Results 76 to 90 of 120
Thread: Βοηθεια...δεν αντεχω αλλο!!
-
12-02-2007, 23:02 #76
mauros_vuthos_f ..γιατι νιωθω κατωτερη απο ολους και νιωθω οτι δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις..
Το ειχες γραψει αυτο σε καποιο θεμα που διαβασα..Αρκετες ειναι οι φορεις που νιωθω κατωτε ροτητα και στον λογο μου αλλα σε σε αλλα θεματα.Συνιθως περιμενουμε απο τους αλλους να μας δωσουν το ερεθισμα να διωξουμε αυτη μας την κατωτεροτητα,ομως δεν το καταφερνουν και πολυ,γιατι αυτο μονο εμεις μπορουμε να το κανουμε.Ειναι δυσκολο το ξερω να το παλεψεις γιατι ειναι αρκετα δυνατο αυτο το συναισθημα,ομως δεν σημαινει οτι θα τα βαζεις κατω..Θε λεις πιστη θελει ομως και κατι πιο ευκολο..να μπορεις να βαζεις τον εαυτο σου να ρισκαρει σε θεματα που μπορουν να σου αποδειξουν τι αξιζεις,γιατι δεν γινεται καπου μεσα στα πολλα θα αξιζεις,πιστεψε με.Εγω τουλαχιστο ετσι κανω...Πετυγχαινε καποιες φορες,μα δεν ειναι και μονιμο.
Οσο για το οτι αρχισες και παλι να κανεις ονειρα ειναι ενα βημα,απλα χρειαζεσαι δυναμη για εκεινες τις στιγμες που ισως δειξεις την αδυναμια σου.Εγω πιστευω καθε μερα ονειρευεσαι απλα οι συνθηκες δυσκολευουν γιαυτο.Μην αφησεις κανενα να σου καταστρεψει τα ονειρα σου και τις φιλοδοξιες σου....μπορεις!Συνεχισε...!!"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
- 15-02-2007, 19:56 #77
Σευχαριστω παρα πολυ για ακομα μια φορα......
υπαρχει ενα προβλημα την τελευταια βδομαδα που με απασχολει,ολα καλα πηγαιναν με την αγωγη μου(2 φορες την αλλαξα)τωρα τις τελευταιες μερες σταματησα να κοιμαμαι παλι κ να βλεπω εφιαλτες.να δω τι θα κανω παλι θα μιλησω βεβαια και με τον γιατρο μου.αν κ ξερω οτι τα ladose ισως το προκαλουν....θα δουμε θα περασει κ αυτο....οταν θα πεσω κατω...χαχαχαχαχαχαχα κ παλι σευχαριστω που συνεχιζεις να μου γραφεις...
16-02-2007, 00:03 #78
Θες να μοιραστεις το προβλημα σου..;Εννοω εκεινο που σε απασχολει.Ισως νιωσεις καλυτερα.
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
16-02-2007, 12:08 #79
γλυκιε μου το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κοιμηθω...θα περιμενω καμια βδομαδα κ θα το πω στον γιατρ μου!!!!ειμαι πολυ καλα μετα απο τοσο καιροοοοοοο!!!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
16-02-2007, 14:42 #80
Καλημερα.Γιατι δεν μπορεις να κοιμηθεις;Τι νιωθεις εκεινη την ωρα και δεν σε αφηνει να ηρεμησεις;Κοιμασαι στο σκοταδι;Ακους μουσικη οταν θα κοιμηθεις;
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
16-02-2007, 20:44 #81
Originally posted by kassi_21
Παράδειγμα αγγελίας:Ψάχνω για σύντροφο που να τηρεί τις παρακάτω προδιαγραφές.
Οριακή με τάσεις για φυγή,επιθετικότητα,κλειστο φοβία,κρίσεις πανικού.Να παίρνει κατά προτίμηση Ladose για την κατάθλιψη και zyprexa ως αντιψυχωσικό.Η δόση των φαρμάκων να μην ξεπερνά τις 2 φορές την ημέρα,και τα 100mg έκαστο.Αγχολυτικό:Καμία προτίμηση.Διαταραχές ύπνου:Επιθυμητές.Να επισκέφτεται κατά προτίμηση άντρα ψυχίατρο,γυναίκα ψυχολόγο.
Λίγα στοιχεία για τον εαυτό μου:Παιδί φιλήσυχο και με ανθρωπιστικές τάσεις.Βλέπω πίσω από την εμφάνιση.
Στην ερώτηση \"Τι θα ερωτεύσουν σε μία γυναίκα;\"θα απαντούσα\"Την αρρώστια της\"
16-02-2007, 20:47 #82
Originally posted by mauros_vuthos_f
θα ζησω λοιπον.θα ζησω!!!εχω αρχισει παλι να κανω ονειρα δεν εκανα για χρονια οπως και δεν ειχα κανενα στοχο....
16-02-2007, 20:50 #83
αμην βασίλη μου:)
για όλους μας!!!
φιλακια!!!
μας έλειψες!!!!!!
16-02-2007, 22:05 #84
συνήλθα και επανήλθα!
17-02-2007, 08:39 #85
χαιρομαι πραγματικα αγορι μου που εισαι και παλι καλα!!!:)
17-02-2007, 16:30 #86
ακόμη δεν είμαι αλλά γίνομαι σιγά σιγά;)
18-02-2007, 13:05 #87
χαιρομαι πολυ βασιλη μου!!!!
ενιωσα την αναγκη παλι να ξαναγραψω...δεν ειμαι καλα παλι!!βλεπω οτι τιποτα δεν με ευχαριστει τιποτα δεν με γεμιζει...αν εξαιρεσεις μερικα ατομα κ αυτες τις\'\'λιγες στιγμες χαρας\'\'που δεν αρκουν για να παρω κουραγιο...
εχω κλειστει παλι στο σπιτι,δε ξερω γιατι αποτραβιεμαι παλι...δεν με ευχαριστει να βγαινω εξω.
δεν με ευχαριστει να πηγαινω για καφε οπως κανουν ολοι οι ανθρωποι...
ειναι στιγμες βεβαια που βγαινω βλεπω ανθρωπους να γελανε να χαιρονται και να περνανε καλα...
παιρνω λιγη δυναμη χαιρομαι για την χαρα τους...και ευχομαι να μπορεσω και εγω μια μερα να χαρω να περασω καλα και να τα αφησω ολα πισω μου...ειμαι σε πολυ δυσκολη φαση,ναι σεν υπηρξα χειροτερα...εχω τοσα πραγματα να δουλεψω τοσες ιδεολογιες να αλλαξω(αν αλλαζουν)και το κυριοτερο να σταματησω να σκεφτομαι τον θανατο...δεν ξερω γιατι με ελκυει τοσο.δεν ξερω
γιατι θελω να υποβαλλω την παραιτηση μου τοσο νωρις...απλα εχω κουραστει!!
πρεπει να γινω καλα (ξερω πρωτα για τον εαυτο μου) αλλα για την μανα μου,μετα την τελευταια μεγαλη κριση δεν με αφηνει λεπτο μπαινει συνεχεια στο δωματιο μου,κρυφακουει να δει αν κλαιω.....φοβαται τοσο πολυ μην κανω κακο στο εαυτο μου...φοβαται γιατι καθε κριση ξεκιναει με κλαμα...θελω να την ηρεμησω...να την κανω να γελασει...να της παρω ολον αυτο τον πονο,ολο αυτο το αγχος\"μην αυτοκτονησω\'\'μπορω να το ελεγξω αλλα δεν το ξερει.....
νιωθω σαν να μιλαω στο ημερολογιο μου τωρα κ δεν κρυβω τιποτα,αλλα με μια μεγαλη διαφορα...
οτι καποιος μακοθει επιτελους ,την καθε μου σκεψη,τον καθε μου φοβο...και θα μου δωσει λιγο
κουραγιο,λιγη απο την δυναμη του....
προσπαθω αλλα ειναι τοσο δυσκολο,φοβαμαι οτι δεν θα αντεξω μια μερα κ τα σχεδια μου θα ολοκρηρωθουν με τον θανατο μου.....δεν μπορω να το κανω...θα σκοτωσω πολλους ανθρωπους!!!
ειδα ενα θριλερ χθες και κρατησα αυτην την φραση \"\"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΑΣΠΛΑΧΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΝΟ\'\' :)
θα το παλεψω οσο μπορω.θα τελιωσω με μια φραση που μου λεει ο ψυχολογος μου
\"Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ..\"μου δωσε λιγο κουραγιο...
σας ευχαριστω....ελπιζω καποιος να το διαβασει!απλα για να νιωθω οτι εχω και εγω ανθρωπους!!
να στε ολοι καλα...
18-02-2007, 13:58 #88
κοίτα μελίνα [έχεις κι ωραίο όνομα:)]
τώρα που αρρώστησα ξανά είμαι κι εγώ σε αυτήν τη φάση που λες να ψιλοφοβάμαι, να ψιλοτρομάζω ακόμα με τους πραγματικούς/κανονικούς ρυθμούς αλλά θα περάσει
ποτέ πριν δεν ήθελα τόσο έντονα να δώσω τέρμα,να φύγω
όμως τι διάολο γιατί να φύγω ακόμα;
γιατί να μη μένω εδώ να κάνω έρωτα, να λέω σ\'αγαπώ, να λένε πως με αγαπούν, να τους παίρνω αγκαλιά, να με παίρνουν αγκαλιά, να χαμογελάω, να μου χαμογελάνε οι άλλοι, να λέω αστεία, να μυρίζω όμορφες μυρωδιές, να ακούω την ωραία μου μουσική, να χορεύω τα αγαπημένα μου κομμάτια, να κάνω βόλτες στον ήλιο, να βλέπω το πρόσωπο μου στον καθρέφτη και να λέω πωπω ρε φίλε πόσο χαίρομαι που σε βλέπω, παραλίγο να σε χάσω, όμως αφού είσαι ακόμα σημαίνει πως είσαι και πολύ μάγκας να πούμε και πολύ μαχητής μιλάμε και την επόμενη φορά που θα αρρωστήσεις θα παλέψω με νύχια και με δόντια για να σε συνεφέρω
απλά είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάμε
εντάξει, είναι φυσιολογικό και να φοβόμαστε και να λιγοψυχούμε μερικές φορές
αλλά ξέρεις δεν μπορεί θα έχεις ζήσει κάποια πολύ χαρούμενη στιγμή δεν θέλεις να την ξαναζήσεις πριν φύγεις; δεν αξίζει τον κόπο; εγώ νομίζω πως αξίζει!!!τι λες;
18-02-2007, 14:01 #89
Γεια σου Μελίνα μου.
Στεναχωρέθηκα με το μήνυμα σου.Τον τελευταίο καιρό απ\'ότι έγραφες ήσουν καλύτερα.Εγινε κάτι και έπεσες πάλι?
Πάντως έτσι είναι αυτά,έχουν σκαμπανεβάσματα.Μην σε παίρνει από κάτω.Θα συνέλθεις πάλι και θα αρχίσεις ξανά να ονειρεύεσαι.
18-02-2007, 14:10 #90
..αξιζει...γιατι καθε φωρα που περναμε μια κριση και μια καθοδο ερχεται μια ανωδοσ.... ολοι εχουμε τισ υποτροπεσ μασ αλλα θα δειτε θα περασει και αυτη την φορα και ολα θα φτιαξουν θα νιωθετε παλι καλα..... οπωσ πριν.....αφου το ξερετε..... ολα θα πανε καλα ολα θα πανε καλα... θελει τωρα σπιτι..πολυ υπνο και ομορφα πραγματα..... αγκαλιεσ ....μουσικι....και μαζι με τισ μερεσ θα φυγει και αυτο το κακο καλοι μου..... Μελινακι και ραψωδε μου που σε χασαμε.. κουραγιο ..και να ξερετε πωσ σασ αγαπαμε πολυ... και ημαστε εδω...
με αγαπη
Αντα...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία