amazon.de πως πληρωνουμε;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

amazon.de πως πληρωνουμε;

θέλω να αγοράσω απο το amazon.de ενα βιβλίο, και δε ξέρω σχεδόν τίποτα :\
    το έψαχνα στο ίντερνετ για το πως μπορώ να πληρώσω και διαβαζα οτι δε γίνεται με paypal(όχι πως γνωρίζω τι γενεται με paypal, αλλα ξερω οτι δε χρειαζεται να'χεις καρτες ΄'οπως visa).
    Υπάρχει κανείς που να έχει παραγγείλει απο αυτο το σαιτ για να μου πει πως μπορώ να πληρώσω με ασφαλή τρόπο;

Senior Member
    Gothly χωρίς παρεξήγηση, σε φόρουμ ψυχολογίας βρήκες να κάνεις αυτή την ερώτηση?
    Κάνε έναν λογαριασμό στο insomnia.gr και κει θα σου απαντήσουν άμεσα.

Senior Member
    ξέρω, σόρρυ είναι πολύ άκυρο το θέμα, απλα επειδή μπαίνω εδώ είπα να ρωτήσω γιατι δεν ηξερα που αλλου να ρωτησω. θα ψάξω στο insomnia που είπες.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Bγάλε μια prepaid card στην τράπεζα Κύπρου στη γειτονιά σου, να χεις μαζί σου έναν τελευταίο λογαριασμό ΔΕΗ.
    Kαμιά σχέση με πιστωτικές.

Senior Member
    η prepaid τησ κυπρου ειναι πολυ καλη την εχω και εγω, χρεωνει 1.50 ευρω στην καθε καταθεση και 5 ευρω στην αρχη κατα την εκδοση της καρτας. μπες στην σελιδα της τραπεζας και συμπληρωσε μια φορμα στην κατηγορια που λεει για την prepaid και ενας υπαλληλος θα επικοινωνησει μαζι σου και θα σου πει τα δικαιολογητικα τα οποια ειναι

1. ταυτοτητα
    2. τελευταιο εκκαθαριστικο
    3. λογαριασμος ΟΤΕ κατοικιας
    4. Βεβαιωση Μισθοδοσιας απο την εταιρεια σου (αν δουλευεις)

η καρτα διαρκει 2 χρονια και μετα στην ανανεωση ειναι παλι 5 ευρω.
    το καλο ειναι πως ελεγχεις εσυ το υπολοιπο σου, αφου την φορτωνεις με χρηματα οποτε θες και δεν λειτουργει ως πιστωτικη.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Όπως τα λες είναι τα δικιολογητικά, χρειάζεται και ταυτότητα και εκκαθαριστικό
    χωρίς να παίζει κανένα ρόλο το ύψος του.
    Όμως πριν μια βδομάδα πήγε φίλος που δουλεύει ανασφάλιστος
    και του ξεκαθάρισαν ότι δεν τους ενδιαφέρει μισθοδοσία εταιρίας
    -σιγά να μην απέκλειαν τους άνεργους και τους ανασφάλιστους της Ελλάδας να αγοράζουν από το amazon,
    δε θ' αγόραζε σχεδόν κανένας Έλλήνας.
    Και λογαριασμός της ΔΕΗ κάνει
    χωρίς να είναι απαραίτητα στ' όνομά σου
    αρκεί να συμπίπτει η διεύθυνση με της ταυτότητάς σου.

Senior Member
    ναι απλα επειδη ειχα παει εγω ΔΕΗ λογ.σμο και μ ειπαν πιο ευκολο ΟΤΕ επειδη φαινεται και το τηλ του σπιτιου σου. ναι σιγουρα μπορει να βγαλει ο οποιοσδηποτε και χωρις να δουλευει, απλα αμα δουλευεις σου ζητανε βεβαιωση μισθοδοσιας υπογεγραμμενη. μια βλακεια χαρτι εφτιαξα μονη μ τπτ ιδιαιτερο κ απλα μ το υπογραψανε. τωρα σε περιπτωση που δεν κανεις εκκαθαριστικο θελει βεβαιωση απο την εφορια
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
    Μπήκα και στο σαιτ της τράπεζα κύπρου, και μπορείς κ να περάσεις και απο τη τράπεζα να βγαλεις τη καρτα-που με βολευει πιο πολυ.
    Στο amazon.de κοιτουσα τρόπους πληρωμής, και έλεγε για visa, visa electron, κλπ... και εγώ νόμιζα οτι η βίζα ήταν σαν τις κανονικές visa, τεσπα... και απ'οτι καταλαβα η prepaid card είναι σαν visa. Φαντάζομαι μπορώ να αγοράζω απο το amazon με την prepaid.ε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
    Μπήκα και στο σαιτ της τράπεζα κύπρου, και μπορείς κ να περάσεις και απο τη τράπεζα να βγαλεις τη καρτα-που με βολευει πιο πολυ.
    Στο amazon.de κοιτουσα τρόπους πληρωμής, και έλεγε για visa, visa electron, κλπ... και εγώ νόμιζα οτι η βίζα ήταν σαν τις κανονικές visa, τεσπα... και απ'οτι καταλαβα η prepaid card είναι σαν visa. Φαντάζομαι μπορώ να αγοράζω απο το amazon με την prepaid.ε?
    100%. Έχω πάρει εγώ πολλές φορές.

Senior Member
    ok thanksss :))