Απο τι πιστευετε οτι παθατε την ψυχωση? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Quote Originally Posted by elis View Post
    κ πωσ σασ ηρθε ρε παιδια η ψυχωση ξυπνησατε ενα πρωι κ ειπατε βλεπω πραγματα η σιγα σιγα;;;με ενδιαφερουν οι ειλικρινεισ απαντησεισ
    ολα ξεκινουν σιγα σιγα...στην αρχη νομιζε οτι του μιλουσαν στο δρομο οι περαστικοι ή τα μηχανακια κ μου ελεγε "τι μου ειπε αυτος ή αυτοι"(παραισθησεις),τον επιανε γελιο μερικες φορες κ την ωρα που κοιμοταν (ακουγε φωνες) κ ειχε κ υποψιες οτι τον κυνηγανε οτι θελουν νε του κανουν κακο...ολα αυτα μετα απο πιεση στη δουλεια κ απο παλια "τραυματα" που κρατουσε μεσα του απο το πρωτο επεισοδιο...δεν ξερω κατα ποσο ειναι θεμα ελλειψης ουσιων του εγκεφαλου αλλα το εχω ακουσει κ αυτο!

Senior Member
    ο θανατος της αδερφης μου στα 18 της αιφνιδιως(εγω ημουν 17 τοτε) ηταν νομιζω η αιτια αφορμη οπως θελετε πειτε το για κρισεις πανικου κ αγχος καταθλιψη συν ενα μονιμα στρεσογονο περιβαλλον απο τους γονεις να ναι απαρηγορητοι....αυτο πηγε μ αγχωδη διαταραχη πανικο για χρονια, με χρηση χασις κ αλκοολ συν τα φαρμακα που μου δινανε (σεροξατ νομιζω) ειχα στα 22 τις πρωτες παρανοικες ιδεες, στην αρχη νομιζα πως ακουω τις σκεψεις των αλλων κ εχω "χαρισμα" αρχισα να κοιμαμαι λιγο να πινω κ αυτο χειροετευε ημουν εριστικος με πολλους φιλους κ γνωστους στο τελος πιστεψα πως μπορω να ελεγχω τη σκεψη των αλλων ανθρωπων + ιδεες μεγαλειου πως ειμαι τελειος σχεδον θεος...ο κοσμος με ειχε παρει γραμμη στο χωριο κ με περιγελουσανε καποιες γυναικες με φοβοτανε κιολας, αυτο κρατησε εναμιση μηνα περιπου μετα πηρα ζυπρεξα κ σταδιακα βελτιωθηκα..αυτο που θα θελα να σημειωσω ειναι πως την περιοδο της κρισης εκεινης κ καθε αλλης που περασα βαθια μεσα μου ειχα την αισθηση οτι κατι κακο συμβαινει στο κεφαλι μου, βεβαια για διαστηματα ημουν κ τελειως τσιου ετσι?
    σας συμβαινει αυτο εσας παιδια σε περιοδο κρισης? εχετε αισθηση οτι κατι ειναι λαθος?οτι κατι δε κολλαει?

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    αυτο που εδω κ καιρο οταν γραφω γραφω το τελευταιο μυνημα να το κοιταξετε
    μηπως φταιει που δε γινεσαι κατανοητος ? ενω αυτα που γραφεις ορισμενες φορες ειναι σωστα, ο τροπος που τα γραφεις χωρις κομματα και τελειες, για να φαινεται που σταματα η μια προταση και που αρχιζει η αλλη, μπορει να μπερδευει και να μην βγαζουν ακρη.

κι εμενα παντως σε αλλο θεμα μου ειπε ο αλεξανδρος οτι ειμαι too much στα παντα κι οτι γραφω κινεζικα με αποτελεσμα να καταντω βαρετος. και δε ξερω τι να κανω για να γινω πιο βλακας απ'οτι ηδη ειμαι.

Senior Member
    Τι να πω εγώ, από μια απλή ερωτική απογοήτευση ξεκίνησα, πως στο διάολο έφτασα μέχρι εδώ ακόμα δεν έχω καταλάβει...
    Υou don't know the power of the darkside...

Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    ο θανατος της αδερφης μου στα 18 της αιφνιδιως(εγω ημουν 17 τοτε) ηταν νομιζω η αιτια αφορμη οπως θελετε πειτε το για κρισεις πανικου κ αγχος καταθλιψη συν ενα μονιμα στρεσογονο περιβαλλον απο τους γονεις να ναι απαρηγορητοι....αυτο πηγε μ αγχωδη διαταραχη πανικο για χρονια, με χρηση χασις κ αλκοολ συν τα φαρμακα που μου δινανε (σεροξατ νομιζω) ειχα στα 22 τις πρωτες παρανοικες ιδεες, στην αρχη νομιζα πως ακουω τις σκεψεις των αλλων κ εχω "χαρισμα" αρχισα να κοιμαμαι λιγο να πινω κ αυτο χειροετευε ημουν εριστικος με πολλους φιλους κ γνωστους στο τελος πιστεψα πως μπορω να ελεγχω τη σκεψη των αλλων ανθρωπων + ιδεες μεγαλειου πως ειμαι τελειος σχεδον θεος...ο κοσμος με ειχε παρει γραμμη στο χωριο κ με περιγελουσανε καποιες γυναικες με φοβοτανε κιολας, αυτο κρατησε εναμιση μηνα περιπου μετα πηρα ζυπρεξα κ σταδιακα βελτιωθηκα..αυτο που θα θελα να σημειωσω ειναι πως την περιοδο της κρισης εκεινης κ καθε αλλης που περασα βαθια μεσα μου ειχα την αισθηση οτι κατι κακο συμβαινει στο κεφαλι μου, βεβαια για διαστηματα ημουν κ τελειως τσιου ετσι?
    σας συμβαινει αυτο εσας παιδια σε περιοδο κρισης? εχετε αισθηση οτι κατι ειναι λαθος?οτι κατι δε κολλαει?
    Με εκφράζει απόλυτα, τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ στην ψύχωση.
    Αν και είχα διάφορα προβλήματα από μικρή, είχα φύγει από μία μακροχρόνια σχέση, έχασα τον πατέρα μου και μετά την δουλειά μου, όπου έκανα εργασιοθεραπεία για να ξεπεράσω το θάνατο του πατέρα μου, όλα έγιναν ραγδαία αλλά είχα την αίσθηση από την αρχή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όπως λες κάτι δεν κολλούσε, το ένιωθα συν ότι άκουγα και φωνές, τα είπα όμως στο γιατρό μου και αυτό με βοήθησε, δηλαδή ήμουν συνεργάσιμη δεν είχα ταμπού, βέβαια αυτό με έκανε να φαίνομαι ακόμα πιο ψυχωτική.
    Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    στην αρχη νομιζα πως ακουω τις σκεψεις των αλλων
    δηλαδη πωσ ηταν την πρωτη φορα εκει που μιλουσατε τι ενιωσεσ κ το καταλαβεσ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    εγω ειχα πιει 2 τσιγαρα χασις και την επομενη και για 6 μηνες νομιζα οτι ολοι οι ανθρωποι ηταν ηθοποιοι, ολα ειναι ψευτικα κτλπ.....

Senior Member
    Τελικα το πολυ διαβασμα εχει καταστρεψει πολυ κοσμο.. ολα με μετρο πρεπει, κ καλυτερα να εισαι στο μεσο των ανθρωπων κ οχι να κυνηγας την τελειοτητα γιατι εχει κ αυτη το τιμημα της..

Επισης κ η χρηση ουσιων παιζει μεγαλο ρολο.. να ο Πετρος ας πουμε (petros68), που να φανταζοταν οτι με 2 μπαφακια π ηπιε με την παρεα του να χαλαρωσει απο την αλλη μερα θα αρχιζε ο γολγοθας.. τελικα οσα φερνει η ωρα δν σου φερνει ο χρονος ολος... κ δν ξερεις απο κει π εισαι μια χαρα τι σου ξημερωνει κ ερχεται ενα επεισοδιο κ σου αλλαζει τη ζωη π ειχες ως τοτε γμτ... :(
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Καλα πιστευω οφειλεται καθαρα θεμα εγωισμου κ ανασφαλειας κ ισως κ λογω των συνθηκων αν κατι μας επηρΕαζει

Senior Member
    Εγω πιστευω οτι δν σχετιζεται η ψυχωση με τον εγωισμο, το αντιθετο μαλιστα.. δλδ καποιος π ειναι εγωιστης κ "τα θελω ολα δικα μ" κ "τα γραφω στα αρχιδια μου ολα", εχει πιστευω πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να εμφανισει ψυχωση απο καποιον π ειναι πιο συναισθηματικος, πιο ευαισθητος, κ γενικα εχει περισσοτερες προσδοκιες κ ελπιζει στο "καλο" να το πω απλα..

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Δεν πιστέυω ότι υπάρχουν ακριβείς αιτίες..
    Έριξα ζάρια και πέτυχα εξάρες! Τόσο απλά.

Quote Originally Posted by peter28 View Post
    Εγώ πιστεύω στα παρακάτω:
    1. στην ευαισθησία κάποιων ανθρώπων,ότι είναι εύθραστοι σε γεγονότα που άλλοι δεν είναι!
    2. στο υπερβολικό άγχος.
    Εδώ ίσως ο Peter28 το προσεγγίζει καλύτερα απ' όλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Richter View Post
    Δεν πιστέυω ότι υπάρχουν ακριβείς αιτίες..
    Έριξα ζάρια και πέτυχα εξάρες! Τόσο απλά.
    Χαχαχαχ πες το ψεματα! Ηταν αναγκη να πετυχουμε εξαρες? Και με πενταρες μια χαρα ρεφαρουμε ενα πραμα!
    Κατι σαν ρωσικη ρουλετα ή κανονικη! :)

μαλλον ο ριχτερ το ειπε σωστα οτι εφερε εξαρες(με την μονη διαφορα οτι φεραμε ασοδυο)

Senior Member
    1)Yπερβολικό αγχος
    2)Δυσκολια προσαρμογής σε νέες καταστάσεις
    3)Μειωμένη αυτοεκτίμηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Τελικα το πολυ διαβασμα εχει καταστρεψει πολυ κοσμο.. ολα με μετρο πρεπει, κ καλυτερα να εισαι στο μεσο των ανθρωπων κ οχι να κυνηγας την τελειοτητα γιατι εχει κ αυτη το τιμημα της..
    πόσες ώρες την ημέρα είναι το φυσιλογικό διάβασμα;
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast