πως αντιμετωπιζεις μια σκυλα?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

πως αντιμετωπιζεις μια σκυλα?

εχω συγκατικο μια που μια ειναι στα καλα της και μια μονο που δεν με βριζει οταν εχει τα νευρα της. Εγω ειμαι υπερβολικα ευγενικα αλλα κα8ε φορα που μιλαει ετσι με ποιανει ταχυκαρδια και στεναχωριεμαι. Αν ηταν στην ελληνικη γλωσσα να της απαντουσα, 8α ειχε φαει γερο βρισιμο αλλα οταν τσατιζομαι και αγχωνομαι, ξεχναω τελειως την αγγλικη γλωσσα..τι να κανω? να μου βγει και να την βρισω (ετσι ομως 8α πεσω στο επιπεδο της) η να μην ασχολουμαι καν (νιω8ω σαν μαλακας ) ?

Δεν μπορείς να μην ασχολείσαι ούτε να την αγνοείς από τη στιγμή που ειτε σου αρεσει ειτε όχι (δυστυχως) συγκατοικείς μαζί της, και ειδικά για σενα που απ ότι φαινεται είσαι ήρεμος άνθρωπος. Κι εγω όταν ήμουν στη θεση που βρίσκεσαι εσυ τωρα αντιμετωπισα για ενα έτος παρόμοιο πρόβλημα με σενα. Περίμενα να βγάλω τη χρονια και μετα σηκώθηκα και έφυγα. Όλες οι άλλες λύσεις είναι προσωρινες και συμβιβαστικές. Εκτός κι αν πρόκειται για άτομο που θα δείξει κατανόηση και σεβασμό (αφού φιλία απ ότι καταλαβα δεν υπαρχει), θα καταλάβει το λάθος του και θα αλλάξει τη συμπεριφορά του εκεί που υπάρχει πρόβλημα. Αν έτσι έχουν τα πράγματα καλώς, Είναι τετοιο άτομο? και πρώτα απ όλα και το κυριοτερο : μίλησες στα ίσια μαζί της? ή απλά κάθεσαι και βιώνεις και αναμοχλεύεις τη συμπεριφορα της στη σκέψη σου, χαλας τη διαθεση σου και τις σπουδες σου (αν σπουδαζεις είμαι βεβαιος πως συμβαινει αυτο λόγω της καταστασης αυτης) και όλο τα ίδια? οι λύσεις που ξερω είναι δυο, αν δεν πιανει η πρώτη πας αναγκαστικά στη δευτερη. Μιλώ δυστυχως από εμπειρια.
    γιάννης

Senior Member
    fabulous συμφωνώ με τον Γιάννη δεν μπορείς να μένεις και ν' ακυρώνεσαι, μ' έναν άνθρωπο, που συνεχώς σε ματαιώνει!
    Ή της βάζεις όρια για να περιορίσεις την απρεπή συμπεριφορά της και διεκδικείς καλύτερη αντιμετώπιση, ή αν δεν παίρνει
    από τέτοια σηκώνεσαι και φεύγεις ή ακόμα αν το διάστημα που απομένει είναι λίγο, οπότε και κάνεις υπομονή, εννοείται εφαρμόζοντας όμως τα προηγούμενα.
    Καλά κουράγια πάντως!!!!! :)

Senior Member
    συμφωνω με ιωαννη κ μαρκελα.
    σε ολες τις σχεσεις οταν κατι μας ενοχλει, στενοχωρει ειναι καλο να μπαινουν ορια.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Γενικα συμφωνω με τους απο πανω.
    Καποια στιγμη που θα ειναι σχετικα ηρεμη πες της ποιο ειναι το προβλημα σου και βαλε την στην θεση της.Δεν χρειαζεται να την βριζεις ή να αρχισεις να φωναζεις.Κανε εναν ηρεμο διαλογο μαζι της.

Senior Member
    βασικα ζητα της να σου μιλαει ευγενικα ετσι οπως κανεις και εσυ η αλλιως βρισε την στα αγγλικα ,ψαξε για βρισιες στο google ,μην αφηνεις κανεναν να σου μιλαει ασχημα χωρις λογο κανε την να σε σεβαστει! μερικες φορες πρεπει να ειμαστε λιγο σκληροι με τους ανθρωπους για να μας σεβαστουν... εγω δεν τα μπορω καθολου κατι τετοια παντως!
    Blonde guys are more fun ;)