δεν θέλω να τους είμαι ορατή - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 100
    Senior Member
    Πράγματι.. Όπως και να χει εγώ σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Senior Member
    το κύριο πρόβλημα είναι ότι πάνω από τα μισά δεν τα έχω πει καν και στα άλλα μισά έχεις από μόνος σου εντείνει την έννοιά τους. άμα σ αρέσουν εσένα έτσι να τα λες και να τα γράφεις εγώ δεν έχω πρόβλημα απλά ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ

Senior Member
    καλα αυτος συνεχιζει ρε συ...θα τρελαθουμε...

Senior Member
    Λυπαμαι που στενοχωρεθηκατε, δεν ηταν η προθεση μου, αλλα πιστευα πως μιλαω με λογικους ανθρωπους.

Senior Member
    Είναι αγένεια εφόσον ξέρεις ότι έχω σβήσει το αρχικό ποστ να βάζεις σε εισαγωγικά λόγια που ισχυρίζεσαι ότι είναι δικά μου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. οι ερμηνείες σου είναι. το γράφω τώρα για να το δει αν μπει κανείς τυχαία και τα δει όλα αυτά!

Senior Member
    axl εσυ που εισαι κοινωνικος που εχεις φιλους απο το internet και επειδη εμεις δεν ειμαστε φιλες σου, ας μη μιλησουμε αλλο , αντε γεια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    axl εσυ που εισαι κοινωνικος που εχεις φιλους απο το internet και επειδη εμεις δεν ειμαστε φιλες σου, ας μη μιλησουμε αλλο , αντε γεια!
    έπρεπε να έχει like το forum ήταν τρομερό αυτό....!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Τι να πω Καιτυ, καλη σας μερα, ελπιζω να σκεφθειτε καλα πανω στην συζητηση να οφελειθητε, στο χερι μας ειναι να βοηθηθουμε.

Senior Member
    ευχαριστουμε ,καλημερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    Είναι αγένεια εφόσον ξέρεις ότι έχω σβήσει το αρχικό ποστ να βάζεις σε εισαγωγικά λόγια που ισχυρίζεσαι ότι είναι δικά μου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. οι ερμηνείες σου είναι. το γράφω τώρα για να το δει αν μπει κανείς τυχαία και τα δει όλα αυτά!
    Σβηνουμε αυτο που ειναι λαθος, οταν κανεις λαθος το παραδεχεσαι και λες συγνωμη εκανα λαθος, τα μισα τσιτατα ειναι της Καιτυ :
    δουλεια και απομονωση

γεια σας και παλι.θελω να σας πω ενα προβλημα που εχω σχετικα με την δουλεια μου.εργαζομαι εδω και λιγα χρονια σε ενα γραφειο στο οποιο ειμαστε αρκετα ατομα.επειδη εχω ενα προβλημα με το αγχος δε ειμαι τοσο δραστηρια δεν παιρνω πρωτοβουλιες και γενικα προσπαθω να αποφυγω τη δουλεια γιατι φοβαμαι.επισης αγχωνομαι οταν τυχαινει πολλη δουλεια τα χανω.ιδιαιτερα κοινωνικη δεν ειμαι με τους συναδελφους,δεν πειραζω ομως κανεναν δεν κουτσομπολευω κτλ.ειμαι κλειστη πολυ, θελω να περνα απλα η ωρα για να φυγω.πολλες φορες βαριεμαι ειναι μια δουλεια που δε μου αρεσει κιολας.τωρα το προβλημα ειναι οτι οι συναδελφοι μου δε με χωνευουν καθολου.νομιζουν οτι ειμαι στη κοσμαρα μου, θεωρουν οτι δε μπορουν να συνενοηθουν μαζι μου και κοινως με θεωρουν αφελη και χαζη.και φυσικα με κατηγορουνε για το παραμικρο.ακομα και ο διευθυντης.μεχρι ενα βαθμο δε με ενοχλει γιατι δεν τους εχω και σε τοση εκτιμηση ουτε ειναι φιλοι μου αλλα ολο αυτο με ριχνει ψυχολογικα δεν εχω ορεξη να παω στη δουλεια.το βλεπω στο υφος τους,με αποφευγουν κλπ.να τονισω οτι αυτο συμβαινει με το συγκεκριμενο γραφειο .σε αλλα ποστα με αλλα ατομα δε γινοταν αυτο.με συμπαθουσαν κιολας.προσπαθω να φυγω απο εκει αλλα δε μπορω.το αποτελεσμα ειναι να νιωθω χαζη και αχρηστη.οταν παω ειμαι με τα μουτρα κατεβασμενα και φοβαμαι να κανω η να πω οτιδηποτε

Senior Member
    Α καλά...Οκ... παραιτούμαι.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    Α καλά...Οκ... παραιτούμαι.....
    Μην τα παρατας ποτέ... (Στην ζωη εννοω)

Senior Member
    ναι εγω τα εγραψα.τι θες να πεις?

Senior Member
    χαιρεσαι με τα προβληματα των αλλων.οκ δικαιωμα σου.θα μπορουσα να βαλω και τα δικα σου αλλα δε θα πεσω σε τετοιο επιπεδο κατινιας .δεν εκτιθομαι εγω . να συνεχιζεις ετσι και καλα να περνας με τους φιλους

Senior Member
    και αντε γεια!

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast