Δεν θελω να υπάρχω να ζω , δεν έχω κανέναν λόγο τίποτε που να κρατάει στη ζωη. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 226
    Senior Member
    τοσο που πονας....και ελαχιστα να λιγοστεψει ο πονος, θα ειναι δωρο για σενα! το λες και μονος σου "θα ηρεμησω". λιγο ειναι να ηρεμησεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Εγω θα φταίω αν πάθει κάτι εγω ειμαι αυτός που επρεπε να τα κάνει όλα σωστα , εγω ειμαι πάντα ο κακός .
    τοτε τι να σου πω....αυτη ειναι μια δικη ΤΟΥΣ πραγματικοτητα. οχι η δικη σου. αν εσυ θες να ζησεις στη δικη τους πραγματικοτητα, τοτε.....

Senior Member
    Τόσα χρόνια αυτο κάνω , αυτο ειναι το λάθος μου , αργά το είδα όμως .

Senior Member
    Ξέρω ότι τα έχω χαμένα , εντελώς . Το ξέρω το βλέπω .....

Senior Member
    Λάμπρο ποτέ μην λές ποτέ! Και εγώ νόμιζα οτί δεν θα γιατρευτώ ποτέ κι όμως νιώθω οτί γιατρέυτηκα, σταματησα να πονάω, να δυστυχώ και να ζητώ μια ζωή από άλλους να με αγαπούν νιώθωντας οτί αυτό θα με λυτρώσει. Να που όμως δεν είναι έτσι! Είμαι ευτυχισμένη που με αγαπώ, δεν χρειάζομαι από άλλους για να λυτρωθώ ή να θεραπευτώ. Καταλαβαίνω ακριβώς μα ακριβώς τι θες. Απενεχοποιήσου! Τράβα τον δρόμο σου γιατί η ζωή είναι δική σου. Συμφωνώ απόλυτα με την Μελινα σε όλα! Μην βάζεις εμπόδια στον δρόμο σου... Προχώρα και ζήσε. Ειναι κρίμα να χαλάς την ζωή σου για τους άλλους που σου φέρονται άσχημα. Δεν μπορεί να φταις σε τιποτα εσυ, βγάλε το από το μυαλό σου και ανοιξε το, δες!!! Ήδη είπες οτί χαλασες μια σχέση γιατί? Γιατί τιμωρείς τον εαυτό σου και τον φυλακίζεις... Η ζωή είναι στα χέρια σου και πρέπει να καταλάβεις οτί δεν είσαι υπαίτιος για κανέναν λόγο και όταν στο λένε μην το ακούς. /βγες από το συναίσθημα για λίγο και σκέψου λογικά τώρα όσο είσαι νέος....

Senior Member
    Λαμπρο θα συμφωνησω με τα κοριτσια,μην απελπιζεσαι.Και εγω νομιζα πως δεν υπαρχει ελπιδα για εμενα λογο της καταθλιψης και πριν απο εναμιση χρονο η ζωη μου πηρε αλλη τροπη και σχεδον εχω ξεπερασει τα προβληματα μου.
    Ποτε δεν ειναι αργα για να αφησεις καποια πραγματα που σε πληγωνουν πισω σου και να ξεκινησεις μια καινουργια ζωη.

Senior Member
    Λαμπρο, σκεψου ποσα καλα χρονια ζωη σου εχουν μεινει και μην χαραμηζεις την ζωη σου με βλακιες, ζησε για παρτη σου και μην βαζεις πολλες σκοτουρες στο κεφαλι σου. Ζησε καθε στιγμη, ζησε το τωρα γιατι ολα ειναι δανεικα σε αυτο τον κοσμο και μια μερα θα τα παραδωσουμε ολα...

Senior Member
    Σας ευχαριστω ξανα , αγαπω τον εαυτο μου , ξέρω ποιος ειμαι , τι ειμαι , τα ελαττώματα μου τα προτερήματα μου , προσπαθώ να ζήσω την κάθε στιγμη , προσπαθώ να κάνω μικρα βήματα , να κάνω κάτι να νιώσω καλύτερα .
    Έχω αδύνατα σημεία βρε παιδιά , να σας πω απλα ότι ότι συμβαίνει γύρο μου με αγκιζεις βαθια , το ξέρω ότι δεν πρέπει , παράδειγμα να σας πω ότι πριν απο μερικά χρόνια είχα ένα σκυλάκι που ήταν άρρωστο το βραδυ που το άκουγα να πονάει δεν άντεχα έτρεχα κοντα του να του προσφέρω ότι μπορούσα , πως νομίζεται ότι αντιδρώντας όταν κάθε βραδυ ακούω τις φωνές τα κλάματα της μητέρας μου που όλα της φταίνε της λυπεί ο άντρας της και εγω της φταίω για όλα αυτα , της φταίω γιατι προσπαθησα μια φορα να κοιτάξω λιγο πιο πέρα , εκει που η καρδια μου μου έλεγε , το αποτέλεσμα ειναι να έχω ακούσει όλες τις κατάρες να αρχίζω να σκέφτομαι ότι δεν ειμαι παιδι της , να αρχίζω να τους μισω που τόσα χρόνια τους έδωσα τα πάντα και αυτοί με αγνοούσαν .
    Δεν μπορω να φιλτραρω τα ερέθισματα που δέχομαι απο το περιβάλλον απο αυτους που ξέρω ότι έχουν άδικο , ειναι η αδυναμία του χαρακτήρα μου , μπορει απλα να μεταφράζεται σαν βλακεία μου , αλλα έτσι ειναι .
    Πήγα βρε παιδια σε ειδικό , αυτα που μου είπε τα ξέρω τα βλέπω , πως να τα κάνω ? πως να βρω όπως μου είπε χαρακτηριστικά την αγάπη μιας γυναίκας που ειναι το πρωτο που χρειάζομαι ,ποια γυναίκα θα πλησιάσει εμένα που με βλέπει να μην γελαω και να ειμαι έτοιμος να κλάψω. Πως να απομακρυνθω λιγο απο το σπίτι μου όταν έχω τον φόβο μην συμβει κάτι και κατηγορούν εμένα .
    Πρέπει απλα να φύγω να εξαφανίστω να μην ξέρει κανείς που ειμαι , να πάω κάπου να ηρεμήσω γιατι αυτο που χρειάζομαι σε πρώτη φάση ειναι η ηρεμία μου και μέσα απο αυτο να μπορέσω να βρω τον εαυτο μου και ότι έχει απομείνει απο αυτόν .
    Συγουρα άλλος στην θέση μου θα τα είχε καταφέρει μόνος του , πιθανόν να μην είχε προβλημα , αλλα εγω δυστυχώς ειμαι τοσο αδύναμος τοσο ευάλωτος που ολοι με κάνουν μπαλάκι και με παίζουν .
    Πόσο ακόμη θα άντεξω δεν ξέρω , τι θα μου ξημερώσει αύριο δεν ξέρω , μου είπαν να ζω μέρα με τη μέρα , προσπαθώ να ζω λεπτο με το λεπτο .
    Ας με κρίνει ο Θεός για αυτο που ειμαι και για ότι έχω κάνει ή επρεπαι να κάνω .

Senior Member
    Μην δινεις Σημασια στην μανα σου, αφου ξερεις πως ειναι αρρωστη και αυτα που λεει δεν τα εννοει, αν παλι τα εννοει στριψε στην επομενη γωνια και μην γιρνας πισω. Πρεπει να διεκδικησεις τα δικα σου, εχεις την ζωη σου και εχεις καθε δικαιωμα να την απολαμβανεις.

Senior Member
    Εχεις απόλυτο δίκιο , πως όμως να το κάνω , κάθε βραδυ βουλωνω τα αυτιά μου και ακούω μουσική , δεν μπορω να την ακούω αλλο , ότι λέει έχει σαν στόχο εμένα . Δεν ξέρω αν ειναι αυτη αρωστη ή εγω , έχω και το θέμα του αδελφού μου που έρχεται και ρίχνει όλες τις ευθύνες σε εμένα . Με έχουν κάνει κουρέλι.
    Δεν θα το αφήσω όμως και μια ελπίδα να υπαρχει θα την άρπαξω .

Senior Member
    Απλα αυτο που εμ φοβίζει ειναι τα έντονα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης μου , φοβαμαι να κάνω κάτι να χαμογέλασω , λιγο μετα βάζω τα κλάματα . Έτσι κάθομαι ακινήτος και δεν προσπαθώ για κάτι , φοβαμαι το μετα , δεν το αντέχω αλλο .

Senior Member
    Φοβαται μην της φυγεις και για αυτο τα κανει ολα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Απλα αυτο που εμ φοβίζει ειναι τα έντονα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης μου , φοβαμαι να κάνω κάτι να χαμογέλασω , λιγο μετα βάζω τα κλάματα . Έτσι κάθομαι ακινήτος και δεν προσπαθώ για κάτι , φοβαμαι το μετα , δεν το αντέχω αλλο .
    επειδη σε εχουν γεμισει με ενοχες για να σε δεσουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    επειδη σε εχουν γεμισει με ενοχες για να σε δεσουν
    Γειά σου Λάμπρο,
    Είπες ότι έχεις απευθυνθεί σε ειδικό. Για το θέμα της μητέρας σου του είπες?
    Οι ενοχές δεν εξυπηρετούν πουθενά και δηλητηριάζουν την καθημερινότητά σου.
    Κανονικά κι επειδή συμφωνώ μ' ότι σου έχουν πει τα προηγούμενα μέλη, δεν χρειάζεται να παραμένεις σ' ένα τόσο νοσηρό περιβάλλον!
    Last edited by μαρκελα; 04-03-2012 at 14:40.

Senior Member
    Τους έχεις ρωτήσει ποτε΄τον λόγο που σε κατηγορούν, τους έχεις ρωτήσει ποτέ τι είναι αυτό που κάνεις ή δεν κάνεις το οποίο τελικά οδηγείται σε αυτή τους την συμπεριφορά? Σε ρωτάω όλα αυτά γιατί ο καθένας κρίνει και βλέπει διαφορετικα. Ίσως εσύ να νιώθεις οτί έχεις προσφέρει ουσιαστικα καποια πραγματα αλλά οι άλλοι να μην το λαμβάνουν έστι και να θέλουν άλλα ή με άλλον τρόπο.. Το έχεις ψάξει ποτέ?

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast