τι μου συμβαινει? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Ισως να φανταζει αδικο ομως δεν ειναι. Νομιζω πως ειναι ο μονος τροπος να παρουμε τισ ευθυνες που μας αναλογουν. Μονο τοτε μπορουμε πραγματικα να ελεγχουμε τις καταστασεις, οταν αφηγουμαστε τις ζωες μας με τροπο που αφηνει περιθωρια για λυσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    λιγο το ενα λιγο το αλλο με εριξαν ψυχολογικα.δεν ειναι ενα, ειναι πολλα.εστω και μια σκεψη αρνητικη.με νευριαζουν οποιοι υποτιμουν τη νοημοσυνη μου και το κανουν πολλοι.απλα δεν προσαρμοστηκα σε μια νεα κατασταση ακομα.ας το πω ετσι!
    Γεια σου Kaity , Έχεις ρωτήσει ευθέως αυτόν που υποτιμά την νοημοσύνη σου ποια ανάγκη του , τον ωθεί προς αυτό ; Με αυτόν τον τρόπο θα βάλεις και τα όρια σου ( γιατί θα απογυμνωθεί το κίνητρό του )
    Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !

Senior Member
    Μήπως θα σε βοηθούσε να το πάρεις λίγο πιο χαλαρά? Να πεις στον εαυτό σου ότι είσαι έξυπνη και μια χαρά εργατική και σωστή σε όλα, να το παίξεις λίγο σνομπ ρε παιδί μου, όχι σε αυτούς, μέσα σου, απλά για να βρεις δύναμη να ανταπεξέλθεις!
    Αν και νομίζω ότι αυτή η αλλαγή που έκανες δεν είναι η λύση, αλλά το πρώτο βήμα για τη λύση του προβλήματός σου, που είναι να είσαι πιο καλά με εσένα, όπου κι αν είσαι...
    Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία της αλλαγής για να το δουλέψεις αυτό, και μην απογοητεύεσαι! Τίποτα δεν αλλάζει μονομιάς, οι φόβοι είναι πάντα μέσα μας είτε είμαστε εδώ είτε στην άλλη άκρη του κόσμου....Για αυτό εμείς πρέπει να τους διαλύσουμε...
    Μην ασχοληθείς με το σε ποιον ανήκουν οι ευθύνες... Ασχολήσου να είσαι καλά και ας είναι και με το γράψιμο, και των ευθυνών σου και των δικών τους, αρκεί να νιώσεις λίγο καλά μ εσένα!
    Μόνο έτσι θα απολαύσεις και την αλλαγή, και θα κάνεις και τα υπόλοιπα βήματα που θέλεις για ΄σενα!
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    nantiaki ευχαριστωθα προσπαθησω

Senior Member
    σας ευχαριστω πολυ ολους που απαντησατε μου φυγε ενα βαρος αληθεια.καποιες φορες νιωθεις οτι σκας.να ειστε καλα

Senior Member
    Καίτη μη σκας! Εμείς είμαστε εδώ!
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    χαιρομαι!!!

Καίτη, ελπίζω να μας πεις κάτι πιο ευχάριστο σήμερα. Πάντως μου φαίνεται έντονο το στοιχείο της υπερβολής στη σκέψη σου. Η μεγαλοποίηση που ξεκινά σαν προκατάληψη ή που ξεκινα από καποιες συμπεριφορες των άλλων απεναντι μας που τους προσδιδουμε τη δική μας ερμηνεια που δημιουργεί έντονο άγχος και δεν αφηνει το μυαλό να σκεφτει καθαρά. Εκτός κι αν δεν ταιριάζεις καθόλου μαζι τους σαν χαρακτήρες, χάσμα δλδ, ή υπάρχει πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μήπως ρεαλιστικά ομιλούντες τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα κανεις στη σκέψη σου? μήπως οι άλλοι σε βλέπουν πολύ διαφορετικά απ ότι τους βλέπεις εσύ και οι αντιδρασεις σου απέναντι τους, ως αποτέλεσμα της σκέψης σου αυτής, τους δημιουργούν άσχημη εντύπωση ενώ η διάθεση τους απέναντι σου στην πραγματικότητα ειναι καλή?
    γιάννης

Quote Originally Posted by Πυρρων View Post
    Για παραδειγμα πως θα σε βοηθουσε εαν αντι να πεις: "με νευριαζουν οποιοι υποτιμουν τη νοημοσυνη μου" έλεγες: " ο τροπος που επιλεγω μερικες φορες να επικοινωνησω με τους αλλους ισως αφηνει δημιουργει λανθασμενες εντυπωσεις με αποτελεσμα να μην αξιολογουν σωστα την νοητικη μου κατασταση"...
    Δυστυχώς αυτό συμβαίνει. Η συμπεριφορά τους είναι ανάλογα με το τι τους δείχνουμε πρώτα εμείς, το οποίο παιρνά μέσα από τις ανασφάλειες και την χαμηλή αυτοεκτίμηση μας, άρα εκεί πρέπει να αναζητήσουμε το λάθος.
    γιάννης

Page 3 of 3 FirstFirst 123