Δεν θελω να υπάρχω να ζω , δεν έχω κανέναν λόγο τίποτε που να κρατάει στη ζωη. - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 226
    Senior Member
    Λαμπρο.....δεν πηγες σε μηχανικο αυτοκινητων για να σε "φτιαξει" σε 6 μηνες....δοκιμασε εναν αλλο ειδικο. ανθρωποι ειναι και οι ψυχολογοι, δεν εχουν πιστοποιηση καταλληλότητας! η σχεση με το θεραπευτη χρειαζεται και "χημεια" με αυτον που του απευθυνεται. ειναι σχεση αλληλεπιδρασης (οπως με ολους τους γιατρους- ποσο μαλλον με τους θεραπευτες ψυχης τε και νευρων
    ψαξε στο ιντερνετ, ρωτα εδω για εναν επαγγελματια που ειναι αμεσος, προσιτος και θα βρεις τον καταλληλο.

Senior Member
    Την πρώτη φορα που πήγα σε ειδικό παιδι ακόμη ναι με βοήθησε , το προβλημα μου το έκανα όπλο , και έτσι μπόρεσα να μην το φοβαμαι ,
    Τώρα που πήγα μόνο που δεν πήγα να αυτοκτόνησω ,
    Ξέρω μόνος μου γιατι φοβαμαι , γιατι η αυστηρότητα του πατερα μου έχει μείνει μέσα μου , δεν τολμούσα να σήκωνω απο το κρεβατι μου να πάω στο μπάνιο για την ανάγκη μου γιατι αν με άκουγε μετα θα με τιμωρουσε .
    Αυτο που δεν ξέρω ειναι γιατι στα 40 μου συμπεριφέρομαι σαν 10 χρονων παιδι , τι έγινε και σταμάτησα να μεγαλώσω δεν μπορω να καταλάβω τι στραβό έχω μέσα μου και δεν μπορω να ειμαι όπως ολοι οι άλλοι και στο τέλος γιατι όπως είπες απλα δεν μπορω να μην ακούω και αν ακούω να μην δίνω σημασία και να πρέπει να έχω τα ακουστικα με την μουσική απο τις 11 μέχρι το πρωι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    Λαμπρο.....δεν πηγες σε μηχανικο αυτοκινητων για να σε "φτιαξει" σε 6 μηνες....δοκιμασε εναν αλλο ειδικο. ανθρωποι ειναι και οι ψυχολογοι, δεν εχουν πιστοποιηση καταλληλότητας! η σχεση με το θεραπευτη χρειαζεται και "χημεια" με αυτον που του απευθυνεται. ειναι σχεση αλληλεπιδρασης (οπως με ολους τους γιατρους- ποσο μαλλον με τους θεραπευτες ψυχης τε και νευρων
    ψαξε στο ιντερνετ, ρωτα εδω για εναν επαγγελματια που ειναι αμεσος, προσιτος και θα βρεις τον καταλληλο.
    Μελινα , εδω που ειμαι υπάρχουν σχετικά κοντα , πως να βρω στα τυφλά , συνέχεια άτυχος ειμαι , ότι και να κάνω .
    Εμένα αυτη που πήγα μου φάνηκε ότι απλα είχε ανάγκη τα χρήματα , με έδιωχνε με το πρόσχημα ότι έχει άλλον μετα απο μένα , αλλα εγω ποτε δεν είδα κανένα μετα να έρχεται .
    Last edited by Lampros; 05-03-2012 at 23:46.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Λάμπρο συμφωνώ απόλυτα με την Μαρκέλα! Όλο της το μνμ διαβασε το προσεκτικα...
    Οκ το έκανα , κατάλαβα Χριστίνα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Δεν μένω στην Αθήνα Μελινα , εδω που ειμαι υπάρχουν σχετικά κοντα , πως να βρω στα τυφλά , συνέχεια άτυχος ειμαι , ότι και να κάνω .
    Εμένα αυτη που πήγα μου φάνηκε ότι απλα είχε ανάγκη τα χρήματα , με έδιωχνε με το πρόσχημα ότι έχει άλλον μετα απο μένα , αλλα εγω ποτε δεν είδα κανένα μετα να έρχεται .
    Απλά έπεσες σε μια εκμεταλέυτρια προφανώς. Δοκίμασε και αλλού. Αν θέλει κανείς κάνει τα πάντα, αρκει να το θες!

Senior Member
    Πάντα κάπου πεφτω , σκονταφτω , αυτη ειναι η μοίρα μου .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Πάντα κάπου πεφτω , σκονταφτω , αυτη ειναι η μοίρα μου .
    Άμα συνεχίσεις να το πιστεύεις, καηκες! Να πιστευεις οτι η μοιρα σου θα είναι καλή... Και εγώ κάποτε πιστευα οτι η μοιρα μου είναι άσχημη αλλά τώρα όλα άλλαξαν Η μοίρα κάποιες φορές είναι στα χέρια μας!

Senior Member
    Ναι έτσι ειναι , περιμένω την στιγμη να την πιάσω στα χέρια μου και να την αλλάξω , αν μπορέσω .

Senior Member
    λαμπρο η στιγμη δεν θα ερθει μονη της. απλα λες: "αυριο το κανω, τωρα το κανω"

Senior Member
    Προσπαθώ να ειμαι ρεαλιστής , να μην κάνω ξανα λάθη .

Senior Member
    Σήμερα πήγα σε ειδικο για να μπορέσω να αντιμετωπίσω κάποια απο τα προβλήματα μου .
    Όρεξη για φαγητο δεν έχω , όταν βάζω μέσα μια μπουκιά δεν παει κάτω και ώρες ώρες μου έρχεται να βγάλω ότι έχω μέσα μου .
    Μου είπε ότι κάποια , τα περισσότερα απο αυτα που νιώθω , ειναι τα alarm του οργανισμού , αυτο που διαπίστωσα μόνος μου αλλα δεν το είπα στο γιατρο ειναι ότι έχει μειωθεί κατα πολυ το οπτικό μου πεδίο , έκανε κάτι με τα δυο του χέρια και μόλις που κατάλαβα ότι έκανε και δεύτερη κίνηση με το αλλο χέρι . Αυτο μου έδωσε μαχαίρια στην καρδια , πιο παλια εβλεπα και πίσω μου , τώρα μόλις που αντιλαμβανόμαι κίνηση μπροστα μου .
    Έγραψε μια συνταγή , να πάρω για λιγο καιρο .
    Δεν ξέρω τι να πω .

Senior Member
    Μπραβο Λαμπρο εκανες το πρωτο βημα για ενα νεο ξεκινημα

Senior Member
    Δεν ξέρω ειλικρινά τι έκανα , να προσπαθώ να ξεγελάσω τον εαυτο μου τον οργανισμό μου ? το περιβάλλον δεν θα αλλαξει , και το χαμόγελο η χαρα στο πρόσωπο μου θα ειναι αν έρθει απο τα φάρμακα .

Senior Member
    ξερεις ολοι αντιμετωπιζουμε προβληματα αλλοι μικρα αλλοι μεγαλα.βρες καποια ασχολια ετσι θα ξεχαστεις κ θα γεμισεις το χρονο σου με κατι που σου αρεσει.εισαι νεος ακομα κ ειναι κριμα να ταλαιπωρησαι

Senior Member
    Το κάνω και ειμαι κάπως καλύτερα αλλα η επιστροφή στο ´ προβλημα ´ με γονατιζει πολυ .
    Δεν μπορω να ηρεμήσω καθόλου .

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast