Ψυχολογία η Φασισμός;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26

Ψυχολογία η Φασισμός;

Δε μου λέτε; Σε forum ψυχολογίας μπήκα ή σε forum φασισμού;

Ό,τι δε μας κάνει αμέσως ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ το κλειδώνουμε; Τα θερμά μου συγχαρητήρια!

Member
    Nassos,
    παραβλέπω την ειρωνία σου και επιβεβαιώνω ότι είναι όντως φόρουμ ψυχολογίας γι΄αυτό και το θέμα κλειδώθηκε.

Δεν είδα καμία ψυχολογική προσέγγιση στο θέμα που άνοιξες παρά μόνο περιγραφές που παραπέμπουν σε άλλη θεματολογία.

Quote Originally Posted by Idella View Post
    Nassos,
    παραβλέπω την ειρωνία σου και επιβεβαιώνω ότι είναι όντως φόρουμ ψυχολογίας γι΄αυτό και το θέμα κλειδώθηκε.

Δεν είδα καμία ψυχολογική προσέγγιση στο θέμα που άνοιξες παρά μόνο περιγραφές που παραπέμπουν σε άλλη θεματολογία.
    ΟΚ. Συγγνώμη που δεν έγραψα απευθείας πως νιώθει ψυχολογικά μια γυναίκα αν δεί τον άντρα της να της κάνει αυτό που περιέγραψα...

Senior Member
    καλε ποιο θεμα κλειδωθηκε? αφου τουτο δω ειναι ανοιχτο!

Senior Member
    ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΕΧΩ....

Quote Originally Posted by melina_ View Post
    καλε ποιο θεμα κλειδωθηκε? αφου τουτο δω ειναι ανοιχτο!
    Το θέμα που κλειδώθηκε είναι αυτό: http://www.e-psychology.gr/forum/sho...84%CE%BF%CF%82...

νασο, γιατι δεν βάζεις αυτό το θέμα σε ένα φόρουμ που να ταιριάζει?
    Που το βλέπεις το ψυχολογικό πρόβλημα στη σεξουαλικότητα μιας κοπέλας που δεν θέλει να εκφραστεί έτσι?

Quote Originally Posted by christos78 View Post
    ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΕΧΩ....
    Ναι αλλά δεν επιτρέπονται τέτοια εδω μέσα...

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    νασο, γιατι δεν βάζεις αυτό το θέμα σε ένα φόρουμ που να ταιριάζει?
    Που το βλέπεις το ψυχολογικό πρόβλημα στη σεξουαλικότητα μιας κοπέλας που δεν θέλει να εκφραστεί έτσι?
    Μα δεν είπα εγώ πως έχει ψυχολογικό πρόβλημα όποια δε θέλει να εκφραστεί έτσι, ρώτησα πως θα ένοιωθε μια κοπέλα αν έβλεπε τον άντρα της να της κάνει κάτι τέτοιο.

Quote Originally Posted by nassos View Post
    Μα δεν είπα εγώ πως έχει ψυχολογικό πρόβλημα όποια δε θέλει να εκφραστεί έτσι, ρώτησα πως θα ένοιωθε μια κοπέλα αν έβλεπε τον άντρα της να της κάνει κάτι τέτοιο.
    ναι, και γω σου λέω πως θα έπαιρνες περισσοτερες απαντήσεις στο bourdela.gr.
    Γιατί δεν το έβαλες εκεί και το έβαλες εδώ που κατά 80% είναι φόρουμ που ασχολείται με ψυχικές ασθένειες?

ναι, και γω σου λέω πως θα έπαιρνες περισσοτερες απαντήσεις στο bourdela.gr.
    Γιατί δεν το έβαλες εκεί και το έβαλες εδώ που κατά 80% είναι φόρουμ που ασχολείται με ψυχικές ασθένειες?
    Γιατί το έβαλα σου ξαναλέω στην κατηγορία "σεξουαλικότητα". Δε λέει πουθενά ψυχοσεξολογικές ασθένειες...

Quote Originally Posted by nassos View Post
    Γιατί το έβαλα σου ξαναλέω στην κατηγορία "σεξουαλικότητα". Δε λέει πουθενά ψυχοσεξολογικές ασθένειες...
    όχι, αλλά δεν έχει σχέση με την ψυχολογία στις σχέσεις και τη σεξουαλικότητα, αλλά με βίτσια και σεξουαλικές ορέξεις...
    Γι αυτο σε ρώτησα γιατί δεν το βάζεις σε ένα πιο κατάλληλο φόρουμ.

όχι, αλλά δεν έχει σχέση με την ψυχολογία στις σχέσεις και τη σεξουαλικότητα, αλλά με βίτσια και σεξουαλικές ορέξεις...
    Γι αυτο σε ρώτησα γιατί δεν το βάζεις σε ένα πιο κατάλληλο φόρουμ.
    ΟΚ. Ας μην το κουράζουμε άλλο, συγγνώμη για την ακατάλληλη τοποθέτηση θέματος...

Junior Member
    Το forum είναι το πλέον κατάλληλο για να απαντηθούν ζητήματα που αφορούν τη σεξουαλική συμπεριφορά και καλώς ο χρήστης nassos το έθεσε εκτός αν επιθυμούμε να στρουθοκαμηλίζουμε ή αν είμαστε σεξουαλικά ανώριμοι. Nasso διαφωνώ μόνο για τις βωμολοχίες.

Senior Member
    κατα την γνωμη μου ειχε καθε δικαιωμα να το βαλει το θεμα εκει που το εβαλε αφου τον απασχολουσε. δεν επρεπε να κλειδωθει. απλα επρεπε να προσεχει λιγο περισσοτερο τις εκφρασεις του γιατι οντως μερικες σε μερικους προκαλουν αηδια. για να μην αναφερω την ανακατωσουρα μερικων μελων που πχ εχουν εξαναγκαστει στο παρελθον με την βια να κανουν κατι τετοιο....... παρ ολο ου εχω καταναγκαστει να κανω πραγματα ειμαι αρκετα ανοιχτομυαλη να διαβασω το καθε θεμα του οποιουδηποτε επειδη φυσικα δεν ειναι ο αλλος υποχρεωμενος να ξερει και να τον νοιαζει τι εχω περασει. ομως ας προσπαθουμε να ειμαστε πιο ωριμοι οσο αναφορα την χρηση των λεξεων που διαλλεγουμε να δημοσιοποιησουμε.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Page 1 of 2 12 LastLast