:(
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

Thread: :(

Senior Member

:(

Με άφησε το άτομο που είμασταν μαζί..δεν μπορώ να το αποδεχτώ δεν νιώθω καλά δεν θέλω να φύγει δεν θέλω...

Senior Member
    ήμασταν* τα λάθη μου..

Senior Member
    Αμάν αυτή η άνοιξη... Είναι, ως φαίνεται, εποχή που σέρνεται ιός χωρισμών και σκιρτημάτων.

Senior Member
    που να πιάσουν και οι αλλεργίες..
    Δεν είμαι καλά δεν ξέρω τι να κάνω :(

Quote Originally Posted by Hara_ View Post
    Με άφησε το άτομο που είμασταν μαζί..δεν μπορώ να το αποδεχτώ δεν νιώθω καλά δεν θέλω να φύγει δεν θέλω...
    Λοιπόν Χαρά. Αν όπως λες σε άφησε αυτές τις μέρες, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα μέχρι να τελειώσει. Αυτό να το αποδεχτείς. Όσο για τα ζωδιακά, επειδή έπεσε κάπου το μάτι μου, βάφτισε τα πίπες, ακόμη κι αν πιστεύεις ότι δεν είναι. Στο λέω πολύ λαϊκιστί. Κι εγώ τίνγκα σκορπιός είμαι. Με τίνγκα σκορπιό ήμουν επίσης. Συνδυασμός θανατηφόρος;; Μπορεί. Μπορεί και.. πίπες. Αισθάνομαι τυχερός για ό,τι πρόλαβα να ζήσω όμως. Εν κατακλείδι άφησα και αφήνω τον χρόνο να με κάνει σοφότερο και πιο "άνθρωπο", δίνοντας του το περιθώριο να με διαφωτίσει σε άλλες σοβαρότερες ανησυχίες και ερωτήματα πέραν από κάθε ζωδιακή συνωμωσιολογία. Καλό σου βράδυ και ό,τι θες ρίχτο, μην μασήσεις.

Senior Member
    Ναι αλλα είναι η πρώτη φορά που χωρίζω με έναν άνθρωπο και απο μια μεγάλη σχέση 1 χρόνο + η πρώτη μου σχέση και δεν νιώθω καλά.
    Τον τελευταίο καιρό νιώθω πολύ άσχημα ψυχολογικά δεν θέλω να χάσω και αυτόν.. δεν θέλω.. :(

Junior Member
    Ειμαι στην ιδια φαση με σενα.Δεν ξερω τι εχει συμβει στη σχεση σου ομως τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομη.Πιστευω οτι ο χρονος θα δειξει...Ξερω οτι οταν εχεις ακομα αισθηματα ειναι δυσκολο να το αποδεχτεις αλλα οταν δεν σου δινει ο αλλος περιθωρια απλα αναγκαζεσαι να το δεχτεις και προσπαθεις να συνεχισεις.Αν αγαπας καποιον ο χωρισμος ειναι δυσκολος οσες φορες και να τον περασεις...ελπιζω να πανε ολα καλα!