παρθενος ετων 19 - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 157
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Δεν ξέρεις τι εννοώ; Το τελετουργικό συνήθως περιλαμβάνει εξόδους για ποτό/καφέ/φαγητό, επικοινωνία με τη γλώσσα του σώματος που θα της περάσει το μήνυμα (συνήθως με ηλίθια χαμόγελα, απτική επαφή κλπ) και, τέλος, το βασικότερο συστατικό που είναι πρόσκληση στο σπίτι με αφορμή καμιά ταινία. Ειλικρινά όμως δεν καταλαβαίνω, αφού είτε άμεσα είτε έμμεσα θα γίνει κατανοητό ούτως ή άλλως που το πας, γιατί η πρώτη οδός αντενδείκνυται.
    για αυτο ομως πρεπει να ξερεις και εσυ την γλωσσα του σωματος και το παιχνιδι αυτο το ξεκιναει η γυναικα οποτε οσο και να κανεις τον μακακα εκει που δεν πρεπει θα λενε να ενας μακακας χαχαχα

Senior Member
    Sheldon σε ποιον κόσμο γίνεται αυτό το τελετουργικό?
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Όλες αυτές οι τυποποιήσεις είναι που τα κάνουν όλα δύσκολα.
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    Sheldon σε ποιον κόσμο γίνεται αυτό το τελετουργικό?
    Στο δικό μας. Και το υπεραπλούστευσα, μη σου πω, παραλείποντας πολλά από τα ενδιάμεσα βήματα.
    Όλες αυτές οι τυποποιήσεις είναι που τα κάνουν όλα δύσκολα.
    Συμφωνώ απολύτως.

Senior Member
    Στο δικό μου τουλάχιστον κόσμο δεν αφήνω κανέναν να με θεωρήσει ως μέρος τελετουργικού... Νομίζω ότι με απλό αυθορμητισμό σαν συμβουλή θα τα καταφέρει.. Είναι τόσο απλό και θέλουμε να το κάνουμε τόοσο δύσκολο

Senior Member
    Γκα γκα γκου; αν έχετε @@ πείτε μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Γκα γκα γκου; αν έχετε @@ πείτε μου.
    να παρω το θαρος η τα @@ να ρωτησω τι σημαινει γκα γκα γκου?
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    παντως καπου εδω θα συμφωνησω λιγακι με εσενα φιλε,γιατι οσο και αν λεει ο φιλος χρηστος οτι δεν αγχωνεται για το σωμα του κτλ..σιγουρα υπαρχουν θεματα για τα οποια αγχωνεται,δεν ξερω ποια ειναι αυτα,αλλα κατι συμβαινει για να μην εχει κανει σχεση ως τωρα και να προβληματιζεται
    χρηστο εντοπισε το προβλημα για να το πολεμησεις,τι ειναι αυτο λοιπον που σε εμποδιζει ως προς το να συναψεις δεσμο?
    αυτο που με εμποδιζει ειναι το μυαλο μου το οτι τρεμω οταν μιλαω στους ανθρωπους και τις κοπελες το οτι φοβαμαι να μιλαω σε παρεες και ποτε δεν θελω να ειμαι το επικεντρο και να με κοιτανε ολοι...το οτι δεν θελω να μοιασω στον πατερα μου σαν προσωπικοτητα ...αυτη η απαισιοδοξια που με διακατεχει... αυτα τιποτα αλλο πιστευω...χρυσακι προσπαθω να το διορθωσω το προβλημα αλλα το μυαλο μου κολλαει νιωθω μονο καλα οταν διαβαζω αρθρα για την ψυχολογια και με ανεβαζουν αλλα δεν γινεται συνεχεια στην ζωη σου αυτο, θες να ζεις και χωρις βοηθεια απο αλλου και να βοηθας μονος τον εαυτο σου, να κανεις θετικες σκεψεις απο μονος σου...ελπιζω τουλαχιστον οταν αποκτησω δυναμη και πιστη στον εαυτο μου να μην ξανακαταντησω ετσι οπως ειμαι! ποτε!!! με σιχαινομαι ετσι δεν με θελω!!!
    Blonde guys are more fun ;)

Senior Member
    Σιγουρα θα υπαρχουν θεματα που γνωριζεις καλυτερα απο τους αλλους φιλε μου, αν δεν τους ενδιαφερουν τα θεματα σου δοκιμασε να εισαι καλυτερα "διαβαζμενος" στα θεματα που συζητανε.Αν παλι δεν σε ενδιαφερουν τα θεματα που συζητιουνται στην παρεα σου μαλλον πρπει να αλλαξεις παρεα και να βρεις τετοια που θα εχετε κοινα ενδιαφεροντα.

Senior Member
    Απλή αυτοπεποίθηση χρειάζεται...

Senior Member
    Στο δικό μου τουλάχιστον κόσμο δεν αφήνω κανέναν να με θεωρήσει ως μέρος τελετουργικού... Νομίζω ότι με απλό αυθορμητισμό σαν συμβουλή θα τα καταφέρει.. Είναι τόσο απλό και θέλουμε να το κάνουμε τόοσο δύσκολο
    Ε, τώρα στη λέξη κόλλησες εσύ; Πάντως, άμα δεν ξοδέψεις κάμποσο χρόνο, ή ίσως και χρήμα μαζί της, ζήσε Μάη μου να φας σταφύλι. Είναι από μόνα τους δύσκολα τα πράγματα, δεν τα κάνουμε εμείς. Και φυσικά δεν έχω την πρόθεση να αποθαρρύνω το παιδί, αλλά να το ενημερώσω ρεαλιστικά, αν και μάλλον θα ξέρει από μόνο του πως έχει η κατάσταση, για να μη στάθηκε τυχερό ίσαμε τώρα. Οι εποχές ανεπιστρεπτί αλλάξανε και δε φτάνει ο αυθορμητισμός, για να συγκινήσεις τις σημερινές γυναίκες, οι οποίες τον εκλαμβάνουν σαν λιγουριά. Πρέπει να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε τόσους ελεύθερους ανταγωνιστές, διαφορετικά γιατί να πάει μαζί σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Σιγουρα θα υπαρχουν θεματα που γνωριζεις καλυτερα απο τους αλλους φιλε μου, αν δεν τους ενδιαφερουν τα θεματα σου δοκιμασε να εισαι καλυτερα "διαβαζμενος" στα θεματα που συζητανε.Αν παλι δεν σε ενδιαφερουν τα θεματα που συζητιουνται στην παρεα σου μαλλον πρπει να αλλαξεις παρεα και να βρεις τετοια που θα εχετε κοινα ενδιαφεροντα.
    καλα ναι αυτο το ξερω οταν εισαι ομως συνεχεια σφιγμενος πως θα καταλαβεις?
    Απλή αυτοπεποίθηση χρειάζεται...
    αυτοπεποιθησηση-αυτοεκτιμηση στον χαρακτηρα μου...βεβαια προσπαθω καθημερινα να αλλαξω σκεπτικο εχω βοηθηθει η αληθεια ειναι αλλα ωρες ωρες με τους ανθρωπους γυρω μου εχω παλι αυτην την αλλοκοτη και παραξενη συμπεριφορα και λεω ποτε θα σταματησει πια?ειδικα τον τελευταιο μηνα εχει γινει πολυ κουραστικο και νευριαζω με αυτο ισως να μου κανει καλο και επαναστατησω βεβαια!
    Blonde guys are more fun ;)

Senior Member
    Καιρός είναι! Σε κανα χρόνο το πολύ θα είσαι μια χαρά... Μη βιάζεσαι, όλα έρχονται στην ώρα τους! Για αρχή προσποιήσου ότι είναι όλα μια χαρά... Αυθυποβολή ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ε, τώρα στη λέξη κόλλησες εσύ; Πάντως, άμα δεν ξοδέψεις κάμποσο χρόνο, ή ίσως και χρήμα μαζί της, ζήσε Μάη μου να φας σταφύλι. Είναι από μόνα τους δύσκολα τα πράγματα, δεν τα κάνουμε εμείς. Και φυσικά δεν έχω την πρόθεση να αποθαρρύνω το παιδί, αλλά να το ενημερώσω ρεαλιστικά, αν και μάλλον θα ξέρει από μόνο του πως έχει η κατάσταση, για να μη στάθηκε τυχερό ίσαμε τώρα. Οι εποχές ανεπιστρεπτί αλλάξανε και δε φτάνει ο αυθορμητισμός, για να συγκινήσεις τις σημερινές γυναίκες, οι οποίες τον εκλαμβάνουν σαν λιγουριά. Πρέπει να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε τόσους ελεύθερους ανταγωνιστές, διαφορετικά γιατί να πάει μαζί σου;
    ισως επειδη την κανεις να νιωθει ομορφα και να γελαει

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ισως επειδη την κανεις να νιωθει ομορφα και να γελαει
    Και για να το πετύχεις αυτό, πρέπει πάλι να ξεχωρίζεις από τις μάζες.

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast