Results 1 to 9 of 9
Thread: ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ
-
29-02-2012, 17:46 #1
ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ
Λογω μερικων αλλαγων στην ζωη μ τους τελευταιους 2 μηνες, ειμαι σε φαση εκγρηγορσης και δεν μπορω να χωνεψω καταστασεις. τις προαλλες συζητουσα με τον δικο μου για το παρελθον και μου ρθε στο μυαλο ενα γεγονος που μ συνεβει 3 φορες στην ζωη μου και το οποιο ανακαλεστικε προχτες. του ειπα λοιπον πως μεχρι πριν κανα χρονο και λιγο παραπανω, ειχε συμβει το εξης: κοιμαμαι το βραδυ και ξυπναω κοιτοντας το ρολοι μου, το οποιο εδειχνε πχ. 3.00 το βραδυ , με το που το κοιτουσα ελεγα ''α οκ'' και σηκωνομουνα εν γνωση μου, πηγαινα στην ντουλαπα και αρχιζα να ντυνομουν να παω για δουλεια. οταν με ακουγε η μανα μ ερχοταν κ με ρωταγε τι κανω και με εβαζε να ξαπλωσω παλι και ξαπλωνα χωρις να εχω το αισθημα της εκπληξης δλδ του στυλ ''μα καλα τι κανω??''.
μου ειχε συμβει και στο σχολειο ακριβως το ιδιο. ξυπναω, βλεπω μια εντελως ηλιθια παραλογη ωρα ωστε να πρεπει να παω για δουλεια η για μαθημα αλλα ειχα το αισθημα και θεωρουσα πως επρεπε να σηκωθω να ετοιμαστω και το εκανα επιτοπου.
καποιος ειπε πως ισως να ναι υπνοβασια αλλα μ φαινεται χαζο επειδη δεν κοιμαμαι, θυμαμαι τι εκανα και ηξερα τι γινοτανε. το να μπλεξω την ωρα δεν παιζει, ηξερα επισης καλα τι ωρα ητανε.
με αφορμη αυτο λοιπον, μου ξαναετυχε χτες......συγχαιεται ο εγκεφαλος μου
πριν 10 μερες παλι περπατουσα και ενω νομιζα πως ειμαι σε ενα στενο που συνηθιζω να παιρνω καθε μα καθε μερα, ημουν τελικα σε ενα αλλο. ειχα παρει λαθος στροφη, ποιος ξερει...και ημουν αλλου. ενω αυτους τους δρομους τους ξερω σαν την παλαμη μου, αποσυντονιστικα και τρομαξα σαν να μην ηξερα που ειμαι. το μυαλο μου σαν να επαθε μπλακ αουτ και επαψε να στροφαρει.
ειμαι σχεδον σιγουρη πως ειναι ψυχολογικο αν και ακομα δν το χω πει στον γιατρο. εχω μια υποψια πως η απαντηση που θα παρω θα ναι ''δεν ειναι τπτ,,....απ το αγχος ειναι!!'' . Μα πως ειναι δυνατον να ναι απ το αγχος δλδ? ολα απ το αγχος συμβαινουν σωνει και καλα?
εχετε ακουσει παρομοια περιστατικα σε σχεση με σωματικες δυσλειτουργιες που μπορει να το προκαλουν?Last edited by BrokeN_DoLL; 29-02-2012 at 18:33.
I m a Good Person With Bad Attitude
- 29-02-2012, 17:54 #2
Καλα το θεωρεις σοβαρο θεμα τωρα αυτο? Στον υπνο κανεις πολα πραγματα αυτοματα, ειδικα αν τα εχεις προγραμτησει απο το βραδυ η τα εχεις συνηθησει - οπως το να πας στην τουαλετα...
29-02-2012, 18:22 #3
broken, εσύ έχεις άγχος? όταν λές οτι είναι ψυχολογικό τι εννοείς?
μηπως όταν είσαι κουρασμένη ψυχικά το παθαίνεις?
29-02-2012, 18:32 #4
Εγω το παθαινα αυτο αλλα παιρνουσα κριση αγχους.Ενω ηξερα τους δρομους αποσυντονιζομουν και δεν ηξερα που παω.Το παθα μετα απο βελονισμο και το παθα περσι παλι μετα απο ενα σοκ που επαθα σαλονικη
29-02-2012, 18:49 #5
Πολύ οικεία φάση. Όταν, πιτσιρικάς 16-17 χρονών, εκούσια προκαλούσα ψυχωσικά επεισόδια στον εαυτό μου με μεγάλες δόσεις αντιπαρκινσονικών (Αρτάν, Ακινετόν, Ντισιπάλ [ορφεναδίνη]...) η απόσχιση/αποσύνδεση που περιγράφεις ήταν το κύριο φαινόμενο. Επίσης όταν, άπειρος ων, είχα φάει μια χούφτα ντατουρόσπορους αυτή η απόσχιση έγινε σχεδόν σωματική... οδυνηρή πολύ... τόσο φευγάτος ήμουν που αφυδατώθηκα... 5 μέρες εκτός (ή ίσως εντός) εαυτού δεν έπινα ούτε έτρωγα τίποτα... δεν μπορούσα καν να κουνηθώ... ένας φανταστικός παγωμένος στύλος, περασμένος απ' τη βάση του κρανίου μου έως τον κόκκυγα, με κρατούσε ακίνητο. Δεσμώτη. Σαν τον Προμηθέα κι εγώ...
29-02-2012, 18:56 #6
axl αμα δεν ειναι σοβαρο για σενα για μενα ειναι και για τον καθενα πιστευω το να κανει ξαφνικα κατι που δεν συνιθιζει! πχ εσυ αν ξυπναγες μια μερα κ σ ερχοταν να κατουρησεις στην μεση του σαλονιου σαν τον εξορκιστη εν γνωση σου, δεν θα ανησυχουσες??? (εκτος αν το κανεις οποτε παω πασο)
goth δεν μπορω να κτλβω τι εχω αγχος ακριβως ολα μ τα συναισθηματα ειναι καπως απροσδιοριστα λογω των χαπιων. φοβαμαι καναν ογκο στον εγκεφαλο και τετοιαI m a Good Person With Bad Attitude
29-02-2012, 19:25 #7
Κατι παρομοιο ειχε συμβει μια φορα και σε εμενα.Tα Hondos ειχαν μεταφερθει σε αλλη οδο απο αυτη που ηταν παντα,και ημουν για πρωτη φορα στο νεο καταστημα.Οσο ημουν μεσα ειχα την αισθηση πως ειμαι στο παλιο καταστημα και οταν βγηκα εστριψα δεξια.Κανονικα επρεπε να στριψω αριστερα αλλα επειδη νομιζα οτι ειμαι στο παλι εστριψα δεξια.Και τοτε ειδα μπροστα μου την θαλασσα και τα εχασα.Αναρωτιωμουν που ειμαι και γιατι η θαλασσα ειναι μπροστα μου.Αυτο κρατησε για λιγα δευτερολεπτα αλλα εγω ειχα τρομοκρατηθει.
Δεν νομιζω να ειναι μονο αγχος,μερικες φορες ειναι απλα λαθη του εγκεφαλου μας.Μην ανησυχεις.
01-03-2012, 14:38 #8
μα δεν ειναι μονο ο αποπροσανατολισμος ειναι και το απραπανω που ανεφερα
I m a Good Person With Bad Attitude
01-03-2012, 15:03 #9
θεωρω αυτο που σου εκανες εντελως φυσιολογικο δεδομενο πως εισουν υπο πιεση. Συχνα οταν φοβασαι πως δεν θα ξυπνησεις στην ωρα σου για κατι συμαντικο μπορει να σου συμβει παρομοιο περιστατικο - αφου πεφτεις για υπνο τσιτομενη με την ιδεα πως πρεπει αυτο που εχεις προγραμματησει να γινει και γυνεται αυτοματα σε ανυποπτο χρονο. Μου εχει συμβει πολλες φορες ειδηκα οταν ειμουν μικροτερος και ειχα πιο πολυ αγχος