χωρίς τίτλο-βαριέμαι να σκέφτομαι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    γεια σου βοιντ, μαμα ολων :P
    Αυτο μου ηρθε στο μυαλο οσο σε διαβαζα, και επειδη εχω διαβασει και παλιοτερα ποστ σου, λεω να σου κανω ενα feedback-καθρεφτισμα. Παντα ειναι χρησιμο, ε?

Φερεσαι σαν γνησια μανα, υπομονετικη, ακους τον πονο των αλλων, τους στηριζεις, διακριτικη, προσεχεις μην τους πληγωσεις, με μονιμο αγχος μην τους στεναχωρησεις, ειτε ειναι φιλοι σου, ειτε η οικογενεια σου, κι ο φιλος σου ισως. Ειναι κατι που προφανως εκπεμπεις εντικτωδως, για αυτο και απευθυνονται σε εσενα για υποστηριξη. Εδω θα ελεγα να προσεξεις μηπως λογω ολων αυτων τεινεις να γινεσαι και υπερπροστατευτικη? Δεν ειναι καλο να τους καλομαθαινεις, ουτε για εκεινους, που θες το καλο τους, ουτε για σενα φυσικα!

Φαινεσαι συναισθηματικη και βγαζεις μια ηρεμη δυναμη, σαν να εχεις τη δυναμη ολης της θαλασσας και ενω με ενα πλαφ θα μετακινουσες πλοια, μενεις ακινητη μην ενοχλησεις τα μικρα ψαρακια που ζουν στο βυθο..

Επισης φαινεται ποσο συνδεδεμενη ειναι η ζωη σου με αλλους ανθρωπους, την οικογενεια σου κυριως σε αυτη την περιπτωση, και τον φιλο σου ισως. Αυτο μπορει να ειναι αυτο που νιωθεις οτι σε κραταει, ενω οι αλλοι προχωρανε, το οτι εισαι δεμενη μαζι τους σαν να ειναι εμφυτη αναγκη σου. Και μπορει να εισαι διακριτικη οπως ειπα πιο πανω, αλλα ομως ολη αυτη η υποστηριξη που παρεχεις και οι συμβουλες σε βαζουν σε εναν πρωταγωνιστικο ρολο. Ειναι σαν να φαινεται οτι εχεις εναν δευτερο ρολο, υποστηρικτικο, που τελικα αναδεικνυεται πρωταγωνιστικος, γιατι οι αλλοι ακουμπανε πανω σου και περιμενουν απο σενα πραγματα, να τους φροντιζεις και να τους σκεπασεις με τις φτερουγες σου.. Καλο θα ειναι να μην απομονωνεσαι στον κλειστο σου κυκλο, ή και μεσα σε αυτον..

Επισης, απο οτι καταλαβα δεν εκφραζεσαι, αλλα περιμενεις οι αλλοι απλα να σε καταλαβουν. Οταν αυτο δε γινεται, θυμωνεις. Μην περιμενεις να σε καταλαβουν, μιλα, οχι απλα για να μιλησεις, αλλα ζητα αυτο που θες..
    Λίλιουμ σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το το ποστ σου..ήταν πραγματικά αναζωογονητικό!
    Δεν ξέρω αν ισχύει απόλυτα και πάντα, αλλά σίγουρα αυτό που προσπαθώ είναι να αντιμετωπίζω αυτούς που αγαπώ με φροντίδα.
    Δε θέλω να γίνομαι άδικη γιατί η αλήθεια είναι ότι και αυτοί με αντιμετωπίζουν έτσι. Και όπως είπε και η κηπ πιο πάνω αυτά είναι σημεία των καιρών..εάν δλδ δεν είχα το άγχος με τα οικονομικά μπορεί να μην τα σκεφτόμουν όλα αυτά.

Αλλά καλά έκανα και το ανάρτησα τελικά το θεματάκι γιατί εισέπραξα και γω τη θετική μου ανατροφοδότηση!! χιχιχιχι :-)
    Φιλάκια από τη μαμά βοιντ΄:-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Λίλιουμ σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το το ποστ σου..ήταν πραγματικά αναζωογονητικό!
    Δεν ξέρω αν ισχύει απόλυτα και πάντα, αλλά σίγουρα αυτό που προσπαθώ είναι να αντιμετωπίζω αυτούς που αγαπώ με φροντίδα.
    Δε θέλω να γίνομαι άδικη γιατί η αλήθεια είναι ότι και αυτοί με αντιμετωπίζουν έτσι. Και όπως είπε και η κηπ πιο πάνω αυτά είναι σημεία των καιρών..εάν δλδ δεν είχα το άγχος με τα οικονομικά μπορεί να μην τα σκεφτόμουν όλα αυτά.

Αλλά καλά έκανα και το ανάρτησα τελικά το θεματάκι γιατί εισέπραξα και γω τη θετική μου ανατροφοδότηση!! χιχιχιχι :-)
    Φιλάκια από τη μαμά βοιντ΄:-)
    Βοιντάκι ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!! Έτσι έχουν δυστυχώς τα πράγματα στις μέρες μας. Είναι λογικό να σε παίρνει από κάτω αλλά μην το αφήνεις να σε στεναχωρεί όταν πας να σκεφτείς αρνητικά κάνε κάτι ευχάριστο για σένα :)

Senior Member
    Εντάξει δεν έκανα και τπτ αυτό το σ/κ...βαριέμαι ανυπερθέτως!!:-)))
    Αλλά ιτς οκει...δεν μπορούμε να είμαστε και συνεχώς μέσα στην τρελλή χαρά, νισάφι πια νισάφι!!!
    Μόλις διαπίστωσα εν τω μεταξύ ότι η 25η πέφτει κυριακή..φανταστικά...:-p
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Page 2 of 2 FirstFirst 12