Results 1 to 12 of 12
-
17-07-2007, 18:52 #1
χωρισα αλλα οσο περναει ο καιρος ποναω περισσοτερο
εχω χωρισει εδω και 7 μηνες....
ενταξει το χω παρει αποφαση.....αλλα ποναω ακομα ....
λενε ο καιρος ολα τα γιατρευει αλλα εγω γιατι ποναω ακομα??
δεν ξερω ποτε θα μου φυγει αυτος ο πονος,...που με κανει να μην ειμαι αυτος που θαθελα...δεν ειμαι ο εαυτος μου προσπαθω να βγαινω εξω η να κανω πραγματα που μου αρεσουν αλλα ο πονος εκει....επιμενει εχει γινει κουραστικος ,νομιζω εχω χασει το νοημα της ζωης μου ειναι τοσο δυσκολο..ολοι μου λενε δεν ηταν για σενα τοτε ποια ειναι και που ειναι......γιατι ρε γυναικες εισαστε εγωιστριες και δεν εχετε λιγο κατανοηση??δεν γενικευω αλλα μας εχετε κουρασει ξεκαβαλιστε λιγο το καλαμι ανθρωποι ειμαστε οχι ρομποτ..
ολες λετε 8θελετε ενα καλο παιδι αλλα μολις το βρειτε το πετατε σαν σκουπιδι..το ξερω δεν εισαστε ολες ετσι αλλα εχω απογοητευτει...με εχετε μπερδεψει....τελος παντων ετσι πεταω σκεψεισ που μου ρχονται ανακατα στο μυαλο μου....θελω να πω δυο κουβεντες να ξαλαφρωσω .....αν βλεπεις τον ανθρωπο που αγαπουσες να περναει καλα ειναι μεγαλο βασανο......αναθεμα σε με πικρανες πολυ ,,αλλα δεν θα σου δωσω τη χαρα να το καταλαβεις ......
- 17-07-2007, 19:25 #2
\'\'Δεν θα σου δώσω τη χαρά να το καταλάβεις\'\'. Μάζεψε όσο εγωισμό σου έχει μείνει και προχώρα φιλαράκο. Ετσι είναι τα πράγματα και δεν αλλάζουν. Βγες, κάνε πράγματα που σ ευχαριστούν και ρίξε πίσω ό,τι πέρασε και δεν γυρνά.Κανείς δεν μπορεί να σε παρηγορήσει αυτό θα το κάνεις μόνος σου. Και μή ξαναχαρίσεις σε κανένα ολόκληρη τη ζωή σου γιατί κυρίως ανήκει σε σένα και μόνο .Αυτό που σε πονάει δεν είναι παρά ο θιγμένος σου εγωισμός. Δες το πιο απλά, δεν θέλει, σεβάσου το, δεν θέλεις κι εσύ. Αν το μπορείς μείνετε φιλαράκια , πιο πολλά θα έχεις να πάρεις. Σου εύχομαι καλή κ ταχεία επανένταξη στη ζωή.
17-07-2007, 19:47 #3
ελεος φιλαρακια...συγνωμη αλλα δεν εχεις καταλαβει ποσο δυσκολο ειναι να μην εχεις αυτον που αγαπας...αν αγαπας καποιον δεν μπορεις να τον δεις φιλικα ειδικα μετα απο εναν χωρισμο
17-07-2007, 20:17 #4
δεν γινεται να γινουμε φιλοι..μου το ειπε αλλα αρνηθηκα βεβαιως....
αν εισαι απο τη μερια του παρατημενου δεν το δεχεσαι...απλα...τουλαχιστον εγω....σιγουρα ο καθενας μας βρισκει τη λυση απο μονος του....αλλα ειναι τοσο δυσκολος αυτος ο καθημερινος αγωνας να ξεχασεις....ενα γιατι θα με κυνηγαει....για αλλους ειναι ευκολο προσπερασουν ενα χωρισμο δυστηχως για μενα ειμαι απο την πλευρα που δεν το ξεπερνανε τοσο ευκολα ...δεν ειναι ευκολο να δεχτω οτι τα ονειρα μου γκρεμιστηκαν ετσι.. τελος παντων ετσι ειναι η ζωη ,δεν ειναι δικαιη πολλες φορες.....βαρεθηκα να την κυνηγαω...
17-07-2007, 20:49 #5
και εμενα μου ειχε ζητησει να μεινουμε φιλοι και αρνηθηκα,γιατι πολυ απλα δεν ειχα αναγκη την φιλια του.Ακομα ποναω και προσπαθω να το ξεπερασω,ακομα κανω ονειρα αλλα προσπαθω να ξεχαστω..θα σου παρει λιγο καιρο ακομα αλλα μετα θα εισαι καλυτερα...Μην κυνηγας τιποτα,θα σου ερθουν ολα οπως τα επιθυμεις και στο ευχομαι ομως την καταλληλη στιγμη...
17-07-2007, 21:00 #6
Πολλές φορές χρειάζεται να πιάσουμε πάτο για να ξανανέβουμε.Σκέψου τι χαρές σε περιμένουν στη στροφή, πιάσε τη ζωή απο τα μαλλιά κ σκίστη.
18-07-2007, 14:52 #7
Εχεις δικιο, πολλες φορες δεν ξερουμε τι θελουμε. Οταν το βρουμε παντα θελουμε και κατι αλλο. Δυσκολα μας πετυχαινεις. Ιδιως τις ψαγμενες.
18-07-2007, 15:32 #8
Aρχηγέ ψάξε μέσα σου να δεις γιατί πονάς, κι αφού το βρεις, βάλτο σε απόσταση κ τέλειωνε μαζί του.
21-07-2007, 12:53 #9
Originally posted by arxigos?
ρε γυναικες εισαστε εγωιστριες και δεν εχετε λιγο κατανοηση??δεν γενικευω αλλα μας εχετε κουρασει ξεκαβαλιστε λιγο το καλαμι ανθρωποι ειμαστε οχι ρομποτ..
Μην υποχωρείς στα θέλω σου γιατί ο εαυτός σου είναι αυτός με τον οποίο θα μείνεις μαζί. Και είναι αδυσώπητος.
Βρες άλλη, διασκέδασε, ρίσκαρε και μετά την πετάς αν στη σπάσει και πάρει ψηλά τον αμανέ. Ότι σπέρνουν θερίζουν. Εσυ να παιρνάς καλά και να μην πουλάς τον εαυτό σου. Είναι ένας πανέμορφος κόσμος εκεί έξω. Ρίσκαρε και να είσαι πιστός στον εαυτό σου. Δεν χάθηκε και τίποτα με μια γυναίκα. Όταν θα βρεις τον τρόπο δεν θα είσαι ποτέ μόνος σου. Και μετά θα έχεις εσύ \"πολύ αυστηρά κριτήρια\" και κοντό φυτίλι. Πάντα όμως με ευγένεια εκτός κι αν αποφασίσεις να αφήσεις στάχτες ;)
Είναι κοινότυπο αλλά η δύναμη όντως έρχεται από μέσα μας. Αυτό θα δουν. Και το θάρρος σου.
Και βέβαια μην τα δίνεις όλα από την αρχή (σε σένα εσωτερικά, τι φαίνεται απ\'έξω άλλο) πάντα να επενδύεις όσο θα βλέπεις ότι αξίζει.
Είχα μια τέτοια ιστορία και γω με μια από την δουλειά. Ειδα ότι το είχε δει λίγο σαν παιχνιδάκι. Αμέσως σπάσιμο και έκτοτε έχω κάνει δύο σχέσεις. Αν καθόμουνα κι έκλαιγα τι θα γινότανε; Να σέβεσε την απόφαση της άλλης ακόμα κι αν δεν ήξερε τι την περίμενε. Εσύ πας μπροστά, άσε τους άλλους πίσω. Έχεις μεγάλες δυνατότητες αρκεί ν\' αφήσεις τον εαυτό σου ΕΛΕΥΘΕΡΟ. Είναι μεθυστικό. Τη δύναμη να την ψάχνεις μέσα σου μ\' αυτά που κάνεις για σένα. Όχι σε τρίτους. Να ξέρεις ότι μπορείς να μείνεις μόνος σου αν θες και να\'σαι καλά. Τότε θα τις έχεις στη σειρά και θα επιλέγεις. Και μην φοβάσε να ρισκάρεις. Όλα είναι όμορφες εμπειρίες. Δεν ξεκινάς με καμία για να την παντρευτείς ή για να σε κρίνει αν είσαι καλός. Ξεκινάς επειδή το γουστάρεις, της το έχεις δείξει και γουστάρει κι εκείνη. Πάντα όλα παίζουνε. Να πατάς στα δυό σου πόδια σ\'αυτό το υπέροχο παιχνίδι.
Κι ένα άλλο σκληροπυρηνικής αλήθειας για σένα: όσο περισσότερες διεισδύσεις τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.... Ξέρεις τι εννοώ και δεν γίνεται αυτό καθήμενος στο σπίτι και σκεπτόμενος και μπλοκάροντας τον εαυτό σου. Κάνε πράγματα χωρίς να σκέφτεσαι κι όπως σου τη καυλώσει. Ελάχιστες φορές θα έχουν την οποιαδήποτε αρνητική επίδραση σε σένα έως και καμιά φορά. Αντίθετα, θα λες εγώ την κατάφερα αυτή?! Κι όμως εσύ... Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο, δεν κρίνεσαι από κανένα. Και παράλληλα μαθαίνεις κι εσύ ώστε να είσαι καλύτερος, ποικιλοτρόπως, μέχρι που να βρεις, όπως θα δείξει στην πορεία, την λεγόμενη \"κατάλληλη\" ;) Ο κόσμος ζει όσο είσαι σπίτι σου και σκέφτεσαι κι έχεις πολύ χαρά εκεί έξω να σε περιμένει. Πήγαινε και πάρε το μερτικό σου.
22-07-2007, 03:18 #10
wraios o alexandros....
τελικα 8α κανω το πρωτο βημα για μια νεα αρχη...
θα φυγω απο τη δουλεια ,βρηκα κατι καλυτερο
χαιρομαι που θα φυγω,οχι γιαφτην αλλα για μενα να ξεκινησω απο το μηδεν παλι..
22-07-2007, 08:20 #11
παντα ειναι καλο να ξεκινας απο το μηδεν, οταν εισαι στο μειον....
σημαινει οτι ηδη εχεις παει μπροστα....
27-07-2007, 20:02 #12
Originally posted by arxigos?
wraios o alexandros....
τελικα 8α κανω το πρωτο βημα για μια νεα αρχη...
θα φυγω απο τη δουλεια ,βρηκα κατι καλυτερο
χαιρομαι που θα φυγω,οχι γιαφτην αλλα για μενα να ξεκινησω απο το μηδεν παλι..
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία