Results 16 to 21 of 21
Thread: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΡΩΩ....!!!!!
-
21-03-2012, 16:32 #16
Vaki διαβάζοντας το μήνυμά σου μπερδεύτηκα.Νόμιζα οτι το έχω γράψει εγώ.Ακριβώς τα ίδια και εγώ με γιαγιά και μαμά ώσπου πήγα σε διαιτολόγο για να τους κάνω το χατήρι,έχασα 22 κιλά σε 6 μήνες αλλά δυστυχώς τα κράτησα μόλις ενα χρόνο.Πόσο θα ήθελα να γύριζα τον χρόνο πίσω και να διατηρήσω τα τοτε κιλά μου.Αυτό μου συνέβει πριν απο 10 χρόνια περίπου όταν ήμουν δηλαδή 18.Το αποτέλεσμα είναι να έχω βαρεθεί τους πάντες να ασχολούνται με το σώμα μου και να μου προκαλέσουν μια κατάθλιψη που με έχει οδηγήση στη βουλιμία.Τώρα μετά απο δέκα χρόνια παντρεμένη χωρίς παιδί φυσικά λόγω ηλικίας αλλά είμαι 1,70 και ζυγίζω 98 κιλά.Όπως καταλαβαίνεις υπάρχουνε χειρότερες περιπτώσεις.Τα κιλά που έχεις να χάσεις είναι λίγα.Σκέψου πόσο ανάλαφρη θα αισθάνεσαι οταν αδυνατίσεις και θα πάρεις και την εκδίκησή σου.Εγώ βέβαια δεν θεωρούμε κατάλληλη για να σε συμβουλέψω αλλά ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω και εγω αυτή τη μεγάλη απόφαση!
- 21-03-2012, 18:37 #17
γειά σου winter..
Αυτό που είναι σημαντικό, για την διατήρηση του επιθυμητού βάρους, είναι η αλλαγή της αντίληψης,
της ψυχολογίας και της νοοτροπίας, όσον αφορά και το θέμα της διατροφής κι όχι τόσο το είδος
της δίαιτας ή η διάρκειά της. Μόνο τότε τα κιλά δεν επανέρχονται και το αποτέλεσμα
είναι μόνιμο, γιατί και σ' αυτήν την περίπτωση αντιμετωπίζεται το πρόβλημα στην ρίζα του.
Όσο για την αιτία, που οδηγεί στην πολυφαγία, είναι πως μέσω της ανεξέλεγκτης λήψης τροφής
προσπαθούμε ν' αντλήσουμε θετικό συναίσθημα, κάτι που μπορούμε να το πετύχουμε, στην καθημερινότητά
μας με διάφορες, άλλες δραστηριότητες, που όμως μας ευχαριστούν!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
23-03-2012, 16:53 #18
εγω που ειμαι πιο κοντη απο σενα κ 62 τι να πω οεεεοο??enjoy
03-04-2012, 21:36 #19
βακι προτα απο ολα θα πρεπει να αγαπησεισ τον εαυτο σου και το σωμα σου επειτα θα κατσεισ μπροστα στον καθρεπτη και θα προσπαθησεισ να εντοπισεισ τα ωραια σημεια του σωματοσ σου εστω και στρουμπουλα δεν μπορει ειμαι σιγουρη οτι εχεισ θα προσπαθησεισ λοιπον ειτε με ενα μπλουζακι ειτε με μια φουστα και θα τα τονιζεισ ξερεισ προτα πρεπει να σου ανεβει η αυτοεκτιμιση και επειτα να σκεφτεισ τι ειναι αυτο που πραγματικα σε κανει να εχεισ τησ διατροφικεσ διαταραχεσ επειτα με ενα σωστο προγραμα διατροφησ με πεντε γευματα και πολυ νερο θα ξεκινησεισ. αν θελεισ να περπατασ η νακανεισ λιγο γυμναστικη καλωσ δεν θελεισ μην το κανεισ κιλα θα χασεισ και ξερεισ οταν θα φευγουν τα κιλα σιγα σιγα θα ανεβει περισοτερο και η αυτοπεποιθηση σου πιστευω να σε ενθαρυνα λιγακι
17-04-2012, 00:57 #20
Γεια σου βακι ! ασε εμφανισεις και τους γυρω σου ! Μια ζωη πιστευα οτι οι αν8ρωποι ελκονται κατα τον μεγαλυτερο ποσοστο απο την εμφανιση. Τραγικο λα8ος. Κανενας απο τους αν8ρωπους που δεν ειναι πια φιλος μου δεν μου εκανε πουστια επειδη ημουν αδυνατη και κανεις δεν μου κανει επειδη ειμαι παχουλη. Οι αν8ρωποι 8α γοητευτουν απο την προσωπικοτητα σου. Σοβαρα ατομα και με χαρακτηρα προσελκυονται απο σοβαρα ατομα και με χαρακτηρα. Επισης διατα δεν υπαρχει. Ο οργανισμος στερειτε και μολις επανελ8εις τα ξαναβαζεις. Αυτο που υπαρχει ειναι διατροφη και γυμναστικη. Εμ τι να κανουμε το καλο πραγμα αργει να γινει αλλα οταν γινει psssss ;)
Αν ειναι να το κανεις καντο για την υγεια σου. Δεν 8α σου πω να μην τα χασεις και να συνεχισεις να τρως κρυφα γιατι και εσυ φαινεται οτι το κανεις με ενοχες. 8α σου πω να το κανεις αλλα να το κανεις αργα, στα8ερα ( για να πετυχει) και για εσενα, για την υγεια σου πανω απο ολα. Το παχος δεν εκανε καλο σε κανεναν αλλωστε. Οτι και να λεμε αυτη ειναι η αλη8εια. Οσο για την μαμα σου και την γιαγια σου μιλα τους και εξηγησε τους την κατασταση. Ελπιζω οτι ειναι ατομα με κατανοηση.
Επισης μιας και το ειδα ερευνες εχουν δειξει οτι 20 η 30 (δεν ειμαι σιγουρη) λεπτα την ημερα γρηγορο περπατημα σε συνδιασμο με καλη διατροφη (και προσωπικη συμβουλη) και οχι φαγητο μετα τις 8, χανεις τα περιττα κιλα. Εγω οταν αρχισα διατροφη εμπλουτισμενη με φρουτα, λαχανικα, νερο και χυμους εχασα τρια κιλα σε δυο εβδομαδες αλλα δεν εκανα κα8ολου γυμναστικη.
18-08-2012, 03:36 #21
όντως, το να έχεις διαφορά ενδιαφέροντα και να ασχολείσαι συνεχώς με κάτι θα σε βοηθήσει πολύ να ξεχαστεις από το φαγητό. προσπάθησε. αξίζει.