Πρόβλημα....... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 71
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τη λύση θα την δώσει ο ίδιος ο φίλος της Βου, που μάλλον φαίνεται πως ειναι φίλος της Γου. Αυτος θα κανει την επιλογη και θα βρει τροπο να φυγει από την μια και να μεινει με την άλλη, εκτος κι αν μπορει την παραλληλη σχέση. Απότομα δεν μπορεις να της το φερεις, μάλλον αφησε το στο χρονο να τα βρουν μεταξυ τους οι τρεις, κι αν μπορεις μην φερνεις τις κοπελες σε συχνη και στενη επικοινωνια μηπως και γινει μεγαλος καυγας. Όσον αφορά τη Βου, δε σημαινει πως όποιος κατεχει θεωρητικώς για σχέσεις τα καταφερνει στον ίδιο βαθμο και στην πράξη.
    ...δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τον φίλο της βου και της γου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, καθώς έτσι όπως είναι διαμορφωμένη, δεν του δημιουργεί πρόβλημα πουθενά. Αυτό που με καίει εμένα, είναι τι θα ήθελα στη θέση της βου και όσες φορές ρώτησα τον εαυτό μου, θα ήταν να το μαθαινα.....

Κάποτε μια κοπέλα την οποία ήθελε ένας καλός φίλος, χωρίς όμως να φτασουν σε σχεση απλά ένα συνεχες ενδιαφερον από μερους του για να γίνει κατι σοβαρο μεταξυ τους, κατάλαβα ότι με γούσταρε και έκανα κίνηση ότι την θέλω. Στη συνέχεια όμως το άφησα να κρυώσει και ήμουν επιφυλακτικός μαζί της γιατι φοβομουν ότι θα διαταράσσονταν οι καλες σχεσεις με το φίλο μου και θα ταν σαν να του εκλεβα τη γυναικα. Ίσως να το χειριστικα και λάθος, δλδ να πρεπε πρώτα να μιλούσα στα ισια μαζι του και να επραττα αναλογα, δλδ ειτε να προχωρησω ειτε όχι.
    γιάννης

στρείδι, χριστίνα, μαρκέλα, βλακ σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας.....χρυσάκι, ξαναδιάβασε το πρώτο κείμενο καλή μου, το κατάλαβες λίγο λάθος.
    Φταίω εγώ βέβαια με τα βου τα γου και τα υπόλοιπα.....:Ρ

Senior Member
    Θεοφανια μου, το να το μαθαινες ειναι κατι που θα το ηθελες εσυ.
    απτην αλλη ομως εσυ πρεπει να προστατευσεις τον εαυτο σου αφενος, αφετερου μπορεις απλα απεναντι στη Βου, να εισαι λιγο επιφυλακτικη οταν σου μιλαει για τη σχεση της, πχ θα μπορουσες πολυ διακριτικα να την "προετοιμασεις" ας πουμε, αλλα και παλι αυτο ειναι πολυ ριψοκινδυνο. μη ξεχνας πως εσυ δεν εμπλεκεσαι επ' ουδενι σαυτη την ιστορια.
    εγω παντως, αν το ηξερε καποια φιλη μου και δεν μου το ελεγε γιατι θα περιμενε να αποκαλυφθει απο αλλους παραγοντες, θα την καταλαβαινα οπωσδήποτε!

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Κάποτε μια κοπέλα την οποία ήθελε ένας καλός φίλος, χωρίς όμως να φτασουν σε σχεση απλά ένα συνεχες ενδιαφερον από μερους του για να γίνει κατι σοβαρο μεταξυ τους, κατάλαβα ότι με γούσταρε και έκανα κίνηση ότι την θέλω. Στη συνέχεια όμως το άφησα να κρυώσει και ήμουν επιφυλακτικός μαζί της γιατι φοβομουν ότι θα διαταράσσονταν οι καλες σχεσεις με το φίλο μου και θα ταν σαν να του εκλεβα τη γυναικα. Ίσως να το χειριστικα και λάθος, δλδ να πρεπε πρώτα να μιλούσα στα ισια μαζι του και να επραττα αναλογα, δλδ ειτε να προχωρησω ειτε όχι.

...και γω το ίδιο θα έκανα.
    Βέβαια για να είμαι και σωστή σε ότι γραφω, η βου και η γου δεν είναι κολλητές, η σχέση τους είναι στο επίπεδο της παρέας παρόλο που συζητάγαμε συχνά τα συναισθηματικά μας.

Senior Member
    Τίποτα Θεοφανία! :) Απλά πιστεύω οτί δεν θα πρέπει να μπλέξεις σε όλη αυτη την κατάσταση. Εκτός αν θεωρείς την Βου πάρα πολύ καλή σου φίλη αλλά όπως αναφέρεις παραπάνω οτί δεν είναι κολλητές αλλά κυρίως παρέα δεν θεωρώ οτι θα κάνεις καλό να μπλέξεις και να γίνουν κουλουβάχατα. Καταλαβαίνω οτί σε βαραίνει και νιώθεις οτί το σωστό είναι να της το πεις όπως θα ήθελες να σου κάνουν το ίδιο αλλά θεωρώ οτι είναι καθαρά πρόβλημα του τρίο και όχι εσένα. Μην βρεις τον μπελά σου στα καλά του καθουμένου! Αυτη είναι καθαρά η αποψή μου βέβαια ετσι? :) Εύχομαι τελικά να βρεις ποιο είναι το σωστό να κάνεις και να πάνε όλα καλά!

Senior Member
    Θεοφανια...ισως σου ακουστει λιγο ακραιο....αλλα θα σου προτεινα να κανεις λιγο πισω....εννοω να μην εχεις πολυ πολυ συχνη επαφη με τις κοπελες, για να βασανιζεσαι εσυ πρωτα απ' όλα και για να μη "συμμετασχεις" εστω και θεωρητικα και εκ τριτου, σε αυτο το περιεργο τριγωνο. αυτα τα πεδία μαχών είναι λίγο επικίνδυνα για τον άμαχο πληθυσμό....ξέρεις.....φεύγου� � αδέσποτες και βρίσκουν τον αθώο της υπόθεσης. κάνε λιγο περα για λιγο καιρο μεχρι να ξανοιξει το τοπιο. γιατι θα αποκαλυφθουν αργα ή γρηγορα. αυτα δε μενουν κρυφά για πολυ.

Quote Originally Posted by melina_ View Post
    Θεοφανια μου, το να το μαθαινες ειναι κατι που θα το ηθελες εσυ.
    απτην αλλη ομως εσυ πρεπει να προστατευσεις τον εαυτο σου αφενος, αφετερου μπορεις απλα απεναντι στη Βου, να εισαι λιγο επιφυλακτικη οταν σου μιλαει για τη σχεση της, πχ θα μπορουσες πολυ διακριτικα να την "προετοιμασεις" ας πουμε, αλλα και παλι αυτο ειναι πολυ ριψοκινδυνο. μη ξεχνας πως εσυ δεν εμπλεκεσαι επ' ουδενι σαυτη την ιστορια.
    εγω παντως, αν το ηξερε καποια φιλη μου και δεν μου το ελεγε γιατι θα περιμενε να αποκαλυφθει απο αλλους παραγοντες, θα την καταλαβαινα οπωσδήποτε!
    ...η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα να της το πει η γου, κάτι που όπως έχουμε συζητήσει έχει την πρόθεση να κάνει αν και όπως καταλαβαίνεις είναι τρομερά δύσκολο. Έχω επιμείνει πολύ σε αυτό το σημείο, γιατί ποια θα ήταν η καλύτερη εξέλιξη από το ξεκαθάρισμα το δικό τους και όχι την εμπλοκή τρίτων?
    Εγώ αν συνέβαινε σε μένα θα φρίκιαζα φυσικά αλλά ίσως και να αναθεωρούσα κάποια πράγματα αν ήμουν στη θέση της βου.
    Από τη δική μου πλευρά δεν εμπιστεύομαι κανένα άντρα στο θέμα της απιστίας και αυτό με κάνει πολλές φορές να φέρομαι σαν υστέρω...(το ξέρω πως δεν είναι προς τιμή μου, διέλυσα μια σχέση μου έτσι, αλλά αυτή είμαι).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Βέβαια για να είμαι και σωστή σε ότι γραφω, η βου και η γου δεν είναι κολλητές, η σχέση τους είναι στο επίπεδο της παρέας παρόλο που συζητάγαμε συχνά τα συναισθηματικά μας.
    Θεοφανία τώρα όμως και στην προκειμένη περίπτωση τελικά τί θα κάνεις εσύ?

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Τίποτα Θεοφανία! :) Απλά πιστεύω οτί δεν θα πρέπει να μπλέξεις σε όλη αυτη την κατάσταση. Εκτός αν θεωρείς την Βου πάρα πολύ καλή σου φίλη αλλά όπως αναφέρεις παραπάνω οτί δεν είναι κολλητές αλλά κυρίως παρέα δεν θεωρώ οτι θα κάνεις καλό να μπλέξεις και να γίνουν κουλουβάχατα. Καταλαβαίνω οτί σε βαραίνει και νιώθεις οτί το σωστό είναι να της το πεις όπως θα ήθελες να σου κάνουν το ίδιο αλλά θεωρώ οτι είναι καθαρά πρόβλημα του τρίο και όχι εσένα. Μην βρεις τον μπελά σου στα καλά του καθουμένου! Αυτη είναι καθαρά η αποψή μου βέβαια ετσι? :) Εύχομαι τελικά να βρεις ποιο είναι το σωστό να κάνεις και να πάνε όλα καλά!
    ...συνήθως ναι, την πληρώνει ο άμαχος πληθυσμός όπως λέει και η μελίνα :Ρ
    Θεωρώ όμως πως είμαστε ενήλικα άτομα και όχι κοριτσάκια και αγοράκια του δημοτικού.

πι ες: σας ευχαριστώ όλους, πρέπει να φύγω θα τα πούμε το απόγευμα..:)

Senior Member
    ... η Βου (την οποία και πιστεύαμε), έδινε πάντα ως παράδειγμα την "τελεια" σχέση της για μας βάλει στο σωστό δρόμο και να λειτουργούμε και εμεις έτσι στη σχέση μας ...

Πάντως είναι πολύ δύσκολη η θέση σου, στ'αλήθεια.
    Και, δέν θά'θελα με τίποτε να είχα μία "φίλη" σαν την Γου.
    Θα της έλεγα να ξανασκεφτεί σοβαρά αυτό που πάει να κάνει και μετά θα αποτραβιώμουν.

Γνωρίζεις αν ο άντρας της Βου είναι επιρρεπής σε τέτοιου είδους ατοπίματα;
    Ρωτάω γιατί είπες: ήταν υπερβολικά υπομονετική στα συναισθήματικά της, δικαιολογούσε τα αδικαιολόγητα, έβρισκε άλλοθι στα πάντα και τους πάντες.
    Μήπως είναι και η Γου θύμα;
    Last edited by carry; 07-03-2012 at 14:19.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    απ οτι εχω καταλαβει απ την ολη συζητηση, ουτε εσυ ειχες καμια κοντινη σχεση με την γου.....
    τι ατομο ηταν αυτη η γου?την εμπιστευεσαι?
    σου περασε καθολου απ το μυαλο οτι σε δουλευει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by vlack_swan View Post
    Πες στην Γου οτι έκανε λάθος που το μοιράστηκε αυτό μαζί σου και οτι τώρα θα πρέπει να το πεί κι εκεί που πρέπει αλλιώς θα το πείς εσύ ;)
    ;)

...ή να πεί στην στην Γου και στον άντρα της Α να της ζεστάνουν το ντιβάνι αλλιώς θα "βρωμίσει" ;);)
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    θεοφανία είναι δύσκολη η θέση σου...
    Όσον αφορά την κοπέλα που τα έχει με τον γκόμενο της άλλης, είναι απαράδεκτη. Όχι για το "ηθικό" σκέλος του πράγματος, δηλαδή αν ήταν σωστό εκ μέρους της να τα φτιάξει με τον φίλο κάποιας άλλης..αυτά συμβαίνουν, και το μερίδιο ευθύνης υπάρχει και στους δύο. Σαφώς βέβαια ο άντρας σε αυτή την περίπτωση είναι ο περισσότερο υπόλογος εφόσον αυτός είχε σχέση, έπρεπε να την προστατεύσει.
    Η κοπέλα λοιπόν αυτή είναι απαράδεκτη επειδή δεν έχει τα balls να πιάσει την άλλην να της τα πει ως έχουν "χωρίς φόβο και πάθος"...ερωτεύτηκες ?οκ έχε την πυγμή όμως να πεις την αλήθεια. Έβαλε εσένα στη μέση τόσο για να μοιραστεί με κάποιον τις ενοχές της όσο και για να σε βάλει εμμέσως να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα...
    όσο "ψυχολογίστικο" κια αν ακουστεί πιστεύω ότι βαθιά μέσα της θέλει να γίνει γνωστή η σχέση της με τον φίλο της άλλη, αλλά η ίδια δεν έχει το θάρρος να το κάνει.

όσον αφορά την άλλη κοπέλα, το "θύμα" της ιστορίας..θα είναι μεγάλο χαστούκι για αυτήν ειδικά αν τα πίστευε όλα αυτά που διακήρυττε.
    Το πήρε το μάθημά της με άσχημο τρόπο ως φαίνεται..
    Αυτό που είπε χαρακτηριστικά η μελίνα με κούνημα του δαχτύλου στο πρόσωπου του άλλου ενδεχομένως να το έκανε σε όλες τις σχέσεις της..ακόμα και στην ερωτική. Ε το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο θεός. Εγώ προσωπικά δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με κάποιον που συνεχώς μου τη λέει για το καλό μου δήθεν. Την επιθετικότητά του εκτονώνει κατ'εμέ. Όπως και να έχει εφόσον είναι πολύ καλή σου φίλη, το σωστό είναι να φροντίσεις να το μάθει.

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα το εξής:
    Θα έπιανα το μοιχό και τη μοιχαλίδα και θα τους γνωστοποιούσα την μέρα και την ώρα που θα έκανα την "αποκάλυψη" στην κοπέλα.
    Εάν ήθελαν να το πουν πρώτοι καλώς.
    Εάν όχι, με γεια τους με χαρά τους.
    Εγώ πάντως θα το πω.
    Και από εκεί και πέρα θα διατηρήσω αποστάσεις από τους μοιχούς και θα στηρίξω ηθικά την απατημένη.
    Αλλά μέχρι εκεί.

όσον αφορά την απογοήτευση που ένιωσες για τους άντρες...δεν το καταλαβαίνω αυτό.
    Δεν είναι μόνο αντρικό κουσούρι η απάτη. Ισχύει και για τα δύο φύλα στον ίδιο βαθμό.
    Σωστός και ιδανικός δεν υπάρχει διότι η ζωή είναι πολύ μεγάλη και είναι πολύ πιθανό και λογικό να βαρεθείς να είσαι με τον ίδιο.
    Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα, ανεξάρτητα από το αν είναι δίκαια ή άδικα.
    Κι αν εσύ τώρα έχεις πιο πολλά παραδείγματα σχέσεων ή γάμων που διαλύονται ή που παίζονται βρωμοδουλειές, εγώ έχω άλλα τόσα παραδείγματα σχέσεων που πάνε καλά. Τώρα, το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει πόσο μάλλον να το προδιαγράψει.

Εμένα ο πρώτος χρόνος της σχέσης μου ήταν οδυνηρός..θυμάσαι κάτι θέματα που ανέβαζα, και τις υστερίες που πάθαινα.
    Με πολύ πόνο την κράτησα, άντεξα εγώ, άντεξε κι αυτός. Δεν την παράτησα τη σχέση, διότι υπήρχε το υγιές κομμάτι μου που μου έλεγε ότι κάτι δε χειρίζομαι σωστά στον εαυτό μου πρώτα απ'όλα.
    Δεν ξέρω τι θα γίνει εντέλει. Μπορεί και να χωρίσουμε κάποια στιγμή. Αλλά τουλάχιστον είμαι καλά, διότι ο λόγος που δεν ήμουν καλά δεν ήταν ο απογοητευτικός φίλος μου αλλά ο απογοητευτικός - στα δικά μου μάτια- εαυτός μου.

Να μην νιώθεις απογόητευση για τους άντρες.
    Αφενός δεν είναι όλοι το ίδιο και αφετέρου δεν είναι και όλες οι γυναίκες ίδιες.
    Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και το σωστό και το λάθος είναι σχετικά..είδες η φίλη σου έδινε οδηγίες προς ναυτιλομένους και πιάστηκε σαν το πουλί από τη μύτη.
    Τη σχέση πρέπει να τη βιώνεις, γιατί μόνο τότε βλέπεις τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτήν, και όχι να τη συζητάς λες και είναι κάτι έξω από εσένα :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    α) αν ετσι φεροταν στις φιλες της, πως να την αντεξει και ενας αντρας σε σχεση, δεν ειναι παραξενο. Ας μην πουμε για αντρες που εχουν διπλα τους γυναικαρες που τα εχουν ολα και πανε με τη φιλιππινεζα υπηρετρια, ισως επειδη θελουν κατι λιγοτερο τελειο(μανες).

β) εφοσον δεν ειναι κολλητες σου, μπορεις να μην ανακατευτεις. Εγω δε μπορω προσωπικα να φανταστω να αφηνω την κολλητη μου να ζει τετοιο ψεμα, αλλα μια γνωστη, μπορει να της εριχνα μια μπηχτη και αν θελει ας καταλαβει. Βεβαια οι χαρακτηρες και οι καταστασεις παντα ειναι διαφορετικες, για παραδειγμα τετοια κολλητη δε νομιζω να ειχα ποτε, ενιγουει.

γ) επισης, νομιζω το ανεφερε καποιος, οτι που ξερεις οτι η Βου δεν ξερει, οχι απαραιτητα για τη Γου, αλλα για άλλα τσιλιμπουρδισματα του γκομενου, ή οτι οντως η ιδια ειναι τοσο ευτυχισμενη οσο λεει μεσα στη σχεση αυτη? Μια τετοια γυναικα ειναι ικανη να λεει για την τελεια σχεση της σε εσενα τωρα, ενω ενα δεκαλεπτο πριν α) ειχε παρει τηλ την γκομενα και την παρακαλαγε με λυγμους να αφησει ησυχο τον δικο της, ή σε παραλλαγη β) ειχε παρει τηλ τον παρανομο γκομενο και κανονιζανε ραντεβου.
    Παραδειγμα μεσα απο τη ζωη βγαλμενο, μια παλια μου φιλη, μου μιλαγε με τα καταπληκτικοτερα λογια για τον αντρα της και την σχεση τους. Ηταν ο καλυτερος αντρας συμφωνα με τα λεγομενα της, και ειχαν εκπληκτικη σχεση και μου εδινε συμβουλες εμενα να μην ανεχομαι καταστασεις κτλ. Καλη ωρα τα δικα σου δλδ. Εγω ειχα μαθει οταν ακουω υπερβολικα καλα πραγματα, οχι απλα να επιφυλασσομαι, αλλα να πιστευω οτι συμβαινουν ακριβως τα αναποδα. Ε δικαιωθηκα. Πραγματι, 5 μηνες μετα, μαθαινω οτι 1 χρονο τωρα ο αντρας της την ειχε διωξει απο το σπιτι και εκεινη εμενε μονη της σε μια γκαρσονιερα, γιατι την ειχε πιασει να τον απαταει με εναν πιτσιρικα. Εγω ημουν εκτος Ελλαδας τοτε και δεν μπορουσα να εχω αμεση επιγνωση του τι γινοταν. Οταν εχασε καθε ελπιδα οτι θα τα ξαναβρισκαν, τοτε μου το αποκαλυψε, προσπαθουσε δηλαδη με καθε τροπο να σωσει/διατηρησει την τελεια εικονα τη δικη της, του αντρα της και της σχεσης τους στα ματια των τριτων. Αυτο ειναι το κλου. Θα μπορουσε καλλιστα να καλυπτε τσιλιμπουρδισματα του αντρα της, απλα σε αυτη την περιπτωση καλυπτε τα δικα της, ολα γινονται!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast