Ψυχιατρεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
    Banned

Ψυχιατρεια

Εχει νοσηλευτει κανεις στην Σταυρουπολη.Θελω αποψεις!!!!!!!!!

εγω νοσηλευτικα τα πραγματα εκει δεν ειναι τοσο ωραια.υπηρχαν και μερικοι που τους αρεζε αλλα αντικειμενικα αν σκεφτεις οτι αν πας με εισαγγελικη σε δενουν καταλαβαινεις
    και δεν ηταν μονο αυτο,σε φωναζαν με το παραμικρο τσιριδες να δεις τα ζωα λες και ειχαν ζωο μπροστα τους(δεν μιλω για τους γιατρους αν και αυτοι δεν ηταν...)
    εκατσα 2 μηνες και μου εδιναν αλλοπεριντιν ,σαν να ημουνα σε κωμα,αρα κατανοητο γινεται οτι δεν μπορω να εχω καλη αποψη
    επισης για να καταλαβεις εκει ειναι σαν φυλακη και εχει ιδιοτητες σχετικες παραδειγμα οτι ειχαμε αρχηγο,εναν που συμπαθουσαν οι γιατροι γιατι τους εκανε τα χατηρια και αλλες εξυπηρετησεις με αποτελεσμα να εχουμε ντερβεναγα να το πω ωμα που μεχρι και χερι σηκωνε(οχι σε εμενα αλλα γενικα) και παντα τον καλυπταν γιατροι και νοσοκομοι
    τελος αν πας σταυρουπολη και πας για ξυρισμα η κομμωτρια το αρχιζωον θα σε ξυρισει σαν να ησουν ζωο.τουαλετες βρωμικες παγωμενο νερο για μπανιο.αγγαριες τους εκανες και πολυ εξουσια για να καταλαβεις οι καθαριστριες εκει που σφουγγαριζαν ηταν λες και εκανε μπλοκο η αστυνομια δεν πατουσες με τιποτα γιατι φωναζε.αυτα και το φαι απαισιο.αν καταλαβες σου περιγραφω κατι σαν κολαση,δεν ειμαι υπερβολικος,και οι νοσοκομοι ετρεχαν απο πισω μας μην πηδηξουμε απο κανα παραθυρο κλειδομενα αερα δεν παιρναμε απο τα παραθυρα.σαν ενα χωριο μικρο ο χωρος που δεν ειχες δικαιωμα να πας παντου.ασε τις κλεψιες.χαλιαααααα!!!!!!!!
    Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 06-03-2012 at 01:54.

Senior Member
    συγγνωμη βρε δημητρη αλλα αυτα θυμιζουν λερο!!!
    εισαι σιγουρος πως ετσι ειναι?
    σηκωνει καταγγελια!
    αδυνατω να πιστεψω πως εχουμε 2012 δλδ.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    εγω νοσηλευτικα τα πραγματα εκει δεν ειναι τοσο ωραια.υπηρχαν και μερικοι που τους αρεζε αλλα αντικειμενικα αν σκεφτεις οτι αν πας με εισαγγελικη σε δενουν καταλαβαινεις
    και δεν ηταν μονο αυτο,σε φωναζαν με το παραμικρο τσιριδες να δεις τα ζωα λες και ειχαν ζωο μπροστα τους(δεν μιλω για τους γιατρους αν και αυτοι δεν ηταν...)
    εκατσα 2 μηνες και μου εδιναν αλλοπεριντιν ,σαν να ημουνα σε κωμα,αρα κατανοητο γινεται οτι δεν μπορω να εχω καλη αποψη
    επισης για να καταλαβεις εκει ειναι σαν φυλακη και εχει ιδιοτητες σχετικες παραδειγμα οτι ειχαμε αρχηγο,εναν που συμπαθουσαν οι γιατροι γιατι τους εκανε τα χατηρια και αλλες εξυπηρετησεις με αποτελεσμα να εχουμε ντερβεναγα να το πω ωμα που μεχρι και χερι σηκωνε(οχι σε εμενα αλλα γενικα) και παντα τον καλυπταν γιατροι και νοσοκομοι
    τελος αν πας σταυρουπολη και πας για ξυρισμα η κομμωτρια το αρχιζωον θα σε ξυρισει σαν να ησουν ζωο.τουαλετες βρωμικες παγωμενο νερο για μπανιο.αγγαριες τους εκανες και πολυ εξουσια για να καταλαβεις οι καθαριστριες εκει που σφουγγαριζαν ηταν λες και εκανε μπλοκο η αστυνομια δεν πατουσες με τιποτα γιατι φωναζε.αυτα και το φαι απαισιο.αν καταλαβες σου περιγραφω κατι σαν κολαση,δεν ειμαι υπερβολικος,και οι νοσοκομοι ετρεχαν απο πισω μας μην πηδηξουμε απο κανα παραθυρο κλειδομενα αερα δεν παιρναμε απο τα παραθυρα.σαν ενα χωριο μικρο ο χωρος που δεν ειχες δικαιωμα να πας παντου.ασε τις κλεψιες.χαλιαααααα!!!!!!!!

Eιλικρινα τα παιρνω οταν ακουω κατι τετοια.Υποτιθεται οτι πας εκει για να αποκατασταθει η ψυχικη σου υγεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Eιλικρινα τα παιρνω οταν ακουω κατι τετοια.Υποτιθεται οτι πας εκει για να αποκατασταθει η ψυχικη σου υγεια.
    ε και στην φυλακη υποτιθεται πως αναμορφωνεσαι :))))

Banned
    Στην σταυρουπολη εχει ατομα που μενουν 40 χρονια εκει μεσα.Ειχα ακουσει ιστοριες πως κυνηγουσαν αρρωστους με γκλοπ

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Συγνώμη, αλλά επειδή μου φαίνεται πολύ υποκριτικό να λέμε ότι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 περιγράφει την κατάσταση στα ψυχιατρεία πολύ τραβηγμένη (εγώ μόνο αυτά που λέει περίμενα ν' ακούσω και είμαι σίγουρη ότι και λίγα λέει).
    Παραθέτω κάτι που αφορά βέβαια ψυχιατρείο φυλακών, αλλά γιατί τα ίδια να μη συμβαίνουν κι αλλού;

Το θέμα των μαζικών παραβιάσεων δικαιωμάτων των ατόμων με ψυχιατρική εμπειρία,
    φέρνουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι Οικολόγοι Πράσινοι
    .........................................
    για παραβιάσεις που έχουν διαπιστωθεί επανειλημμένα από ελληνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς
    (Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πρόληψης των Βασανιστηρίων, Συνήγορος του Πολίτη κ.α.).
    http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=15352
    Last edited by Joann; 06-03-2012 at 22:00.

Senior Member
    Joann δεν ειμαι σιγουρη αν απευθυνεσαι σε εμενα ή στον Αρκτο ή και στους δυο.
    Εγω δεν αμφιβαλω για τα λεγομενα του Δημητρη,απλα θα ηλπιζα να μην ισχυουν αυτα που λεει.

Banned
    οι ψυχωτικοι στις φυλακες εχουν χειροτερες συνθηκες κρατησης απο τις κανονικες φυλακες

εσυ τι λες οταν σου φωναζουν σαν ζωο το θεωρεις λιγο?εχεις δικιο οτι σηκωνει καταγγελια αλλα ειναι τρομερο μετα αν το ατομο ξαναμπει και να ξερουν οτι τους ειχε κανει καταγγελια,τρομος.οσο για τη λερο ηταν το κατι αλλο

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    betelgeuse, μόλις είδα το post σου. Όχι καθόλου και σε καμιά περίπτωση δεν απευθύνομαι σε σένα. Δε φάνηκε καθόλου να εκπλήσσεσαι απ' ό,τι διάβασες.
    Γενικότερα έχω την εντύπωση ότι εκεί τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο άνθρωπος κι ότι από τους απ' έξω δε δίνεται η σημασία που θα 'πρεπε να δίνεται, είτε σ' επίπεδο πολιτείας είτε σε κοινωνική υποστήριξη.
    Kι αυτά που λένε τα παιδιά για την εκδικητικότητα στη συμπεριφορά του προσωπικού αν τους κάνεις καταγγελίες, τα βρίσκω εντελώς ειλικρινή:):):)
    Last edited by Joann; 06-03-2012 at 21:28.

Senior Member
    εχω νοσηλευτει στο αιγινητειο γαι μηνες.
    οι συνθηκες ήταν καλες.
    σχετικο αυτο αν σκεφτεις πως ηταν κοινα τα μπανια κ
    το σιχαινομαι αυτο.
    το προσωπικο ήταν αριστο.
    μονο με τον διευθυντη τα πηρα κ τον προισταμενο του προσωπικου.
    το εδειξα αλλα μαζεμενα γιατι ήθελω να φυγω.

αυτα που περιγραφεις δημητρη απλα μου φανηκαν extreme.
    θελω να πιστευω πως πια οι γονεις παιδιων που εισαγονται φροντιζουν για τα αυτονοητα.
    μου μοιαζει θριλερ....

στο αιγινιτιο προφανως τα πραγματα ειναι καλυτερα.τωρα απο εκει και περα εγω ειχα νοσηλευτει και στην κλινικη του αχεπα που για εκει μονο καλα λογια μπορω να πω.
    αλλα οσο αφορα την σταυρουπολη ειμαι καθετος οτι ειναι χαλια χωρις αυτο να μην σημαινει οτι και 1 στους 10 ηταν ευγενικος.αυτα ειναι ολα τα αρνητικα που εγραψα χωρις αυτο να σημαινει οτι ειχε και αλλα αρνητικα αλλα δυστυχως και χωρις να σημαινει οτι ειχε θετικα.προκειται δλδ για θριλερ οντως που στην περιπτωση μου δεν θα ηταν τοσο αν στη θεση του αλλοπεριντιν(φοβερες παρενεργειες) μου εδιναν κανα αμπιλιφαη
    Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 06-03-2012 at 22:44.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    στο αιγινιτιο προφανως τα πραγματα ειναι καλυτερα.τωρα απο εκει και περα εγω ειχα νοσηλευτει και στην κλινικη του αχεπα που για εκει μονο καλα λογια μπορω να πω.
    αλλα οσο αφορα την σταυρουπολη ειμαι καθετος οτι ειναι χαλια χωρις αυτο να μην σημαινει οτι και 1 στους 10 ηταν ευγενικος.αυτα ειναι ολα τα αρνητικα που εγραψα χωρις αυτο να σημαινει οτι ειχε και αλλα αρνητικα αλλα δυστυχως και χωρις να σημαινει οτι ειχε θετικα.προκειται δλδ για θριλερ οντως που στην περιπτωση μου δεν θα ηταν τοσο αν στη θεση του αλλοπεριντιν(φοβερες παρενεργειες) μου εδιναν κανα αμπιλιφαη

δημητρη, επειδη υπεθεσα πως επαιρνες κατι ισχυρο, ειπα πτι ειπα.
    δν αμφιβαλλω για οτι ειπες, απλα δν θελω να τα πιστεψω.
    μου εδωσαν κ μενα αλοπερντιν κ εκει οικογενεια κ φιλοι πιστεψαν πως παει ξεφυγα.
    αν κ δν εχω καλη μνημη καποιες στιγμες θα τις θυμαμαι για οσο ζω...
    εχω φιλο που επαιρνε για μεγαλο διαστημα μεγαλες ποσοτητες αυτου του φαρμακου κ
    δν αντεχει ακομη την ιδεα.
    ευτυχως πια υπαρχουν οργανωσεις που εχουν στοχο να καταργηθουν αυτες οι συνθηκες.
    χαιρομαι για αυτο κ για το γεγονος που υπαρχουν πραγματικα ευαισθητοποιημενοι ανθρωποι.

Administrator
    Δημήτρη, εργάστηκα στο ΨΝΘ στο παρελθόν και έφυγα για προσωπικούς λόγους. Έχω κάνει ένα σύντομο πέρασμα από Λέρο (ναι, εκεί τα πράγματα ήταν τραγικά) καθώς επίσης έχω εργαστεί και σε εξωτερικές δομές του ψυχιατρείου Θεσ/νίκης.
    Συχνά ακούω ή διαβάζω τα χειρότερα, όμως το νόμισμα των ψυχιατρικών κλινικών, έχει πολλές όψεις.
    Πολλές φορές πίσω από αυτά τα κακώς κείμενα, υπάρχουν απλές, λογικές και κατανοητές εξηγήσεις.
    Για παράδειγμα, εύκολα θα ακουστούν σκληρά λόγια για το είδος της περίθαλψης, όταν μιλούμε για έναν άνθρωπο που έχει "καθηλωθεί".
    Στο παρασκήνιο όμως μιας τέτοιας περίπτωσης ισχύει ότι
    1. ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του
    2. -θα το γράψω ωμά- τον έχουν "παρκάρει" και παρατήσει οι συγγενείς του για χρόνια.

Για να λειτουργήσουν σωστά αυτές οι δομές, θα χρειαζόταν 1 νοσηλευτής για κάθε-λίγους νοσηλευόμενους και γενικά ένα δυναμικό στην κλινική, και πολυπληθές, και πολύ καλά εκπαιδευμένο. Αυτό όμως, όπως καταλαβαίνεις, είναι μια ουτοπική πραγματικότητα.

Αυτές οι δομές, δυσλειτουργούν ακόμη και σε προηγμένες χώρες του δυτικού κόσμου.
    Και εδώ στην Ελλάδα, ξεκίνησαν σοβαρές προσπάθειες με αυτό το πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα Ψυχαργώς, όμως γρήγορα στέρεψε κι αυτό λόγω σοβαρής έλλειψης κονδυλίων.

Δεν αμφισβητώ ότι υπάρχουν ασχήμιες, όμως δεν είναι τυχαίο πως το προσωπικό αυτών των δομών, πάσχει, σε βαθμό επιδημίας από burn-out.
    Ισως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, κάπου ανάμεσα στην προσωπική σου εμπερία που ήταν κάκιστη και κάπου ανάμεσα σε μια σκληρή πραγματικότητα που εναποθέτει τις ελπίδες της στους ανώνυμους εργαζόμενους που πασχίζουν από προσωπικό ενδιαφέρον και ανθρωπιά.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Page 1 of 3 123 LastLast