Results 1 to 5 of 5
-
14-03-2012, 14:56 #1
ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ
Αυτο που διαβαζω εδω και 2 μερες τωρα με εχει αφησει αφωνη!!οποιος πικραμενος μπαινει εδω ειναι η δωρα??με ποιο δικαιωμα κυρια ξωτικο που δεν εχω τιποτα μαζι σου περα απο γελοιες αντιπαραθεσεις οσο ημουν μελος εδω,με ποιο δικαιωμα λοιπον επικαλεισαι το ονομα μου?ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ!θα μου πεις γιατι το φωναζεις?
το φωναζω γιατι ειδα μια επιθεση στον κενο που ηταν και καλα απο εμενα!κενο δεν θυμαμαι επισης να ειχα κατι μαζι σου ποτε?ισα ισα!α μονο να σε διορθωσω οτι μπαν δεν εφαγες για εμενα οπως ουτε και εγω για εσενα ετσι?
οταν που και που εμπαινα στο τσατ των κοριτσιων μου ειχε πει η βοιντ συγκεκριμενα ρε δωρα ελα πισω!της ειχα απαντησει οτι πλεον δεν εχω ουτε να δωσω ουτε να παρω κατι απο το φορουμ!αρα λοιπον γιατι να παιξω τετοια ανουσια παιχνιδια?δεν εχω απωθημενα δοξα τον θεο εχω βριστει εδω μεσα ουκ ολιγες φορες!αρα λοιπον ειμαι μια χαρα απο αυτο :)
επισης μια φορα που ημουν στο τσατ και συζηταγαμε οντας εγω μπαναρισμενη για τα διπλοπροφιλα αναρωτιομασταν πως στο διαολο κανουν διπλους λογαριασμους γιατι και εγω τοτε το ειχα προσπαθησει και δεν μπορουσα!!και το ειχα προσπαθησει γιατι ειχα δει ενα πολυ ευαισθητο θεμα και ειχα λυσσαξει να απαντησω!
να σας πω δε οτι ειχα και εχω τετοια ασχετοσυνη που στον πρωτο αποκλεισμο μου δεν εμπαινα ουτε ως επισκεπτρια επειδη ειχα αυτοματη συνδεση το dora-agxos το οποιο οντας μπαναρισμενο δεν εβγαζε κανενα θεμα!αρα λεω ουτε αναγνωση δεν μπορω να κανω!μετα απο ενα μηνα βεβαια ειδα το κουμπακι της αποσυνδεσης και το θαυμα εγενετο!!
πως λοιπον τωρα εγινα ο χακερ της γειτονιας?ποσοι μπαναρισμενοι εμπαιναν εδω ρε παιδια?ποσοι αντεγραφαν νικνειμς?αν και σε εμενα δεν εγινε τιποτα απο τα παραπανω!
λοιπον δεν περιμενω ουτε υπερασπιση ουτε τιποτα μονο να παρθουν πισω τα λογια!δεν εχω τιποτα με κανεναν εδω,2 χρονια μελος και πηρα και εδωσα και εχασα!
ΚΕΝΟ δεν εχω τιποτα μαζι σου παιδι μου!τι να κανω μπηκα να απολογηθω και να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας!επειδη μεταναστευσα για να κανω εγγραφη γιατι απο το δικο μου λαπτοπ δεν μπορω θα ξαναπαντησω μετα απο μερες!φιλια σε ολους!
- 14-03-2012, 15:31 #2
ξερεις τα λογοπαιγνια σου ειναι ομορφα αλλα προσβαλλουν και υποληψεις!τα ειδα ολα ξωτικο αλλιως δεν θα εμπαινα τωρα να απολογουμε!ξερεις κατι ειλικρινα χεστηκα,αλλα οταν μπαινεις σαν επισκεπτρια εδω και βλεπεις να λενε για εσενα χωρις να φας και χωρις να πιεις που λενε και στο χωριο μου ε καπου λες ε αντε και στο διαολο ετσι?μεχρι και στο θεμα σου με την ενοραση μπηκε το ονομα μου!μην τρελαθω!αν ηταν οραμα σου η δωρουλα τοτε εκανες λαθος τα λεφτα μας πισω τωρα!χιχι!αμα σβηστουν οι κατηγοριες θα χαρω,οχι οτι θα γινει αλλα λεμε τωρα!
φιλια σε ολους νεους και παλιους!και αν ειχα αναγκη να ξαναμπω θα το εκανα,θα το ζητουσα απο τον νικο οπως εχω κανει και στο παρελθον!αλλα δεν θελω..φιλια!
14-03-2012, 17:46 #3
"ειχα και δουλειες..
Ποια κατηγορια;;; εγω θυμηθηκα απο αναζητησεις μου εδω το εν λογω μελος και στο ασχετο, ειναι ξεκαθαρο, απλα ειπα οτι εχω ενα αγχος για τη Δωρα; προς τι ολη αυτη η φασαρια;;;;
επισης να θυμισω οτι ειμαι μελος πανω απο ολα. Το μοντ ειναι μια ιδιοτητα που παταει πανω στο οτι ειμαι μελος. Αυτο δεν αλλαζει. Δρω κυριως ως μελος και οχι ως μοντ. Αλλα προφανως κααααποιος-α τραβαει μεγααααααααλο ζορι τελικα. Βρε βρε βρεεεεεεεεεεε..."
αυτα τα εκανα στο δημοτικο!οχι τωρα στα 30 μου!
σου ειπε κανεις κοπελια οτι θελω ολο το φορουμ να ασχολειτε μαζι μου?χαλοοου?εχω φυγει ξερεις!σου ειπα εγω οτι περιστρεφεται η ζωη σου γυρω απο εμενα?σου ζητησα εγω να αλλαξεις γνωμη για εμενα?γιατι τι σε εχω γκομενα η κολλητη?η μηπως με ξερεις?
δικαιολογησε τις αρλουμπες σου ετσι χαζα οπως παραπανω και οπως εσυ ξερεις και ασε τα υπολοιπα!
οσο για το διαχειριλικι που τοσο πολυ χτυπας χεσμενο το εχω και το εχω πει πολλες φορες εδω μεσα οτι εισαι ενα λαθος!απο εκει και περα ομως εγω απεχω απο εδω και αν ξαναδω το ονομα μου γραμμενο απο τον οποιοδηποτε θα γινει πανικος!
ΥΓ τα καρναβαλια δεν σταματουν ποτε για εσενα.
ΥΓ 2 ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΔΙΕΚΟΨΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΤΑΡΩ,Η ΑΝ ΜΠΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ αγαπητη διαχειριστρια.
με τον νικολα δεν εχω να πω τιποτα,τα εχουμε πει και ιδιωτικως και δημοσιως!ειμαι καλυμμενη οπως βλεπεις απο καθε πλευρα.
τις εξυπναδες σου στα ενεργα μελη,οχι σε αυτους που απουσιαζουν!
14-03-2012, 20:24 #4
Ηρεμηστε τι λόγος υπαρχει να ακούγονται διάφοροι χαρακτηρισμοί .
15-03-2012, 00:49 #5
ΑΓΝΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ετσι με κεφαλαια για να το εμπεδωσετε. ο επομενος που θα θελει να βριστει μαζι μου, ή και να πλακωθουμε ακομα, ελατε με μηνυματακι μη γαμαμε το φορουμ αδικα. δε σας φταινε τα αλλα μελη εδω.