παιδια...ειναι πολυ βασανιστικο ολο αυτο!Φυσικα προσπαθω να βοηθησω τον εαυτο μου με ψυχοθεραπεια....για πειτε μου & εσεις τη γνωμη σας για την μαγνητικη......
- 25-10-2012, 23:02 #17
Παιδια γεια σας.. εγω ξεκινησα φυσιοοπεραπεια - οι εντονοι πονοκεφαλοι περασανε. αλλα ακομα καθε μερα εχω πισεη στο κεφαλι σαν να με πατανε!!
εχω κανει 2 φυσιοθ. και ειμαι καλυτερα στον αυχενα εστωIf I could start again A million miles away
I would keep myself - I would find a way....
29-12-2017, 16:10 #18
Γεια σου liakleo. Έχοντας τα ίδια συμπτωματα πήγα σε ψυχίατρο και μου είπε να πάρω entact 20 (μισό χάπι την ημέρα). Η κατάσταση βελτιώθηκε μετά από κάποιο διάστημα συστηματκής χρησης της αγωγής. Όμως κάποια συμπτωματα εμμένουν. Το bespar που χρησιμποιείς εσύ σου έκανε δουλειά; Παίρνεις και τα 2 ταυτόχρονα;
29-12-2017, 20:55 #19
Εγω θα προτεινω παντως και αυτο που φωναζει ο elis, γυμναστικη φουλ, βαλτε την στο προγραμμα σας χωρις δευτερη σκεψη, εφοσον βεβαια δεν υπαρχει καποιο οργανικο προβλημα.
Θα προτεινω κατι που εχω ασχοληθει, πυγμαχια η κικμποξ, ειναι σωτηρια αθληματα. Ετυχε και ασχολιομουν την ιδια περιοδο που με βρηκαν καποιες πρωτογνωρες για μενα δυσκολιες σε μια σχεση. Στο τελος καθε προπονησης ενοιωθα ενα γενικο reset, απο ψυχολογικης μεριας -αγχος-στρες κτλ οσο και απο σωματικης, γενικως ολοκληρος σε μια καθαροτητα και ηρεμια.
Παρεξηγημενα σπορ, νομιζεις θα συναντήσεις κολοπαιδα, σκληροτητα, ξυλο κτλ και συναντας τον σεβασμο, την στηριξη και αξιολογους ανθρωπους.