Βοηθεια...δεν αντεχω αλλο!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 120
    Senior Member
    ένα κακό όνειρο ήταν, πολύ τρομαχτικό όμως
    πρώτη φορά φοβήθηκα, πρώτη φορά

Senior Member
    παντα υπαρχει η πρωτη φορά....καλε μου... ...ολα καλα....
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    ενα κακο ονειρο(ενας εφιαλτης ηταν ναι) βασιλη μου που πέρασε όμως.

Μελινα,Βασιλη ενα θελω να σας πω \"ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ\",ηρωες κατα μια ενοια!η καραπανου στο \'μηπως\' λεει \'επεζησα ενος πολεμου,αδικου πολεμου\'.ναι ειναι αδικος εσωτερικος πολεμος η καταθλιψη ομως οσες μαχες και να χασουμε τον πολεμο δεν θα τον χασουμε ρε παιδια!με τπτ!
    δικια σας
    ιωαννα

Senior Member
    δεν νοιώθω ότι πέρασε όμως, αυτό είναι το πρόβλημα.

@άντα αυτή η πρώτη φορά ήταν πολύ επικίνδυνη. έφτασα στο όριο. έχει ξαναγίνει. τώρα όμως πάτησα με το ένα μου πόδι και παραπέρα. ευτυχώς σταμάτησα εκεί.

Senior Member
    τι συνεβη?....καλε μου...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    απλά έφτασα στα καλά καθούμενα και χωρίς λόγο στο έσχατο σημείο
    αυτή είναι η αρρώστεια μου

Senior Member
    Το σημερινό μου ωροσκόπιο [χεχε] είχε να μου προτείνει μια πολύ ωραία σκέψη που ταιριάζει και στο θέμα της μελίνας [στην οποία και την αφιερώνω:)] γι\'αυτό και το βάζω εδώ.

\"Sometimes you feel like you\'re just taking one step forward and two steps back. Don\'t grind your teeth over your ostensible lack of progress. Instead, turn these current motions into a little dance.\"

Νοιώθεις πως κάνεις ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω; Και στενοχωριέσαι μωρέ;! Γιατί;! Δεν σ\'αρέσει να χορεύεις;;;!!!!!!!!!!

Senior Member
    :):)

Senior Member
    ραψωδέ το βρήκα!
    η \"ντόκτορ τί; ποτέ!\" , ειδική διδάκτωρ της ψυκτικής καταστάσεως της ψυχής στο πανεπιστήμιο της ουτοπίας, αποφαίνεται ότι η ασθένεια του κυρίου ραψωδού λέγεται : ΤΣΆΜΙΚΟΣ!:D:D:D

μπορώ ραψωδέ να σου δώσω και βεβαίωση και φαρμακευτική αγωγή: 3 συνεδρίες χορού ανά εβδομάδα.
    αν δεν φτάνουν, μπορείτε να αυξήσετε τις δόσεις. παρενέργειες: επιθυμητή μία τουλάχιστον χορεύτρια, έστω κι από άλλο χορευτικό συγκρότημα...
    συμφωνείς ραψωδέ;
    αν ναι, θα πάμε για ταγκό σε λίγο!;)

Senior Member
    αμέ αν και είμαι του μοντέρνου εγώ!

Senior Member
    η φιλία μας ραψωδέ είναι κάτι σαν το εκκρεμές: εσύ πας μπροστά, εγώ πάω πίσω!
    ...
    α ρε παιδιά, τι άκουσα πάλι σήμερα!
    ήρθε ένας φίλος στο σπίτι, καλός φίλος, απλός άνθρωπος, μεροκαματιάρης. κάπνισε 4 τσιγάρα! ε, τι να κάνουμε, ήταν καπνιστής. πρώτη φορά σπίτι μας, αλοίμονο αν τον παίρναμε απ\' τα μούτρα...
    κι όμως, ο τάκης μού το έβγαλε απ\'τη μύτη!
    μέχρι που κατάφερε να πείσει και το γιώργο ότι ο άνθρωπος ήταν κακός κι έπρεπε ο γιώργος να μην τον αφήσει να καπνίσει, κι έπρεπε να του φερθεί άσχημα, και κακώς που ήταν ευγενικος, αφού αυτός ο άνθρωπος, που παρόλο που είναι παντρεμένος κι έχει παιδιά και οικογένεια ΄τόλμησε και κάπνισε σπίτι μας, άρα δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, αλλά ίσως και η μάνα σας επίτηδες να τον κάλεσε, για να το κάνει αυτό
    \"...γιατί όταν εγώ κάπνιζα με ανάγκαζε να καπνίζω έξω στο μπαλκόνι
    ενώ αυτόν, τίποτα. καλά δεν είσαι μάνα εσύ, δεν είσαι μάνα! τι κάνεις γι\'αυτό το σπίτι! δεν ντρέπεσαι \"(κι ας είχα κάνει φασίνα χτες)
    στην αρχή δε μίλαγα, το παίρναγα έτσι, επηρεασμένη από τη παιδοψυχολόγο που μίλαγε για γαλήνη
    μέχρι που στο τέλος δεν άντεξα και έβαλα το παλτό μου να πάω δήθεν σινεμά
    και τώρα έχω όρεξη να βρίσω εδώ μέσα στο σάιτ, κάτι να κάνω, δεν αντέχω...
    μόλις έβαλα το παλτό μου έγινε άλλη ιστορία. \'δεν είσαι μάνα, φεύγεις, εγκαταλείπεις, κλπ\'
    ποιος είναι πιο τρελός από μας τους δυο;
    στο σαλόνι η κόρη έκανε μάθημα, κι εγώ για να πάψει η σολωμονική που πέρασε τις δυο ώρες, φώναξα και είπα: ή σταματάς τώρα ή φεύγω να πάω σινεμά να ξελαμπικάρω...
    τότε σταμάτησε.
    κι ο γιώργος, μπήκε στο μπάνιο και είπε:\'σκάστε μαλάκες:\' κι εγώ του είπα: γιώργο, έχεις δίκιο για πρώτη φορά που το είπες...

τι αηδίες κάθομαι και σας γράφω...
    σόρρυ, σόρρυ.

Senior Member
    αχ βρε τι ποτακι ..σορρυ σε εμασ??????..... σε εμασ να τα λεσ να ξεσκασ βρε χαζο....

...αχ βρε θαυμαζω τα κουραγια σου.... σε φιλω γλυκα...

..και να σου ξαναπω και κατι?..απαραδεκτοσ βρε παιδι μου αυτοσ ο ανδρασ σου πια....αμαν...

Senior Member
    λεπόν, με το κάπνισμα συμφωνώ με τον άντρα σου
    είναι μια αγενής συνήθεια που δεν γουστάρω καθόλου και βαρέθηκα να εισπνέω καπνό στο λύκειό μου...γκρρρ...
    ο άντρας σου δεν ξέρω πως την έχει δει αλλά είναι σαν να σε περιμένει συνέχεια στη γωνία για να σε κρίνει, να σε κατακρίνει και να σου την πει
    μπορούσε άνετα να πει στον φίλο που από ότι φαίνεται είναι δικός σου φίλος με ευγένεια δεν καπνίζουμε σε αυτό το σπίτι
    του να σου την πει ότι ανέχτηκες εσύ τα 4 τσιγάρα του φίλου σου εντάξει ασχολίαστο
    εσύ τα παίρναγες όπως λες γιατί όμως πολύ απλά δεν του είπες καλά αφού το θεώρησες τόσο τραγικό αυτό που συνέβη γιατί δεν επενέβησες εσύ και να του ζητήσεις να μην καπνίσει αφού εγώ σαν άσπλαχνη και άπονη μάνα που είμαι δεν το έκανα;;
    όσο για τον μικρό, λεβέντης γεια στο στόμα του!

όσο για το τελευταίο \"σόρυ\", ε, εντάξει τα έχουμε ξαναπεί είσαι για ξύλο....ε μαααα δηλαδή!!!
    ξεκόλλα από την ενοχή, δεν σου πάει ντε!!!!

Senior Member
    ... λεπτομέρεια: μόλις ειδοποίησε ο τύπος ότι θα ερχόταν, και το μετέφερα στον τάκη, ο τάκης την κοπάνησε. δεν ήταν εκεί. ο συγκεκριμένος μόνο από το τηλέφωνο έχει μιλήσει μαζί του, και τον έχει προσκαλέσει να βρισκόμαστε μαζί, ο τάκης όμως αρνείται σχεδόν συστηματικά τους πάντες από τους φίλους μου ή τις φίλες μου. μόνο στο ξαφνικό μπορεί να τον γνωρίσουν...
    και τότε ή είναι ευγενέστατος, ή με φέρνει σε δύσκολη θέση, όπως του κάτσει.
    αποτέλεσμα: δύσκολη επικοινωνία με το σπίτι μας.

Senior Member
    καλη μου του εχεισ πει αυτο το παραπονο?

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast