Results 16 to 24 of 24
-
01-03-2012, 14:56 #16
Δεν συνηθίζω να απαντώ σε επιθέσεις, και ειδικά σε forum, για δύο λόγους. Πρωτίστως, γιατί βρίσκομαι σε ιδιαίτερο χώρο και δεν μπορώ ποτέ να ξέρω πότε και εάν αυτός που μου επιτίθεται ακολουθεί πιστά την αγωγή του και δευτερευόντως, επειδή ακριβώς "δεν ξύνω τα νύχια μου για καβγά". Θα κάνω όμως μία και μοναδική εξαίρεση, αφού έκανες τον κόπο να αναφερθείς, μεταξύ των άλλων, και σ' εμένα προσωπικά.
Επιτέθηκες στις απαντήσεις δύο μελών και σε τρίτο μέλος, που ούτε καν σχολίασε κάτι στο συγκεκριμένο θέμα σου και ανακάτεψες τις απαντήσεις, σερβίροντάς μας τελικά μια ωραιότατη ασυναρτησία. Η οργή και η τρικυμία εν τω κρανίω δεν είναι καλοί σύμβουλοι για να βάλεις τον άλλον στη θέση του, όταν πιστεύεις πως θίγεσαι προσωπικά.
Βρίσκομαι σε forum και εφόσον δημοσιεύεις έχω το δικαίωμα να απαντήσω, ακόμα κι αν οι απόψεις μας δεν ταυτίζονται. Για το συγκεκριμένο θέμα απάντησα. Όχι τις απόψεις μου σχετικά με Gay/Bi/Straight. Αν δεν έχεις το ψυχικό σθένος να διαβάσεις άποψη αντίθετη από τη δική σου, δημιούργησε δικό σου site και forum και βάλε τους δικούς σου όρους. Μέχρι τότε, και εφόσον δεν αντέχεις, κράτα τους προβληματισμούς σου για το προσωπικό σου ημερολόγιο ή τα απομνημονεύματά σου. Μπορείς επίσης όταν δημοσιεύεις θέμα προς σχολιασμό, να αναφέρεις ποια μέλη ΔΕΝ επιθυμείς να απαντήσουν. Επειδή για κάποιο λόγο πιστεύω πως ο κατάλογος θα είναι μακρύς, μπορείς να το κάνεις και αντίστροφα.
Στο θέμα: Δεν σχολίασα τις δύο εταιρείες και δεν έχω καμία σχέση μ' αυτές. Σχολίασα το "δημιούργημα" και όχι τον "δημιουργό". Και σχετικά με τις δικές σου προσωπικές ευαισθησίες και προτεραιότητες, έχεις δίκιο. Έσφαλα και γονυπετής ζητώ συγγνώμη, που αυτή την εποχή (και δεν ξέρω για πόσο ακόμα) και εμένα, όπως και κάποια άλλα μέλη, μας απασχολεί τι θα μπει στο στομάχι μας περισσότερο από "οτιδήποτε άλλο, που μπορεί να μπει οπουδήποτε αλλού" (δεν μπορούσα να το πω καλύτερα, συμπαθάτε με). Περισσότερο ζητώ συγγνώμη που είμαι Ελληνίδα (και συνεχίζω να αγαπώ την πατρίδα μου, παρ' όλο που με πληγώνει) και δεν θέλω να χαθεί, μεταξύ άλλων, και η γλώσσα της.
Δεν με αφορά τι σύνδεση και τι χρέωση έχεις, και εάν έχεις. Επίσης δεν με ενδιαφέρει αν είσαι συμπαθής ή αντιπαθής στους άλλους. Σ' εμένα είσαι παντελώς αδιάφορη/ος. Ούτε "κολλητάρι" μου θα σε κάνω, ούτε "προίκα" θα σε πάρω. Όμως, εάν τελικά καταφέρεις να μην πνιγείς από τα κύματα της χολής σου, άνοιξε ένα καλό λεξικό. Εκεί θα βρεις τη διαφορά της "απλής" από την "ακαδημαϊκή" ερώτηση. Η δεύτερη δεν περιμένει απάντηση.
Όπως βλέπεις, σου ετοίμασα όχι μόνο το δρόμο αλλά έστρωσα και κόκκινο χαλί για την υποδοχή της επόμενης επίθεσής σου. Μην παρεξηγηθείς όμως που θα διαθέσω το χρόνο μου κάνοντας κάτι καλύτερο από το να σου απαντήσω. Έτσι;
Άντε, βρε! Καλή καρδιά και ζουμί από μπρόκολα! (που λεν' και στο χωριό μου την Αθήνα) :)
- 01-03-2012, 15:10 #17
Αυτό ακριβώς Body Rocker. Καλησπέρα.:)
Remedy,το ζήτημα είναι πως η έννοια της καρικατούρας παρουσιάζει πάντα τον ομοφυλόφιλο ως κραγμένη, τρελαμένη, υστερική, προσωπικότητα. Φυσικά δεν στοχοποιείται η θηλυπρέπεια, εκτός αν η θηλυκότητα θεωρείται ντροπή. Όμως υπάρχει μια ανησυχητική ομοιομορφία στην επιλογή των μέσων ως προς το ποια μερίδα των γκέι, ποια εικόνα τους προτιμούν να διαφημίζουν και να επαναλαμβάνουν. Και εξάλλου, η θηλυπρέπεια δε σημαίνει αυτόματα ούτε υστερία, ούτε φτερά και πούπουλα, θηλυπρεπείς γκέι υπάρχουν πολλοί και υστερικοί δεν είναι διόλου. Άρα το "πακέτο" εμπεριέχει από τη μία εμμονική παρουσίαση της ίδιας εύπεπτης εικόνας, οπότε εννοείται πως καρασυμβάλλει στη διατήρησή μιας στερεοτυπικής παρουσίασης, αλλά και συνδέει από την άλλη μεριά τη θηλυπρέπεια με υστερικές και πλασματικές συμπεριφορές. Μου θυμίζει τον όρο υστερία που κόλλαγαν οι ψυχίατροι για δεκαετίες άνετα σε γυναίκες. Ασόβαρους συμφέρει να τους θεωρούν και ασόβαρους τους πλάθουν, έστω κι αν έτσι ζωές παίζονται, έφηβοι στιγματίζονται, παιδιά κακοποιούνται. Το ίδιο τους κάνει.
Και το ΕΣΡ, δεν έχει πρόβλημα φυσικά με την εικονοποίηση του φρούτου και του ζώου, αλλά έχει όταν οι γκέι δίνουν πραγματικά φιλιά, κάνουν αληθινές σχέσεις, είναι οι άνθρωποι που ζουν ΠΑΝΤΟΥ. Δίπλα σου και δίπλα μου, στη δουλειά μας, στο σπίτι μας, στο σπίτι το γειτονικό, στο πανεπιστήμιο, στο στρατό, στο δημαρχείο. Τους πετάνε έξω από κει, να μην τους δούμε, να μην αποκτήσουν την ορατότητα που είναι ισορροπημένη, αλλά αφήνουν την πλαστική των εταιρειών να φτιάχνει μυθεύματα ταινιών του πενήντα και τα λέμε."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
01-03-2012, 15:14 #18
Goofy, bite us. Χέστηκα. Τα γκαζάκια να ξεθάψεις. Όσο για το παρεάκι σας, που μπήκε με ήδη τα δικά του χαρακτηριστικά ειρωνικά σχολιάκια δώθε κείθε, με βρίσκει αδιάφορη, άντε με φαγούρα το περισσότερο. Σιγά μην αρχίσω να κάνω θέματα για τα γκρίκλις, ΛΟΛ
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
01-03-2012, 16:26 #19
GOOFYYY,look at this. GREEKLISH, GREEKLISH, GREEKLISH.
A ρε κάτι πατριωτάκια που έχει η ελλαδάρα.Αμ εξήγα μας έτσι την αντιπάθεια να την κατανοήσουμε και μεις τα πτωχά. ΛΟΛ
katse, mallon LOL"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
17-04-2012, 20:19 #20
συμφωνω με το 11880 που λες , αλλα φιλε αυτο με τα φιλια των γκει εχεις αδικο , η τηλεοραση επηρεαζει πολυ υποσινειδιτα και αυτο ειναι κακο.το αν εσυ θες να εχεις τις αποψεις σου σεβαστο αλλα η κοινωνια πρεπει να εχει καποια φυσιολογικα πλαισια. Το να πλασαρει η τηλεοραση σε ενα 10 χρονο δυο γκει να φιλιουνται το μπερδευει πολυ.. και ναι το να εισαι γκει δεν ειναι κακο ομως δεν ειναι και φυσιολογικο οτι και να πειτε.. και η τηλεοραση οφειλει να δειχνει οπως πρεπει να λειτουργει ο φυσιολογικος κοσμος χωρισ να περναει υποσινειδειτα ρατσιστικα και γκει μυνηματα. Τωρα ο καθενας απο κει και περα κανει τησ επιλογες του και καταλαβαινει τι θελει.
18-04-2012, 02:30 #21
Τον φυσιολογικό κόσμο τον έχω γραμμένο στα παπάρια μου. Και θέλω επιχειρήματα που να έχουν κάποια βάση για να πειστώ για οτιδήποτε. Αν δε μου τα δίνεις, γιατί να σε πάρω στα σοβαρά? Νόου οφένς, αλλά εσύ ψάξε τι σου έχουν περάσει ως φυσιολογικό ή όχι από διάφορα κανάλια, δεν είμαι εγώ που χρειάζομαι το ψάξιμο.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-04-2012, 05:14 #22
Σε ενα μη κομπλεξικο κοσμο , το γκευ- μη γκευ δεν ειναι λογικο να παιζει καμμια διαφορα. Και εγω δεν βρισκω ευχαριστο το θεαμα να φιλιουνται αντρες αλλα ξερω πολυ καλα οτι το προβλημα το εχω εγω λογω οτι σε αυτη την κοινωνια μεγαλωσα και ειναι γνωρισμα που εμαθα. Λογικα σκεπτομενος ειναι εντελως γελοιο να κανουμε διαχωρισμο με το τι θα κανει ο καθενας στο κρεβατι του , αλλα ειναι εκει και σου χτυπα την πορτα ασχετως λογικης.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-04-2012, 15:02 #23
ok βασικο επειχηρημα ειναι η αναπαραγωγη που πρεπει να γινετε , αν ολοι γινουμε αδερφες τοτε χαιρετα μασ .. Η φυση του ανθρωπου ειναι το αρσενικο να πηγαινει με το θυληκο για να γινει η αναπαραγωγη του ειδους γι αυτο και το αρσενικο γουσταρει γυναικες και το θυληκο γουσταρει αντρες αιωνες τωρα με αυτο το συστημα ηρθα στην ζωη και εγω και εσυ και ολοι μας... τωρα το να εισαι γκει δεν οφελει πουθενα φιλε μονο ειναι προτιμηση σου και δεν μπορεις να απαιτεις να διχνουν στον κοσμο αυτο το γεγονος γιατι ο κοσμος επηρεαζεται υποσινειδιτα ειτε ειναι στα παπαρια σου ειτε οχι..αλλα και ειναι και ασκοπο ο καθενας να βλεπει ενα τετοιο γεγονος στον κοσμο χωρις λογο.. Πρεπει να εκτιμισεις την ελευθερια που τους δινετε στον 21 αιωνα που μπορουν να μενουν μαζι και να ειναι αν και λιγο ρατσιστικα αποδεκτοι απο την κοινωνια γιατι πριν απο 50 χρονια θα σου αλλαζαν τα φωτα κτλπ. και απο κει και περα και εγω ξερω κανα δυο παιδια που ειναι πολυ ενταξει και δεν εχω προβλημα με κανεναν εκτοσ απο τισ κραγμενες που βγαζουν στην ΤV. Συμπερασμα Το οτι υπαρχουν γκει εκει εξω δεν σημαινει οτι πρεπει να το προβαλει η τηλεοραση ουτε να το γελοιοποιει ομως.. οσο αναφορα την σεξουαλικοτητα οφειλει να δειχνει στον κοσμο τον σκοπο της σχεσησ ενος αντρογυνου (αναπαραγωγη).
φιλε εδω δεν μιλαει τι μου περασαν τα καναλια , η φυση σας ταπωνει κανονικοτατα επειδη γουσταρεις και κοντρα δεν χρειαζεται να ψαχτω καν.. ολα στη φυση γινονται για να εχουν ενα λογο οπως η αναπαραγωγη και λεγονται φυσιολογικα μαντεψε πως λεγεται αυτο που δεν εχει λογο και ειναι αντιθετο του φυσιολογικου.. δεν λεω οτι ειναι κακο να σαι γκει η λεσβια αλλα δεν μπορεις να θηγεις το φυσιολογικο επειδη εσυ εχεις κομπλεξ με τους ανθρωπους που υποστιριζουν το φυσιολογικο και τον περνανε στον υπολοιπο κοσμοLast edited by zipper; 18-04-2012 at 15:22.
18-04-2012, 17:22 #24
BINGO! BINGO! BINGO!
http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ