Results 61 to 71 of 71
Thread: Πρόβλημα.......
-
08-03-2012, 02:32 #61
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
..ξωτικούλι, αν ήξερα τι να κάνω δεν θα άνοιγα θέμα, αυτο είναι το μόνο σίγουρο.
Ας τα παρουμε από την αρχή λοιπόν.
Η γου έχει βέβαια μεγάλη ευθύνη γι αυτή την ιστορία, αλλά ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Αν πχ, ο φιλος της γου της έταζε αγάπες έρωτες δέσμευση και χωρισμό με τη βου όταν έβρισκε την κατάλληλη ευκαιρία για να μη την πληγώσει?
Αν της έδειχνε με τον τρόπο του πως την αγαπά και το μόνο που του λείπει είναι το θάρρος να χωρίσει με τη βου?
Να με δουλέψει και να σπείρει διαφωνίες για ποιο λόγο?
Είναι τουλάχιστον παράνοια και όπως είπα και παραπάνω, η γου έχει ντοκουμέντα και αποδείξεις αυτής της σχέσης, οπότε αποκλείουμε αυτό το ενδεχόμενο.
Όχι, δεν είναι τόσο φίλη μου, ώστε να φτιάξω αυτή την τόσο όμορφη ατμόσφαιρα που περιγράφεις και δνε νομίζω πως θα έχει το κουράγιο και τη δύναμη να συγχωρήσει, (όχι εμένα που δεν εμπλέκομαι), αλλά τους άμεσα ενδιαφερομένους...
Παρόλα αυτά χαίρομαι που μετά από τόσο καιρό συζητάμε κάτι με ουσία....:)
- 08-03-2012, 08:39 #62
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 7,366
Είσαι σίγουρη ότι σου είπε την αλήθεια? είναι τετοια τα ντοκουμεντα που εισαι σιγουρη γι αυτο? μήπως όλα αυτα που σου ειπε και τα υποτιθεται ντοκουμέντα ειναι για να σε πείσει και σκοπός της να σε χρησιμοποιήσει να μεταφερεις κουβέντες στη βου ώστε να χαλάσει η σχέση με το φίλο της και η γου που πιθανον απλα να γνωριζετε καλα μαζι του (πχ δουλεια, κοινες παρεες) και τιποτα από σχεση και τον γουσταρει να ορμήξει να της τον πάρει? ρωτω γιατι δεν ξερεις καμια φορα πως σκέφτεται ο καθενας και τι μεθοδους μπορει να μηχανευθει για να πετυχει αυτο που θελει.
γιάννης
08-03-2012, 11:00 #63
- Join Date
- Jan 2012
- Location
- salonica
- Posts
- 1,049
Μεγάλο το κόστος που θα έχεις, πάντως.
Δέν θα μείνει στο πλευρό σου κανένας τους.
Σάν να μαλώνουν τα βουβάλια και να αράζεις από κάτω...
Είναι όμως και πολύ αξιοπρεπές απέναντι στον εαυτό σου και τις αρχές σου.
##
Εγώ μάλλον θα κώλωνα, το ξανάπα. Αν και σε κάποιες υπερβάσεις του χαρακτήρα μου ένιωσα πολύ δικαιωμένος μέσα μουδιαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
08-03-2012, 11:10 #64
- Join Date
- Jan 2012
- Location
- salonica
- Posts
- 1,049
Αν πχ, ο φιλος της γου της έταζε αγάπες έρωτες δέσμευση και χωρισμό με τη βου όταν έβρισκε την κατάλληλη ευκαιρία για να μη την πληγώσει?
Αν της έδειχνε με τον τρόπο του πως την αγαπά και το μόνο που του λείπει είναι το θάρρος να χωρίσει με τη βου?
Μεγάλα και πολλά τα "αν" γιά να τα διαχειριστείς αφού γνωρίζεις τόσα λίγα γιά όλους τους.
Αυτό που φοβάσαι περισσότερο είναι μήπως και πληγωθεί αυτός-ή που ευθύνεται λιγότερο;
Λοιπόν, χωρίς να έχω εμπειρία
(...και άρα δέν χρειάζεται να με "πάρεις στα σοβαρά")
θα ρώταγα κατ'αρχήν τον άντρα, που είναι ήδη γνώστης, γιά το Τί σκέφτεται να κάνει γιά να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού η Γου ήδη ξεκαθάρισε τις προθέσεις της.
Νομίζω πως αυτό είναι το πιό low riskδιαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
08-03-2012, 11:38 #65
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,324
συμφωνω και με τον καρι και με τον ιωαννη και με το ξωτικο
αλλα κι εσυ βρε θεοφανια, κατανοω που εχεις μπλεχτει τοσο.
δεν μπορω να βοηθησω παραπανω. οτι σκεφτηκα στο ειπα. πρεπει να φυγω , γιατι το αγορι μου πηρε αδεια για να παμε εκδρομη για την επετειο μας και εχουμε να κανουμε ετοιμασια.
εσυ προτεινω να κατσεις να παρηγορησεις τις καλες σου φιλες βου και γου για το κακο που τους βρηκε, να ειστε παντα μονιασμενες και περαστικα σας βρε!
και μια συμβουλη στην φιλη σου την γου που ηθελε να καταφερει να κανει μια σχεση, για την επομενη φορα που θα επιχειρησει να παρει εναν παντρεμενο:
"η ζωη ειναι μεγαλη, μην την κανεις καρναβαλι" ;)
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ !!!!!!
08-03-2012, 17:52 #66
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 351
Καλά τόσοι άντρες υπάρχουν τον άντρα της φιλης της ήθελε και αυτή; Μου δείχνει πολύ κακός χαρακτήρας και ότι παταει επί πτωματων. Χτίζει ευτυχία στη δυστυχία της άλλης.
Και γι΄ αυτόν ισχύει το ίδιο. Τόσες γυναικες, με αυτή έμπλεξε; Ας πήγαινε να βρει κάποια άλλη. Κανένα ήθος και εκ μέρους του.
Οσο για την "απατημένη"; Ε τα θέλει ο πωπός της. Μα να διατυμπανίζει πόσο ευτυχισμένη είναι και να συμβουλεύει άλλους σε μια σχέση που μπάζει από παντού; Κομπλεξική μου φαίνεται και οτι τη νοιάζει πολύ να δείχνει καλά στον περίγυρο. Κοιτάει το φαίνεσθαι και όχι την ουσια.
Οσο για σένα, τί να πω, παρακολούθα το από μακριά, βγάλε τα συμπερασμάτά σου αλλά για μενα κανένας από τους τρεις φίλους σου δεν διαθέτει ποιότητα. Ποιόν να υποστηρίξεις; Εμένα κανένας δεν μου φαίνεται ότι είναι για υποστήριξη.
08-03-2012, 23:49 #67
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
Μετά από μια μεγάλη και ουσιαστική συζήτηση με τη γου, εκείνη αποφάσισε πως πρέπει να ξεκαθαρίσει μόνη της το θέμα, οπότε, (ευτυχώς), η δική μου συμμετοχη και το πρόβημα απλά....τελείωσε...:)
09-03-2012, 00:59 #68
- Join Date
- Oct 2007
- Posts
- 2,515
Νομίζω σωστά αποφάσισες. Εξάλλου εκτός από το ότι δεν είναι δουλειά σου να ‘ενημερώσεις’, η εμπειρία δείχνει πως οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι έχουν την τέλεια σχέση (ή που έτσι θέλουν να δείχνουν), απλά κλείνουν τα μάτια και τ’ αυτιά και ζουν αυτό που θέλουν να ζήσουν, άσχετα αν όλο αυτό είναι ένα παράλληλο σύμπαν. Και καλά κάνουν. Μπορεί να ακούγεται λυπηρό ή παράλογο, αλλά αφού αυτό έχουν ανάγκη, γιατί να επιμένουμε να τους βγάλουμε από την επιλογή τους? Στο κάτω-κάτω ας αφήσουμε και ένα περιθώριο στα απειροελάχιστα άλλα, άγνωστα δεδομένα κι ενδεχόμενα. Από εκεί και πέρα, όπως ειπώθηκε και κάπου πριν, την πληρώνει ο ‘άμαχος πληθυσμός’ :P
Θα σου πρότεινα όμως να πεις στη Γου, χωρίς να επιμείνεις, απλά σαν φιλική συμβουλή, να σκεφτεί σοβαρά αν θέλει να συνεχίσει έτσι σε αυτή την κατάσταση. Γιατί δυστυχώς το πιο συνηθισμένο σενάριο είναι κάποιος βολεψάκιας να το κρατά δίπορτο όσο τον συμφέρει και όσο πάει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τη μία στην άγνοια και το παραμύθι και την άλλη στο stand-by. Λίγα ζόρια και όρια (από τη στιγμή που έχουν ήδη περάσει μήνες) βοηθούν στη διάκριση του έρωτα από το βόλεμα και την ψευτιά. Τα δίπορτα που συντηρούνται επί μακρόν, δεν δείχνουν έρωτες (προς καμία Βου και Γου), αλλά εξαρτήσεις, ανασφάλειες, φοβίες, βίτσια, συμφέροντα, δειλία κλπ. Εγώ στη θέση της την πόρτα θα την έκλεινα, παρότι αναμφισβήτητα είναι δύσκολο.
09-03-2012, 01:04 #69
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
...μα μαρίνα, πέρα από το ότι θέλει να κάνει η γου προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, την πόρτα την έχει κλείσει απ' όσο μπορω να ξέρω και μάλιστα με φόρα.
Αυτό που με προβλημάτιζε εμένα, ήταν η στάση μου απέναντι στη Βου και αν είχε το δικαίωμα να μάθει για την παράλληλη σχέση, καθώς ήξερα όλους τους εμπλεκόμενους, συν του ότι η Βου είχε πάντα την τάση να εξιδανικευει τη σχέση της, κάτι που ακόμη δεν έχω ξεκαθαρίσει αν το πίστευε ή απλά ήθελε να το περνάει στους γύρω της, άγνωστο για ποιο λόγο, καθώς η ουσία παρέμενε η ίδια.
09-03-2012, 01:22 #70
- Join Date
- Oct 2007
- Posts
- 2,515
Ναι το κατάλαβα… Όμως αυτό ακριβώς λέω: ότι αν είχε την τάση να εξιδανικεύει (είτε το πίστευε είτε όχι μέσα της, αυτό δεν το ξέρουμε και είναι κι αδιάφορο), δεν θα σε ακούσει, ούτε εσένα ούτε κανέναν. Κι αφού όπως λες η Γου έκλεισε την πόρτα, κατά 90% ο σουταρισμένος τύπος θα αναθερμάνει τον ‘έρωτά’ του με τη Βου, φοβούμενος μην χάσει ξαφνικά τ’ αυγά και τα πασχάλια και βρεθεί ξεκρέμαστος. Οπότε ακόμα πιο δύσκολο να άκουγε η Βου. Ποιον θα πίστευε, την κορώνα στο κεφάλι της ή εσένα και τη Γου?
Και λογικό είναι εδώ που τα λέμε. Γιατί μην μου πεις ότι αυτό δεν γίνεται συνήθως… Κάποιος τάζει εκ του ασφαλούς και μέσα του λέει αν η Γου κλωτσήσει, δεν βαριέσαι, θα έχω ακόμα την Βου. Αν η Βου υποψιαστεί, ε θα την τουμπάρω, θα βγάλω την άλλη μια μουρλή που θέλει να μας χωρίσει (και με τη Γου, βλέπουμε, αν είναι καλόβολη την κρατάω κι αυτή – στο κάτω κάτω μπορώ να βρω κι άλλη Γου). Και σε ένα υπόβαθρο εξιδανίκευσης και συνεξάρτησης, συνήθως τα καταφέρνει.
Όπως και να έχει, καλώς αποσύρθηκε η Γου και καλώς αποφάσισες να μην ασχοληθείς άλλο.
10-03-2012, 17:33 #71
- Join Date
- Sep 2005
- Posts
- 4,305
θεοφ, οταν καποιος δν θελει να δει για του χ λογους, δν θα δει.
πολλες φορες " βουτηγμενοι " μεσα στη σουπερ ουαου σχεση μας,
δν θελουμε να δεχτουμε τιποτα.
βεβαια εχω μετανοιωσει που καποτε δν ειπα σε φιλη πως ο δικος της ξενοπηδουσε κ
αυτη τελικα τον παντρευτηκε, εκανε κ παιδι, πηραν διαζυγιο κ αυτος σαν πατερας ειναι απων.Last edited by arktos; 11-03-2012 at 07:23.
http://www.mazi.org.gr/
Similar Threads
-
Το προβλημα μου...!
By talikiller in forum Ψυχώσεις & ΣχιζοφρένειαReplies: 11Last Post: 11-12-2011, 23:14 -
προβλημα
By fly in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 5Last Post: 08-12-2011, 13:39 -
Πρόβλημα με u2u
By whitecandle in forum Σχόλια, προτάσεις, προβλήματαReplies: 6Last Post: 28-05-2010, 15:00 -
προβλημα
By soares in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 0Last Post: 05-09-2009, 15:43 -
προβλημα με το U2U
By gramle in forum Σχόλια, προτάσεις, προβλήματαReplies: 23Last Post: 24-09-2007, 19:49
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....