gay= ανωμαλία? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Είναι αφύσικο να έχεις καστανά μάτια? Είναι ανώμαλο να έχεις μαύρα μαλλιά? Είναι βρώμικο να σου αρέσει το βουνό έναντι της θάλασσας? Είναι σωστό να έχεις σκουρότερο δέρμα από τον άλλον? Είναι ηθικό να έχεις σμιχτά φρύδια? Είναι ποταπό να έχεις φαρδιά λεκάνη?

Η ερώτηση μπορεί να απαντηθεί με αυτά τα ρητορικά ερωτήματα.
    Όμως δεν έχεις ακόμη γράψει τη δική σου άποψη. Αλήθεια, ποια είναι αυτή?
    People come in many shapes and many colours. Η ανομοιομορφία της φύσης, η έλλειψη τέλειων ομάδων, με άψογες προδιαγραφές, είναι μέσα στην δεξαμενή της ανθρωπότητας ένας σχεδιασμός για μένα. Είναι χαοτική, δεν υπόκειται σε νόμους, είμαστε randomness in a wider randomnesss, in an even wider randomness και πάει λέγοντας. Αυτό σημαίνει ότι αν εγώ δεν είμαι λεσβία είναι μια απλή τυχαιότητα, αν εσύ δεν είσαι γκέι είναι μια απλή τυχαιότητα, αν είμαστε απ' όλα είναι μια απλή τυχαιότητα, ερχόμενη φυσικά και δίχως επιλογή.
    Η ανθρώπινη δεξαμενή χωράει τα πάντα, και τα χρειάζεται μάλιστα εξελικτικά, έτσι πιστεύω.
    Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω, εκτός απο ένα. Οτι δεν μιλάμε πάντα για τυχαιότητα και οτι δεν είναι πάντα δίχως επιλογή. Σαφώς και υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που γεννήθηκαν έχοντας τάσεις ομοφυλοφυλίας και να δεν είχαν κατά κάποιον τρόπο την επιλογή του να κάνουν κάτι διαφορετικό καθόσον αυτή ήταν η φύση τους, κάτι που εννοείται πως δεν είναι κατακριτέο. Πιστεύω πάντως πως υπάρχουν και περιπτώσεις επιλογής, πάντα μέσα στο σεξουαλικό παιχνίδι και την εξερεύνηση των σεξουαλικών απολαύσεων. πχ. Πρίν απο πολλά χρόνια ένας γνωστός μου είχε δηλώσει την προτίμηση του για άνδρες. Εμένα καθώς ήμουν στα 19 μου εκείνον τον καιρό, μου έκανε εντύπωση και του λέω "Δηλαδή δε σου αρέσουν καθόλου οι γυναίκες; Πως γίνεται αυτό;" και μου απαντάει "Δεν είναι πως δε μου αρέσουν. Καβλώνω τρελά αν δω κάποια γυναικάρα, αλλά απο τη στιγμή που σεξουαλικά μπορώ καλύπτομαι και απο άντρες, δε βρίσκω τον λόγο του να κυνηγάω ένα φουστάνι για σεξ, όταν μπορώ απλά να μπώ στο νετ και σε 10 λεπτά να βρώ κάποιον να κάνω σεξ". Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε θεωρείς οτι μιλάμε καθαρά για συνειδητή επιλογή του;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Body-Rocker View Post
    Η ομοφυλοφιλία αποτελεί έναν από τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς.
    Δεν είναι ούτε ψυχική ασθένεια, ούτε ανωμαλία.

και παρότι δεν αρέσκομαι, απαραίτητα, στα παραδείγματα με gay πιγκουίνους, δελφίνια και καμηλοπαρδάλεις, θα έλεγα στον "έναν που σου είπε":

http://backtozander.files.wordpress....al_species.jpg

καλο.............!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by nassos View Post
    Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω, εκτός απο ένα. Οτι δεν μιλάμε πάντα για τυχαιότητα και οτι δεν είναι πάντα δίχως επιλογή. Σαφώς και υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που γεννήθηκαν έχοντας τάσεις ομοφυλοφυλίας και να δεν είχαν κατά κάποιον τρόπο την επιλογή του να κάνουν κάτι διαφορετικό καθόσον αυτή ήταν η φύση τους, κάτι που εννοείται πως δεν είναι κατακριτέο. Πιστεύω πάντως πως υπάρχουν και περιπτώσεις επιλογής, πάντα μέσα στο σεξουαλικό παιχνίδι και την εξερεύνηση των σεξουαλικών απολαύσεων. πχ. Πρίν απο πολλά χρόνια ένας γνωστός μου είχε δηλώσει την προτίμηση του για άνδρες. Εμένα καθώς ήμουν στα 19 μου εκείνον τον καιρό, μου έκανε εντύπωση και του λέω "Δηλαδή δε σου αρέσουν καθόλου οι γυναίκες; Πως γίνεται αυτό;" και μου απαντάει "Δεν είναι πως δε μου αρέσουν. Καβλώνω τρελά αν δω κάποια γυναικάρα, αλλά απο τη στιγμή που σεξουαλικά μπορώ καλύπτομαι και απο άντρες, δε βρίσκω τον λόγο του να κυνηγάω ένα φουστάνι για σεξ, όταν μπορώ απλά να μπώ στο νετ και σε 10 λεπτά να βρώ κάποιον να κάνω σεξ". Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε θεωρείς οτι μιλάμε καθαρά για συνειδητή επιλογή του;

αυτος ο ανθρωπος που περιγραφεις λεγεται απλα bi- sexual.
    ετσι δν ειναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Καλημέρα σας κι από μένα! Ούτε κι εγώ βέβαια θα χαρακτήριζα την ομοφυλοφιλία ανωμαλία
    και δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρούνται ανωμαλία κυρίως θέματα που άπτονται σεξουαλικής
    συμπεριφοράς
    εκτός κι αν μιλάμε για βιασμό ή αποπλάνηση ανηλίκου ή αθώου με την ευρύτερη έννοια,
    σ' αυτήν την περίπτωση, ναι, για μένα είναι ανωμαλία
    αν και ήδη το μετάνιωσα που συμμετέχω σε ...γκάλοπ.
    Ανωμαλία και ψυχανωμαλία θεωρώ το βιασμό που υφίσταμαι καθημερινά μαζί με μερικά εκατομμύρια Έλληνες από τα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης
    και τη στέρηση της προοπτικής για ανθρώπινο μέλλον με αξιοπρεπή στάνταρ διαβίωσης.
    Επίσης, βρίσκω τρομερά ενοχλητική τη χρήση greeklish!

super joann!

Quote Originally Posted by arktos View Post
    αυτος ο ανθρωπος που περιγραφεις λεγεται απλα bi- sexual.
    ετσι δν ειναι?
    Δε μου αρέσει γενικά να βάζω ταμπέλες στους ανθρώπους. Δεν εξυπηρετεί τίποτα απολύτως εμάς. Η ομαδοποίηση ανρθώπων με ταμπέλες όλων των ειδών (σεξουαλικών, πολιτικών, θρησκευτικών) το μόνο που εξυπηρετεί είναι τον ευκολότερο έλεγχο μας.

Senior Member
    Δε μου αρέσει γενικά να βάζω ταμπέλες στους ανθρώπους. Δεν εξυπηρετεί τίποτα απολύτως εμάς. Η ομαδοποίηση ανρθώπων με ταμπέλες όλων των ειδών (σεξουαλικών, πολιτικών, θρησκευτικών) το μόνο που εξυπηρετεί είναι τον ευκολότερο έλεγχο μας.

ουτε εμενα μ αρεσει να βαζω ταμπελες.
    ανεφερα τη λεξη γιατι τεθηκε συγκεκριμενο θεμα.
    σε καμια περιπτωση το τι κανει ο καθενας στην κρεβατοκαμαρα του δν με αφορα.

οσο αναφορα τις πολιτικες πεποιθησεις θα διαφωνησω μαζι σου.
    δν αντεχω αλλο στη χωρα που ζουμε μετα απο εκλογες να βγει καποιο απο τα κομματα που καταντησαν παραδοση.
    αυτους τους χαρακτηριζω με μια λεξη κ τους τσουβαλιαζω.

ουτε εμενα μ αρεσει να βαζω ταμπελες.
    ανεφερα τη λεξη γιατι τεθηκε συγκεκριμενο θεμα.
    σε καμια περιπτωση το τι κανει ο καθενας στην κρεβατοκαμαρα του δν με αφορα.

οσο αναφορα τις πολιτικες πεποιθησεις θα διαφωνησω μαζι σου.
    δν αντεχω αλλο στη χωρα που ζουμε μετα απο εκλογες να βγει καποιο απο τα κομματα που καταντησαν παραδοση.
    αυτους τους χαρακτηριζω με μια λεξη κ τους τσουβαλιαζω.
    Συμφωνώ απόλυτα, αλλά δεν το συνεχίζω το πολιτικό εδω μέσα, γιατί πάμε εκτός θέματος μετά... :p

Senior Member
    Συμφωνώ απόλυτα, αλλά δεν το συνεχίζω το πολιτικό εδω μέσα, γιατί πάμε εκτός θέματος μετά... :p
    υπαρχει κ η ενοτητα γενικα....:P

υπαρχει κ η ενοτητα γενικα....:P
    Ναι αλλα εγώ μιλάω για το συγκεκριμένο θέμα οτι βγαίνουμε εκτός...

Senior Member
    Ναι αλλα εγώ μιλάω για το συγκεκριμένο θέμα οτι βγαίνουμε εκτός...

ναι βρε, το καταλαβα...

Banned
    offtopic αλλα η λεξη ανωμαλια καταρχας ετσι οπως προφερεται μου προκαλει γελιο. ειδικα οταν ειναι παχυ το λου. δε ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο, μπορει να ειμαι ψυχανωμαλος. ορισμενες λεξεις μου κολλανε απλα απ'το πως ακουγονται, πολλες φορες κι οχι γι'αυτο που σημαινουν.

ontopic τωρα, με τα standards των straight μεσα σε μια straight κενονια, τα οποια ειναι συντηρητικα και πουριτανικα, ναι σαφως και μπορει να το μετρησει σαν ανωμαλια, αφου ξεφευγει απ'τα προτυπα, απ'αυτο που θεωρουν κανονικο (οπου κανονικο = με αυτο που μπορουμε να διαιωνισουμε το ειδος μας). υποτιθεται ζουμε σε unisex κενονια ομως (αν ειναι καταληλη κι αυτη η λεξη), οποτε δεν ειναι και τοσο ανωμαλια τελικα ή θα επρεπε να μην ειναι, αν και λογο αμορφωσιας ειναι. το γιατι συμβαινει αυτο το εξηγει σωστα και η χρηστρια void στη πισω σελιδα.

Senior Member
    ετσι να πλυθαίνουν οι αδερφές να δούμε μετα οι γυναίκες τι θα κάνετε

Senior Member
    θα έχουν εσάς Κωνσταντίνε!

μα, δεν χαίρεστε για την έλλειψη ανταγωνισμού;
    τσκ τσκ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    ετσι να πλυθαίνουν οι αδερφές να δούμε μετα οι γυναίκες τι θα κάνετε
    Καλησπέρα Konstantinoss , συμφωνώ μαζί σου απόλυτα , η λογική εξέλιξη σε μια ανισορροπία αριθμών , θα είναι απλά να πληθαίνουν και οι λεσβίες !

Senior Member
    φυσά βαρδάρης....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast