View Poll Results: Είμαι ή νομίζω πως είμαι ομοφυλόφιλος
- Voters
- 16. You may not vote on this poll
-
Θέλω να το ζήσω αλλά φοβάμαι να το πω και να το μάθουν
3 18.75% -
Θέλω να το υποστηρίξω και να το ζήσω ανοιχτά
3 18.75% -
Θα παλέψω ώστε να το εξαλείψω από μέσα μου, νιώθω άσχημα
2 12.50% -
Δεν είμαι σίγουρος/η αλλά θα πειραματιζόμουν
1 6.25% -
Δεν δίνω σημασία ούτε ασχολούμαι με τέτοιες σκέψεις
8 50.00%
Multiple Choice Poll.
Results 31 to 34 of 34
-
03-06-2012, 13:45 #31
αυτη την ωρα λες να τη ζησουμε; χαχαχα..η διαφορετικοτητα σκοτωνει χειροτερα κ απο ναρκωτικα στην Ελλαδα..
οι καταρες περιπλανωνονται κ τα επιστημονικα κ μη πορισματα βγαινουν με τη σεσουλα..
το σιγουρο ειναι πως δν επιθυμουμε τη χαρα η τη γαληνη του διπλανου μας αλλα να τον εχουμε στη τσιτα κ να τον μεταλλαξουμε.(αυτο ταιριαζει κ στο αλλο topic περι προσωπικης ελευθεριας)..
οσο για αυτην την ομαδα ανθρωπων που ειναι στο ματι του κυκλωνα λογικα πολλες φορες αντιδρουν σπασμοδικα επιδεικτικα αλλα πως αλλιως οταν τοσο σε πολεμανε; δλδ ειμαι κατα της τοσης επιδειξης του συντροφου κ της προσωπικης ζωης απο οποιονδηποτε αλλα εδω πρεπει να σπασουν καποια στεγανα.
τοσος ντορος γινεται τωρα (γτ απο ανεκαθεν υπηρχε) επειδη κυριαρχει η βιομηχανια του σεξ στη ζωη μας κ καποιους τους θιγει τον αντρισμο τους κ καποιους τα κολοκυθομυαλα τους που υπαρχει ζευγαρι που δν εχει αναγκη το αντρικο μοριο, ζευγαρι που το χρησιμοποιει πολυ διαφορετικα κ ο κακος χαμος..
μα γιατι να μην τους συμπαθεις οπως λες..σαν ολους τους αλλους ειναι..
πολλοι συγχεουν αυτο τον προσανατολισμο με την πορνεια κ τη μεταδοση νοσηματων κ αφηνιαζουν..ξεχασαν ομως οτι ειχαν παει στο μπ****λο προχτες η στις γκομενες-ους κ εβαλαν κ αυτοι το χερακι τους.. χα χα χα ;-)
δεν ξερω αν η επιλεκτικη μνημη ειναι Αμαρτια...
:-):-):-):-):-)Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
- 03-06-2012, 13:59 #32
ναι,συμφωνω,αναγκαστικα θα γινουν και ακροτητες μεχρι να βρεθει η ισορροπια... οπως με τις φεμινιστριες που πεταγαν τα σουτιεν τους... λες και φταιγαν τα σουτιεν για τις διακρισεις μεταξυ των φυλων....
Ελπιζω πως θα ερθει αυτη η μερα.... ειναι ελεεινο μια ομαδα ανθρωπων να ειναι συνεχως στημενη στον τοιχο και να απολογειται,ή να καταφευγει σε ακραιες συμπεριφορες μονο και μονο απο αντιδραση.. αντι να μπορει να ζει απλα και ομορφα την ζωουλα της... αρκετα προβληματα εχουμε ετσι ή αλλιως κι αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να αντιμετωπισουν αλλο ενα...... σου προτεινω να δεις την ταινια Φραουλα και σοκολατα...την ειχα δει πριν πολλα χρονια και θελω κι εγω να την ξαναδω,δεν θυμαμαι και πολλα ,μονο εναν απιστευτα γλυκουλη gay...πολυ γλυκια ταινια.
03-06-2012, 14:11 #33
γιατι οχι; θα την ψαξω τη ταινια..
τα λες πολυ πολυ σωστα...
μπορει να θελουν καποιοι να χωριστουμε αναλογα με τις σεξουαλικες προτιμησεις για να λεμε τα συκα σκαφη.. αναρωτιεμαι οι πουριτανοι που θα πηγαιναν.. αυτοι οι πιο λυσσασμενοι...χαχαχα
περαν οτι εχουν το γελιο τους οι πολεμιοι σε καθε περιπτωση εχεις δικιο οπως τα λες..
την αλλαγη προσμενουμε γενικοτερα αλλα θελει απο ολους ενα χερακι..κ απο τους πιο ψαγμενους και ωριμους και δευτερο και τριτο να παρουμε μπρος..Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
03-06-2012, 14:21 #34
ναι ψαξτην ,ειναι κουβανεζικη...πραγματικα κι εγω θαθελα πολυ τωρα να την ξαναδω......